Patricia Barrett

Top: her // Trenchcoat: her

Jeg har glædet mig til at vise jer det her indlæg - eller det er nu mere outfit videoen. Jeg har længe gået og leget med idéen om, at forsøge mig med outfit videoer, da jeg selv synes, at de er super inspirerende og stilede at se på. Nu er det her jo så min første, så der er selvfølgelig lang vej til et mere professionelt resultat og den bedre kvali. Jeg kan i hvert fald afsløre, at jeg allerede har idéer til min næste outfit video!

Anyways, så var det ved at være lang tid siden, at jeg har fået lavet et outfit post. Det er helt klart mine favorit indlæg. Det er dog blevet svært med det danske vejr, at få det hele koordineret ind, og så har jeg lige ligget syg... igen... som resten af DK er for tiden. Men for at snakke lidt om mit outfit, så har jeg mine flared pants på fra Vero Moda. Jeg købte dem på tilbud i sin tid, så modellen er desværre udgået. Tilgengæld er det super nemt at finde nogle lign. her for tiden. Til bukserne har jeg denne her top på fra Gina Tricot i et silk-look. Super smukt, elegant og stilet, synes jeg. For at lysne mit outfit lidt op, valgte jeg at iføre mig min trenchcoat fra Zara.

Jeg rejser forresten til Madrid/Salamanca i Spanien på fredag, og er afsted i 2 uger! Jeg glæder mig helt vildt meget, også selvom at det egentlig bare er en studietur. Generelt set er jeg ikke så god til at få blogget og dokumenteret mine dage, når jeg er på ferie. Jeg er en person, hvor ferie ikke bare er ferie, men også tildels ferie fra de sociale medier og alt, hvad der vedrører mit liv derhjeme. Men jeg vil gøre mit bedste for, at få blogget dernede.

Hvad synes I om videoen? Kys for nu!


Likes

Comments

Hey bloggen! I må meget undskylde, at jeg ikke har postet noget længe, men jeg blev simpelthen ramt af en influenza. Jeg fik det simpelthen helt vildt dårligt bare af at tænke på, at skulle åbne en computer og bruge min mobil, så jeg har i bund og grund lukket ned for de sociale medier og min blog, mens jeg har været syg. Men nu er jeg klar igen! Lige pt. har jeg gang i en masse spændende ting i forbindelse med min blog. Så stay tuned! Der vil komme en masse spændende indlæg op snart, som jeg håber, at I vil kunne lide.

Nå tilbage til hvad jeg egentlig ville med dette indlæg... Zaras nye kollektion har simpelthen overrasket mig. Wow hvor er der mange fede items, hvor det kribler i fingrene på mig for, at købe dem hjem. Jeg er særligt vild med saylor looket og skriberne, som I også kan se af ovenstående produkter. Der har Zara denne her vildt lækre sweater og kjole, som jeg simpelthen må eje! Jakken er jeg også helt vild med! Jeg har længe godt kunne tænke mig en ny sort vinterjakke, da den jeg har nu er slidt fuldstændig op. Derudover så er alle mine vinterjakker lange, og jeg kunne godt tænke mig en jakke, som er kortere, og der er denne her simpelthen perfekt! De her støvler og tasken er tilgengæld et kig værd! De er unikke, og jeg kan sagtens se dem i en fed sammenhæng her til vinter.

Hvilke vinter items er jeres yndlings?

Kys for nu!

Likes

Comments

Hey sweeties. I denne her uge, er jeg simpelthen så heldig, at have aflyst en masse moduler, da 2.g'erne på min skole er på studietur. Jeg elsker de dage, hvor man kan få lov til at møde sent nemlig - det giver et overskud om morgenen, som bare gør ens dag bedre. Derfor har jeg også langt mere tid til at blogge i den her uge, så forbered jer på en masse inspirationsrige indlæg, for jeg er gået i et "inspiration mood" kinda thing!

Anyways, så har jeg altid været helt vild med Mango. Det er mit absolutte yndlingsmærke sammen med Zara. Det er bare ærgeligt, at det eneste fra Mango, som man kan købe i Danmark, er i den lille afdeling i Magasins dameafdeling. Udvalget er ikke så stort, så jeg savner rigtig meget en stor Mango butik, som man kan bevæge sig ind i. Det leder mig til, at jeg snart skal på studietur - jeg rejser faktisk d. 28 oktober, og er væk i 2 uger. Turen går til Spanien, hvor der er en masse Mango butikker. Så jeg må begynde at spare nogle penge sammen til, at kunne shoppe nogle lækre items i Spanien.

På collagen ser I nogle støvler, som jeg har savlet over længe! Jeg elsker det feminine look, som de har, og så guld detaljen. Den fremstår eksklusivt, hvilket jeg rigtig godt kan lide. Derudover er der startet en ny trend, hvor kimonoen og bukserne gerne på matche. Personligt, kan jeg rigtig godt lide den trend. Derfor synes jeg, at dette sæt fra Mango er rigtig fint. Det er særligt farverne og det simple mønster, som fangede mig. Og jeg vil helt klart lede efter det her sæt, når jeg kommer til Spanien.

Kys for nu!

Likes

Comments

Sponsoreret

Colourful walls


Idag bevæger jeg mig lidt mere til den kreative side. Jeg synes simpelthen, at trenden med smukke posters hængende på væggene rundt omkring ser så fedt ud. Det giver noget liv til indretningen, men giver stadig et simpelt og minimalistisk udtryk, som jeg godt kan lide. Man går ind og personliggøre sin væg, og kombinationerne er mange.

Jeg har længe godt kunne tænke mig nogle farver til min daglig- og spisestue, da jeg altid købe møbler i de neutrale toner som sort, grå og hvis. På den måde kan jeg løbende skifte de forskellige items ud, hvis jeg ønsker et nyt farvetema. Det er også en fordel ved de såkaldte "posters". Jeg faldt over disse smukke plakater på Desenio, som har et kæmpe udvalg af plakater til enhver smag. Selv er jeg kendetegnet modemenneske, og jeg går altid efter, at min indretningsstil skal afspejle dette. Derfor er jeg helt vild med plakaten af Kate Moss og Coco Chanel. Det er fine, men simple plakater. Derudover så kunne jeg godt tænke mig nogle plakater med en grøn/blå tone til min dagligstue til, at hænge over min sofa. Så jeg må nok indrømme, at jeg er kommet til at klikke nogle af de fine plakater ovenover hjem. Jeg kan næsten ikke vente til jeg får dem hjem, og de bliver hængt op. Jeg regner også med at lave et indlæg med det færdige resultat! Her er et link til deres side: her.

Kys for nu!

Likes

Comments

Så er det endelig blevet fredag! I aften skal jeg fejre min smukke venindes fødselsdag. Vi starter hjemme hos hende til noget mad, hvorefter vi tager på Bisou. Jeg glæder mig rigtig meget, og skal skal vi alle sammen være iført rødt - så hvis I støder ind i en gruppe piger senere med rødt, så er det nok også. 

For noget tid siden havde jeg dette smukke outfit på! Helt klart et outfit, som jeg glæder mig til, at rende mere rundt i, når det bliver koldere. Jeg kan nemlig rigtig godt lide, at iføre mig en sweaterdress til efterår og vinter, og så mixe det med et par høje støvler. Den, som jeg har på ovenover er fra Zaras nye efterårskollektion. Den er vildt lækker at have på, og så har jeg længe gerne ville have en hvid sweater dress. Derudover er jeg helt vild med store knapper på tøj i øjeblikket. Så jeg var nødt til at eje denne kjole. Den kan købes lige her!

Hvad er dit favorit efterårsoutfit?

Kys for nu!

Likes

Comments

Jeg havde det her outfit på for længe siden, og bare ikke haft tiden til at få styr på billederne mm. Mange undervurderer hvor meget arbejde, som der ligger i hvert et blogindlæg. Jeg kan bruge flere timer nogle gange alt afhængig af hvilken type indlæg det er. Det er selvfølgelig noget, som jeg godt kan lide, men nogle gange passer det ikke ind tidsmæssigt, når jeg også studerer samtidig. Det er fordelene ved at være fuldtime blogger, da man har langt mere tid til at blogge - Lige nu må jeg dog acceptere at være deltidsblogger, og se frem til evt. at blive fuldtidsblogger i mit sabbatår. Det var i hvert fald et outfit, som jeg iførte mig, da det stadig var varmt og lækkert sommervejr i efterårsperioden. Jeg har hen over sommeren godt kunne lide, at i føre mig i nogle mere farverige outfits. Jeg tror bare, at jeg har haft brug for at tage afstand til det klassiske sorte, og skille mig ud i mængden. Denne her kjole fra Unknown Project har været en af mine yndlingssommer kjoler i år. Jeg har kunne bruge den til rigtig meget, og så er den super sommerlig. Normalt er jeg ikke så vild med tøj i velvet materialer, men lige netop denne her kan jeg godt lide. Jeg tror, at det skyldes teksturen i kjolen, alt efter hvordan lyset falder på den!

Kys for nu!

Likes

Comments