Header

Jeg har længe gået og sukket efter denne alt for lækre Dior taske, som nu er min! - det er dog stadig ikke helt gået op for mig endnu. Jeg har altid været helt vild med designer tasker - her vil jeg dog lige understrege, at det ikke er grundet navnet, men deres design er nu en gang meget federe og mere lækre end billige tasker - og denne lækre Dior sag skulle simpelthen være min første nogensinde!

xx

Patricia

Likes

Comments

For nogle dage siden var jeg med en veninde ude og afprøve den velkendte café No. 11, som er placeret på Sankt Annæs Plads i København. Det er et enormt hyggeligt sted med en rustik stil, som er omringet af nogle af københavns smukkeste bygninger. Derudover ligger gaden parallelt med Nyhavn, så der er ikke langt til andre attraktive seværdigheder eller restauranter. Det er helt sikkert et sted, som jeg kommer igen til - forhåbentligvis snart!!!

xx

Patricia

Likes

Comments

Hi loves! Jeg håber, at I har haft en god mandag indtil videre. Jeg har de sidste par måneder modtaget en del spørgsmål om, hvad mine fremtidsplaner er her efter gymnasiet. Selvfølgelig er det noget, som jeg har gjort mig nogle store overraskelser omkring, og det hele har selvfølgelig været oppe at vænne. Jeg er faktisk i skrivende stund en smule frustreret over, at det hele bare slutter nu - brat! Det værste af det hele er, at jeg i 3 år nu har set frem til, at jeg skulle afslutte denne del af mit liv. Og så alligevel sidder jeg her og tøver nu... Det er sikkert bare en fase, som alle skal igennem inden noget nyt og stort. For selvfølgelig glæder jeg mig også til at komme ud nu, komme ind i nogle nye rutiner og ikke mindst møde nye mennesker. Gymnasiet har nemlig givet mig både gode og dårlige på den front, men det har jeg selvfølgelig lært rigtig meget af.


Så hvad skal jeg egentlig? Det har hele tiden været min plan, at skulle studere design efter gymnasiet. Jeg har faktisk slet ikke kunne vente på, at komme igang med det. Der er dog bare det faktum, at gymnasiet har taget hårdt på mig, og jeg i den forbindelse har nogle personlige issues, som jeg skal have arbejdet med inden, at jeg begynder en ny uddannelse. Jeg er derfor kommet til den konklusion, hvor det vil være bedst for mig, at starte med et sabbatår. I mit sabbatår har jeg planlagt, at jeg skal have fundet mig et fuldtidsjob, hvor jeg godt kunne tænke mig, at sidde på noget kontor. Jeg har nemlig ikke de bedste erfaringer med, at stå som sælger i en butik eller i et supermarkede... Så når alt mit "eksamenshurlumhej" er overstået, så skal jeg til ud af finde det. Løbende er det også min plan, at bruge mere tid på bloggen, nu hvor jeg ikke har alle de lektier at skulle tage mig af.. Og afleveringer! Hahah!

Til sidst har jeg planlagt en lille overraskelse for mit sabbatår, som jeg ikke vil afsløre noget om endnu. Jeg får i hvert fald travlt, hvilket jeg sjovt nok virkelig glæder mig til. Jeg kan afsløre, at det er noget, som skal booste mine fremtidsplaner. Det var derfor også en grund til, at jeg valgte at tage et sabbatår. Jeg håber, at det kunne give lidt afklaring på mine fremtidsplaner, og hvad der kommer til at ske med bloggen i løbet af det næste år.

Kys for nu!

Likes

Comments

Hi loves! For et stykke tid siden var jeg inde hos GHD igen for at skyde nogle "red carpet looks". Det var et vildt fedt tema, og passede godt med at jeg selv lige havde haft galla på min egen skole. Mit look bestod først og fremmest af et cat-eyed-look, hvor der var fokus på bronze nuancer og den mørke eyeliner. Generelt har jeg både øjenformen og -farven til nemt, at creere et cat-eye, så det er også oftest det, som jeg går efter. Der var dog benyttet flere mørke farver til dette look. For at fuldende min makeup havde jeg nude læber for, at lægge fokus på mine øjne. Og nu til det bedste - håret!!! Udgangspunktet for mit hår var, at det skulle være krøller på en lidt tilfældig og messy måde. Pigerne, som stod for stylingen, brugte et krøllejern fra GHD til at skabe krøllerne. De blev super fine, og jeg var meget tilfreds med resultatet. Jeg har lagt nogle billeder ind herunder, som først og fremmest er behind the scene billeder og nogle billeder af det færdige resultat.

Kys for nu!

Likes

Comments