Kritvit kropp med ett sönderbränt ansikte. A's ben likaså.. vi misstog oss med att börja semestern med 3 timmar på stranden skulle vara en bra sak.. hehe.. Jaja vi startar denna morgonen med häng på hotellets tak iallafall..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vår första morgon på Bali spenderade vi på stranden. Efter endast 3 timmar var vi riktigt röda även med solskydd 50 :/ så antingen kommer man flagna sönder här, eller bli riktigt riktigt brun 😅

Likes

Comments

Efter 12 timmars flygning från Kastrup har vi äntligen landat i Singapore. Ingen rolig resa. En del turbulens. Vet inte vad som räknas som mycket turbulens men.. de kändes mycket enligt mitt tycke. Och ni ska veta att jag förmodligen är världens nojigaste människa.. så jag hade väl en släng dödsångest där ett tag. I övrigt så matade dom oss hela tiden på planet, och jag kollade igenom alla barnfilmer de hade, och sov inte en blund. Här i Singapore är klockan halv 9 på morgonen medans hemma är den väl kanske runt 2-3 på natten?? Så man börjar bli sliten..

Vårat flyg till Bali går om en timme, så ska börja boarda nu strax.. beräknad att vara framme vid 12, lokaltid. Vilket är väl typ lördag morgon hos er i Sverige 😊

Likes

Comments

Måndag, härliga underbara lediga måndag.
Fixade mina naglar imorse vid 10. Jag är inte jätte mycket för de här med starka färger och sådär utan vill gärna ha väldigt neutralt. Iallafall just nu, men ville ändå inte ha likadana som sist. Så idag gav jag henne fria händer men lätt o neutralt, detta vart resultatet..

Påvägen hem stannade jag och handlade lite innan jag åkte hem för att äta frukost. Jag har svårt att äta på morgonen men frukt funkar alltid. Mums!

Efter de tog jag ett ryck o storstädade här hemma. Älskar när de är gjort. Tvättmaskinen är igång. Så nu ligger jag i soffan och glor på family Guy, väntar på att köttet ska tina så jag kan börja med maten.

Vädret är däremot deprimerande..

😘

Likes

Comments

Min syster, hennes man, son o dotter var här nere över helgen. Egentligen var tanken att åka över till bakken i Danmark, men i och med dom här id kontrollerna som är och ungarna har inga pass.. så vi tog inte risken..

När de kom i fredags när de kom ner, jag slutade inte förrän kl 18, så de hade redan varit här ett par timmar när jag kom hem. Så åkte vi bara till väla och käkade och sen i princip hem och kollade på film.

Igår lördag så började vi morgonen med att åka till hembygdsparken i Ängelholm, sen åkte vi in till Helsingborg igen för att gå lite inne i stan, och även för att min systers man ville förbi någon butik som bara finns här, tror jag :) sen åkte vi till Hyllinge för att äta på en Kina resturang som ligger där, för att sedan åka ut till Nyvång och gå på museum. Ett gammalt gruvmuseum.
En himla massa åkande som ni hör.

När vi sedan kom hem gick vi ut på en liten promenad innan vi lagade kvällsmat, kidsen somnade och vi la oss i soffan och kollade på film tills vi också somnade.

Idag åkte vi ut till Höganäs för att shoppa lite, sen vidare till väla. Efter de åkte vi o satte oss på en pizzeria, sen åkte dom hem. Och sen dess har vi legat i soffan o glott på våra mobiltelefoner i princip. Haha

Nu är de inte många dagar kvar tills bi åker till Bali 🌸

Likes

Comments

Likes

Comments

Här är de poddar jag följer. Älskar att lyssna på intressanta historier, händelser.. vilka lyssnar ni på? Ge mig gärna förslag på fler 😍

Likes

Comments

Jag har haft helg!! Wohoo. Eller jag jobbade i lördags.. men min chef är tillbaka från sin semester vilket innebär att jag kunde va ledig idag... (och faktiskt imorgon också hehe) har ju jobbat 7 dagar i veckan i typ 3-4 veckor nu. Inte hunnit träffa en kotte, utan har varit många timmars jobb varje dag, bara varit hemma o duschat o sovit de senaste veckorna.

Slutade jobb vid 14:30 igår och då när jag kom hem tog jag ett jätte ryck i hela lägenheten. Har dessvärre legat efter här hemma och framför allt med tvätten. Men fick feeling så rensade lådor och garderober o hela köret. Sen vid 20-21 någon gång på kvällen ringde ett par vänner till pojkvännen o frågade om vi ville med ut, vilket vi gärna ville, då jag som sagt inte hunnit med att umgås med någon på veckor ..

Så vi tog tåget till Ängelholm, jag och pojkvännen satte oss på uteserveringen och åt.. och senare mötte vi upp dessa människor och spenderade kvällen med dom och lite alkohol.

Idag har jag endast legat i soffan. Hela dagen. För slapp. Längtar efter att de ska bli så sent så man kan sova men efter att inte rört mig ur fläcken på hela dagen är de svårt att bli trött..

Ledig imorgon också som sagt.. så då ska jag.. ja jag vet inte riktigt. Köpa lite färg iallafall :)

Likes

Comments

Jag älskar verkligen blommor och mitt jobb, att dagligen vara i kontakt med helt fantastiska växter och att få uppfylla andras önskemål om så lite som en gå bort bukett till ett sista farväl eller bröllop.. it's amazing 🙌🏻

Bilden är en krans jag gjorde igår till begravning.

Likes

Comments

Hur är läget?? Jag har inte skrivit här inne på länge. Jobbar som sagt många timmar i veckorna. Men det är sommar, och om två veckor cirkus åker vi till Bali!! Det är amazing. Känns som livet leker åt rätt håll.
Förra veckan jobbade jag ju som sagt mån till söndag, även fast jag även denna söndag bara fakturerade och la beställningar så var inprincip ledig. Så min lediga dag spenderade jag med först en springtur på morgonen, och efter de vandrade jag till Ica för att köpa lite frukost. Låg i soffan och och åt frukost samtidigt som jag jobbade. När jag var färdig spenderade jag typ resten av dagen med att städa, plocka och tvätta. Ligger efter emd tvätten i veckorna. Orkar inte hålla mig vaken tills maskinerna är klara så jag hoppar typ helt 🙈🙈
I lördags däremot, började jag vid 8 på morgonen, var ute och handlade lite till butiken på morgonen. Och sen öppnade jag vid 10. De var en lugn lördag så kunde därför låsa ganska direkt vid 14. Efter det åkte jag ner till väla för att köpa nya nikes att jobba i. Hittade inga jag gillade men blev lite annat istället.

Efter de åkte jag ut till Dan och Malins nya hus. Det håller på att renoverar, så jag offrade lite trevligt sällskap ett par timmar :-) sen åkte vi till Åstorp och käkade thai med Leif.

Fin vecka ändå. Denna veckan har jag inga planer mer än att jag måste få in min vän Nicole en dag. Vi har inte setts på länge nu och detta beror tyvärr på mitt jobb 😢
Önskar er en trevlig vecka, så får vi se när vi hörs igen ❤️

Likes

Comments