View tracker

Idag har de varit världens bästa dag. Att jag träffade min älskade vän efter 4 veckor kändes underbart.
Att vi åt jätte god mat o typ gick till ett hemsökt hus, och de va så sjukt kul. Sen kollade vi på fotbollsmatch och träffade massa underbara vänner. Och att vi sen badade bubbelpool och bara hade de så sjukt mysigt. Nu har jag suttit och fixat med min svenska uppgift och äntligen är den klar.
Nu är jag Påväg hem till älskade Jönköping.
Imon ska jag plugga som en galning till vårt kemi prov som e på tisdag. Nu taggar vi livet. Tagga tagga tagga
💗💗

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 2 readers

Likes

Comments

View tracker

Idag väntas en mysig slapp dag hela dagen. Systrarna och jag är bara hemma och slappar. En liten extra lyxig frulle blev det iallafall idag. O senare mot eftermiddagen så ska jag ut på en liten promenad med familjen o bara mysa. Sist på dagen tror jag jag avslutar med att göra lite spa och sitta framför datorn och missbruka lite serier som vanligt tänkte kolla om PLL, de va ett bra tag sen man såg den. Men annars ska jag väll bara beställa en almanacka på personligalmenacka.se, man kan verkligen göra sin dröm almanacka där. Sen blir det sova.
Morgondagen
Imorgon väntas även en väldigt bra dag.! Då jag möjligtvis ska träffa en väldigt efterlängtad vän.!! Myyyss!! 💗💗

  • 2 readers

Likes

Comments

View tracker

Nu blir det Göteborg och mys hela helgen!💗imon ska jag va hemma med mina underbara systrar och bara mysa hela dagen. Sen på söndag ska jag tyvärr hem igen. Men något som är bra är att på måndag har jag STUDIEDAG!! Det är de som händer nu i helgen. Så nu tar jag en riktigt god och efterlängtad långheeelllgg..!!!! 💗💗

  • 4 readers

Likes

Comments