Har precis avnjutit denna goda brunch med gänget på bilden. Bestämde igår att vi skulle börja dagen med brunch hos oss, sen ska vi alldeles strax åka och spela fotbollsgolf i Säckestad. Och ikväll har vi bokad bord på laxhall, en fullspäckad dag med härliga människor! Det gillar jag💗

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår var vi på krogen i skogen, vilket jag inte ångrar! För vilken god mat det var, kan verkligen tipsa om den resturangen!

Idag spenderade vi dagen vid en liten strand som vi hade helt för oss själva vid viken. Solade, bada och hade det riktigt gött!

Efter några timmar på stranden var vi såklart vrålhungriga, så vi åkte till Mandy's. Där tog jag kyckling med sötpommes, och en strawberry daiquiri SÅ HIMLA GOTT!

Likes

Comments

Älskar när man kan slänga upp håret i en toffs och bara slänga på sig en klänning utan att ens sminka sig, älskar sommaren!

Likes

Comments

Som rubriken lyder så har det blivit en heldag i solen. Och ska pressa ett par timmar till tänkte jag innan jag börjar göra mig iordning inför kvällens resturangbesök. Ska nämligen åka till Krogen i skogen, som den så gulligt heter.
Och som ni ser på bilderna ovan så har jag stylat om naglarna, till en härlig kornblå färg. Love it!

Likes

Comments

Igår blev det ytterligare lite partaj då det var sista kvällen på hovariddarvecka. Lyckades fånga en halvrisig outfitbild på sisådär 2sek innan vi åkte iväg.
Idag står städning utav huset på schemat!

Likes

Comments