Igår så letade jag genom mina föräldrars byrålåda för att hitta en laddare till en drönare vi har hemma och hittade en gammal systemkamera. Så när pappa kom hem berättade han att han köpte den när han var 13 är gammal! Sjukt coolt! Idag köpte jag en filmrulle eftersom den är så gammal och imon ska jag prova att ta några foton. Ska försöka ta så bra bilder spm möjligt och inte slösa på de 36 bilder som går att ta haha. Så när allt är klart ska jag framkalla bilderna och se hur det blev! Om någon blir bra så kommer de självklart upp här!

Igår möblerade jag också om i mitt rum så ska köpa en tavla till en vägg som så att rummet får mer djup. Men fortsättning följer!

Ciao!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vad har jag gjort idag, jo varit i skolan förstås. Eftersom jag går i trean på estet musik så har vi en stor konsert i slutet på trean. Vi har börjat repa nu i de grupper som vi ska spela i och jag ser faktiskt fram emot det. Temat är 60-tal och personligen så lyssnar jag inte alls på sån typ av musik, jag är mer metal och hip hop, men det ska bli otroligt kul ändå!

På fredag har vi studiedag och på lördag åker jag till Malmö med min familj och tillsammans med min bror ska jag gå på Green Day! Helt sjukt! Världens största punkrockband! Jag ser väldigt mycket fram emot det och att få komma iväg till en annan stad. Vi ska också till Emporia vilket kommer bli coolt och det blir kul att shoppa lite.

Idag har jag också varit på lager157 och kollat, de hade nån våröppning och hittade en grön bomberjacka på 50% sale, kan nog fixa en bild på den också. Men nu ska jag chilla sista stunden innan jag går och lägger mig.

Buonanotte!

Likes

Comments

Äntligen fredag efter en lång vecka. Det ska bli skönt med lite vila nu, men ska upp och jobba klockan 07:15 på söndag men jobbar bara till klockan 13 så det är helt lugnt! Nu ikväll ska jag inte göra så mycket, kolla på film kanske, några bra filmtips?

Drog förresten fram en gammal jeansjacka som min kära mor köpt till mig för flera år sen, har har aldrig använt den förut men kände mig bekväm i den vilket jag aldrig trodde att jag skulle göra. Jag tror att en person kan se bra ut men att personen ser mycket bättre ut om han tror på sig själv och ger sig själv lite cred ibland.

Jo juste, idag skulle vi kolla på film på svenskan och vår lärare tog 15 min på sig på att bara förklara vad filmen handlade om, hon är rolig hon. Jaja, det var nog allt för ikväll, vi hörs.Likes

Comments

Nu är skolan igång igen och jag är supertaggad! Det ska bli jättekul att gå färdigt sista året i gymnasiet tillsammans med mina nära och kära. Ska försöka göra det sista året till det bästa!

Just nu sitter jag på en engelskalektion och skriver detta, innan lektionen började kollade jag färdigt på det näst sista avsnittet av skam och han börja på det sista på säsong 3. Helt ärligt gillade jag inte den sista säsongen när jag började på den men nu är den lika bra som de två första. De har en bra mening och jag rekommenderar alla till att se den.

Nu ska jag nog lyssna på vad läraren säger, även om det handlar om konst.

Likes

Comments

Julen är en av de mysigaste högtiderna, även utan snö! Året börjar gå mot sitt slut och nu är den sista höstterminen i gymnasiet slut. Det känns både skrämmande och roligt att få ta studenten, och jag har bara några få planer på vad jag vill göra efter skolan slutat. Antingen så jobbar jag för att resa bort någonstans eller så fortsätter jag med högskolan direkt. Men just nu vet jag inte vad jag vill.

På nyår så åker jag och ett par vänner bort till ett par släktingar och firar. Det ska bli riktigt skönt med ett nytt år! Jag har inga nyårslöften förutom ett än så länge och det är helt enkelt att vara den bästa som jag kan vara. Det låter superklyschigt men jag tycker det låter rätt förnuftigt.

Nu ska jag kolla på en film med min bror, Bye.

Jon Olsson och Marcus Valeur, de bästa på Youtube just nu, otroliga videor.

Likes

Comments

På mitt första inlägg fick jag en kommentar som sa att jag kunde berätta lite om mig själv så att de som läser får lära känna mig!

Till att börja med så heter jag Patrik och jag bor i Jönköping. Skolan jag går på heter Per Brahegymnasiet och jag går i år tre på musiklinjen. Med tanke på mitt val av linje så är det nog inte så svårt att lista ut att jag gillar musik.

Men det som jag är mest passionerad om är herrmode. Det är något med att kombinera kläder och färger som gör mig riktigt lycklig. Jag älskar att hjälpa killar med att klä sig eftersom jag är bra på det och vet vad som passar till vad och vilka storlekar som passar osv. Det är jag som brukar styla min pappa så att ser snygg ut.

Vad kan jag säga mer, jag gillar att träffa människor, att resa och se fina platser. Jag tycker om att fota och jag gillar god mat.

Men det finns nog en sak som jag inte gillar så mycket och det är att träna. Jag tränar hemma och försöker lära mig att tycka om det haha.

Men jag tycker om mycket och jag är nog ganska lätt att vara med, tycker jag själv!

Det var nog allt för detta inlägget. Bye!

Likes

Comments

Hello and welcome! Detta är den nya, uppdaterade bloggen! Till skillnad från min gamla blogg så är detta förstås en fräschare hemsida! Jag har bestämt mig för att skriva minst ett inlägg i veckan då jag har tid över och ska försöka ta mycket kort så jag kan visa upp olika klädstilar som jag gillar. Nu ska jag läsa två texter i svenskan som vi har tills imorgon. Ciao!

Här har du två bilder från Visby på Gotland, en av de finaste platserna i Sverige

Likes

Comments