Header


" För jag har tagit studenten! Välkommen arbetslivet. "

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


I onsdags var vi på Trädgård med klassen och lärarna! Igår hade vi mösspåtagning finally! Alla i Katrineholm har haft det förra fredagen! Men nu är det våran tur äntligen! Vi i klassen gick och satte oss i folkparken efter Mösspåtagningen. Sen drog vi till olika barer och även hem till Clara senare på kvällen så drog vi till puls. Det var så himla kul, as mycket folk och alla var så glada. Men Gud vilken kö det var! Jag har tyvärr inte köpt studentbandet för det var as dyrt och jag tror inte att jag ändå kommer gå ut varje kväll. Men imorgon är det utgång igen.
Yäy 🍾🎉💃🏽✨" För nästa fredag tar vi studenten "

Likes

Comments


Igår var det sista tema " oj jag kom fel" och jag och mina tjejer var 90 taket. Så himla kul! Det är bara 16 dagar kvar nu tills vi ta studenten! Helt sjukt! Jag är så himla taggad! ✨

Likes

Comments


I fredags hade vi bal ute i Söderköping Brunn. Det var jätte fint där ute. Först var vi hos Emma och förade. Sen drog vi till balen. Allt var så himla perfekt. Alla hade så kul tillmannans.

Jag är så tacksam att jag har människor som bryr sig om mig och alltid stötar mig. Säger snälla saker till mig och hör av sig. Tack för att ni finns, vänner och familj. Jag uppskattar det verkligen.

Likes

Comments

Nu är lovet över och jag har ändå haft ett ganska skönt påsklov. Jag har umgåtts med mina vänner, familj och varit på olika fester. Vet inte vad som har hänt med mig jag har liksom festat seriös varje vecka nu. Para finns inte...längre haha har bara lagt det på massa alkohol. Ångest men ändå Så förtjänar jag det för snart tar vi studenten. Det är inte så långt kvar nu. Längtar så mycket.

Likes

Comments


Hello girls and boy, I'm back!
Long time no see

Jag har lust att börja blogga igen, det är så vissa perioder att man inte har lust att blogga längre. Vet inte riktig hur och var jag ska börja men men...jag har gjort ganska mycket dom senaste veckorna. Jag har kommit igång med träning igen. Jag tränar minst 5 dagar i veckan och två vila dagar. Vi har fått ordning här hemma! Vi var och handlade några växter, saker och tillbehör i Norrköping förra söndagen. Jag har äntligen fixat min mobilkamera! Men den är typ halv suddig igen....

Det som hände i Stockholm var så hemskt. Inte just i Stockholm överallt, över hela världen. Har sett, hört så många som blev drabbas av alla hemska saker. Det sårade mig verkligen. Allt kommer från hat och vi människor behöver mer kärlek. Det gjorde mig så ledsen samtidig gjorde mig så glad att se folk hjälpa varandra. Att det fortfarande finns hopp för mänskligheten. I söndags så hade Stockholm en manifestation för påminns oss de folk som gick bort och för de som blev drabbade. Det var så fint. Att se så mycket folk brydde sig.

Tillsammans är vi starka.


" They might have guns but we have flowers "​


Likes

Comments

Likes

Comments


Tröja från Nelly.
Jeans från Monki.

Outfilt och bilder från festen i Fredags.

__________________________________________________

Ångest ångest

Sportlovet är över. Jag vill inte. Det har gått så fort. Men jag har ändå hunnit göra massa saker som jag ville. Jag har gjort klar mina skoluppgifter som inte var färdiga. Jag gick upp när jag ville, vara uppe senare, umgicks med vänner, var på olika fester och gjorde allt jag ville.
Men nu är det över, längtar verkligen så mycket till studenten!

Äntligen så har jag fått hormonspiral, fick den i torsdags. Det gick så bra, snabbt och enkelt. Jag var dock jätte nervös men det gick så snabb så jag kände inget. Om ni ska sätta in en hormonspiral, var inte orolig. Bara för att det gör ont för vissa så behöver det inte göra så ont för DIG.
För ett tag sen så slutade jag med p-piller. Det påverkar mitt humör och hormoner. Helt enkel det fucka upp mitt liv. Så hoppas nu att hormonspiralen fungera bra på mig.


Likes

Comments


Hej hej, idag och igår var jag barnvakt åt min lillebror. Igår fyllde han 7 år, jag var på hans kalas. Sen sov han över hos mig och även idag följde han med mig och Daniel till Ikea.

Vi handlade några grejer till lägenheten mest köket dekorationer, växter och även en badrumsspegel. Vi tänkte köpa matta också men jag fick sån besluts ångest för vet inte vad jag riktig vill ha för matta. Vad tycker ni jag borde köpa? Fransk matta eller fake skinn komatta? Men det känns så wired att ha komatta? Eller alltså jag vet inte...skit svårt. Men tycker det är så himla snyggt.


Likes

Comments


Tröja från Chiquelle.

Örhängen från Gina tricot.

Likes

Comments

Instagram@pathittas