Personligt


Hej alla godingar! Hoppas att allt är bra med er! Jag har haft en bra dag, äntligen fått sova ikapp mig lite. Jag skrev klart en gästblogg till FrökenRödlök, kommer säga till när den dyker upp! Ta gärna en titt på hennes blogg om ni vill.

Sista kvällen på Baltica.. Det känns helt stört!! Satte min fot här för första gången av en slump. Det va så att båten va i akut behov av folk med en särskild utbildning och det var inte så många som hade den då. Jag minns det som igår:

- Hej, jag heter Malin och ringer från HR. Vi behöver folk som kan åka ner och jobba på Baltica medan ordinarie personal är på utbildning så jag undrar om du kan åka imorgon? Du flyger ner till Polen då.

- Ja... Låt mig bara ställa in alla veckans planer först. Jag ringer om en halvtimme senast!!

I början va jag där lite då och då eftersom jag hade ett annat jobb också. Jag va väldigt lojal mot mitt andra jobb men samtidigt blev jag inte bokad så mycket.. Eller ibland blev man bokad lite och ibland mycket. Det berodde lite på om han som va ansvarig för bemanningen tyckte om en speciellt mycket just då. En gång blev jag endast bokad 3 dagar på en månad för att jag tackade nej, men på Baltica blev jag helt plötsligt bokad 10 dagar, 12 dagar, jag bara "Jaaa, ge mig". Jag ville ju verkligen jobba mycket liksom och avskydde när jag inte gjorde det.

Det va över 2 år sen jag va här för första gången och sedan augusti förra året har det varit mitt enda jobb. Visst, man har fått resa mycket fram och tillbaka men det har det varit värt. Har trivts jättebra med chefen som inte är här just nu, så härligt när man verkligen kan prata med nån och det inte känns som att det går in i ena örat och ut ur andra. Och människorna här ska jag inte ens börja med för då tar det här inlägget aldrig slut.

Jag kommer få fastanställning nära där jag bor nu så det ska bli spännande. Jag har ännu inte information om vilken båt eller vilken omfattning det blir, men det är ett steg i rätt riktning och en viktig milstolpe i mitt liv. Äntligen.

När jag vet mer kommer jag uppdatera! Jag ska ta det lite lugnt en stund nu, börjar om en timme igen. Bilden nedan sammanfattar min tid här ganska bra. Mycket skratt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Allmänt


Det ser ut att bli min sista vecka här. Jag har svårt att ta in det eftersom jag fick beskedet plötsligt. Det finns mycket jag kommer sakna men även ta med mig. Jag har svårt att veta vad jag ska säga just nu faktiskt, annat än att det kommer bli bra. <3

Bilder: officialnurat

Blev så glad när jag såg dessa! Färgerna, ljuset, speciellt den med vågorna. Fotograf från NY/NJ. Väldigt duktig på att fånga ögonblick - bevisligen. Hoppas ni tar en titt. 😊

Likes

Comments

Foto, ResorNi vet väl om att det finns utomhusbad i Budapest? Inte?
Det finns två, ett i Buda och ett i Pest (vi va på det som låg i Pest).

På vägen dit såg vi mycket fint...Det går verkligen att förlora sig i skönheten i den här stade.n. Överallt finns det vackra byggnader och små affärer med alla möjliga teman och varor. Jag hade inga förväntningar på den här resan och det är antagligen därför jag blev så positivt överraskad.


Hjältarnas Torg.


Vi ville gå till badet för att vi tyckte det kunde va härligt att få vara ute i vattnet i Oktober. Medan vi va där blev det som mest 31 grader i solen. så varmt och skönt. Vi hade problem med att hitta ut dock. :D Vi skulle "följa vägen och sen ta till höger" men vad som va "vägen" och sedan "höger" va väldigt luddigt, men till slut hittade vi ut!Vi va här ett par timmar och sen tog vi taxi tillbaka! Vi stannade till på Donken och Rossmann på vägen hem och sedan åt vi middag ute. Det är jättebilligt att gå ut och äta, ca 200 spänn för tre-rätters för två personer inklusive dryck.

Det finns så mycket jag kan skriva om det här stället och så mycket bilder. <3
Nästa gång tror jag det blir Prag :) Hört att det är grymt där!


Likes

Comments

Allmänt


Ni vet.. När man väntar på ett viktigt brev... och det ska komma i dagarna.. men så är det fredag och det har inte kommit än.... så man måste VÄNTA hela helgen.... Så blev det! 😆

Imorgon tänker jag gå av båten en sväng i Polen. Dom har fortfarande click-cigaretter i det landet (Sweet). Om jag nånsin byter båt lär jag sluta röka, tro fan att dom blev förbjudna i Sverige, för goda helt enkelt. 😅

Hoppas ni har en bra fredag! <3

Likes

Comments

Foto, Allmänt


Du som läser det här just nu, jag hoppas att just Du har haft en toppendag! <3 Jag vill dela med mig men jag kommer göra det först när jag har hela bilden klar för mig. Kan säga att dagen va bra, sedan förfärlig och sen, sen... Sen fanns det hopp om 'et igen! 😃

Börjar ganska tidigt imorgon (04.30) med en lång rast på dagen (sov- och bloggrast) så helt okej jobbdag! ☺️

Tills imorgon! 😘

Likes

Comments

Allmänt


Dags att pallra sig iväg till jobbet!
Reflexen fick jag av mamma igår <3
Mössan är lånad 😘

Likes

Comments

Allmänt

Bild av hebenj


Imorgon är det dags att mönstra på igen och jag har hunnit med mycket den här veckan. Blivit mycket foto, nya naglar, träning + simhallen och umgåtts med goa människor! Jag jobbar ju en vecka och sen är jag hemma igen. Så ikväll ska jag bara ta det lugnt, kolla uppdrag granskning och kramas. Det saknar jag mest när jag är ombord.
Mänsklig kontakt! 😂😩


Men en vecka går snabbare än man tror!

Bilder av hebenj

Så himla duktig på foto och redigering!!
14-årig
fotograf från Ungern.

Likes

Comments