Baby Adam <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tog en lång promenadis men Britta idag. Det fastnar alltid en massa gröna frön i pälsen på henne efter allt nosande haha, så om ni undrar vad det är.. :))))

Om nån minut bär det av för att övningsköra! Körde tidigare idag men ska köra igen, för att påminna hjärnan säger pappsen. Det gick bra, lite svajigt eftersom att det var några dagar sen sist. Men efter ett tag kom det tillbaka!! Körde dock bara runt en plattform om och om och om igen.. nu ska jag däremot ut på ett industriområde. Har kört på lantvägar, sånna här supersmala och krokiga väger, så det lär ju vara till några problem.

Likes

Comments

Gosen<3

Det har verkligen regnat hela dagen. Ibland slutar det och då bestämmer jag mig för att ta en liten springrunda, men då börjar det nedrans regnvädret igen!? Så jag har suttit och myst hemma med mammis istället, det är hennes sista semesterdag för sommaren nämligen.

I veckan väntar fullt med egentid, passar på när vädret är så pass dåligt och min pojkvän är borta i London. Saknar honom extremt extremt, det blir en lååååång kram när han kommer tillbaka. Han är ledare på ett konfirmationsläger, samma läger som min lillebror är på faktiskt. Därför är det ganska tomt hemma nu, föräldrarna börjar jobba och resten är borta. Bara hunden och storebrorsan dådå! I mitten av veckan ska jag fira min vän Angie som fyller 18 år, det är tema så vi ska klä upp oss till "röda mattan". Dagen efter drar vi ut för att fira henne mer, kommer bli sjukt kul! Det väntar en massa roligheter för då kommer även Adam hem <3

Likes

Comments