Jag har tänkt på att uppdatera här igen varje dag i en vecka nu men jag vet inte riktigt vad jag vill skriva om.
Imorgon ska jag iallafall till Stockholm, för att gå på SIHS. Vi har gått på det varje år i 7 år (tror jag) så det har blivit lite tradition nu. Egentligen var tanken att vi skulle strunta i det i år pågrund av ekonomin och andra familjeproblem, men jag tjatade till mig att åtminstone jag och mamma skulle åka tillslut! Nog om det nu.
Idag gick jag upp tidigt, eller ja 08 är tidigt enligt mig att gå upp på en helg, jag skulle till stallet och fixa. Klockan 14:30 hämtade pappa mig och då hade jag jag fixat allt förutom ridningen, vi åkte och köpte kinamat, jag duschade en snabbis, sen hämtade mamma mig och vi åkte tillbaka till stallet för att rida och natta hästarna. Jag och mamma red tillsammans för första gången på nästan 1 år skulle jag tro, det var väldigt mysigt trots kyla och blåst. Nu är jag iallafall påväg hem, men jag måste hoppa i säng på direkten nästan om jag ska orka imorgon.
Jag hoppas ni har haft en underbar dag!
Vi får se när jag kikar in nästa gång, snart förhoppningsvis. Ta hand om er!
Kram<3

Likes

Comments

Så jag har skaffat blogg tillslut. Jag har velat ha en sen jag var typ 9 år gammal men jag har aldrig vågat. Men nu så, med lite push från mina vänner ;)

Hej förresten!
Jag har egentligen ingen aning om vad man ska skriva på första inlägget, hoppar man direkt in i mitt liv eller ska man börja med att berätta om sig själv?
Jag antar ju att dom flesta som kommer läsa här redan känner mig på något sätt eller åtminstone vet vem jag är. Men jag vill börja någon stans så jag kan lika gärna berätta lite basic fakta om mig själv.


1. Jag är 17 år gammal, och 162 cm kort.

2. Min favoritfärg är rosa.

3. Jag älskar Disney och prinsessor, jag har nog sett dom flesta Disney filmerna, lite kul för jag kollar på lejonkungen samtidigt som jag sitter och skriver här.

4. Jag älskar hästar och djur i allmänhet, jag har ridit enda sedan jag kunde sitta upp själv (förmodligen redan innan det med). Jag och min familj äger ett par djur men mer info och presentation om dom kommer antagligen i ett senare inlägg.

5. Jag har 4 syskon, 2 äldre bröder och 2 yngre systrar.

6. Jag går andra året på gymnasiet, med inriktning media/foto.

7. Jag är en person som tänker extremt mycket på allt och ingeting hela tiden, så det kommer förmodligen komma upp många tanke/åsikts inlägg här. Det är lite därför jag har skaffat blogg, så jag kan dela med mig av mina tankar.

Jag kommer inte på fler frågor men om ni har några eller om ni har önskemål om något så är det bara att säga till, feedback är alltid kul :)
Jag hoppas att ni vill kolla in här fler gånger och att ni känner er välkomna här!

Kram<3

Likes

Comments