Säger godnatt för en helt underbar dag idag med bästisen! Vi hängde med varandra och så! Var jätte längesen vi sågs❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

God morgon jag vaknade för en stund sen, och nu sitter jag och tittar lite på tv,är så trött får kanske gå och lägga mig sen igen haha men hoppas ni får en bra lördag❤️

Likes

Comments

Hej på er allesammans nu sitter jag vid matbordet och väntar på korv med bröd ska bli så skönt att äta,har inte ätit på hela dagen. Och sedan blir det fredagsmys! Ha en trevlig fredag alla!

Likes

Comments

Det finns mycket som gör mig arg och ledsen men inte lika arg som mobbing, ingen ska behöva utsättas eller gå igenom mobbing för det är så sjukt lågt av dem som gör det genom att snacka skit om andra när de kanske själva mår dåligt fast inte vill få hjälp med det och då hoppar de på andra istället. Folk tar livet av sig folk dör pågrund av att några fega idioter mobbar så illa att dem faktiskt tar livet av sig. Det är så hemskt att se hur folk blir retade och mobbade vare sig pågrund av hudfärg,folkgrupp eller liknande. Det spelar ingen roll om du är mörkhyad eller ej,DU SKA INTE MOBBA! Ni som mobbar sök hjälp med en psykolog kan jag tipsa er om,för ni mår verkligen inte särskilt bra när ni mobbar andra. Så tänk på att just ditt ord kan ta livet av en annan människa. Det är fruktansvärt att se hur dagens samhälle bygger på en massa hat och liknande. Varför sprida massa hat när man kan sprida kärlek? Det är väl det ett samhälle ska göra för att funka eller? Men jag tycker iallafall att du ska tänka en eller två gånger innan du utrycker dig på något fel sätt.

Likes

Comments

Hej, jag tänkte nu göra en Patricia tycker till om killtrender. Vissa killar man ser i typ stan har alltid på sig Gant,Ralph Lauren eller Hollister kläder och är värsta snygga klädda,oftast vill dem ha uppmärksamhet att dom ska se sig själva som "rikemansbarn" men jag tycker de är ett dåligt beteende! Eftersom dom bara är ute efter uppmärksamhet och nu drar jag inte alla killar över en och samma kant. Asså min åsikt är att jag inte tycker att de är så snyggt att gå med det hela tiden,för då kommer ju folk kalla dig rikemansbarn. Men jag kommer posta lite bilder på detta!! Det är ju snyggt ändå!

Likes

Comments

Min torsdag gick åt att gå i skolan som vanligt haha. Vi hade inga speciella saker så i skolan utan lektionerna då som vanligt. Vi skulle haft redovisning idag i So som skulle handla om en uppsats jag och några vänner skulle göra idag, men det blev inte av eftersom att vi inte hann,men vi får lov att göra det nästa onsdag! Så det är ändå positivt, och då får vi ju ändå mer tid att förbereda oss. Snart ska jag gå och lägga mig om sisådär om en timme eller något, för börjar 8:10 imorgon,men de är ju ändå skönt att det börjar närma sig helg så man får vara utvilad lite efter provet vi haft i Tisdags. Det gick bra för mig jag, hade trots allt pluggat!

Likes

Comments

Just nu jobbar jag som ambassadör på MBU som står för människan bakom uniformen och för er som inte vet så är det en utbildning som pågår i 10 veckor och finns i Göteborg,Borås,Örgryte,Angered och Hisingen! Och det började i Hjällbo då räddningstjänsten var på väg till ett larm om en lägenhetsbrand och fick stenar kastade på sin bil! Och 2010 började Mbu planeras och därefter år 2011 startade Mbu i dem stadsdelarna. Du får göra mycket på utbildningen som exempelvis allt i från rökdykning till Hjärt-lungräddning samt diskutera brottsutredningar med polisen och se hur det går till på en trafikolycka vilka bilar som åker och vilka blåljuspersonaler som åker med! Jag har själv gått klart utbildningen och fortsätter nu som ambassadör och hjälper till att representera MBU för andra personer som är intresserade av samma sak!! Man utvecklas så otroligt mycket måste jag säga.

Likes

Comments

God kväll jag tänkte att inlägget får bli lite kort då jag kom hem runt 19:00 och ville ta det lite lugnt, men nu sitter jag bara och kollar på tv ska snart gå och lägga mig kram!

Likes

Comments

Hejsan på er nu sitter jag i soffan efter att ha tagit ett bad i 2 timmar ungefär haha. Men nu väntar jag på säsongspremiären av Ullared 😍
Hoppas ni får en bra kväll!!

Likes

Comments

God Morgon nu är klockan 06:40 och jag börjar om cirka en timme och 30 min, idag är det som det står i rubriken att det är prov på No idag och som tur är har jag tränat i helgen så jag kan den hyfsat bra. Hoppas ni alla får en härlig tisdagsmorgon!<3

Likes

Comments