Verkligen förlåt för dålig uppdatering. Jag har börjat 6:an på en ny skola.

Men för att komma till saken. Patriks kontrakt har gått ut med Aik. ( jag är ledsen för det ). Men ny får vi se vart han går....

Jag är glad över hans tid i Aik iallafall. Glad över hans matcher och en massa annat han gjort.


FRAMÅT STOLTA AIK

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej, det var ett tag sedan jag bloggade jag vet. Men har varit på friidrott denna vecka (mån-tor) med GLAD MIDSOMMAR PÅ ER. Men för att komma till saken, EM, Sverige, Gick inte vidare från gruppen. Zlatan,Källström och isaksson och Hamren är nu klara i landslaget. Nu måste Sverige jobba som ett lag och inte bara passa Zlatan som tidigare. Men detta EM;et får endå 3/5 av mig för att dom försökte spela mera boll en vad dom gjort tidigare. I sluspelet i EM så hejar jag på Island för att dom har ett bra och starkt lag enligt mig (med Hakusson på bänken). Det känns bra att Patrik är 2 Målvakt nu och inte 3. Om det nu blir så. Men snart är Älskade Allsvenskan tillbaka. Min och Familjens nästa in planerade match är Malmö FF hemma.
Framåt stolta AIK

Likes

Comments

Hej, idag är det match mot Italien och Sveriges Andra match. Sverige kommer nog förlora jag känner det på mig.Men det är bra att Guidetti och Ekdal startar, istället för Berg och Lewicki. Jag tror att Italien 2-0. För att dom har ett bra och snabbt passningsspel en vad Sverige har. Sverige kommer inte att stå imot Italiens snabba spel och bra kontringsspel.

Framåt stolta AIK​

Likes

Comments

Hej, imorgon börjar Em det ska bli roligt. Sveriges första match är mot Irland. På söndag är det Aik;s familjedag jag ska gå. Det ska bli roligt även om Patrik inte är där. Hoppas att det går bra på EM, för Sverige. 


framåt stolta AIK

Likes

Comments

Hej, igår ( Måndag ) var det match i Gävle för Aik det var en bra match av hela Aik. Även bra och fina räddningar av Patrik. Ett fint mål av Isak och ett fint inlägg och assist av Sundgren . Målet kom i den 53 match minuten. Strandberg var avstäng. Matchens lirare i Aik blev Isak. Patrik hade också lite känning så det fick bli ett skadeavbrott i den 87 minuten. Ny match på Lördag hemma mot ÖSK. Jag ska å på den matchen och hoppas att det kommer gå bra.


Framåt stolta Aik

Likes

Comments

​Han gjorde det mot sin lagkamrat. Varför ska man göra sånt här? för att komma till saken, Strandberg ville ha en pass av Sundgren. Strandberg ville göra hat trick. När matchen var slut så, pekade Sundgren finger åt Strandberg, då blev han arg, och gjorde strup taget på honom. Strandberg skrev sedan på sin instagram alpo_422 att det var dumt gjort han honom. Han sa också att han aldrig ska göra om det igen. 

Jag tycker att det är viktigt att ta upp sådana saker som händer på fotbollsmatcher t.ex som igår. Detta ska inte hända. Aik styrelsen gjorde rätt att stänga av Strandberg en match. 


framåt stolta aik


Likes

Comments

Hej. Igår var det borta match mot FFF en bra match.Patrik gjorde bra räddningar. Aik vann med 2-3. Men såg ni vad Carlos gjorde mod Daniel? jag gjorde det och började tänka en massa saker. ( kan göra ett inlägg om det ). Ny match på måndag Gefle borta​ i Gävle. ( det kommer ett till inlägg om vad som hände mellan Strandberg och Sundgren )Framåt stolta aik


Likes

Comments

Hej det var ett tag sedan. Patrik är uttagen till EM truppen han är tredje målvakt men ändå. ( stolt ). Imorgon ( Måndag den 16 Maj ) är det Derby mot DIF.


Aik har också bytt tränare( alla borde veta, dom har sparkat Alm ). sitter och funderar på hur det kommer gå.
framåt stolta aik.

Likes

Comments

En vinst nu senast mot Häcken. Den matchen var bra. Patrik gjorde bra räddningar och även bra luftspel. Nästa match är derbyt mot DIF. Framåt stolta Aik

Likes

Comments

​Hej. Idag är det borta match mot BK Häcken. Häcken vann svenska cupen i Torsdags, dom vann mot Malmö FF på straffar. Det är bra om man Aik vinner idag. Ligger tolva. Dom måste för bättra många grejer som gick ganska dåligt hemma mot J södra.


Framåt stolta AIK.

Likes

Comments