Baby Adam <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tog en lång promenadis men Britta idag. Det fastnar alltid en massa gröna frön i pälsen på henne efter allt nosande haha, så om ni undrar vad det är.. :))))

Om nån minut bär det av för att övningsköra! Körde tidigare idag men ska köra igen, för att påminna hjärnan säger pappsen. Det gick bra, lite svajigt eftersom att det var några dagar sen sist. Men efter ett tag kom det tillbaka!! Körde dock bara runt en plattform om och om och om igen.. nu ska jag däremot ut på ett industriområde. Har kört på lantvägar, sånna här supersmala och krokiga väger, så det lär ju vara till några problem.

Likes

Comments

Gosen<3

Det har verkligen regnat hela dagen. Ibland slutar det och då bestämmer jag mig för att ta en liten springrunda, men då börjar det nedrans regnvädret igen!? Så jag har suttit och myst hemma med mammis istället, det är hennes sista semesterdag för sommaren nämligen.

I veckan väntar fullt med egentid, passar på när vädret är så pass dåligt och min pojkvän är borta i London. Saknar honom extremt extremt, det blir en lååååång kram när han kommer tillbaka. Han är ledare på ett konfirmationsläger, samma läger som min lillebror är på faktiskt. Därför är det ganska tomt hemma nu, föräldrarna börjar jobba och resten är borta. Bara hunden och storebrorsan dådå! I mitten av veckan ska jag fira min vän Angie som fyller 18 år, det är tema så vi ska klä upp oss till "röda mattan". Dagen efter drar vi ut för att fira henne mer, kommer bli sjukt kul! Det väntar en massa roligheter för då kommer även Adam hem <3

Likes

Comments

Contains affiliate links

En blå älskling i garderoben! Klickade hem denna och kan bara säga att i. adore. this. dress.

(OBS!!!! Taggen visar klänningen i Bright Pink, men den finns såklart också i blå!)

Ciaooo!

Likes

Comments

Under dem senaste dagarna har jag varit så otroligt påverkad av andras åsikter. Mest av allt om ämnet kring kvinnors rättigheter, så mycket att jag tror jag har blivit värsta feminist-bitchen! Är nästan helt fängslad i tankarna. Tänker inte ifrågasätta mig själv om varför mitt intresse blivit så stort nu, har aldrig riktigt tänkt djupgående kring det innan. Är nog mest bara lat egentligen. Men min lata sida har åkt under mattan och jag känner mig maktgalen!

Skulle egentligen jobbat idag, men det tog en helt annan väg. Hade redan vaknat på fel sida och var inte taggad att lyfta på rumpan för att arbeta! Jag tvingar mig i alla fall med mig ett bättre humör och försöker ta mig igenom dagen, hurtig :) Innan vi jobbar sitter vi vanligtvis och äter tillsammans, umgås och pratar lite mysigt sådär. Men det kom inte många ord ur min mun idag. Jag blev alldeles häpen, antagligen för att jag blev så chockad! Vi kom såklart in på ett känsligare ämne, om just mammor som behöver amma sina barn i allmänheten. Ingen big deal om ni frågar mig? Men tydligen är det fel i vissas ögon. Det är "äckligt" att ta fram pattarna och mata sitt hungriga barn. Gud så tråkigt att män inte behöver föda barn! Tänk vilket ansvar de hade fått då, inga restauranger som är fria från amning, mer förståelse åt mammorna och mer kärlek! Tyvärr finns det sådana som samtidigt tycker att det är kul att slänga in en kommentar om hur kvinnans bröst ser ut, som att det har någon mening alls. Min inre feminist-bitch vaknade och lämnade jobbet. Jag tog mitt pick pack och drog därifrån, mest för att mitt psyke inte orkade samarbeta. Hade aldrig klara av att arbeta tillsammans med dem efter deras samtal. Lika bra att gå hem och mysa med familjen då :) älskar att de kan vara så förstående i sådana här situationer. Skämdes nämligen lite efteråt på grund av att jag gick hem, men vad har man inte familjen till som stöttar en i de allra minsta stunderna?

Nu säger jag god natt, kraaaam på er!

Likes

Comments

Hej sötisar! Just nu sitter jag i skolan och fick en spontanare att börja blogga nu nu nu nu nu! Det har suttit i bakhuvudet ett tag men jag har alltid blivit osäker, vet inte varför. Tror att det beror på att jag känner mig naken så fort jag börjar skriva, även fast jag har bloggat massor tidigare! Men då var man inte gammal, det var tiderna man målade utanför naglarna. Det kom i alla fall en impuls. Jag har arbetat på designen en bra stund nu, det finns en och en annan touch kvar som jag vill fixa bara. Det får vänta tills senare!
Ville bara starta med ett litet inlägg, för att åtminstone börja någonstans haha. Tänkte inte berätta om mig själv eller nått sånt i det här inlägget, jag hoppar in direkt i bloggandet så får vi se vad som händer! :)

Likes

Comments