​jag tänkte berätta att jag gjorde ny design på naglar bild kommer snart :)

Likes

Comments

jag tänkte berätta vad jag fick i julklapp men innan det vill jag bara säga att jag har haft det hur mysigt som helst på julen. Jag har vart hos mina kusiner och firat jul det var roligt först åt vi julmat, sedan efter julmaten Kollade vi på Kalle Anka som alla gör antar jag eller vissa av er iallafall. Sedan efter kalle anka var det dax för julklappsutdelning. två utav mina kusiner delade ut julklapparna. Nu tänkte jag berätta vad jag fick som julklappar. av moster fick jag bodylotion,halsband,och en parfym. Av mormor fick jag tofflor,ansiktsmasker,duschcreame,och pengar. Av mamma fick jag en The Fooo mugg,Iphone skal,domino,kalender,PS3 ratt med pedaler,spel till ps3,smink,keps,kläder, och skor. Så jag tackar jätte mycket för alla fina julklappar jag fått av min härliga familj :)

Likes

Comments

HISS

tugummi

smink

The Fooo

adidas byxor

choklad


DISS 

mobbning

eos 

orrebyxor


Likes

Comments

jag tänkte börja med olika saker på bloggen t.ex veckans outfit,känslor,det bästa och sämsta med min familj,det 10 senaste foton i din telefon,varför det är bra att vara singel,hiss och diss. 

Likes

Comments

​hejsan jag tänkte berätta lite om mig själv.

jag heter Patricia Lydeen 

14 snart 15

Bosatt i Göteborg

mina intressen är att vara med kompisar och så vidare

Har ett husdjur som är en kinesisk dvärghamster vid namn Smulan

jag valde att börja blogga för jag har så tråkigt och vet inte vad jag ska göra ibland men nu vet jag ju.

tänker upd varje dag så vi får se hur länge jag hänger kvar här.​

Likes

Comments

Nu välkomnar vi 2016 för äntligen och hoppas att detta året blir bra jag är ny på. Bloggen men ska försöka uppdatera så mycket. :) i nästa inlägg ska ni få veta mer om mig!

Likes

Comments