​Denna helg befann vi oss i Knoxville. Vi for efter min match på fredagen till Knoxville där Sam hade en cheerleading tävling och Ryan hade en Con. Under lördagkvällen spelade vi även ett escape spel som fanns i Knoxville. Spelet går ut på att man ska fly från ett rum man har blivit instängd i genom att hitta ledtrådar och olika koder för att ta sig ut. Vi gjorde det när vi var i Nashville under jullovet och vi alla tyckte att det var super kul så vi bestämde oss för att testa på de i Knoxville. Vi var tvungna att spela med 4 främlingar för att vi var inte tillräckligt många men det gjorde inte så mycket för mig. Denna gång lyckades vi inte fly från rummet under timmen vi fick därinne men vi ska göra det igen någon gång och då banne mig ska vi lyckas. ​Puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Att ha snow days så här i januari är ganska vanligt för amerikaner. Så fort det kommer lite snö på backen eller är lite isigt på vägarna så är man antingen ledig hela dagen eller så börjar vi 2 timmar senare. Vi har varit lediga från skolan en vecka och haft förseningar nästan alla andra dagar, tror vi har haft en hel skoldag 3 gånger det här året. Under denna helgen så har det dock smält en hel del och det är cirka 15 grader idag.

Likes

Comments

Det var ett tag sen, men nu är jag äntligen tillbaka. Senaste inlägget var den 24 december, över en månad sen. Sedan dess har det hunnit vara 26 grader på annandag jul, jag startade det nya året med Rachel och Jessee på "The Inn", vi har haft en hel del basket matcher men det har inte gått så bra får våran del. Jag har hunnit blivit frågad till prom, provat klänningar och beställt en klänning online. Ni får se lite mer med bilder vad jag har haft för mig i de kommande inläggen. Puss

Likes

Comments

Idag är det julafton och GOD JUL Sverige!! Här görs det inte så mycket på julafton, vi ska baka pepparkakor, göra de sista inslagningarna och kanske gå till kyrkan ikväll (vilket vi aldrig gör annars) och se en julfilm på tv!!

De senaste dagarna (början på jullovet) har vi varit med i en baskettunering. Lagen som var med var jättebra och vi förlorade tyvärr alla matcher. Har inte hunnit med så mycket förutom tuneringen, for till Johnson City i tisdags med Luke och Thomas, gick runt och kikade lite och åt mat, standard!

Hoppas ni har haft en bra jul, här är det jul imorgon!!

Likes

Comments

För ett par dagar sen for jag och detta gäng till Bristol för att åka skridskor. Man åker tydligen inte skridskor lika mycket här som man gör i Sverige. Vi har det på idrottslektionerna lite då och då men här har de flesta aldrig åkt skridskor eller skidor. Var lite kul att se när de åkte för första gången. Man fick en timme på isen och efteråt for vi till Olive Garden, vilket är en Italiensk restaurang. Hur mysigt som helst!!

Likes

Comments

Den senaste tiden då jag inte befunnit mig framför datorn och bloggat har inte varit så händelserik. Förra veckan åkte familjen -Sam till gatlinburg som ligger två timmar härifrån där Ryan hade Yama-con. Jag och Cathie spenderade den enda hela dagen där till shopping. Julklappar stod på listan och jag har haft det så svårt med julklappar iår men fick ändå hem ett par stycken. Direkt från gatlinburg åkte vi vidare till charlottesville där centrals one act team tävlade i state i Virginia 2A, Ryan är med i teamet så vi åkte tid för att heja på dom, och dom tog hem det, sopade banorna med alla andra skolor och vann state, så härligt.

I onsdags hade vi även säsongspremiär i basketen och vi mötte castlewood där vi vann med 45p, det är en liten turnering vi har spelat på colleget men de räknas in som säsongsmatcher. Eftersom att vi vann den matchen så fick vi spela en till igår, även den vann vi men denna gång bara med 12p. (Det är inte mycket för warriors att bara vinna med 12p då de var undefeated förra året) men den vinsten gör att vi ska spela en till match ikväll, mot Ridgeview som är rankade 1 iår.

Jag har bott hos Celine ett tag då hennes värdföräldrar befinner sig i London. Och efter matchen igår for vi tillsammans med Thomas och Luke till en bowling hall och spelade en match innan vi drog oss hem!

En liten uppdatering på livet, ni får ha det så bra så hörs vi snart (förhoppningsvis)!

(Hotellet vi bodde på i Charlottesville, så mysigt och väldigt brittiskt!!)

Likes

Comments

Idag hade vi basket fotografering!! Det var både gruppbilder och enskilda bilder!! Sen så ska det även hänga en banderoll i kafeterian på oss, då nu basketsäsongen har börjat!! Om inte den bilden blev bra så vet jag inte vart jag tar vägen, alla i skolan kommer se den bilden varje dag........ Vi hann inte ha träning som vi hade planerat att ha efteråt, så träningen imorgon kommer bli mycket mycket värre än vanligt, tror inte riktigt att jag ser framemot det men det är väl bra med tuff träning??

Likes

Comments

I måndags hade vi den första officiella basketträningen. Hur kul som helst att komma igång på riktigt nu efter 3 månader med open gyms. Det har varit tuffa träningar men faktiskt lättare än vad jag förväntade mig. Hörde så många hemska saker om träningarna innan de började men alla i laget är förvånade hur lätta träningarna har varit jämfört med förra årets. Förväntar mig tuffare träningar när vi väl kommer in i alla matcher osv. Så hittills denna vecka har jag varit upptagen med träning efter skolan, kommer hem, äter middag, pluggar och duschar. Det är liksom så dagarna ser ut i princip!! Tror inte jag har några planer inför helgen än, får se hur det slutar med det!! Ha en fortsatt bra vecka!

Likes

Comments

Tråkigt nog så var igår Carros sista dag här i Wise. Spenderade hela dagen med henne. Efter skolan for vi ett tjejgäng till Monterry, vilket är en mexikansk restaurang, som vanligt och sedan vidare mot "laken" där vi satt och myste ett tag. Senare på kvällen for vi till Robo's och köpte varsin shake innan vi for hem till Carro för att spendera natten. Det var bara jag och Celine som sov över, sov och sov kan man inte kalla det riktigt. Vi var tvungna att stiga upp 3:30 i natten för att ta oss mot flygplatsen där vi sa hejdå till Carro. Kommer sakna henne.

Nu sitter jag och väntar på att Samantha och Jake ska göra sig klara för vi ska till Johnson City till ett studmattehus av något slag, det är en stor lokal fullt med studsmattor!! Ha det bra!

Likes

Comments