Sitter i skrivande stund i personalrummet på sjukhuset. Dagen har gått så fort och börjar gå mot sitt slut (tack och lov). Att vara igång non-stop från 06.45-22.00 är inte något jag är van vid.

Imorgon börjar praktiken 06.45 igen, så ingen sovmorgon här inte. Jag räknar ner mina pass, och jag börjar se ett slut. Jag behöver sommarlov!

Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

När man äntligen kan börja använda sommarkläder igen.....!!

Vaknade så gott bredvid Vincent, åh min favorit. Nu har vi precis ätit frulle och nu ska jag tillbringa dagen åt lite vettigt plugg medan Vincent jobbar. Måste tyvärr åka hem i god tid eftersom imorgon väntar det jobb mellan 06.45-10.00, grupparbete 10.30-14.00 och praktik mellan 14.00-21.30... Fullspäckad dag helt enkelt!

Kram

Likes

Comments

Sitter just nu på tåget mot Kungsbacka. Kunde inte låta bli att åka upp dit då jag är ledig imorgon. Saknar min prins så mycket!

Ha en fin kväll,

Kram

Likes

Comments

Igår blev det grillad kyckling, klyftpotatis och sallad till middag med mina favoriter. Det är så skönt att kunna sitta ute och njuta av vädret. Countdown har börjat till Summerburst, detta kommer bli en så galet bra sommar.

Insåg även att jag endast har fem pass på praktiken kvar, det har gått så otroligt fort. Har tagit med mig både bra och dåliga erfarenheter och jag är så taggad till att bli legitimerad sjuksköterska.

Kram

Likes

Comments

Asså wow, vilken dag på praktiken! Fick vara med på en diskbråck operation och assistera läkarn. Jag kan inte med ord beskriva hur kul och vilken upplevelse det var (!!!). Att få känna med mina egna händer hur ryggraden känns, att se nerver och se hur allting fungerar i ryggen. Jag tycker verkligen det är så coolt hur man kan öppna en människa, för att sedan skrapa med några verktyg och sedan är det onda (förhoppningsvis) borta. Och verkligen imponerad hur mycket en läkare kan, läkaren jag var med var helt fantastisk. Han berättade exakt vad vi såg, vad han gjorde och vad jag kunde göra och vad jag fick känna på! Såklart den bästa praktikdagen än så länge!!

Grillen är precis startad, potatisen är ugnen - ikväll vankas grillkväll med Johannorna. Som jag älskar att sommaren är på ingång, sena kvällar med bra vänner och god mat. Livet är allt för bra just nu!

Kram


Likes

Comments

Vaknade relativt tidigt idag igen, gav mig ut på en lång pw med donnan ovanför. Älskar våra promenader och det är så skönt att komma ut på morgonen! Efteråt åt vi godefrulle tillsammans, perfekt morgon.

Sitter just nu och har rast på praktiken, ikväll är det kvällspass på sjukhuset. Hoppas de blir en rolig kväll!

Kram

Likes

Comments

Gårdagen fylld i bilder! Avslutningsmiddagen med MårFint styrelse var hur kul som helst. Wild West Steakhouse får verkligen topp poäng, supergod mat, mycket mat och superbra service. Efter maten hade vi trekamp som avslutades med tjur-ridning.

Ha en fin helg.

Kram

Likes

Comments

Hur underbart är inte detta väder? Hur underbart är det inte att jag är ledig idag? Ska njuta till max!! Sitter just nu och äter lite mellis/lunch i solen, ska försöka plugga lite men känner att det inte är någon stress med det.

Passet på gymet gick verkligen hur bra som helst, är så motiverad till att nå mina mål. Är verkligen så tacksam över att Vincent visat mig träning och äta rätt. Jag förstod aldrig hur elak jag var mot min kropp och jag visste inte heller vad jag skulle göra för att få den att må bra. För lite kunskap helt enkelt.

Nej, nu ska jag smörja in mig och fortsätta sola,

Kram

Likes

Comments

Godmorgon fina ni! Vaknade relativt tidigt för att bege mig till H&Ms event här i Halmstad, älskar små tillställningar!! Man fick 20% på hela sortimentet och det bjöds även på bulle och kaffe. Fick med mig en bikini hem, och det var precis det jag var ute efter.

Ska bege mig mot gym vilken sekund som helst, cardio och mage står på schemat. Ikväll väntar Wild West Steakhouse med styrelsen i MårFint, såå kul!!

Ha en bra fredag,

Kram


Likes

Comments

Det finns nog inget skönare än träningskläder, går i de jämt!!

Dagarna är fulla med praktik, samtidigt som man ska hinna med seminarium och grupparbete. Dagarna ska även försöka bestå av träning, rätt kost och bra med sömn. Samtidigt ska man träffa vänner, jobba på sitt extra jobb och att få träffa pojkvännen är ett måste. Att få ihop allt detta är ett pussel och det kan lätt bli för mycket. Därför har jag valt att inte lägga ner allt för mycket tid på bloggen, vilket jag tror ni förstår!!

Halva min praktik har gått och jag börjar räkna ner mina arbetspass på fingrarna.
Snart, snart dags för sommarlov.

Kram

Likes

Comments

Instagram @patriciaklang