Nu sitter jag på bussen tillbaka till älskade Göteborg. Jag hade tänkt o plugga lite men jag tror de blir skam istället.🙄 Att jag och mamma satt och fikade 2h idag nu innan jag åkte va guld värt. De händer så sjukt mycket i mitt liv nu så de va sjukt skönt att prata ut med mamma. Men nu ska jag iallafall äta mina älskade blåbär och titta på skam. Plugga får jag göra ikväll när jag är hemma eller på bussen hem till Jönköping på söndag. Men livet är ju inte riktigt på topp ändå. De finns inget jag saknar mer än min "kille" att vi gjorde slut är de värsta som hänt men på samma gång de bästa. Jag vet inte va jag känner eller inte. Men de va de bästa för oss båda tyckte vi. Men fråga är om de verkligen va så bra. Jag behöver nog tänka o samla mig lite. Men jag önskar er alla en sjukt bra och härlig fredag. Kraaam !! 💗💗

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Så sjukt trött på livet. Men ändå känner jag att jag bara äger världen. Idag har jag iallafall varit hos tandläkaren. Jag har tagit en springtur om var hemskt kylig och sedan har jag även växlat pengar som e sjukt tråkigt men gött. Nu ska jag sätta mig o läsa en bok som ska vara utläst och ha en bra sammanfattning tills på torsdag nästa vecka. Allt känns bara så stressigt och jobbigt just nu. Men snart kommer man nog in i sina vanliga rutiner med skola, sömn osv. Men just nu vill jag bara sova o glömma skolan ett tag till. Men nu ska jag plugga!!! ( bilden togs i söndags dock) hade super!!!

Likes

Comments

Asså förlåt hörni för att jag uppdaterar så sjukt sällan här på bloggen. Men nu under julen så har min mobil varit på lagning hit och dit. Och jag har Inte varit hemma hela tiden utan jag firade jul i Göteborg o allt har bara varit rörigt. Men nu är jag tillbaka och tänkte berätta lite om vad jag hade tänk få upp här på bloggen.
Det är ju nämligen så att jag älskar att inreda. Så mitt rum är det stället där jag tillbringar nästan all min tid. Och igår va jag och min älskade vän på underbara Ikea och hittade jätte mycket fina grejer till mitt rum o så. Men jag gör om hela tiden. Så om ni skulle vilja hänga med på min lilla inrednings resa så får ni gärna det. Men oftast blir det att ni får höra om mina dagar osv. Hoppas ni tycker att det låter som en bra idé annars skippar vi det.
💗💗

Likes

Comments

Idag har de varit världens bästa dag. Att jag träffade min älskade vän efter 4 veckor kändes underbart.
Att vi åt jätte god mat o typ gick till ett hemsökt hus, och de va så sjukt kul. Sen kollade vi på fotbollsmatch och träffade massa underbara vänner. Och att vi sen badade bubbelpool och bara hade de så sjukt mysigt. Nu har jag suttit och fixat med min svenska uppgift och äntligen är den klar.
Nu är jag Påväg hem till älskade Jönköping.
Imon ska jag plugga som en galning till vårt kemi prov som e på tisdag. Nu taggar vi livet. Tagga tagga tagga
💗💗

Likes

Comments

Idag väntas en mysig slapp dag hela dagen. Systrarna och jag är bara hemma och slappar. En liten extra lyxig frulle blev det iallafall idag. O senare mot eftermiddagen så ska jag ut på en liten promenad med familjen o bara mysa. Sist på dagen tror jag jag avslutar med att göra lite spa och sitta framför datorn och missbruka lite serier som vanligt tänkte kolla om PLL, de va ett bra tag sen man såg den. Men annars ska jag väll bara beställa en almanacka på personligalmenacka.se, man kan verkligen göra sin dröm almanacka där. Sen blir det sova.
Morgondagen
Imorgon väntas även en väldigt bra dag.! Då jag möjligtvis ska träffa en väldigt efterlängtad vän.!! Myyyss!! 💗💗

Likes

Comments

Nu blir det Göteborg och mys hela helgen!💗imon ska jag va hemma med mina underbara systrar och bara mysa hela dagen. Sen på söndag ska jag tyvärr hem igen. Men något som är bra är att på måndag har jag STUDIEDAG!! Det är de som händer nu i helgen. Så nu tar jag en riktigt god och efterlängtad långheeelllgg..!!!! 💗💗

Likes

Comments