Allmänt


Ni vet.. När man väntar på ett viktigt brev... och det ska komma i dagarna.. men så är det fredag och det har inte kommit än.... så man måste VÄNTA hela helgen.... Så blev det! 😆

Imorgon tänker jag gå av båten en sväng i Polen. Dom har fortfarande click-cigaretter i det landet (Sweet). Om jag nånsin byter båt lär jag sluta röka, tro fan att dom blev förbjudna i Sverige, för goda helt enkelt. 😅

Hoppas ni har en bra fredag! <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Foto, Allmänt


Du som läser det här just nu, jag hoppas att just Du har haft en toppendag! <3 Jag vill dela med mig men jag kommer göra det först när jag har hela bilden klar för mig. Kan säga att dagen va bra, sedan förfärlig och sen, sen... Sen fanns det hopp om 'et igen! 😃

Börjar ganska tidigt imorgon (04.30) med en lång rast på dagen (sov- och bloggrast) så helt okej jobbdag! ☺️

Tills imorgon! 😘

Likes

Comments

Allmänt


Dags att pallra sig iväg till jobbet!
Reflexen fick jag av mamma igår <3
Mössan är lånad 😘

Likes

Comments

Allmänt

Bild av hebenj


Imorgon är det dags att mönstra på igen och jag har hunnit med mycket den här veckan. Blivit mycket foto, nya naglar, träning + simhallen och umgåtts med goa människor! Jag jobbar ju en vecka och sen är jag hemma igen. Så ikväll ska jag bara ta det lugnt, kolla uppdrag granskning och kramas. Det saknar jag mest när jag är ombord.
Mänsklig kontakt! 😂😩


Men en vecka går snabbare än man tror!

Bilder av hebenj

Så himla duktig på foto och redigering!!
14-årig
fotograf från Ungern.

Likes

Comments

Foto, Resor

Om du aldrig har varit i Budapest innan så rekommenderar jag två saker

  • En bra kamera
  • Läs på om sevärdheter


Olympus Pen EP5

Kan vara lite svårnavigerad till en början men när man väl får lite koll på hur den fungerar så är den oslagbar <3Budapest är en stad fylld med ögongodis. Man vill fota allt!
Jag älskar att redigera bilder men om jag skulle redigera alla bilder jag tog där skulle det ta mig 3-4 dagar. För det mesta fotar jag i färg, ibland blir de svartvita efter redigering som i föregående inlägget. =)

Vi fick inte någon väska med oss när vi lämnade flygplatsen dag 1 så första dagen gick vi mest runt, tittade och fotade.Framåt eftermiddagen fick vi besked att väskan äntligen hade kommit till hotellet. Anledningen till att vi inte fick den med en gång va för att den inte kom med planet från Berlin... Detta gjorde att vi så klart oroliga för hemresan eftersom vi skulle byta i Berlin då också..

Likes

Comments

Listor

Foto taget av mig i Budapest i oktober.


Cred till@madeleinerikssonsom jag har fått låna den här listan av!
Ni får gärna ge henne ett besök, jättefin blogg!När går du upp?
Det varierar men skulle säga runt 10. När jag är hemma vill jag passa på att sova ut eftersom jag ibland börjar så tidigt som 3.30 när jag jobbar.

Kliver du upp direkt när klockan ringer eller snoozar du?
Jag snoozar alltid, haha!

Vad är det första du gör när du vaknar?
Jag kollar vad som har hänt på sociala medier, sätter igång kaffe och kollar ut genom fönstret för att se om det blir fint väder eller inte. Runt den här tiden på året kollar jag även termometern (som tydligen stod på -9 grader idag brrrr).

Hur lång tid spenderar du i badrummet varje morgon?
Om jag sminkar mig 10-15 minuter. Om inte max 5min.

Är frukost viktigt?
Frukost är det viktigaste målet på dagen - om jag jobbar. Då behöver jag verkligen den där extra energin. Är jag ledig så kan det ta 1-2 timmar innan jag äter något. Men alltid kaffe på morgonen. Kaffe är livet.

Är du morgontrött?
Extremt. Försök inte ens prata med mig, haha.

Hur ser en perfekt morgon ut?
En perfekt morgon kan jag sova så länge jag vill sen äter jag en fet macka med stekt ägg och bacon (såå gott). Och kaffe så klart.

Vad är det bästa med morgonen?
Att man har överlevt natten!

Hur går du helst klädd på morgonen?
Går helst naken.XO

Likes

Comments

Allmänt


Älskar grönt!
Ville egentligen haft dom lite mörkare men det fanns dessvärre inte. Är lika glad för det! Kände mig lite vågad idag så jag tog spetsiga för första gången 😈😈😈

Nu hoppas jag bara att dom håller också <3

Likes

Comments

Foto


Detta va exakt för 2 år sen idag. Jag postade bilden 07.55 precis som den va. Den behövde helt enkelt inget filter 😊

Likes

Comments