Nu är skolan igång igen och jag är supertaggad! Det ska bli jättekul att gå färdigt sista året i gymnasiet tillsammans med mina nära och kära. Ska försöka göra det sista året till det bästa!

Just nu sitter jag på en engelskalektion och skriver detta, innan lektionen började kollade jag färdigt på det näst sista avsnittet av skam och han börja på det sista på säsong 3. Helt ärligt gillade jag inte den sista säsongen när jag började på den men nu är den lika bra som de två första. De har en bra mening och jag rekommenderar alla till att se den.

Nu ska jag nog lyssna på vad läraren säger, även om det handlar om konst.

Likes

Comments

Julen är en av de mysigaste högtiderna, även utan snö! Året börjar gå mot sitt slut och nu är den sista höstterminen i gymnasiet slut. Det känns både skrämmande och roligt att få ta studenten, och jag har bara några få planer på vad jag vill göra efter skolan slutat. Antingen så jobbar jag för att resa bort någonstans eller så fortsätter jag med högskolan direkt. Men just nu vet jag inte vad jag vill.

På nyår så åker jag och ett par vänner bort till ett par släktingar och firar. Det ska bli riktigt skönt med ett nytt år! Jag har inga nyårslöften förutom ett än så länge och det är helt enkelt att vara den bästa som jag kan vara. Det låter superklyschigt men jag tycker det låter rätt förnuftigt.

Nu ska jag kolla på en film med min bror, Bye.

Jon Olsson och Marcus Valeur, de bästa på Youtube just nu, otroliga videor.

Likes

Comments

På mitt första inlägg fick jag en kommentar som sa att jag kunde berätta lite om mig själv så att de som läser får lära känna mig!

Till att börja med så heter jag Patrik och jag bor i Jönköping. Skolan jag går på heter Per Brahegymnasiet och jag går i år tre på musiklinjen. Med tanke på mitt val av linje så är det nog inte så svårt att lista ut att jag gillar musik.

Men det som jag är mest passionerad om är herrmode. Det är något med att kombinera kläder och färger som gör mig riktigt lycklig. Jag älskar att hjälpa killar med att klä sig eftersom jag är bra på det och vet vad som passar till vad och vilka storlekar som passar osv. Det är jag som brukar styla min pappa så att ser snygg ut.

Vad kan jag säga mer, jag gillar att träffa människor, att resa och se fina platser. Jag tycker om att fota och jag gillar god mat.

Men det finns nog en sak som jag inte gillar så mycket och det är att träna. Jag tränar hemma och försöker lära mig att tycka om det haha.

Men jag tycker om mycket och jag är nog ganska lätt att vara med, tycker jag själv!

Det var nog allt för detta inlägget. Bye!

Likes

Comments

Hello and welcome! Detta är den nya, uppdaterade bloggen! Till skillnad från min gamla blogg så är detta förstås en fräschare hemsida! Jag har bestämt mig för att skriva minst ett inlägg i veckan då jag har tid över och ska försöka ta mycket kort så jag kan visa upp olika klädstilar som jag gillar. Nu ska jag läsa två texter i svenskan som vi har tills imorgon. Ciao!

Här har du två bilder från Visby på Gotland, en av de finaste platserna i Sverige

Likes

Comments