Känslan av att kliva in genom dörren, slänga av sig kläderna och bums i säng efter en tuff jobbhelg är oslagbar!!

Har precis kommit hem efter min sista natt denhär helgen och välkomnar denna lediga måndag med öppna armar. Resten av veckan jobbar jag dagtid och inte nätter vilket är superskönt, dessutom har jag ledig helg denhär veckan = ingen lyckligare än mig!!!! Så även om domhär jobbnätterna i helgen har varit hur jobbiga som helst så är jag ganska stolt att jag tagit mig igenom det helskinnad 😉

Idag ska jag först och främst sova.. & framförallt umgås med min andra halva efter äventyr på olika håll denhär helgen. Det blir lite extra mysigt när man planerar in en hemmakväll bara han och jag, att ingen ska iväg osv. För övrigt är det en ganska normal vecka, jag jobbar och trallar på. Däremot i helgen sker det lite roliga saker, jag ska bland annat provrida en häst vilket ska bli superspännande. Har inte ridit på några månader nu och detta känns bra så vi får se hur allting blir helt enkelt. Utöver det så vankas det utgång med nära vänner, vilket uppskattas så mycket då jag inte har så mycket tid till att träffa dom så mycket som jag skulle vilja.

Näe hörrni.. det är dags för mig att varva ned så att jag faktiskt kan somna.. :) Medan de flesta av er påbörjar eran dag - säger jag godnatt!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Kan man verkligen påstå att det är morgon när jag vaknar strax innan 16.00?? egentligen inte... Jag har sovit som en stock fram tills nu, det har varit en tuff natt på jobbet och stämplade ut 07.04 imorse och la mig i sängen kanske 08.30 så tror att sömnen var välbehövligt. Jag tycker dock inte om att vända på dygnet som jag gör när jag jobbar natt, livet blir så himla enformigt och faktiskt ganska tråkig. Tur att jag inte jobbar natt heltid iaf ;)

Livet blir inte så mycket roligare när jag är i min jobb-bubbla, jag jobbar äter sover och gör verkligen ingenting annat. Känner någon igen sig? Jag försöker ju självklart hitta på saker att göra men det är sällan orken finns till så det blir lite on repeat. Men jag lovar er, min vardag ser inte alltid så himla tråkig ut!! Nu ska jag ta mig upp ur sängen och äta något, vi hörs sen!


​Längtar så mycket tillbaka till min o Niclas resa till Spanien , hoppas vi flyr landet tillsammans snart.. 

Likes

Comments

Jag tänkte dra igång bloggandet på en gång! Finns väldigt mycket mer att veta om mig men vi tar det med tiden.

Idag går jag på jobbnatt 1/3 så vid 21.00 ska jag pallra mig iväg till bussen för att åka till jobbet medan alla andra tar helg. Men jag ska inte klaga, jag älskar väll ändå mitt jobb så efter två dagars ledighet kryper det i mig efter att jobba då jag blir så himla rastlös av att vara hemma, någon som blir likadan? Ändå ser verkligheten ut som så att jag ligger och latar mig i soffan i brist på annat att göra. Någon som kanske känner igen sig i det också??

Om jag har tur kanske Niclas (min sambo) hinner hem innan jag åker iväg till jobbet, så att vi hinner va med varandra lite iallfall. När jag jobbar natt hinner vi knappt se varandra något alls, så nu kommer vi inte ses förens på måndag då vi går om varandra hela tiden. Skulle inte påstå att vi tröttnar på varandra iallfall ;) Näe nu måste jag lyfta arselt ur soffan och göra något, vi hörs senare hjärtan ❤


Likes

Comments

Vem är jag?

Patricia Santos heter jag, 19 år gammal som är född och uppväxt i Stockholm. Idag är jag bosatt i Västerås och har bott här sedan 2014. Varför jag flyttade till Västerås ensam som 16-åring är för att jag följde min passion till hästarna och påbörjade min tre år på Västerås Ridgymnasium. Det har inte alltid varit lätt att växa upp tidigt, bo utan föräldrar (som förövrigt är ren lyx) att lära sig allt på egen hand men det har varit en resa som format mig till den jag är idag, jag ångrar inte det valet alls.

Funderar ni någonsin på att studera på annan ort - GÖR DET!! Det kommer ge er så mycket i längden, tro mig.

Det har varit tuffa tre år på gymnasiet men nu i efterhand bland de mest lärorika och roligaste åren någonsin. Kärleken till hästarna har självklart gjort att jag hållt huvudet över vattenytan i de tuffaste perioderna tillsammans med vänner och stöttning från nära & kära.

Under mina år på gymnasiet hade jag hand om 3 stycken hästar, alla med sin speciella plats i mitt hjärta. De två sista åren hade jag hand om Sir Malaco W och Purple, skulle ljuga om jag sa att jag inte saknar ihjäl efter dom. Men de finns kvar på skolan och utbildar och ger sin kärlek till nya underbara ryttare. Jag vet att de behandlas som prinsessa och kung dom är!

Sedan får man inte glömma bort älskade fiffi... Lady Greystone W. Tyvärr gick hon bort 2/9-2016, alltid älskad och aldrig glömd. Så mycket tid och kärlek jag la på den hästen, ett mycket speciellt sto men hon betydde världen för mig. Hon va med sen första dagen i skolan <3


Nu har jag då avslutat mina tre år på Västerås Ridgymnasium och har bytt ut studier mot arbete. Tyvärr håller jag inte lika mycket på med hästar som förut då ekonomin inte räcker till att ha en egen och tiden inte riktigt funnits till. Dock saknar jag dessa underbara djur alldeles för mycket så har tagit tag i sökandet efter en häst som jag snart kommer kunna visa upp här på bloggen!

Der finns självklart hur mycket som helst att berätta om mig efter 19 år på denna jord men ni får helt enkelt följa bloggen och lära känna mig genom min vardag, mina tankar, funderingar & värderingar! Puss & Kram på er

Likes

Comments