På mitt första inlägg fick jag en kommentar som sa att jag kunde berätta lite om mig själv så att de som läser får lära känna mig!

Till att börja med så heter jag Patrik och jag bor i Jönköping. Skolan jag går på heter Per Brahegymnasiet och jag går i år tre på musiklinjen. Med tanke på mitt val av linje så är det nog inte så svårt att lista ut att jag gillar musik.

Men det som jag är mest passionerad om är herrmode. Det är något med att kombinera kläder och färger som gör mig riktigt lycklig. Jag älskar att hjälpa killar med att klä sig eftersom jag är bra på det och vet vad som passar till vad och vilka storlekar som passar osv. Det är jag som brukar styla min pappa så att ser snygg ut.

Vad kan jag säga mer, jag gillar att träffa människor, att resa och se fina platser. Jag tycker om att fota och jag gillar god mat.

Men det finns nog en sak som jag inte gillar så mycket och det är att träna. Jag tränar hemma och försöker lära mig att tycka om det haha.

Men jag tycker om mycket och jag är nog ganska lätt att vara med, tycker jag själv!

Det var nog allt för detta inlägget. Bye!

Likes

Comments

Hello and welcome! Detta är den nya, uppdaterade bloggen! Till skillnad från min gamla blogg så är detta förstås en fräschare hemsida! Jag har bestämt mig för att skriva minst ett inlägg i veckan då jag har tid över och ska försöka ta mycket kort så jag kan visa upp olika klädstilar som jag gillar. Nu ska jag läsa två texter i svenskan som vi har tills imorgon. Ciao!

Här har du två bilder från Visby på Gotland, en av de finaste platserna i Sverige

Likes

Comments