Lämnade ena sidan av Martinique igår och anlände till Fort de France. Här spenderar vi två nätter och redan imorgon sitter vi på båten som ska ta oss till st lucia.

  • 32 readers

Likes

Comments

Känslan när man äntligen befinner sig i Karibien.

  • 56 readers

Likes

Comments

Lite snö fick vi allt i Göteborg..

  • 94 readers

Likes

Comments

Ett nytt år har börjat och det känns alltid så himla skönt. Det är nästan som om att man bara får dra ett streck över allt dåligt, le åt det fina och vända blad för nya utmaningar.
På lördag åker jag vidare till ett ställe jag länge drömt om. Med människor som ger mig mycket glädje och positiv energi. Åh låt dessa 5 dagar gå fort ;)

  • 121 readers

Likes

Comments

Sju dagar kvar sen börjar första äventyret för 2017..

  • 142 readers

Likes

Comments

10 more days...

  • 153 readers

Likes

Comments

Två nya ljusstakar i min smak..
Söndag, tredje advent och Markus och jag har städat lägenheten. Nu väntar jag bara på att tvätten ska bli klar så jag kan koka tee och äta en chokladboll. yuum.

Likes

Comments

Nu är den på plats. Spegeln jag väntat på som faktiskt är i min höjd. Den på toaletten har jag alltid varit tvungen att stå på tå för att se, (Markus har varit helnöjd). Men igår kom pappa och Christian förbi och hjälpte oss att få upp den. Nu blir det bara att inhandla avlastningsbordet sen är nog hallen så gott som klar. Skönt att man börjar känna att ett rum närmar sig sitt mål.

Likes

Comments

Har haft en helt fantastisk dag på Liseberg med detta gäng. Så himla glad och tacksam för att jag är omringad av fina människor. Två veckor kvar tills julafton, tiden bara springer iväg.
PUSS

Likes

Comments

Tisdag och jag är heeeelt slut. Elin och jag var iväg på Bodypump och det känns i mina armar. Träning är verkligen så skönt så fort den är över, haha. Glad att vi kom iväg!
Någon roligt är att nedräkningen har börjat till max. En månad kvar tills semester DELUX. Behövs verkligen nu,. energin börjat ta slut känner jag.
Nu blir det serie mys för att ladda om batterierna för kontoret imorgon.

Likes

Comments