Header

Som jag nämt tidigare så buzzar jag för buzzador och igår fick jag hem dessa härliga fuktbomber i brevlådan. Grymma för ansiktet och jag kändes såå len efter 15 minuter med masken på. Fick även sambon att prova 😳🙈 #garniermoisturebomb #buzzador #moisturebombbuzz

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hejhopp. Har precis kommit hem efter ett spinningpass, cyklade 2 mil idag på 58 minuter ☝🏽️ slog mitt eget personliga mål. Älskar den träningen. När jag kommer hem så står ett story fint gravstensljus på bordet och jag frågar har du köpt den här Adnan? Och han svarar ja men jag tänkte att den skulle stå vid din pappas grav. Alltså fina älskade människa du värmde mitt hjärta så mycket.

Likes

Comments

Jag tycker att hela tiden så händer det något i Dinos utveckling, ibland kommer det nya saker han säger bara efter en dag på förskolan tex.. Hans nya favoritord är päckligt (äckligt) btopp (stopp) Min (mycket som är hans just nu ha ha) Bläpp (släpp) Gooos säger han (även om det är mycket trots just nu så är han också väldigt gosig.. om han märker att någon är ledsen så går han fram och klappar och kramar ibland). Blå är ett ord han säger mycket också. Älskar att vara Dinos mamma, så otroligt häftig känsla att få se honom utvecklas och vara en helt egen individ.


Likes

Comments

Har som sagt inte uppdaterat på några dagar. Nu är jag ledig i två dagar och ska bara njuta av att vara hemma med Dino😘. Vet ni vad jag åt till frukost imorse? Mannagrynsgröt hur mycket nostalgi det är kan jag inte förklara haha, älskade det när jag var liten och har inte ätit det på flera år så det var sjukt gott.

Likes

Comments

God förmiddag 😄✌🏽️ effektiviteten har flödat på .. bytit sänglakan , flyttat en hylla från ett ställe till ett annat , städat ur 2 lådor med bara massor av skit. Varför sparar jag och adnan på massa skräp ? Haha jag lovar det låg gamla räkningar gamla papper , plastpåsar aa allt möjligt. Har ni likadant hemma? Hittade även lite grejer som jag tänkte att min gudson ska få då han har den storleken på mössor och vantar som jag hittat som är Dinos gamla. Bakat scones har jag även gjort denna morgon och skickat iväg massa fika till Adnans jobb. Sen har jag såklart diskat och tvättat också. Nuuu ska jag ta det lugnt i ett varmt bad och sen blir det ett besök hos läkaren. Även oändligt av gos med Dino sen hämta vardagsrumsbord som vi får av svärmor 😍 och ikväll ska hela ligan fika med Angelica och Ivan för att fira att Angelica fyller år idag och Ivan fyller på onsdag ☺️.

Likes

Comments

Godmorgon,vi har hunnit äta en brakfrukost med ostfrallor , ägg och kycklingskinka. Massa mys med lilla familia helt enkelt. Jag jobbar hela helgen så kanske inte kommer uppdatera så mycket :)
Blir en bild från härliga sommaren..

Likes

Comments

Bara jag som får strypkänsla? Får panik hahahah.

Koppel till halsbandet någon ? 🙈

Likes

Comments

Bountykaka 😍👏🏼

Likes

Comments

Har bakat två olika bakverk och det ena blev ...

Snickerskakor !! Så otroligt gott och svårt att bara ta en bit till kaffet 🙄 ska ta med till min fina vän & kollega Yasmine så vi har lite fika imorgon på jobbet. Det andra bakverket tänker jag inte riktigt avslöja ännu vad det är för den står och blir färdig i kylen. Men oj jag tror faktist att den slår den här efterrätten med hästlängder. 👅👅👅

Likes

Comments