Header

Som rubriken lyder så är det dags att flyga hem till kalla Sverige idag. Sitter just nu nere på vårt hotell och äter lunch, våran taxi kommer om cirkus en halvtimma.
Vill verkligen inte åka hem fast samtidigt så längtar jag hem till vår lilla pälsboll där hemma.
Haft helt fantastiska veckor här i Thailand!

Likes

Comments

Halloj! Sitter i skrivandets stund helt insmord i aftersun lotion, idag tog solen kan jag säga! Det var säkert 35+ i solen idag, så nu har man lite rödkysst hud. Förövrigt så har vi det kanon bra, kolla bara på bilderna. Så himla fint!
Ska strax åka iväg till en marknad som är i kamala, ha en fin kväll!

Likes

Comments

Snacka om matkoma, här tar man inte bara en rätt när man äter. Här provar man typ allt på menyn känns de som. Solnedgången var verkligen så himla fin, som att sitta och titta rakt ut i en tavla.
Ha en bra lördag folket!

Likes

Comments

Nu är det lite blåsigt och mulet här på Lanta. Då är det perfekt att tillbringa lite tid i hängmattan vi har under våran bungalow. Ska strax göra mig iordning, vi ska iväg och äta på det där stället vi var på igår med den otroligt fina utsikten. Dock får vi se hur fin den är nu..

Likes

Comments

Hallå där folket! Ligger i sängen och kollar på alla bilder från idag. Jag säger bara shit, jag är övertygad om att jag hade bättre utsikt än dig vid lunchen idag. På första bilden ser ni utsikten från vårt bord på en resturang uppe på ett berg här på Lanta. Vi bokade ett bord där till imorgon kväll så att vi ska kunna se solnedgången där ifrån, det blir nog mysigt!
Nu ska jag nanna, måste vara pigg så att jag orkar pressa på stranden imorgon HE HE

Likes

Comments

Underbara ställe. Kom precis hem ifrån "centrum" här på Lanta, ätit god mat och såklart så blev den en bananpannkaka också! Sitter just nu och planerar vilken strand vi ska åka till imorgonbitti, seeeeya!

Likes

Comments

Sea salt hair

Som jag skrev i mitt förra inlägg så skulle vi vidare till Kho Lanta, där vi är nu!
Vilket paradis, vita stränder och palmer lite här och var. Här ska vi spendera 5 nätter i den supermysiga bungalowen på bilden. Sedan ska vi spendera sista tiden på Surin.
Bikinin på bilden hittar ni
HÄR och HÄR

Likes

Comments

Idag ska vi röra oss vidare från Khao Lak till Kho Lanta, eller först tar vi en natt i Phuket. Vi ska möta upp Daniels familj där, som just nu sitter på flyget hit.
Ska bli kul att få se lite nytt!

Likes

Comments

Idag blev det en tripp till white sand beach, en väldigt fin strand. Nästan det första vi gjorde, var att ta en promenad längst standen som man kunde gå på i en oändlighet, kändes det som. Kan säga ett vi går flera mil per dag här, helt sjukt haha..
Dags att krypa till kojs, och hoppas att jag kan hålla mig vaken så jag kan följa matchen mitt lag spelar idag på elitrapport!

Likes

Comments

Sitter just nu nere vid frukosten och sippar på mitt morgonkaffe med lite papaya efter en löptur på bandet.
Skönt att ta lite kaffe i lugn och ro innan man börjar äta frulle tycker jag.
Seeee ya!

Likes

Comments