​Gör tappra försök att motarbeta ångesten, men det slutar alltid med att den växer sig starkare för varje försök. Involverar mig med killar för att tänka på annat vilket alltid slutar med att jag känner mig mer ensam än från början. De blir osäkra för att jag är osäker, för jag kan ju inte bara välja någon. Jag skulle aldrig nöja mig med någon bara för att, men jag längtar efter den kärlek och närhet man kan få av en speciell människa. Jag vill bara känna att jag inte tvekar, men känns det någonsin så? Jag vill ha något som är bra och lättsamt, men de killarna jag dras till är människor som är alldeles för självupptagna för att se mig för den jag verkligen är. Allt de ser är en tjej med ett bekymmerslöst leende och en bra rumpa. 

Ibland undrar jag om inte mitt hjärta är omgärdat av en sfär av is, där hjärtat är uppdelat i kuber som gör att de olika delarna inte kan ha kontakt med varandra. Jag är less på att veta om att jag träffar jättefina människor som jag skulle vilja spendera mitt liv med om jag bara kände lite, eller iallafall kände något överhuvudtaget. Förstår inte hur man kan vara 21 år och tro att man aldrig kommer kunna bli kär igen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Idag var det meningen att jag skulle ha jobbat min sista dag i Mora, men inget blir väl någonsin som man tänkt sig - så jag har fått hoppa in som extra på mitt jobb även nästa vecka på grund av att en anställd är sjukskriven. Så nästa vecka kör jag min första heldag på lagret och sista veckan innan jag flyttar tillbaka till Karlstad. Eftersom det är rätt tufft med högt tempo och jag förmodligen ser klen ut (?!), så kom min chef fram till mig idag och bad mig ladda upp med kolhydrater och resorb under helgen, so that's what I'm doing. Igår åt jag en sååååå god laxpasta med spenat så tänkte dela med mig av receptet, ett plus är att det är sjukt enkelt och går fort!

Laxpasta med spenat, 2 port 💁

- ca 200 g glutenfri spagetti från Barilla

- Färsk spenat

- Tomater

- En gul lök

- Santa maria creamy coconut milk

- 350-400 g kallrökt lax

Det man egentligen gör är att koka pastan, hacka och steka löken i lite olivolja, tillsätta så mycket kokosmjölk man nu vill ha, i med en skvätt citron, samt salt och peppar. Detta ska kokas upp för att man sedan ska tillsätta den kallrökta laxen, den kan koka med såsen i ca 2-3 min beroende på hur stora bitar det är. Spenat och tomater har man i efter eget behag, men de ska i precis i slutet för att bara bli varma. Pastan kan man ha bredvid eller så kör man ihop allt i stekpannan när laxen är klar som jag gjorde.

Likes

Comments

​Hej! Tänkte att jag kickstartar min bloggkarriär (skämt åsido) med att presentera mig själv. Jag heter Patricia, jag är 21 år gammal och pluggar till vardags på Karlstads universitet. Där läser jag till civilekonom med inriktning företagsekonomi och marknadsföring. Det som till största del karaktäriserar mig är nog mitt lockiga hår och min filosofiska läggning, jag överanalyserar allt och tänker ofta ett steg längre än de flesta. Jag är en känslomänniska och skriver mycket texter för att lugna mina nerver. Fotografering är också ett stort intresse om man ska frångå mitt största intressen som är hästar och ridning. Idag rider jag inte lika mycket som jag gjorde när jag var yngre, men jag finns fortfarande i svängen eftersom jag fortfarande har en egen häst. Annars innehåller mitt liv mycket mat och mycket träning. Jag sparar på allergier och undviker gluten, mjölkprodukter och baljväxter i min kost pga allergi mot just dessa. Just dessa allergier är ganska svåra att leva med, men ni kommer i denna blogg att få ta del av min kamp mot att min kropp ska må bra och allt vad det innebär med recept, tips och träning. Hoppas att ni gillar det!

Likes

Comments