Tänka sig att han blir hela 21 år idag. 2 år sedan du sprang ut i friheten och tog studenten och hela 3 år sedan du blev min och jag din.

Grattis, världens finaste och omtänksammaste människa.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Lite bilder från studentbalen på Hedenlunda slott som höll till förra lördagen

Likes

Comments

Det är så nära till så mycket just nu. 3 dagar till flytt, 15 dagar till bal, 43 dagar till studenten och 234 dagar tills det bär av till Asien. Längtar så galet mycket till ALLT!

Här har det inte skrivits på ett tag, tonvis med plugg, jobb och flyttpackning är anledningen. Ja, sedan sist har jag faktiskt fått ett nytt jobb vilket är helt wunderbar!

Nu är det helg, hoppas fortfarande på sol och värme-Snarast.


Likes

Comments

Denna helg har bestått av suschikväll med familjen, tidiga mornar, högskoleprov, kalas för lilla Emilio, grillning i forssjö, ytterligare ett kalas för Emil och nu tänker jag inte göra något annat än att äta tacos och möjligtvis flyttpacka.

Likes

Comments

Detta kom på posten idag. Har inte testat dom mer än på armen, men sååå krämiga och så fina matta färger. - Snabb leverans och kostar endast 179kr för alla tre, riktigt kap nu till våren. Länk i nedre bilden till höger.

-Längst ner, 008. I mitten 005, högst upp 015.

Likes

Comments

​Två salladsbilder på raken... Förklaring: vi har salladsvecka här hemma. 

Sallad: Salladsmix, ekologisk parmesan, ekologiska torskade tranbär, röd quinoa och kyckling. 

Likes

Comments

​Dagens kvällsmat, sallad med avocado, ägg, bacon och plommontomater. 

Likes

Comments

Köpte detta fina armband i tankarna på alla som drabbas av denna hemska sjukdom. En berlock i form av en skyddsängel, inte bara för min egen skull utan för alla som er som fortfarande måste kämpa. Ge inte upp hoppet. 

Likes

Comments

Dessa kryddkvarnar i mässing fick jag av min fina familj i 19års present. Dem kommer från Wahlmans interiör och kommer passa hur bra som helst i vårt nya kök!! Sjukt fina. 

Likes

Comments