Igår efter jobbet åkte Teddy och jag till Bauhaus för att gå på deras badrumskväll. Det var många grossister och leverantörer på plats, det bjöds på snittar, kaffe och upp till 20% på hela badrumssortimentet.

Vi började med att kika runt på vad vi skulle ha för att sedan ta hjälp av personalen och det var där vår långa väntan började. För kvällen hade de satt in alla deras säljare samt ett kölappssystem, vi fick hela 25 nummer framför oss, som tur var kom en annan kund förbi och gav oss deras nummer och vi blev nu endast 10 nummer ifrån. Trots detta fick vi vänta i ca 50 min innan det blev vår tur, så ni kan ju förstå vilket tryck det var för dem den kvällen. Var därmed evigt tacksam att Simon kunde ställa upp med att se efter Emina. Det är guldvärt att ha så fina vänner som kan ställa upp i och med att vi har varken mor- eller farföräldrar som bor här.

Vi köpte i stort sett allt till båda badrummen, blandarfästen, blandare till tvättstugan och två takduschar. Lade sedan beställning på toaletter, speglar samt tvättställ med underskåp och högskåp. Tack vare att vi köpte det nu under denna kväll lyckades vi spara drygt 15 tusen. Det vi nu behöver bestämma oss för är val av blandare till både badrum och kök. Jag är inne på att ha någon i rosé eller guld men vi får se vart det slutar hän.

Så himla snyggt, eller vad tycker ni?
Länkar:  Här / Här / Här

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

"1 av 3 får cancer, men alla drabbas." Varje år får ca 60.000 personer i Sverige ett cancerbesked, vilket innebär att i stort sett alla familjer har någon i sin närhet som får just detta hemska besked. Min familj är en av dem.

Sedan starten 2003 av Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj har det samlats in drygt 594 miljoner kronor. Jag anser att det är en väldigt enkel och självklar sak att köpa just ett rosa band, för att stödja Cancerfonden. Tycker även att det är bra att man uppmärksammar denna hemska sjukdom under en av årets alla tolv månader.

Företagen är dock inte dumma utan ser snabbt konsumenters beteende och skapar en massa rosa produkter och emballage för att påvisa att företaget stödjer Cancerfonden samt att konsumenten gör det när de köper deras rosa vara. Frågan är dock hur mycket som egentligen går till just Cancerfonden av alla dessa rosa produkter?! Men jag vill hoppas och tro att det mesta av intäkterna går till Cancerfonden och dess forskning. 

Jag brukar årligen köpa ett rosa band och även det rosa armbandet om det faller mig i smaken Det kanske är samma sak här att inte mycket går till själva fonden men dessa är i alla fall en av grund produkterna och som enligt mig är väldigt fina.

Rosa armbandet 

Klicka på första respektive sista bilden för att komma till vardera produkt. På kvällen dagen innan Lindex släppte sin Pink Collection fick medlemmar möjlighet att se och köpa kollektionen i förväg. Lindex bjöd även på en gåva till de som köpte något, dock begränsat antal, jag klickade hem 3st rosa band samt armbandet och örhängena var gåvan. En mycket fin sådan får jag säga då dessa örhängen var helt i min smak! :) 

Likes

Comments

Vilken lördag vi hade igår! För er som kanske inte vet det så är jag tränare i truppgymnastik för en trupp tjejer mellan 7-12år.

Igår var det dags för terminens tävling, Gympacupen i Rottne. Vi hade tre lag med oss och lyckades kamma hem hela tre pokaler, ett guld och två silver! För några av tjejerna var det deras första tävling och oj så stolt jag är över våra tjejer. 🏆🏅

Likes

Comments

Då var dagen äntligen här, dagen då de första skoptagen på tomten gjordes! Teddy har varit ut till tomten lite under dagen och åkte även ut med Emina och mormor efter jobbet. När jag sedan jag kom hem efter mitt jobb åkte jag och Teddy ut igen till tomten och oj vad det har hänt mycket bara på en dag! De har grävt 1,5m djup där huset ska stå för att sedan fylla upp med makadam (stenkross) för grunden.

Tjejen som älskar traktorer och bussar, så vilken lycka att få stå i grävmaskinens skopa! :) 

Likes

Comments

I fredags fick jag hem min tredje månadensbox från Glossybox och denna gång är jag nöjd med samtliga produkter. Bryngelen samt cream blushern testade jag till dagens makeup och blev positiv till båda produkterna. Blushern kan du även använda på läpparna, vilket jag även testade men det var jag dock inte lika nöjd med pga fel färg eller rättare sagt den blev för glittrig, men alldeles perfekt som rouge. 

Det naturliga lipsylet med doft av granatäpple var precis så som ett lipsyl ska vara enligt mig, dvs lagom mjukt och "kladdigt".   

Likes

Comments

Jag har tidigare velat testa sminket från bareMinerals men aldrig riktigt känt för att lägga dem pengarna på det. Åhléns har sedan i torsdags 50% på utvalda produkter och där bland, bareMinerals startkit. Jag kunde då inte motstå att köpa ett då det nu endast kostade knappt 300kr.

Jag tog ett kit i färgen light och idag när jag lade makeupen var jag givetvis tvungen att testa det! Fösta reaktionen var att det inte syntest någon skillnad på om jag hade smink eller inte och att det inte kändes som att det lades något på huden. Jag har aldrig tidigare använt mig av löspuder innan, utan endast haft flytande foundations, men när jag väl gått igenom alla stegen och arbetat in produkten så blev jag slutligen nöjd.

Länk till Åhléns kampanjvaror, avslutas imorgon söndag, klicka på bilden för att komma direkt till startkitet.

Likes

Comments

Lagerhaus firar 20 år så från i torsdags till imorgon söndag har de ett flertal varor för endast 20kr. Var därmed dit under torsdagslunchen och köpte tvålar, en box och ett block.

För någon månad sedan upptäckte jag och Teddy Lagerhaus svenktillverkade tvål med doft av citrongräs. Så himla fräsch och ljuvlig doft, så god att jag riktigt kan längta till att tvätta händerna :) 59kr/st eller två för 99kr är ordinarie pris för en tvål men till min lycka var just denna doft till kampanjpris och kostande nu under dessa födelsedagsdagar endast 20kr. Jag köpte därmed 3st vilket var max per hushåll. Hittade sedan en fin box att antingen ha som inredning eller möjligtvis i Eminas kommande rum. Fick slutligen bli ett fint anteckningsblock som även det gick för en ynka tjuga. Länk här för att komma till alla kampanjvaror.

Inlägget innehåller adlinks

Likes

Comments

Köpte denna sweatshirtklänning i somras när vi var uppe i Stockholm och jag verkligen älskar den. Den gick hem även för lilldamen, i morse när jag skulle sätta på henne den sken hon upp som solen sa "Ååh Mimmi, mamma!" och klappade tröjan :) Adlink i första bilden, där även produktbilderna är lånade ifrån.

Likes

Comments

I måndags var Teddy på ett samträdesmöte med kommunen för att gå igenom detaljplanen för bygget och i tisdagsmorse fick vi äntligen mailet om startdatum! Med andra ord så i början av nästa vecka drar husbygget äntligen igång och markarbetena kan sätta det första skoptaget i marken.

Efter månader med pappersarbete och strul med kommunen så känns det så himla skönt att det äntligen är igång. Att vi verkligen kommer kunna se våra framsteg i processen och inom en snar tid se huset i dess fysiska form ta plats och inte längre endast på ritningar.

Likes

Comments

Idag när jag hämtade Emina på föris hade jag med mig en barbiedocka i form av Askungen. Hon är mycket förtjust i vanliga dockor, nattar dem, låtsas att de har bajsat eller att de har ont någonstans och hjälper dem därefter med att byta blöja eller trösta.

När jag idag fick se att Åhléns hade 50% på olika Disney prinsessor så kunde jag inte motstå att köpa denna och ja ni ser ju själva hur glad hon blev. "Ååh, fiiin mamma" sa hon flera gånger och sjöng Dansa min docka hela vägen hem :) Sådant som värmer lite extra i ens mammahjärta.

Likes

Comments