Some people grumble that roses have thorns; I am grateful that thorns have roses.
- Alphonse Karr, 1856

Likes

Comments

Dagarna flyger iväg samtidigt som det känns som att tiden står stilla. Det är verkligen alltid så när man har massa att se fram emot. Inte bara att jag lämnar kalla mörka Sverige utan även massa andra inbokade planer som äger rum innan jag åker.

Helgen som var så shoppades det en massa julklappar vilket var riktigt skönt att ha klart då allt julfirande kommer ske innan the actual julafton. Fick även möjligheten att handla hem lite fint till mig själv, lite tröjor, underkläder och nya Nike skor, Roshe two är så snygga! Köpte mig även en ny parfym. Har använt YSL's Black opium i två år nu och älskar den verkligen men efter många om och men så kände jag att det var dags att gå vidare..hehe.. Viktor och Rolf's flowerbomb luktade ju faktiskt väldigt gott den med.

I söndags var det första advent, som sagt tiden går fort men känns så långsam.. pyntade lägenheten med lite ljusstakar och några mysiga tomtar men ingenting annat eftersom vi inte är hemma över jul. Men vill ändå få känna på lite julkänsla, därav har det även bakats smörkola och chokladtryfflar.

Och i detta nu? Ja, nu har jag precis sett klart på Hollywood medium with Tyler Henry (älskar sånt!!) och förbereder mig mentalt för jobb imorgon, går nämligen tillbaka till mitt gamla jobb igen vilket ska bli superskönt men också lite nervigt, inte jobbat på en månad och känner redan att jag glömt alla koder och rutiner.. men ska vilket fall bli skönt att återgå!

Kram.

Likes

Comments

Igår åt jag och mi familia på Hugos i Norrköping. Andra gången jag äter där och jag rekommenderar det till hundra procent med mitt starka mathjärta. Oxfilé på planka blev det, då som nu. Aldrig ätit en sån mör oxfilé någonsin (ändå är oxfilé min favorit), tro mig, man behöver inte ens tugga. Så vill ni ha en suverän matupplevelse i en mysig miljö och kanske bowla lite innan maten så åk dit. Kram.

Likes

Comments

Likes

Comments

Sitter framför teven just nu, vilket jag gjort sedan jag kom hem från jobbet, förutom då jag lagade mat. Måndagen är snart förbi vilket är superskönt, en dag närmare helg. Lämnade idag besked till jobbet om att jag ska åka på lång-semester, alltså enbart 12 arbetsdagar kvar på detta jobb sen går jag över helt till mitt andra jobb. Det har varit skönt med lite omväxling men det har också varit en ögonöppnare för mig då jag fått lite mer inblick i vad jag vill göra.

Nu ska jag förflytta mig till sängen, slå på lite musik i lurarna och sedan försöka sova. Så är det, lägger mig alltid mellan nio och tio, behöver mina 8h sömn. Natti.

Likes

Comments

Veckorna går lika fort som alltid, eller ja, åtminstone veckosluten..

Har denna helg hunnit med att städa lägenheten, ända in i varje vrå, detta eftersom vi idag hade visning på läggan. Igår spenderades kvällen i Örebro då vi firade Julia som fyllt 22, väldigt bra kväll med mat och bowling. Idag var det upp med tuppen som gällde, hotellfrukost dagen till ära följt av att världens bästa pappa firades med blommor och presenter, därefter vankades det god mat och hemmagjord glass till efterrätt. Sedan var vi vidare till sambons pappa för att fira honom. Där väntades ännu mera mat och efterrätt, alltså summeras denna söndag upp med ett ord, mat.

Har precis kommit hem och sitter nu i matkoma och känner mest att allt är jobbigt. Matkoma, är förkyld, söndagen lider mot sitt slut och imorgon väntas ännu en jobbvecka med ett jobb man inte riktigt trivs på eller känner att man passar på. Att trivas och tycka om sitt jobb är ju faktiskt väldigt väldigt viktigt enligt mig, så såhär kan det inte fortsätta.

Hej sålänge.

Likes

Comments

Detta skämde han bort mig med igår då vi varit tillsammans i 3 år. Han är fin han.

Likes

Comments

Long time no see.

Hela detta året har för mig handlat om att ta ett steg vidare i livet, växa upp och bli någorlunda självständig. Redan förra året tog jag ett stort steg och flyttade ihop med min pojkvän och redan i år köpte jag min alldeles egna bostadsrätt som vi tillsammans flyttade in i.
Jag har i år testat en drös med olika jobb, gått på studentbal, tagit studenten och klivit in i vuxenlivet. Hela sommaren har bestått av jobb och enbart en minisemester på Öland.
Om på pricken trettionio dagar åker jag till min favoritdestination sedan barnsben. Filippinerna. Exciting? Yes! Majoriteten av mina resor har varit just dit men i år ska jag få ta med min fina sambo och dela allt fantastiskt med honom.
Redan nu, ett halvår senare så ligger min lägenhet uppe för försäljning för när vi kommer hem från vår semester så är det dags att figure out ett nytt mål och en ny framtidsplan. Plugga? Ja troligtvis, men vart vet jag inte.

Likes

Comments

Tänka sig att han blir hela 21 år idag. 2 år sedan du sprang ut i friheten och tog studenten och hela 3 år sedan du blev min och jag din.

Grattis, världens finaste och omtänksammaste människa.

Likes

Comments

Lite bilder från studentbalen på Hedenlunda slott som höll till förra lördagen

Likes

Comments