Min uppdatering har ju inte varit så bra nu på sista tiden. Ska försöka allt i min makt att förbättra på de :)

Kom hem igår efter att varit på ett underbart kristet läger som varade under 5 dagar. Kunde inte firat in de nya året på ett bättre sätt än med dem jag har kärt


2 andakter per dag med underbar lovsång & predikan, action(släppa lös vår inre kreativitet) & även lära oss tekniker om hur man skriver lovsånger.

Jag uppmanar verkligen alla att åka på ett sånt sorts läger, man lär känna människor från alla åldrar.

Jag var väldigt skeptisk innan jag åkte dit, det är klart man är. Men hade jag inte åkt dit så hade jag definitivt inte hittat pusselbitarna jag saknade. Jag hade även inte lärt känna dessa underbara människorna. Man har något gemensamt & man kan prata med dem om allt!

Så detta var början på ett nytt liv för mig, detta lär inte vara det sista jag åker på, många fler lär de bli!😊

Hoppas ni alla får en trevlig dag
~ Johannesevangeliet 13:7

Likes

Comments

Idag är de black friday & det tog vår klass på allvar haha. Alla klädda i svart & bokstavligen rockade vi de.
Idag,första gången på länge fick jag sovmorgon. Det händer inte ofta & det kändes verkligen att jag behövde de, små timmar tar man som student på allvar haha.

Idag är de ungdomsmöte som gäller, ska bli intressant vad dagen erbjuder. Blir även lite genrep för mig & Julia till söndag. Hoppas ni får en trevligt kväll, imorgon får de väl bli lite outfit pics igen
😁

Åh juste, var på sjukhuset för någon dag sedan. Har haft stora problem med andningen & har vart inne förut och slutade med att jag fick gå igenom 3 operationer. Nu väntar nästa, & nu hoppas jag det lär bli den sista. Tack & lov sker de inte förens om 1.5 år. Känns svårt att vara borta från skolan nu när man går andra året, arbeten bara forsar över så då får helt enkelt op, vänta. Och nu hej då!

Likes

Comments

Känner verkligen att de är så mycket som måste hinnas att jag inte ens riktigt vet vart jag ska börja... har så många prov framför mig, och skulle helst bara vilja lägga mig under täcket och försvinna tills allt är över. Fast tyvärr går de inte till så. Man tar sig vatten över huvudet & tackar ja till grejer sen står man där & har tusen grejer att göra i slutändan. Inte bra detta😅

Men för att komma på andra tankar! Tänk att på i en loftlägenhet eller liksom i en gammal studio lägenhet. Skolans tis börjar rinna ut & det är snart dax för mig att flyga ut ur boet. Men då måste man ha de perfekta lägenheten!

Om de så kommer ta mig år att hitta en lägenhet som liknar någon av dessa så får de ta de! Helt klart värt väntan, älskar att de är så stora ytor och öppet. Gillar inte för mycket väggar & dörrar känns mer hemma trevligt med lite öppna ytor❤️

Tips på hur man hanterar stress: inte skjuta upp saker, inte grubbla över det utan få den där uppgiften överstökad. Jätte lätt att skriva och säga så klart & svårare att genomföra. Jag vet, jag håller fortfarande på att lära mig. Trevligt kväll!
☺️

Likes

Comments

Hej,
1:Jag har 5 syskon, & jag är yngst. KUL! Ja faktiskt, kan ju sno kläder
😁

2:Jag har 7 syskonbarn

3: Jag studerar samhällsvetenskap med inriktning beteendevetenskap

4: Jag är 159cm

5:Jag har JÄTTE svårt för att hitta jeans, mest för att jag är kräsen haha

6: Jag är besatt av Vans

7:Jag älskar smink, & sminka! MEN jag älskar att vara naturell mer!

8: Jag kan spela piano & har precis börjat starta ett lovsångsteam! Svårare projekt än vad jag trodde

9: Jag föredrar sommaren framför vintern! Älskar värme
🌞

10: Jag vill verkligen göra en Asien resa, åka till Japan & åka till USA & upptäcka platser.

11: Jag ska ha hunnit besöka Bali innan 2017 är slut, motto för 2017!

Mums, tips på nyttig & näringsrik frukost? Tacksam för tips😁

Likes

Comments

Alltså bara kolla in dessa jeansen! Älskar!! var på Väla igår, och var fast besluten om att försöka satsa på NYA jeans! Nästan ALLA mina är i sönder *suck* köpte även ett par Levi's. ska lägga ut på dem också någon dag LOVAR! Helt kär, love love!

imorgon får ni lite side info om mig tänkte jag, så vill ni veta lite extra om mig!så är det morgon dagens inlägg ni ska läsa.

Hoppas ni får en trevlig & mysig höstkväll.

Köpte byxorna på Zara//299kr, jag har storleken 34.

Likes

Comments

Ja idag är de ju dags för mig att ha tjejkväll. Så har faktiskt lyckats muta mina föräldrar med att ut & äta under kvällen.
Även fast vädret är såå tråkigt så är jag ändå glad och uppfylld. Dagen har bestått av att städa, & handla in lite gottis till ikväll. Vårt tema är latina, så nachos & guacamole står ju självfallet överst!


Kvällen bilen lyckad, super mysig kväll med mina tjejer. Har nog aldrig fått så många frågor om Jesus som jag fick igår. Dem är nyfikna & har sånna bra frågor & funderingar. Jag uppskattar & tycker det är kul & svarar med glädje på allas frågor. Tycker även att det är modigt att fråga, och det betyder mycket för mig att dem frågar just lilla mig!:)

Likes

Comments

Detta var exakt vad jag behövde! Detta var exakt vad Skandinavien behövde! GUD ÄR GOD! Han vill INGEN illa! Ingen far i världen skulle väl skada sitt barn heller?
Nästa år så ska Awakening europe hålla hus i PRAG! I am going! Ska du!? Det var sånna fantastiska lovsångsteam! Och predikanterna/ pastorernas ska vi inte ens tala om! Dem var FANTASTISKA! Jake Hamilton håller jag kärt!
Här får ni en liten smak av går dagen!

Likes

Comments

Ja Som rubriken lyder! WOW! WOW för denna dagen! Så mäktigt & så häftigt! Jag må bara ha varit där från kl 09:00 till 16.00 & jag vill ALDRIG hem! Aldrig! Älskar atmosfären, älskar allas samhörighet! Det känns som att alla vi 10.000 människor där inne i arenan är som en familj! Låt fortsättningen följa, för IKVÄLL, då kommer taket på arenan blåsa av så mäktigt det kommer vara! Wohoi!

Likes

Comments

Det var mig den skönaste tröjan alltså! ångrar inte en minut att jag köpte den! alltså wow, skämtar inte, var liv rädd att den skulle klia. Men icke som icke!För någon vecka sedan tog jag tag i livet och köpte gym kort... IGEN.. varit alldeles för onyttig, min kropp började säga ifrån, i alla fall mitt ansikte då jag fick en massa finnar. Men värst vad snabbt det gå för hyn att återhämta sig igen ändå. Så imorgon blir det gymmet & bli färdig lagom till klockan 7 sedan åka vidare på ungdomsmöte! & sen hörre ni på natten blir det att sätta sig i en kall bil och börja köra på storstan. Hörs imorgon!!!! ps: älskar älskar tröjan!!

Likes

Comments

Vaknade med sån migrän imorse, gick inte ens att öppna ögonen. Blev att jag var hemma idag & försöka plugga huvudet av mig istället.
Det enda man vill nu är att det ska bli sommar. Jag är en sån person, som inte skulle säga nej till att få ha sommar året runt!
Javisst ska de vara snö på jul osv, men annars så stortrivs jag i värmen.
Hade jag fått välja hade jag varit på vandrade fot just nu.

Dagens IG bild, in och kolla😄
Vet ni några affärer som liknar IMSO! Skriv gärna dem!
💖 godnatt på er, så hörs vi imorgon igen.

Likes

Comments