Header

Contains affiliate links

Perfekt när man har en dålig hårdag eller när man bara vill piffa till outfiten! Gillar den skarpt, och det sved inte alls i plånboken när jag klickade hem den.
Ni hittar den här

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Contains affiliate links

1. Här /2.Här/3.Här

1.Här /2.Här /3.Här

1.Här /2.Här /3.Här

Här är lite utav det jag använde i kampanjen när jag var i Stockholm. Har verkligen blivit nya favoriter, det är bra kvalité och som sitter en hel dag. Jag har sedan innan en foundation ifrån Maybelline FitMe Foundation som jag trodde att jag aldrig skulle byta ut. Men måste säga att jag lagt den på hyllan ett tag nu. Och deras baked blush/highliters är bara något ni måste klicka hem, så himla fint glow i dom.

Likes

Comments

Undies

Kan vi snälla ta en tyst minut åt detta Ella M set, som har blivit mitt favvo set! Älskar när man blir bortskämt med fina underkläder utav D!
Ni hittar toppen här och trosorna här

.

Likes

Comments

Contains affiliate links

1.Här /2.Här /3.Här

1.Här /2.Här /3.Här

1.Här /2.Här /3.Här

Här kommer några tips på vårskor, mycket puderrosa blev det men det är ju så fint!

Jag måste faktiskt själv skaffa mig några nya sneakers, jag lever i mina adidas superstar som är allt annat än vita, tänkte att jag skulle vänta tills vår weekend i Stockholm i maj, då kanske det har kommit ytterligare lite påfyllning på nyheterna.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Så himla roligt, äntligen kan jag berätta för er vad det var jag gjorde i Stockholm i torsdags. Jag var och fotade Milanis nya kollektion för en kampanj som just nu ligger uppe på Eleven.se. Jag fick prova Milanis smink och göra en vanlig sminkning som dom sedan fotade steg för steg. Ni hittar länkar till alla produkter som jag använde i artikeln !

Jag fick även med mig en hel låda med smink hem, och kan säga att jag hittat ett nytt favoritmärke, MILANI! Verkligen prisvärt och samtidigt känns det så himla lyxigt, kolla bara på hur allt är designat. Det är en fröjd att vila ögonen på deras produkter!

Som sagt så är det en kampanj på Eleven nu, 20% på Milani smink! Klicka här för att komma dit.


Likes

Comments