Hej! 

Nu var det ett tag sen jag bloggade, fast ska försöka förbättra och vara mer aktiv!

Fast nu har jag och min familj äntligen bestämt oss att flytta, vi ska befinna oss i Sundsvall, en bra stad, har jag hört, så det ska bli en bra möjlighet för mig och börja om på nytt. Kommer så klart att sakna alla mina vänner jag lämnar här i Ystad och framförallt alla bra minnen jag har haft..

Men imorgon far vi iväg, packat och klart och bara att åka iväg. Ser fram emot detta jätte mycket och det ska bli kul. 

Skriver mer imorgon, sköt om er alla!

 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

 

               

Hej! Idag vill jag delar med mig med några bra citat! Gillar du dem?

Klicka in på bilderna om du Gillar/Intresserar just Kärlek.

Så om du har några tankar och frågar om just Kärlek & Vänskap

 Så hjälper vi dig!

kontakta mig Här: 

 

Likes

Comments

Hej!

Det börjar närmar sig Sportlov, som är om drygt en vecka! 

Idag har det verkligen inte hänt så mycket, fast något positiv idag måste nog vara att jag har kommit i tid till alla lektioner denna veckan. haha det går framåt nu. Hade också prov idag som handlade om Samhället. Det gick bra förhoppningsvis!

Slutade något tidigare idag så jag cyklade hem och fikade och gjorde läxor senare på dan har jag bara tagit det lungt.. Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik och ska snart se på film.

Det var allt för idag, skriver mer imorgon.

shaoo

Likes

Comments

Idag har jag har haft A-dag från skolan, det betyder ingen skola idag, riktigt skönt. 

Så jag passa på och sova extra länge idag, vaknade vid 12 och var fortfarande lite trött men kom på att jag skulle träffa en polare vid 1 så jag drog snabbt på mina kläder och åt frukost. Cyklade iväg efter jag åt frukost, träffade först abdullah men han sov fortfarande, så jag cyklade vidare till Robin och såg om han var vaken och det var han. Så jag var med honom så länge tills Abdullah vaknade. Senare på eftermiddagen kom abdullah, så vi drog hem till honom. och spelade.

Så idag har det inte hänt så mycket, jävligt dött på stan var det.. iallafall, just nu sitter jag vid datorn och hade precis tagit en varm dusch. Ska snart starta en film och mysa resten av kvällen.

Har det bra alla kings. blogga igen imorgon!

Likes

Comments

Idag är det fredag och har en helg framför mig som känns riktigt skönt! avkoppling och fredagsmys är alltid mysigt. 

Denna fredag började med att gå sista dagen i skolan innan helg, därefter drog jag ner till stan för att träffa min mamma för att shoppa. Därpå åkte vi och handlade mat för kvällen, det blev kycklingben till middag, en mysig kväll med familjen. Efter maten åkte jag och min vän till UG som är en fritids gård för ungdomar. spenderar kvällen där med mina vänner och hade fredagsmys. Just nu är jag hemma och ska snart se på en film och ha en liten fredagsmys med mig själv.

Hoppas alla få en trevlig fredag och en avkopplande helg! puss och kram.

 

 

Likes

Comments

Hej alla läsare!

Just nu har jag bara en lektion kvar sen slutar vi för idag. Idag har det bara varit en vanlig dag i skolan.

Har snart gått 5 veckor sen skolan började, att tiden verkligen flyger förbi så snabbt. Har också blivit bättre med att komma i tid till alla lektioner och jobba bättre. Hade inte så dåliga betyg heller. Fick godkänt i alla ämnen och jag ska höja betygen till sommar, så är ganska nöjd!

I helgen som nyss varit hade jag Lan med mina homies annars har jag nog bara tagit det lungt.

Nu ska jag nog sluta skriva och dra hem o sen dra ut och träffa mina homies.

hoppas alla ni där ute också få en bra dag!! :)

 

Likes

Comments

Hej alla läsare!

- Nytt år, Ny månad.

har inte bloggat så mycket som ni ser så tänkte börja igen. Imorgon är det sista dagen på lovet, så ska nog klippa mig innan skolan börja och träffa några vänner. Så börja blogga imorgon. Hörs så länge! :)

 

 

 

Likes

Comments

Hej på er!

Julen börjar närmar sig med full fart, Vårt firande spenderas med släkt och vänner och massa godmat sen julklappar som ska öpnnas, samma traditon varje år. Julen är magiskt, snö som faller, barn som leker i snön, föräldrar som är lyckliga för det har fått sin lön, julgran med massa glitter och ljus, de känns bara underbart. 

Tisdag: Idag åkte vi till Malmö med vår klass för att se på en utsällning, det var ganska kul efter utställningen gick vi vidare till Emporia och bara tog det lungt. 3 dagar kvar i skolan sen Jullov!

Tisdag 18 december 2012

20:05  

Likes

Comments