​Långhelg och så gott som hela klassen åkte ut på längre och kortare äventyr. Själv hade jag ont om pengar i plånboken så en klasskamrat föreslog en dagsutflykt till Uppsala. Slott, konst, utsikt och en god pasta. Kan man få en bättre minisemester för en femhundring? Lite spänning blev det dessutom när vi nästan inte kom hem och fick betala överpris för att ta oss hem med så gott som enda bussen hem. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Varit på min hittills bästa kräftskiva. Kände nätt och jämnt en enda kotte, precis som jag gillar det! Så trevliga och fina människor jag fick möta. Bäst av allt på hela kvällen var nog ändå paljetterna och glittret. En konfettibomb slår ju aldrig fel och partyt bjöd på TVÅ ! Dessutom hade min underbara vän gjort upp en glitterhörna där det var fritt fram för oss gäster att bättra på vårat yttre. Jag hade visserligen feta problem med att få dit glittret men med lite hjälp av en medfestare fick jag eller rättare sagt hon, till det.

Likes

Comments

​Åkte in till jobbet idag för att pilla med lite smått, då fick journalisten som jobba helg ett larm om brand i byggnad. Stod i valet och kvalet om jag skulle åka med eller inte men bestämde mig tillslut att hänga på och oj vilken tur att jag gjorde det. Det brann rätt bra ( min mått mätt ) redan när vi kom ut men när vi skulle lämna platsen stod lågorna flera meter upp och huset höll på att rasa ihop. Jag har i yrket åkt ut på bränder förut men aldrig har jag sett ett hus såhär uppätet av lågor. Väldigt synd om ägarna men så häftigt för mig att få plåta! Har precis kommit hem från jobbet så har inte hunnit redigera bilderna men denna har jag snott från mig själv direkt från Helahalsingland.se  

Likes

Comments

Det finns väl knappt något rätt i denna bilden. För det första är den tagen med mobilen, för det andra bara tog jag den i all hast så den är inte välkomponerad. Att den är redigerad i telefonen är väl inte heller någon fördel. Men det är en regnbåge, och alla älskar väl en regnbåge.

Likes

Comments