Vad vill jag med mitt liv? Vem vill jag vara? Vad är viktigt för MIG?
Varför är jag så petig och har sådana höga krav på mig själv?
Jag låter bara mitt liv gå. Jag vill väldigt gärna ta vara på mina dagar, men det vill sig inte. Jag vill så gärna använda mig av all den kärlek jag är fylld av. Varför gör jag inte det?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag vill säga tack. Tack till dig som varit generös och modig till att skriva denna bok. Du har hjälpt mig att stärka mitt hjälplösa jag. Jag är i en liknande situation som du en gång var. Jag har också tagit sikte in i något som liknar en vägg. Jag känner också av samhällets ibland enorma krav på hur man anses ska "vara" som ung kvinna idag. Men du har fått mig att förstå mig själv och vad som är viktigt för MIG när det gäller framgång. Dina egna upplevelser och råd av vishet, din resa - ja denna bok, det var något som verkligen hjälpte mig i rätt punkt av mitt mitt egna liv. Tack Michaela Forni för att du inte är perfekt. ❤️ Du är så jävla bra!

Likes

Comments

Jag har köpt mig en underbar och samtidigt skrämmande bok. Jag känner sån kraft till att drömma och sätta upp mål för att bli en starkare person. Men boken innehåller rysliga beskrivningar på hur illa och respektlöst endel människor faktiskt kan bete sig.

Nellie är min förebild. Hennes styrka, målmedvetenhet och fokus är otroligt inspirerande. Det hon gått igenom resulterar en stark tjej som blommat ut. Det visar mig ärligt att mörka och svåra perioder i ens livet ger lärdom, klokhet och styrka. Alla upplevelser läggs i ryggsäcken. Vare sig de är bra eller fruktansvärt jobbiga lär man sig av dem och man bygger sig en egna, stolta person.

Likes

Comments

Jag, mamma och min lillasyster går i sportbutiker för att göra några ärenden. Själv har jag hittat ett par löpartights från Casall! Jag blev jätte nöjd med dem.

Nu ska vi äta lunch på Söta Grodan. 🐸💋

Likes

Comments

Nör livet bjuder på sådant folk talar om att vara tacksam över, då har jag en funktionsnedsättning till det mesta. Min upplevelse är så. Det går inte. Inte alla gånger. Usch vill bara att den här dagen ska ta slut. Vill inte minnas mitt förflutna. 

Jag vill hem. Vi är påväg hem till vårt kära hus. Jag längtar tills jag får komma in i mina rutiner, även fast vi endast varit bortresta en helg. 

Likes

Comments

Klockan sa mellis-dags. Kan vara ärlig att jag njuter mer utav endel måltider nu.
Dagen har varit lite ljus, sen mörk och sedan något mitt emellan. När mamma kommit för att hämta mig ifrån gruppdagvården åkte vi för att hämta ut min nya Peak Performance jacka. Blev ett bättre köp än jag trodde!

Likes

Comments

Att gå och se Hitta Doris på bio har stått på min att-göra-lista ett bra tag. Jag gick med mina två syskon vilket var mysigt.
En Disney film lyfter dagen lite, även livet en aning en stund.

Likes

Comments

En vecka då utmaningarna aldrig vill ta slut. Just nu har jag gjort ett djupdyk ner i mörker och har svårt för att simma upp över ytan.
Idag har varit en fruktansvärt jobbig dag.
På eftermiddagen var jag och mamma in på Apoteket för att ta ut mer utav mina mediciner. Jag blev helt kär i detta nagellack. Det är en liten belöning till mig själv och min mamma.💅🏼💕

Likes

Comments

Jag är slut. Slut på klokhet. Känner verkligen för att ge upp.
När jag fick höra att behandlingen skulle upplevas som ett helvete, trodde inte jag att det skulle kännas som ett helvete för just mig. Men jag hade fel för 7 månader sedan.
Just den här dagen önskar jag att jag inte tog mig igenom. Jag önskar att mitt hjärta slog sitt sista slag igår..

Likes

Comments