View tracker
View tracker

Jag blev otroligt glad i förmiddags när postbilden idag hade lämnat våran dagliga leverans. I postlådan låg ett paket jag beställt. En dagbok med endast frågor att verkligen reflektera till, för att bygga upp ett eget stabilt liv fyllt med självkärlek.
Även en skrivbok, då jag älskar att skriva när mina känslor och tankar är för tunga, eller helt och hållet alldeles lätta.

Jag har börjat fundera på frågorna, och till viss del fyllt i. Och jag är tacksam över att dessa två böcker hjälper mig i min personliga utveckling.

Likes

Comments

View tracker

är jag för bra på. Nackdelen med det hela är att det kan förvärra situationer jag upplever jobbiga.
Ska jag vara nedstämd och ledsen i alla år av mitt liv? Är det min mening med mitt liv? Jag har stora drömmar ang vem jag vill vara. Kommer jag någonsin att bli den jag önskar. Ska jag ofta känna mig i obalans? Jag vill känna mig stabil.

Likes

Comments

Den känslan när man är livrädd för att göra något, men enda vägen till att få det man önskar är att utsätta sig för det man fruktar.
Ända sedan ca. 8-10 ålder har jag varit påväg.
Jag intalade mig: 1 sekund av mitt liv. Jag lever endast ett liv.
I förmiddags slog en utav mina drömmar in, tack vare att jag visade mig själv att jag är modig🙂

Likes

Comments

Omtumlad. Vaknade idag ifrån en djup sömn. Var ändå svintrött, trots att jag sovit bra hela natten. Pallrade mig upp för att äta frukost och ta en dusch.

Jag tänker att jag påbörjat en otroligt viktig period av mitt liv nu. En process som ska utveckla mig. Göra en förbättring. Få mig att känna mig starkare. Få mig att tro på mig själv och mina förmågor.
Jag vet att det kommer bli tufft, jobbigt och kräva en jäkla mycket energi utav mig.
Jag fick 2 uppgifter att ta med mig hem igår. Jag fick frågan:
- Vem är du enligt dig? Beskriv dig själv.
Avskyr att känna mig så vilsen i mig själv när jag får den frågan ställd. Jag vet ärligt inte vem jag är riktigt.
Helt paff svarar jag att jag endast vet endel negativa saker om mig själv.
Därför sitter jag nu och skriver på en blank sida i min dagbok vem Patricia Fantini är under rubriken Jag.

Likes

Comments

Vad vill jag med mitt liv? Vem vill jag vara? Vad är viktigt för MIG?
Varför är jag så petig och har sådana höga krav på mig själv?
Jag låter bara mitt liv gå. Jag vill väldigt gärna ta vara på mina dagar, men det vill sig inte. Jag vill så gärna använda mig av all den kärlek jag är fylld av. Varför gör jag inte det?

Likes

Comments

Jag vill säga tack. Tack till dig som varit generös och modig till att skriva denna bok. Du har hjälpt mig att stärka mitt hjälplösa jag. Jag är i en liknande situation som du en gång var. Jag har också tagit sikte in i något som liknar en vägg. Jag känner också av samhällets ibland enorma krav på hur man anses ska "vara" som ung kvinna idag. Men du har fått mig att förstå mig själv och vad som är viktigt för MIG när det gäller framgång. Dina egna upplevelser och råd av vishet, din resa - ja denna bok, det var något som verkligen hjälpte mig i rätt punkt av mitt mitt egna liv. Tack Michaela Forni för att du inte är perfekt. ❤️ Du är så jävla bra!

Likes

Comments