Vardag, Freja 9-12 månader

Godmorgon eller god förmiddag säger i alla fall vi. Jag har precis fått Freja att sova sin andra powernap för dagen och hoppas på att denna nap ska vara något längre än den tidigare!

Simon har precis åkt iväg och spelat innebandy med jobbet och kommer hem igen runt halv 1.

Planerna för dagen var egentligen att åka ner till stranden idag men det är fortfarande ganska oklart om vi ska det eller ej, det är något blåsigare idag så vi avvaktar och ser om det lugnar ner sig lite.

Jag hade gärna velat åka ner till stranden i alla fall för det hade i sådana fall varit frejas strandpremiär, i vaket tillstånd i alla fall!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vardag, Tankar & känslor, Freja 9-12 månader

Varje gång vi går utanför dörren så börjar det rinna i Frejas näsa. Efter mycket om och men tror jag att det verkar ha en del med nya bissingar att göra, att hon haft någon febertopp då och då, snuvig och gnällig.

Eftersom jag ser ett klart mönster på att hon blir supersnorig när vi går ut börjar jag tro att det kan vara någon typ av pollen/gräsallergi.

Hur tidigt kan man upptäcka en allergi? Någon som har erfarenhet av detta? När fick ni/era barn reda på att dom har till exempel någon pollen - och/eller gräsallergi?

Likes

Comments

Patricia, Samarbete

Ni vet tävligen jag var med i på eventet där vinsten var ett egendesignat mobilskal från Caseapp? Som rubriken lyder.. JAG VANN! Wiie, vad jag blev glad!

Nu ska jag in på hemsidan och spana på vad jag ska knopa ihop för kul skal. Återkommer med resultat! 😍

Likes

Comments

Vardag, Samarbete

Inlägget är i samarbete med @Ovaddad och The Square.

Herregud vilken superwoman du är Elin som lyckades styra upp detta fantastiska event och fick det till att bli så himla lyckat, så roligt jag har haft det!

Vi började morgonen med att äta The Square's grymt goda hotellfrukost, som är framtagen av självaste "mat Tina". Hur lyxigt är inte det då?! Jag som älskar att äta frukost dog ju lite när jag såg allt gott. Dit kommer jag garanterat gå fler gånger både för att äta frukost men också för att äta deras berömda a la cart!

Medan vi satt och åt kom Erica från Herbalife och gav oss massa bra hälsotips och kort info om deras koncept, där vi bland annat fick testa 3 av deras shakes. Blev ganska chockad över hur goda dom faktiskt var och av jordgubb, vanilj och cappuccino, så var cappuccino min stora favorit! 😍

Inte nog med att jag fick ett 3-dagars prova-på-paket så fick jag reda på att dom har kostnadsfri träning på deras träningscenter här i Kungsbacka och även mammaträning. Nu har man ju inget att skylla på längre, haha! Läs mer om det HÄR.

När vi ätit färdigt satt vi och pratade och minglade en stund. Det blev lite tävling där man kunde vinna ett egendesignat mobilskal från Caseapp. Jag som precis fått en ny telefon och som är "skallös" gick ju då all in för att vinna, haha! Man kunde också få sina naglar målade av Emma från O.P.I, vilket jag självklart tackade ja till!

Eventet började gå mot sitt slut och avslutades med ljuvliga, fullproppade goodiebags med produkter från alla företag som också gjort detta event möjligt!

Jag vill därför avsluta detta inlägg med att säga ett jättestort tack till underbara Elin @Ovaddad och till alla andra företagen som står här nedan, för denna fantastiska start på dagen och för att just jag blev inbjuden till detta event.

Sponsorer:
Tant grön
O.P.I
Smakboxen
Blomsterbaren Varberg
Lomapaloma
Madlady
Caseapp
Ready4life
The Square

Likes

Comments

Freja 6-9 månader, Vardag, Samarbete

Man kunde inte startat veckan och denna dag på ett bättre sätt!

I samarbete med och på The Square här i Kungsbacka hade finaste Elin @Ovaddad anordnat ett riktigt lyckat frukostevent med frukost (såklart), tävlingar, nagelfix, mingel, föreläsning och goodiebags 😍

Imorgon ska ja dela med mig av mer detaljer angående eventet, bilder och självklart så ska ni få se vad som fanns i den ljuvliga goodiebagen jag fick 🙊

Likes

Comments

Vardag, Samarbete

Godmorgon fina ni!

Jag vaknar upp hemma hos mina föräldrar, då Simon skulle ha folk hemma var det bättre att vi höll oss undan, haha! Det kändes bökigt att hålla på och packa ihop oss igår kväll och sedan natta om Freja på nytt, så detta kändes mycket smidigare.

Jag har som vanligt blivit väldigt bortskämd när jag är hos mina föräldrar för jag fick både sovmorgon till 07:30, frukosten serverad och att mamma hade gått en promenad med Freja så att hon somnat igen en sväng, rena lyxen ju!

Imorgon ska jag på mitt allra första bloggevent som @Ovaddad har arrangerat. Det ska bli superkul och är väldigt förväntansfull på vad morgondagen ska erbjuda. Kommer såklart skriva om eventet här så håll ögonen öppna så ni inte missar något! 😍

Likes

Comments

Frejas utveckling, Freja 6-9 månader, Video, Listor

Tänkte dela med mig av mina telefonanteckningar med frejas utveckling, månad för månad.

Frejas utveckling:

4 månader:
- Rulla från rygg till mage. Knäckte koden på riktigt vid 5 månaders ålder.

5 månader:
- Sitta med stöd.
- Rulla från rygg till mage.

6 månader:
- Stå på alla fyra.
- "Maska sig fram" (nästan 7 månader).
- Rulla från mage till rygg.

7 månader:
- Sitter själv.
- Kryper.
- Sätter sig upp.
- Förstår "Vart är lampan?"
- Står upp med stöd.

8 månader:
- Första stegen (Från att hålla i mammas händer till att släppa för att man blir så exalterad över att katten Selma går förbi och sedan gå två steg).
- Klappa händerna på kommando.
- Dansar.
- Ljudar "Baba" och "Dada".

9 månader (nästan):
- Står själv utan stöd.
- Spela på läpparna.
- Förstår och gör "Banka Banka". Bankar på allt och med allt när man säger "banka banka".

Likes

Comments

Freja 6-9 månader, Vardag

Tänk att tålamodet kan testas så otroligt många gånger på en och samma dag. Klockan är inte ens 14 och Freja har redan lyckas köra slut på gammelmorsan..

Den numera ständiga fighten varje gång hon ska sova i vagnen är så tålamodsprövande så det kokar ur öronen på en tillslut. Ibland tar det 2 timmar innan hon somnar, ibland mer.. och hon är ganska duktig på att visa sitt missnöje!

Hon har sånt humör denna damen, en riktigt bestämd liten tös. När man säger "nej" till henne så blir hon riktigt arg och testar om och om igen vad som händer om man gör samma sak.

Att hon vid snart 9 månader skulle ha sådan stark vilja trodde jag aldrig och med skräckblandad förtjusning ska det bli spännande att se längre fram hur detta tar sig. Tur att det är ett tag kvar tills 3-års trotsen!

Har precis tagit en låååång promenad och ÄNTLIGEN fått henne att somna. Nu ska jag ladda om batterierna med lite nytt tålamod så att jag är redo på nytt. Hoppas ni får en fin dag!

Likes

Comments

Tankar & känslor, Vardag, Freja 6-9 månader

Iförrgår efter att Simon och jag varit ute och promenerat tog jag med posten upp i vanlig ordning.

På vägen upp för trappen öppnar jag ett brev som är lite mer intressant än all annan post, det är nämligen från region Halland. Jag trodde det var en kallelse för operation av mina händer, men det visade sig vara något helt annat.

Brevet innehöll provsvar från cellprovet jag gjorde för ett tag sedan. För en annan kanske det är en fis i rymden, vilket det vanligtvis hade varit även för mig. Det är ju faktiskt så att det är otroligt vanligt att man har cellförändringar och det behöver heller inte vara något farligt eller något man ens behöver bli orolig för.

Anledningen till att jag reagerade som jag gjorde är nog för det här med ryggen, att det redan innan detta beskedet funnits en oro i mig om att jag skulle vara sjuk. Det har blivit så här sen Freja kom, att det ständigt finns en liiiiten oro för sådana saker som KAN ge dödlig utgång. Det finns så himla mycket att förlora, min familj!

Gårdagen var en bättre dag, en bra dag faktiskt. Det känns som jag smält de hela och kan se annat än att det ska gå dåligt. Jag kände dock att jag inte orkade skriva något här igår och tog en liten paus från sociala medier. Nu är jag back on track igen och har lagt oron på hyllan.

Igår kväll kom min syster hem till oss och oj vad jag älskar sådana kvällar som vi hade igår, när man bara sitter och pratar i timmar om allt och alla.

Idag ska dagen tydligen bjuda på sol och jag och Freja åker därför hem till mina föräldrar och hänger på deras baksida tillsammans med min syster. Jag har köpt en liten pool till Freja som förhoppningsvis invigs idag också.

Ännu en gång, tack för eran omtanke och fina stöttande ord! ♥️

Likes

Comments

Vardag, Tankar & känslor

Känner mig otroligt deppig idag och kommer därför hålla mig kort. Jag kommer berätta varför men inte idag, men kan berätta så mycket som att jag fått ett tråkigt besked idag som påverkat mig mer än vad jag trott att det skulle göra.

Berättar mer imorgon, men nu känner jag bara att jag behöver krypa ner soffan med min fina Simon och titta på sista delen av "Kevin-fallet".

Likes

Comments