Ny vecka IGEN. Hur fort går inte veckorna nu för tiden? Känns som jag börjar bli förkyld. Jag blir aldrig det. Ska försöka att inte pussa på Zoe så mycket ifall att hon skulle bli smittad. Men hörrni, denna vecka har jag faktiskt en hel del att göra.

Måndag: Mormor och morfar ska sova över här. Det blir härligt med lite sällskap. Morfar ska hjälpa mig att skotta. Har dock förbjudit honom att skotta taket, så dit upp ska jag som är höjdrädd. Ska också förbereda för två nya samarbeten framöver. Har faktiskt tackat nej till två företag också. Ett företag jag haft förut och ett nytt som jag inte kände passade min målgrupp. Så fick totalt fyra förfrågningar förra veckan. Men hur roligt är det inte att samarbetena börjar rulla på? Wiiie!

Ska även träna ett Body Balance-pass med Maja.

Tisdag: Babysim träff 3. Sedan ska vi ta en lugn dag jag och Zojan.

Onsdag: BVC föräldragruppsträff. Sedan ska vi fara in mot stan och hälsa på Emma. Saknat henne så mycket.

Torsdag: Fikadejt med förmodligen en ny vänskap. Hur roligt?
På kvällen ska jag och Z över till grannen för ett SPA-event.

Fredag: Mamma kommer hit! Vi ska fira henne i förskott då hon fyller år snart. Hipp hipp hurra! Längtar ihjäl mig efter min mamma. Ska lägga all min tid på henne då hon är här, och hon ska lägga sin på Zoe... Avis! Haha! Ja bara att inse att man inte är nr 1 längre.

HELG: Ska förbereda inför min 30-årsdag. Alltså jag längtar SÅ mycket. Nedräkning deluxe. Sedan inget planerat. Eller jo, ska försöka få till en middag med bror. Men sedan har jag inget planerat. Kan behövas efter en rätt fartfylld vecka. Har egentligen inte så mycket att göra, men har många tider att passa och det blir en hel del planerande med en bebis som ska timea in alla dessa tider med mat och sömn innan. Själv dessutom.

- - - - -

Ni var ju inte jättemånga som kommenterade i förra inlägget, men det gör inget, för ni som skrev gav mig så mycket ändå. TACK. :) Fick några som ville vara anonyma som jag har svarat personligen per mail. Så in och kika i era mailkorgar.

Jag är ju egentligen sjukt töntig som tycker om att matcha med min dotter. Haha! Men HEY, jag älskar det.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Zoe

Först och främst! Hej alla nya läsare som kommit senaste veckan. Berätta gärna vilka ni är? (Gamla som nya som läser bloggen) och har du en egen blogg, länka den så jag får spana in den) bara en sådan enkel Namn, stad, ålder och hur du hittade hit. Det vore roligt så jag får se vilken målgrupp/ålder det är på er. (Skriv gärna i kommentaren om ni inte vill att jag godkänner den så visas den ej).
— - -
Igår morse kom Zoes morbror förbi med en pulka till lillan. Vi provkörde den direkt och hon skrattade nästan hela tiden. Så himla glad nu för tiden. Busfröt.

Likes

Comments

Alltså är inte detta den vackraste nappen och napphållaren ni sett? Specialbeställde en ny napp åt Zoe från 6 månader i guld och bling bling. Älskart!

De är fastlimmade med doftfritt superlim så det är inget som kommer ramla av som barnen kan sätta i halsen eller liknande.

Tycker den är så fin bara. Materiell lycka helt klart.

- - -

Förutom det håller jag på att beställa saker inför min 30 årsdag. Har ju bara längtat i 364 dagar sedan sist! Hahah!! Temat är ”extra allt” så jag har bestämt mig för att ha roséguld i huvudtema. Kommer bli så bra.

Nu vaknar min dotter som ligger och spottar i sin säng? Fattar inte vart hon fått det ifrån, hon spottar på allt. Alltså verkligen spottar loskor. Haha hoppas det bara är någon ny sak hon tycker är kul just nu och inte en ful ovana.

Trevlig helg! Puss.

Likes

Comments

Zoe

Älskade unge. Jag vet knappt var jag ska börja. Dessa 6 månader har varit de överlägset bästa i mitt liv. Den 19 juli kom du till världen med en rasande fart. Alldeles för tidigt, men ändå inte en dag för sent. Du var redo att möta världen fastän vi inte ens visste om det. Du med en så stark personlighet en minimänniska kan ha. Riktigt bestämd dessutom. Säger till när något är fel men annars så nöjd varje dag. När du ler sådär som bara du kan, så smälter hela jag. Inom mig är den största solen. Jag har verkligen fått världens snällaste bebis! Och för varje dag som går visar du mer och mer av din underbara personlighet, visar fler av dina framsteg och ger mer av din kärlek.

Älskade unge. Jag är så stolt över din utveckling. Att från att vara på gränsen till extrempreamtur är du nu helt inne på den "vanliga" kurvan. Att du golvar oss och läkare har du gjort från dag 1. Det visar på en otrolig styrka och jag tror att du kan bli vad som helst i världen. Den styrkan har du redan i dig. Ibland går det så fort att jag inte hänger med, men det är okej, för jag njuter verkligen varje dag, varje timme, varje minut och varje sekund jag får spendera tillsammans med dig. Den kärleken jag känner, visste jag inte ens fanns. Du har visat mig den sista biten av vad villkorslös kärlek faktiskt är. Du stavas kärlek. Från att jag har haft en svartvitvärld färglägger du den nu bit för bit.

Älskade unge. Jag ser fram emot alla mina dagar med dig. Att få följa dig genom hela livets gång. Det är ett stort privilegium att få vara din mamma. Faktum är att det är det allra största som hänt mig. Fasen, jag bara älskar dig så oändligt mycket! Jag kommer göra allt för dig och för att guida dig genom livet på bästa sätt. Jag kan inte ge dig allt, men jag ska försöka bidra med de jag kan och framförallt de mjuka värdena för att du ska bli en god vän, genuin människa och hjälpsam individ. Den 19 juli en helt vanlig onsdag för vissa, men för mig kom du och förändrade mitt liv för alltid. Jag är dig evigt tacksam, älskade unge.

FÖDELSE
Vikt: 1825 gram
Längd: 41 cm

NUVARANDE
Vikt: 6666 gram (den 18 januari)
Längd: 62 cm (den 18 januari)

- Sitter upp helt själv
- Kan stoppa in nappen själv i munnen
- Ligger nu ofta på sidorna och leker
- Greppar saker från hand till hand. Plockar upp saker själv i händerna
- Börjar förstå saker, te.x när man skakar flaskan vet hon att hon ska få mat
- Fortfarande väldigt sällskapssjuk och vill helst sitta i knät hela tiden, somna på en osv
- Slutat ammat och äter mer vanlig mat
- Ställer sig upp (otroligt stark i benen, dock skitsvag i armarna), ställer sig upp efter te.x soffan osv
- Börjat skrattat på riktigt
- Håret har börjat växa ut igen (hurra!!)
- Lyssnar till sitt namn när man ropar på henne
- Två tänder har börjat spricka upp
- Börjat babysim och som hon älskar att plaska i vattnet och dricka vattnet. Haha!

Säkert fler grejer som hänt, för det sker så otroligt mycket nu. Men detta var en del av sakerna i alla fall.

Mamma älskar dig! Jag hopps du inser det och älskar dig själv lika mycket. Grattis på din 6 månadersdag.

Likes

Comments

Hus & Hem

Så här blev vår spegelvägg inne i walk in closet. Nu ser vi hela oss i den. Speglarna är från Ikea och man får 4 stycken för 69:- superpris på något så vackert.

Vi har börjat funderat på om vi ska ordna dörrar till garderoberna? Det är ju ett sminkrum också så kan se stökigt ut med kläderna framme, eller?
Vi kör en omröstning.

Dessa två hade jag tänkt mig i så fall. De är från IKEA .

Likes

Comments

Har precis beställt denna fina drömkalender. Jag tyckte konceptet verkade väldigt bra och roligt. Jag är ju en sådan som tror att om man skriver för hand ner sina saker konkret framför sig så blir det verkligare och hjälper till att slå in/ta sig mot sitt mål på ett omedvetet eller medvetet plan. Jag har beställt kalender på SPORRONGFORM. Dessutom tyckte jag den var väldigt estetiskt fin att titta på. Så nu har jag en egengjord kalender och snart en drömkalender. Låt alla mina drömmar gå i uppfyllelse. Och låt alla era drömmar göra det också.

"Drömkalendern är ett verktyg för att ta reda på vad du vill med ditt liv och en hjälp på vägen för att ta dig dit. Under ett års tid utmanar den dig att reflektera kring vad som får dig att må bra och hur du kan få ut mer av livet. Genom att föra in dagliga rutiner som hjälper dig att hålla kursen mot ditt mål, kommer du varje dag ta dig närmare ditt drömliv. Kalendern ger dig samtidigt redskap som hjälper dig att få rätt saker gjorda – så effektivt som möjligt.

Filosofin i den här kalendern går ut på att ta vara på nuet, din känsla för dagen och uppskatta de små sakerna i din vardag, samtidigt som du tar dig framåt mot dina mål. Det är dags att få mer gjort, att må så bra du bara kan och på vägen uppfylla dina drömmar!

Drömkalendern innehåller inga datum, för att du ska kunna starta ditt drömkalenderår precis när du vill."

Likes

Comments

​Förutom att någon skulle ha dött så var det här det värsta som kunde hända. Min älskade Macbook PRO har lagt av, kaput, slutat fungerat, helt veck! Hårdisken är trasig... Jag har min bok som jag börjat skriva på där i, jag har allt material till mina kurser på skolan, min digitala kursbok i makeup, mina samarbeten och jag har 43 000 bilder som försvinner som jag aldrig kommer kunna få se igen. Vissa hade jag ju på Facebook, men i april i fjol vart den ju hackad av person i Stockholm så Facebook tog bort den och då försvann ju allt! Jag hann spara över några av mina resor samt Zoes första år (det viktigaste) i dropbox, men allt från 2005-2017 i övrigt är helt borta (förutom det jag laddat upp här på bloggen). Sitter med gråten i halsen och tårar i ögonen. Vet inte vad jag ska ta mig till just nu. Det är ju bara materiellt ting jag vet, men jag har så mycket minnen och så många framtidsplaner där i. Robbin är i väg till en dataexpert och ska försöka rädda mina saker nu, men som det lät på telefon är allt troligtvis förlorat. F*ck!!! Jag går sönder lite nu.
Likes

Comments

Veckans planer

Måndag: Zoe ska på 6-månadersfotografering hos en fotograf. Sedan är det storhandling inför veckan.

Tisdag: Babysim träff 2. Zoe-pappa dag och jag ska påbörja en fotokurs online. Mycket spännande och givande. Vill ju lära mig mer om nya kameran.

Onsdag: R far bort på jobb så jag och Z blir helt själva igen.

Torsdag: Gym (kanske, det är gratisvecka och då kommer det vara kaos) och sedan 6-månaderskontroll på BVC för Zoe.

Fredag: Vi ska till mormor och morfar under dagen.

HELG: ska försöka boka in en middag på PINGPONG. Samt att Juni fyller 1 år, så vi ska dit och gratta henne såklart. Hipp hurra!

Sedan ska vi träffa My och Juni på en kompisdejt något också, men dag är ännu ej spikad.

Likes

Comments

Så har ännu en helg snart nått sitt slut. Helt ärligt tycker jag att helgerna är typ de sämsta på veckan.. HEJlivetsomföräldraledig. Man får ingen post, börsen är stängd osv. Men snart är det vardag igen. Jippi!

Vi har haft en bra helg igen. I fredag kom Robbins kompis hit och vi spelade massa spel och snackade skit bara.

Åh vår gladaste bebis!

Zoe <3 ninen!

Tycker om att busa på pappan också!

Sedan fick jag en ny profilbild. Check!

Vi var ut till Birsta för att leta födelsedagspresenter (typ alla jag känner fyller år i februari eller oktober). Samt att vi kompletterade med speglar till vår spegelvägg i WALK IN CLOSET.

Avslutade dagen igår med olika smårätter/tapas med våra vänner, Maja, Max och deras son Fred och hundarna. En riktigt trevlig och god kväll. Vi hade lärt oss läxan att inte ses så sent och därav slapp vi griniga barn. Så vid 21.00 for vi hem och det vart alldeles lagom.

Tack livet för ännu en bra helg. Nu ska vi mysa med pappan för han åker bort och jobbar på torsdag.. och är borta flera veckor igen. Tänk att 6 veckor har gått av hans ledighet. Har varit rena rama lyxen att haft han hemma så länge.

Ska planera ihop lite blogginlägg till veckan som kommer. Något speciellt ni vill veta? Passa då på att önska! Hoppas ni också haft en fantastisk helg. Puss!

Likes

Comments

Skönhet

Detta är i samarbete med www.magneticlashsweden.com

Här visar jag hur jag applicerar de magnetiska fransarna på mitt sätt!

Tips:
- Använd en pincett (detta är dessutom väldigt hygieniskt).
- Måla mycket mascara i ytter- och innerkant av ögat för att få en fin helhet.
- Fäst fransarna ca 2-3 mm in från ögats ytterkant för maximalt förstorande effekt.
- Öva igen. Snart sitter det. LYCKA TILL!

Med rabattkod: "PATRICIA10" får du 10% rabatt på ditt köp. Erbjudandet gäller till den 19/1-2018.


Likes

Comments