Header

Nu är lovet över och jag har ändå haft ett ganska skönt påsklov. Jag har umgåtts med mina vänner, familj och varit på olika fester. Vet inte vad som har hänt med mig jag har liksom festat seriös varje vecka nu. Para finns inte...längre haha har bara lagt det på massa alkohol. Ångest men ändå Så förtjänar jag det för snart tar vi studenten. Det är inte så långt kvar nu. Längtar så mycket.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments


Hello girls and boy, I'm back!
Long time no see

Jag har lust att börja blogga igen, det är så vissa perioder att man inte har lust att blogga längre. Vet inte riktig hur och var jag ska börja men men...jag har gjort ganska mycket dom senaste veckorna. Jag har kommit igång med träning igen. Jag tränar minst 5 dagar i veckan och två vila dagar. Vi har fått ordning här hemma! Vi var och handlade några växter, saker och tillbehör i Norrköping förra söndagen. Jag har äntligen fixat min mobilkamera! Men den är typ halv suddig igen....

Det som hände i Stockholm var så hemskt. Inte just i Stockholm överallt, över hela världen. Har sett, hört så många som blev drabbas av alla hemska saker. Det sårade mig verkligen. Allt kommer från hat och vi människor behöver mer kärlek. Det gjorde mig så ledsen samtidig gjorde mig så glad att se folk hjälpa varandra. Att det fortfarande finns hopp för mänskligheten. I söndags så hade Stockholm en manifestation för påminns oss de folk som gick bort och för de som blev drabbade. Det var så fint. Att se så mycket folk brydde sig.

Tillsammans är vi starka.


" They might have guns but we have flowers "​


Likes

Comments

Likes

Comments


Tröja från Nelly.
Jeans från Monki.

Outfilt och bilder från festen i Fredags.

__________________________________________________

Ångest ångest

Sportlovet är över. Jag vill inte. Det har gått så fort. Men jag har ändå hunnit göra massa saker som jag ville. Jag har gjort klar mina skoluppgifter som inte var färdiga. Jag gick upp när jag ville, vara uppe senare, umgicks med vänner, var på olika fester och gjorde allt jag ville.
Men nu är det över, längtar verkligen så mycket till studenten!

Äntligen så har jag fått hormonspiral, fick den i torsdags. Det gick så bra, snabbt och enkelt. Jag var dock jätte nervös men det gick så snabb så jag kände inget. Om ni ska sätta in en hormonspiral, var inte orolig. Bara för att det gör ont för vissa så behöver det inte göra så ont för DIG.
För ett tag sen så slutade jag med p-piller. Det påverkar mitt humör och hormoner. Helt enkel det fucka upp mitt liv. Så hoppas nu att hormonspiralen fungera bra på mig.


Likes

Comments


Hej hej, idag och igår var jag barnvakt åt min lillebror. Igår fyllde han 7 år, jag var på hans kalas. Sen sov han över hos mig och även idag följde han med mig och Daniel till Ikea.

Vi handlade några grejer till lägenheten mest köket dekorationer, växter och även en badrumsspegel. Vi tänkte köpa matta också men jag fick sån besluts ångest för vet inte vad jag riktig vill ha för matta. Vad tycker ni jag borde köpa? Fransk matta eller fake skinn komatta? Men det känns så wired att ha komatta? Eller alltså jag vet inte...skit svårt. Men tycker det är så himla snyggt.


Likes

Comments


Tröja från Chiquelle.

Örhängen från Gina tricot.

Likes

Comments


Igår jobbade jag och drog till gymmet efteråt. Det var ett tag sen jag tränade. Så tog ganska lugnt. Jag ska byta gym också. Nu gymmar jag på hälso gymet men jag ska byta till Fitness24Seven har hört bara bra om det. Många av mina vänner gymmar där också och dom tycker det är bra där. Jag har test gymma där med Aija engång. Dom hade så bra maskiner, nyare och fräschare.

Idag hade jag middags mys med mina tjejer. Vi lagade mat eller mest jag som gjorde det. Jag lärde dom hur man lagar Pad Thai. Vi satt, åt och pratade om allt möjligt. Det är första gången Amanda var hos mig, fick en jätte fint present av henne. My girls 💓

Likes

Comments


Igår var det kalas hos Nora! Aija kom hem till mig vi fixade oss, senare kom Maja och Michelle över också efter ett tag drog vi hem till Nora. Det var så länge sen sist jag drack. Så jag känner mig helt förstörd just nu. Ligger fortfarande i sängen och har jätte ont i halsen.

Idag tänker jag inte göra nånting, ska bara gosa med Daniel. Han är ledig i helgen, så skönt. Och det förtjänar jag för det är helg och LOV.

Likes

Comments


Fredag äntligen och nu tar jag lov. Shit så skönt. Jag har längtat så länge. Idag har jag haft praktik som vanligt. Kom hem tio över sex ungefär, eftersom tåget var försenat.

Jag ska nog bara ta det lugnt ikväll. Vi har varit i affären och handlat mat, chips och godis. Vi har precis ätit, det blev tacofredag. Jag ligger i matkoma just nu. Det var så gott. Alltså många av mina kompisar är på The Weeknd konsert. Jag är så avundsjuk, vill också åka dit.

Imorgon blir det kalas hos Nora 💓 nu ska jag mysa med min kära, vi ska ha film mys och äta lite gott. ✨


Likes

Comments

Instagram@pathittas