Header
View tracker

En helg i Otterbäcken som rubriken lyder, för att samla lite kraft.
Så skönt att åka hit på helgerna och bara va, äta god mat och gå ut på promenader i skogen och längst vattnet. Underbart.
Dax för lite räksallad och ikväll blir det fruktsallad!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

NLY bikini 

Två nya bikinisar tittade in hos mig här om dagen. Kan verkligen inte låta bli att fynda när det är sånna här snygga på rean!
Ni hittar den svarta HÄR och den blå verkar vara slut med den finns i svart HÄR

Likes

Comments

Design_by_anni

Fick hem detta handgjorda smycke för ett tag sedan. Jag brukar inte använda så hemskt mycket halsband längre men detta är verkligen så himla snyggt, och funkar till allt!
Helt klart en ny favorit bland mina smycken.

Klicka HÄR för att komma till GRL PWR smycket. (Finns även som ring)
Och HÄR för att komma till hennes sida.
In och kika finns massvis med fina handgjorda smycken!

Likes

Comments

I samarbete med WeightWorld
PureAcai berry innehåller superbäret Acai som är naturligt rik på vitaminer, mineraler och antioxidanter vilket kan ge din kropp en boost av allt den behöver.


•Rik på vitaminer, mineraler och antioxidanter
•Du får 1500 mg. Acaibär per dag
•Högsta koncentration av Acai berry per kapsel på marknaden
•Hjälper till att balansera kroppen
•100 % naturligt

Pure Acai berry är fyllt med naturliga antioxidanter är en viktig faktor för att hålla kroppen frisk. Tillskottet är bland annat fyllt med vitamin B, som ökar kroppens energi och gör att kan prestera bättre under dagen. Produkten innehåller även C-vitamin, vilket hjälper till att bekämpa de "fria radikaler" som är de som skapar obalans i kroppen. Acai berry kan skapa balans i din kropp.
Detta är precis vad man behöver just nu när man känner sig sådär trött och deppig i det tråkiga vädret vi har här nu, perfekt julklapp kanske? Ni hittar PureAcai på www.weightworld.se

Likes

Comments

View tracker

Har precis slängt i mig lite köttfärssås och spagetti, som förövrig är det enda jag lever på när det är match eller träningar. Det sitter kvar sen jag bodde hemma, då gick mamma alltid upp tidigt på morgonen och började med köttfärssåsen när jag och brorsan skulle iväg på match!
Men hur som haver, det är seriepremiär idag!! Och AIK står för motståndet!
Men först... ska jag iväg och jobba en kort stund, resten utav kvällen har jag kompat!

Likes

Comments

Ideal of Sweden

Helt klart dom bästa skalen som finns, och det säger jag inte bara för att detta är ett samarbete. Men dom är så himla rejäla och det bästa, att det är magnetisk baksida på skalet. Och som ni ser själva, dom är supersnygga!
In och beställ ditt egna skal HÄR

Likes

Comments

Kom precis hem ifrån en skön skogspromenad med min lilla gris.
Nu tänkte jag ta mig i kragen och börja städa lite här hemma. För jag och D behöver börja packa ner lite småskit i flyttkartonger, det är inte långt kvar tills vi flyttar nu!

Likes

Comments

I samarbete med weightworld

Titta vad som låg i min brevlåda idag, ett Detoxte ifrån WeightWorld. Ska bli spännande att prova, har länge velat testa men det har bara inte blivit av. Jag har läst om många som blivit mycket piggare efteråt!

Tet kan hjälpa till med att rena kroppen från gifter och slaggprodukter vilket ger mer energi och hjälper dig att känna dig ren och hålla kroppen i en sund naturlig balans!

•Fyllt av antioxidanter

• Kan hjälpa med att minska uppblåsthet och ökar energinivåerna

•Kan förbättra din hud och kroppens välmående

•100% naturliga ingredienser

Detox Tea 28 dagar från Örtte Scandinavia är enkelt att dricka! Man gör som med vanligt te, häller kokande vatten i koppen och låter teet dra i ca 5 min. Paketet med Detox Tea 28 dagar innehåller Detox Morning Tea som dricks varje morgon och Detox Tea Evening som dricks varannan kväll under kuren.

För att komma till Detox Tea, klicka här

Likes

Comments

Ångrar SÅ att jag inte köpte denna jackan som jag gick och provade ett flertal gånger när vi var i Gbg för någon helg sedan.
Nu tänkte jag åka in till staden Mariestad.
Jag ska fylla på mina fransar, men även fylla på kylskåpet här hemma så jag ska passa på att handla när jag ändå är iväg.

Likes

Comments