Mindset

Wow, ibland har man bra dagar. Den goda nyheten för idag är att vi fick besked om att vi kan flytta in redan på fredag. Det ska bli underbart att få ett hem igen. Tittar på gym i närheten och funderar ut nya rutiner. Hoppas att ni har en skön måndagkväll...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Mat, Mindset

Okej, inte riktigt. Mitt mål är att gå ner 10 kg. (10 kg som jag lade på mig under utbytesåret). Och nu har jag gått ner 4kg. Wow, det känns bra förutom att alla fina amerikanska plagg sitter som lakan. Iallafall, här nedan följer några tips:

-Ät frukost, (personligen har jag ätit fiber-havregrynsgröt med blåbär och kanel) Men innan jag slukade frukosten drack jag alltid ett glas vatten.

-Det är okej att inte äta hela tiden. Vissa dagar struntade jag i lunchen och åt en stor middag kl.16. Drack en kopp te och åt en frukt ifall hungern knackade på senare på kvällen.

-Kroppen njuter när man tar hand om den. Låt den vila från det konstanta ätandet. Mat är gott men varje måltid behöver inte vara en "fet sockerbombs-fest".

-Ät allt (mycket olivolja, grönsaker,vitlök, fisk och bröd är ok) När man äter mindre är det viktigt att äta rätt, alltså mycket vitaminer, proteiner och kolhydrater.

Hoppas att ni har en fantastisk fredagkväll!

//Patienthabits


Likes

Comments

Mindset

​"Feeling sorry for yourself, and your present condition is not only a waste of energy but the worst habit you could possibly have."

-Dale Carneige

Livet är en process och det är resan som är målet.

Likes

Comments

Mindset

Söndagskärlek till fina bilder från veckan innan. Fet tacksamhet för att man får bo på denna planet. Helt ärligt, något jag har insett som tar mig långt är att vara tacksam. Detta med anledning för att då kan jag varken tycka synd om mig själv, vara förbannad eller allmänt ha en jobbig sinnesstämning. Vad är du tacksam för idag? What are you grateful for today?

//Truth

Likes

Comments

Mindset

Vem kunde ana att en sådan här affisch låg gömd på vinden? Från 50-talet, himla synd att den är i så uselt skick för annars hade det blivit en tavla. Vem vet, denna bloggbild kanske hänger i lägenheten någon vacker dag? Tips: Förvara gamla affischer väl.

Likes

Comments

Mindset

Att flytta må vara jobbigt men otroligt nyttigt. Hur ofta går man egentligen igenom allt man har? Det är fantastiskt att göra sig av med saker, och klädesplagg. Tips: gå igenom det du äger och se om du verkligen använder allt? Om inte, fundera på om du verkligen behöver behålla det.

Likes

Comments

Mat, Motion

Walk, run, stand, yoga. Do something. När du känner dig stressad, uttråkad, ledsen, arg, eller omotiverad? Rör på dig. Bästa medicinen. För att inte tröttna, gör olika övningar. Känn ingen press, dina villkor. No fancy clothes? Vem bryr sig? Ingen. No excuses. Love yourself, be active...Om jag är sponsrad by Nike? Nope, I wish... 

Likes

Comments