Hallå alla där ute som är inne å läser min underbara blogg, som inte har uppdaterats på några månader. (Schhh, don't tell anyone but I've been home in Sweden)

Ja, som ni precis läste så har jag varit hemma under sommaren. SÅ SKÖNT! Nu undrar ni säkert "varför har hon inte skrivit om att hon är hemma?" Enklare svar får ni nog inte nu, jag har inte velat att nån egentligen skulle veta att jag kom hem, utom de närmsta vänner och familj.

Under lovet har jag försökt att plugga för att jag skulle tenta av en mattekurs.... det gick som det gick och jag gav upp ganska totalt för två veckor sen. Så jag får helt enkelt ta den kursen oxå... utöver pluggandet så har jag jobbat som brevbärare på PostNord, vilket va ganska roligt vettja! Så mycket roligare än jag väntat mig! Underbara kollegor och arbetet kräver att man kan arbeta självständigt. (perfekt för mig!) sen har jag även försökt att träffa alla som jag har velat träffa, både familj, släkt och vänner.

I torsdags slutade jag jobbet och i fredags åkte jag tbx till USA, idag var det move in day. Så under hela dagen har jag flyttat in och organiserat rummet. (FYI, att blogga på telefonen är nog inte det smartaste drag jag har gjort. Tangenterna är så små..) nu är klockan bara halv nio på kvällen och jag har lagt mig ner för att sova... jetlag är inte det roligaste som finns. Så jag gör som så att imorgon så uppdaterar jag bloggen lite mer utförligt om min nya rumskompis för just nu kan jag inte säga nånting om henne.

Så jag säger godnatt, eller god morgon för er där hemma i Sverige :-)

Vi hörs imorgon!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hallå där,

Nu är det inte många veckor kvar innan jag har sommarlov, eller ska jag säga dagar? Denna termin har gått så fort, det känns som att skolan började för nån månad sen bara, men i själva verket börjar Finals nästa vecka. Jag har mitt första finals på torsdag, tror jag, i Spanska. Summa summarum utav den kursen kan jag säga att den har varit rolig, då jag har en helt underbar lärare. Å andra sidan så har kursen varit svår, även om jag läste spanska i grundskolan så hinner man glömma allt om man inte underhåller det. och nu på detta college så har läser man bara en kurs under en termin. CLARIFICATION: Denna termin har jag läst totalt 4 kurser, varav en var tennis så den räknar jag inte som en lektion. De andra tre är ju som sagt Spanska, Matte, och Engelska. Hemma i Sverige läser man ett x antal kurser på ett läsår, men här gör man det på en termin. Därmed är tempot högre än hemma. Jag vet oxå att på UC Davis så läser man kurser under en halv termin istället för en hel, så egentligen kan tempot vara mycket högre än det är för mig just nu.

Tillbaka till finals;
Självklart har jag finals i matte och engelska oxå. Matte finals är uppdelad i 3(!) olika delar, ena är ett individuellt projekt, andra är ett grupp projekt medan det tredje är ett vanligt skriftligt prov. Det individuella projektet kan man välja vad som helst, jag funderar lite på om jag ska välja något som har med mitt intresse att göra, nämligen el. Jag kommer nog göra lite ritningar över nån nybyggnad där elen ska vara dragen. Typ. Räkna fram hur mycket som ska dras från elskåpet osv. Det ska bli roligt!
När det gäller engelskan så kommer Finals vara baserad på en bok som vi läser just nu, In My Father's House, den boken verkar vara riktigt bra. Kan berätta lite närmare om den i ett annat inlägg, men den boken är en stark rekommendation från min sida!

Hur som helst, även om terminen har gått otroligt fort kan jag verkligen inte ljuga om att jag vill hem.....NU..... Bara några veckor kvar, HÅLL UT!! Men ju närmare hemgång jag kommer desto mer inser jag att jag har det otroligt bra här, jag har faktiskt hittat hem. Å andra sidan, hemma kommer alltid vara i Sverige.

Tennisen är över för denna säsong, det innebär att det inte är några mer träningar förrän nästa termin... Det är väldigt tråkigt, för nu har jag äntligen hittat tillbaka till tennisen, så just nu sitter jag och längtar efter att få spela. Så i sommar kommer jag spela mycket tennis, och golf.

Detta inlägg blir inte så sammanhängande för fem öre, men det är okej. Jag är väldigt trött och klockan är bara halv åtta på kvällen, så jag kommer nog äta lite lätt middag och sen gå och sova. Jag kan plugga imorgon, har fredagar helt off, så det är skönt.

Ja juste, innan jag avslutar för denna gång så kan jag nu säga att jag har ett körkort i Sverige och ett körkort i Kalifornien. Jag klarade uppskrivningen på andra försöket och uppkörningen på första försöket. I de nästkommande inläggen kommer jag prata lite om hur mitt Freshmen Year har varit på Sierra College. Det känns om att jag har varit här i minst två år, men det det har bara gått ett år.... Ibland går tiden sakta men ibland går tiden så otroligt fort, jag har knappt tid att blinka eller äta. Och ni som känner mig vet hur mycket jag älskar mat!!

Nä nu ska jag äta och sen sova.
Godnatt folket

Likes

Comments

Alrighty,

Just nu sitter jag i en Sierra College van och inväntar att matchen som ska spelas idag blir avblåst för idag. Det regnar mycket, och man kan inte spela tennis när det öser ner, lite duggregn funkar, men när det verkligen regnar...det går inte...

Dagen började med att jag vaknade vid 6:50 och där satt jag i ca 20 min innan jag bestämde mig för att faktiskt kliva upp. Tiden gick och vid 7:35 gick jag mot tennisbanorna för att möta upp Téa, Evelein och våran coach för att sedan åka mot Folsom för att spela matcher. Denna helg har vi "Big 8 " tournament men det ser väldigt mörkt ut för Sierra... vi har förlorat varje singel-match förutom två.. Evelein är spelare nummer 1 i laget, och hon är typ oslagbar (!!) så hon har nu kvalificerat sig in i tournamenten som kan avgöra om man blir State Champions eller inte. Ja, vad kan jag mer säga? Jo juste!! Vi är inte helt klara med dagens matcher, vi har fortfarande dubbelgames kvar att spela, så det ska bli kul å spela dubbel igen. Men har absolut ingen aning om när vi ska spela dubbelmatches.... I'll Keep you all updated.

Så nu till de bra nyheterna! Min axel blir faktiskt bättre!! (!!) jag är så lycklig, för idag lyckades jag få in bra servar, men jag känner att axeln inte är helt okej men den är så mycket bättre! Tack o bock för trainers som hjälper till!

Ikväll så ska jag, Olivia, Kathrine och Ceylan äta middag på en turkisk restaurang. Det ska bli gott! Och sen efter det så ska jag bara slappa tror jag, inte några läxor alls idag. De kan jag göra imorgon för nästa vecka har jag lite lov på en vecka. Det ska bli galet skönt, då kan jag sova ut om dagarna men jag har fortfarande tid att plugga.

Så ha det toppen så hörs vi senare!

Likes

Comments

God förmiddag på er,

Här är klockan just nu 10 på morgonen, jag vaknade för nån timme sedan. Så skönt att få sova tills man vaknar, ibland behövs det såna dagar.

Denna vecka har varit lite intensiv, jag hade midterm i måndags i matte, som för övrigt kändes otroligt bra. Efter fyra olika skolor hemma i Sverige och 13 år i svensk skola så förstår jag äntligen matematik. På andra sidan planeten, i en amerikansk skola... alltså när jag kom hit så har jag bara haft bra mattelärare hittills, med andra ord så tycker jag just nu att det är roligt m matte (!)

Det är nog det enda som har tagit på mina krafter, men även engelskan har varit lite sådär denna vecka... ja vad kan man mer säga? Spanskan blir bara svårare å svårare men det är all grammatik som gör det svårt. Det är inte som i Sverige, eller mina gamla skolor där språken gick ut på att lära oss alla ord som finns i spanska eller engelska.

Hur som helst, denna vecka har varit ganska så jobbig, inte fysiskt utan psykiskt. Jag har haft sån hemlängtan, varje gång jag har tänkt på nått roligt som mamma eller pappa har sagt så har jag känt "jag vill ju hem nu"... men jag tror att jag upplever denna känsla mer under denna termin just för att jag vet att jag ska HEM i slutet av maj. Det är bara en och halv månad kvar innan jag åker hemåt.

Men vad gör jag för att försöka dämpa känslan? Jo jag försöker hitta på saker och ting hela tiden. Att måla naglar och titta på serier eller att plugga. Igår var det mycket känslor så jag frågade min rumskompis och quads om de villa käka middag. Det slutade med att bara jag och Olivia gick och köpte mat.

Jag har märkt att mina veckor är väldigt enformiga så därför är det inte så roligt att skriva vad som händer, därav har jag inte bloggat så mycket. Jag vill verkligen skriva men med tanke på att mina dagar ser samma lika ut varje dag så blir d nog inte så kul att läsa. Mina veckor ser ut såhär:
Måndag~7:45-10-50 Matte
11-12 training room (axel)
14-16 tennis träning
Tisdag~ 8:00-9:20 engelska
10-11 training room
11-13:25 spanska
14-16 tennis
Onsdag~ 7:45-10:50 matte
11-12 training room
16-18 tennis
Torsdag~ 8:00-9:20 engelska
10-11 training room
11-13:25 spanska
14-16 tennis
Fredag~ (ledig) 11-12 training room
14-16 tennis

Så här ser mina veckor ut, från skolstart till sommarlovet. De timmar jag inte har skrivit upp här ovan så sitter jag i rummet och pluggar. De få gånger som det händer nått speciellt i veckorna är om det är tennistävlingar eller om jag mot förmodan skulle bli sjuk (vilket inte har hänt nån gång denna termin). Annars ser min vardag ut såhär..

Men nu ska jag ta och göra mig i ordning för att gå och ta hand om axeln. Fick frågan om jag skulle vilja gå till läkaren här (eller i Sverige) så att de kan ta en ordentlig titt på den efter säsongen är över... tror att jag behöver d meeen jag vill inte t läkaren, och speciellt inte här för d kostar pengar. Mer än hemma..........

Men andra gången gillt, nu ska jag ta och kliva upp ur sängen. Herrå!

Likes

Comments

... är rent ut sagt svårt.

Hej Hopp,

Som ni kanske vet så är jag med i tennislaget här på Sierra College. Tänkte berätta lite om min tennis, varför rubriken lyder som den gör och hur länge jag har spelat.

Jag har spelat i totalt 7 år, är nu inne på mitt åttonde år. Hösten 2015 bytte jag klubb för att jag satt fast i mitt spelande, när jag väl kommer till den nya klubben får jag beskedet att mitt spelande inte räcker till typ, för nya tränaren säger att han vill ändra på hur jag spelar. Jag gav honom några (många) chanser, men jag kom ingen vart och när man får höra att någon vill ändra på något som man har lärt in under 6-7 års tid så blir man inte den gladaste människan direkt... Så jag gav upp och slutade spela tennis. När jag kom hit till USA och fick kontakt med min nuvarande tränare så kom jag med i laget relativt snabbt.

När jag hade spelat tennis i ca. 5-6 år så började min axel göra ont när jag servade, just då hade jag ganska hårda servar så min dåvarande tränare sa att jag skulle försöka ändra på serven, så det slutade med att jag nästan bara gjorde kickservar (kan lägga in videos på skillnaden mellan kick och vanlig serve). Min axel blev bättre, tack och lov! När jag kom hit till USA och kom med i laget så hade jag glömt bort mina problem med axeln... and guess what?! Problemen kom tillbax... Jag gick till the training room och sa som det var; att jag har ont i axeln när jag servar. De började göra treatment på mig, bland annat ultraljud, toolwork, stretch och lite övningar (detta jag gör måndag-fredagar). Axeln blev bättre och jag kunde äntligen serva utan smärta (dock inte helt utan smärta, men kunde spela nån timme eller två utan pain) När det börjar göra ont så gör jag underhands servar. För någon vecka sedan fick jag ont under träningen....när jag gjorde helt vanliga forehands vilket aldrig har hänt förut... Så jag gick in till training room direkt efter träningen, jag fick lite is att lägga på axeln, dagen efter kände jag ingenting. Men för några dagar sedan så sa en utav trainers att jag skulle försöka undvika både serve och forehand om möjligt denna vecka. Så under träningarna denna vecka har jag försökt att undvika forehand och serve (serven är inte svårt att undvika, men forehand......ojojoj det mina vänner är galet svårt att undvika eftersom att det är det vanligaste slaget i tennis. Det är som att nån skulle säga till en handbollsspelare att försöka undvika att kasta med ens dominanta hand)

Så om jag har förstått allt rätt nu så är felet i min axel att jag är för tight (spänd) i biceps. För några dagar sedan så fick jag även reda på att jag är "really, really, really, really tight" på baksidan av min axel så det kan oxå vara en av faktorerna till att jag har ont. Tydligen så om man är för spänd på baksidan så kan axeln "be pushed forward". Fråga mig inte hur det fungerar men i mina öron så låter det rimligt.

Första serve vs. andra serve.

Likes

Comments

Hejsvejs, long time no see!

Nedan följer några bilder som jag tog på golftävlingen! Tyvärr så var kameror förbjudna under den helgen men fick några bra bilder iallafall.

Tack igen pappa å mamma för födelsedagspresenten! Är fortfarande så glad över att jag fick chansen att gå på tävlingen. När jag kommer hem i sommar så blir det mycket golf å tennis kan jag lova er. Love you guys!

Likes

Comments

Wow, "Imorgon" blev visst inte av som jag skrev i föregående inlägg... Det blev nog några veckor istället. Hur som helst, anledningen till varför det går så lång tid mellan inläggen är för att jag måste lägga allt mitt fokus på skolan och tyvärr så kommer bloggen sist bland mina prioriteringar. Men just denna vecka verkar det vara ganska så lugnt med läxor och assignments, vilket är otroligt skönt... största anledningen till det är nog för att jag faktiskt lyckats göra allt i tid och inte i sista minuten...

Den 5 Februari kl 23:45 ish, så knackade det på min och Olivias Quadmates dörr, (Kat och Ceylan's), och in kommer Allison och såfort hon får syn på mig i badrummet så stänger hon dörren...... Men jag visste att Alllison hade något i kikaren eftersom att hon hade bett mig stanna uppe till midnatt... När klockan slog 00:00 så öppnar de dörren igen till badrummet och börjar sjunga "Happy BirthDay" och Allison håller i en choklad tårta med 20 ljus. (Ni kanske undrar vad jag gjorde i badrummet för att hålla mig vaken (?) Jag stod och fixade mina naglar för att hålla mig vaken) Tillsammans med Allison står hennes rumskompis, Olivia och Kat för att fira in min 20-års dag. Det var så roligt att de gjorde det för mig!! Sen ca 45 minuter senare, efter lite tårtätande, så gick Allison upp till sig och jag och Olivia gick och la oss.... Den natten vaknade jag vid halv sju och tog en dusch, fixade i ordning mig för att sen gå till lektionen som började 7:45. Vid 7 så ringde mamma och sjöng för mig, just då önskade jag att jag var hemma i Sverige...

När lektionen var över så gick jag till rummet för att slappa och göra lite läxor. Sen på kvällen åkte jag och Allison och åt sushi på Blue Nami. (Det blev ingen Starbucks för det öste ner hela dagen och Olivia skulle ha lektion hela kvällen) Det får bli en annan dag helt enkelt =D

Eftersom att jag inte var hemma i år så skickade mormor och morfar ett födelsekort till mig, på kvällen den 6:e så frågar pappa mig om jag kan ta mig ner till Pebble Beach, det ligger ca 3.5 timme härifrån... och efter mycket om men så blev resan av till Pebble Beach. Det visade sig att mamma å pappa ville ge mig och en kompis biljetter till en PGA Golf Tournament. AT&T Pebble Beach Pro-Am. Det var nog en utav de många roliga saker jag varit med om. (Förlåt om min grammatik inte är den bästa, men ni får leva med det.) Denna PGA-tävling fick mig att vilja börja spela golf igen. Men jag tänkte ta alla detaljer i ett separat inlägg, för det hände så mycket under de tre dagar som jag och min kompis var där nere i Pebble Beach.

Ca en och en halv vecka senare fick jag äntligen lite efterlängtat godis, många av er kanske tror att USA's godis är det bästa som finns...men icke sa nicke, jag köper knappt nått godis här just för att det smakar så konstigt... Helt sjukt vad godis kan smaka olika i olika länder. Sveriges godis är det bästa som finns, och jag vet att många av mina amerikanska kompisar säger samma sak när de har fått smaka godis utav mig. Hur som helst, det var inte bara godis som jag fick i paketet, det var även lite saker som jag behövde hemifrån och inte går att få tag på här, men sen fick jag även lite andra födelsedagspresenter med. Jag bifogar en bild i slutet utav inlägget. Tack mamma å pappa för allt! Bilderna hänger uppe på väggen ;-)

Nu måste jag tyvärr avsluta, för snart kommer en i laget och hämtar upp oss från dormen för vi ska ha träning inom kort. Skriver mer sen. byebye!

Likes

Comments

Hallå där alla!

Jag har ett ganska bra tag hela tiden skrivit att jag ska berätta nått väldigt spännande som kommer att hända denna termin, och för er som har pratat med mig lite då och då, typ min familj och en av mina bästa vänner vet vad det handlar om. Men för er som inte vet kanske kan lista ut genom att läsa rubriken till detta inlägg, men jag tänkte nog skriva det här oxå:

Jag ska vara med och spela i Sierra College Tennislag!!

Tänk er att lilla jag, som knappt var ute och tävlade när tennis betydde som mest för mig hemma, ska vara med och faktiskt tävla för Sierra College! Det mina vänner, det är ett stort steg för mig! Men det är bara en liten del utav det roliga, ända sedan november förra året så har jag varit med och tränat med laget några fredagar när jag hade tid (fredagar var min lediga dag, så det resulterade i att jag gjorde mycket matte under fredagarna) och när jag kom i kontakt med tränaren för laget så kände jag att det är ju tennis jag vill hålla på med, jag vill inte sitta i soffan, för tro't eller ej; denna tränare har verkligen fått mig att älska tennis igen!

Jag har spelat i totalt 7 år nu tror jag, i år kommer jag in på mitt 8:e år. MEN under hösten 2015 så kände jag att jag satt fast i mitt spel, jag kom verkligen inte vidare. Och hösten 2015 var även första terminen i trean på gymnasiet så jag hade lite och tänka på även om jag inte hade så mycket att göra i skolan, men ni som går/har gått ett praktiskt program på gymnasiet vet vad jag pratar om. Hursomhelst, under hösten 2015 bytte jag tennisklubb till VTK i Haninge. När jag kom dit så sa tränaren att han ville ändra på hur jag spelar, alltså han ville ändra på hela mitt spel....... Och då gav jag upp... Så mellan Oktober eller November 2015 till och med Augusti 2016 så spelade jag ingen tennis alls, så därför har jag spelat i typ 7 år, ish. Men om jag hade fortsatt spela hos VTK så hade jag spelat i 8 år nu.

Nu när jag kom hit till Sierra College och kom i kontakt med tennistränaren för laget så tycker han att jag spelar bra och tydligen så spelar jag såpass bra att jag passar i laget. Soooo whaaaat did the coach think at VTK? I have no idea...

Laget består av 7 tjejer tror jag varav två är internationella elever, det vill säga; jag och en tjej från Nederländerna, de andra fem bor i Califorina. Igår efter träningen så åkte jag och tre andra tjejer iväg och åt middag. Det var verkligen så himla mysigt. Jag, Evelein och Heileigh delade på en medium pizza medan Tea åt en cheeseburgare. Restaurangen heter BJ's, och maten var super god! Domino's Pizza är otroligt god men pizzan på BJ's var amazing! Till efterrätt beställde vi en large Pizzuka (har ingen som helst hur man stavar d), det är som en superduper stor kaka. Det fanns olika smaker på kakan men vi valde chocklatechip. Och det var så gott, kakan toppades med vaniljglass.

Hur som helst, har ni kunnat ta in att jag ska vara med i tennislaget? Nej? Inte jag heller. Och jag har verkligen hamnat i ett sånt bra team, tjejerna är helt underbara!

Nu ska jag ta och äta nånting tror jag.
Ha det toppen så hörs vi igen om ett par dagar, eller varför inte imorgon efter att alla mina läxor är klara? Så kan jag skriva lite om hur intense första veckan har varit... Jag fick läxa dagen INNAN skolan började.... mer om det imorgon.


Likes

Comments

Hallå där!

Dagen började i Florida men avslutas i Kalifornien. Igår kväll, alltså den 20/1 åt jag, Sally å Harry på buffé eftersom att d va min sista dag med dem. Maten var super god, vi åt på en restaurang som heter Ichiban-Buffet,grill,Hibachi. De hade tillochmed kräftor, och jag som älskar kräftor tog några stycken....men d va lite av en besvikelse; dels så var de varma men sen var de kryddade med extra salt och peppar.. nä, kräftor ska ätas kalla, iallafall om man ska skala hela kräftan själv!

Nog om maten. Jag skrev i början att dagen började i Florida men avslutas i Kalifornien, och det gjorde jag av en anledning... nämligen att jag åkte tillbaka till Sacramento idag för att skolan börjar på måndag. Men innan jag kom till flygplatsen i Jacksonville så va jag tvungen att kliva upp 2:30 på natten, sen när klockan slog typ kvart över tre så satte vi oss i bilen (Harry å Sally körde mig t flyget) och började rulla. Men att säga hejdå till Bella va lite jobbigt,Bella är deras hund, och jag å Bella kom varandra väldigt nära. Jag tror att vi lyckades komma så nära va för att hon påminner så mycket om våran Spicey!! Väl på flygplatsen så går allt jättebra, men andra gången i rad så blir mitt handbagage stoppat... har ingen aning om varför d blev kontrollerat men d skulle kunna ha varit min astmamedicin... När säkerhetskontrollen var över så gick jag och satte mig vid gaten, planet skulle lyfta vid 6. Jag var lite smått trött, så när jag hade boardat på planet så satte jag på ljudbok och somnade... Två timmar senare var det dags att mellanlanda i Dallas och där gick jag till 7/11 och köpte frukost och sen var det dags att börja boarda nästa flyg till Sacramento, så frukosten åt jag på planet. När vi väl hade lyft så fortsatte jag läsa en bok som heter "The Fault In Our Stars", jag har sett filmen men inte läst boken, och änsålänge är den riktigt bra! Men jag orkade bara läsa några sidor sen la jag undan boken för att sova och vaknade ca två-tre timmar senare, sen var d dags att landa... och 40 minuter senare sitter jag i bilen med Olivia och Max. Planet va ca en kvart tidigt så när jag hade hämtat mitt bagage från rullbandet så får jag ett mess av Olivia; "Vi blir lite sena pga tomt i soppatanken" och trött som jag var så gick jag å satte mig och vänta samtidigt som jag ringde mamma å sa att jag var framme.

Söndag: jag somnade innan jag hann skriva klart inlägget, så fortsätter idag.

Väl hemma hos Olivia så gjorde vi inte så mycket, beställde lite pizza till middag. Sen var det tänkt att vi tre, jag, Olivia å Max skulle handla glass. Men när klockan slog 19.30 så sa jag godnatt och vid 8 somnade jag och sov ända till 6 imorse, vilket resulterade i att jag fick 11 timmars sömn. Nämnde jag att jag va trött?

Men nu sitter jag i soffan och klockan är nu 8:50 och om ca en timme ska vi åka till skolan för att flytta in igen!

Så ikväll blir det att sova tidigt eftersom min första och enda lektion imorgon börjar 7:45.

Nu ska jag se om det finns lite å äta till frukost!

Likes

Comments

Hmm.. jag sa faktiskt att ni skulle hålla utkik fredag eller lördag kväll, och just nu är det lördag eftermiddag hos mig ;-)

Husomhelst, under annandag jul, alltså den 26 december, så gjorde jag och familjen säkert någonting jättebra och roligt. Just mellandagarna är ganska suddiga för mig just nu, det enda jag kommer ihåg är att vi umgicks med varandra och nån kväll åt vi middag ute tillsammans med Harry å Sally. Så jag tänkte nog skriva en sammanfattning om mellandagarna, och innan jag glömmer det totalt; jag glömde ta bilder med kameran under denna vecka när familjen var här... Men jag ska göra så gott jag kan för att förklara och berätta vad vi gjorde.

Det jag vet är att Nathalie spelade och tränade golf med sin tränare hon har här i Florida. Tro't eller ej, men min tolvåriga syster har 1 lr 2 golftränare här som jobbar på Tour Academy i World Golf Village. När Nathalie inte är här i FL så vill en av hennes tränare faktiskt hjälpa henne så gott han kan genom att ge tips via Instagram. Det mina vänner, det är ändå ganska så häftigt! Under tiden som Nattis spelade golf så åkte jag, mamma och pappa iväg för att shoppa och titta runt på husbilar. En husbil här borta kan vara liten som vi har hemma, men den kan oxå vara väldigt stor. Tillexempel; i en husbil så fanns det en stor kingsize-bed, minst en säng till som var antingen ovanför förarhytten eller som en bäddsoffa, ett helt kök med, okej håll i er nu, en köksö, en kyl och frys som var ungefär samma storlek som en svensk har i sin lägenhet typ och sist men inte minst; en tv på både insidan och utsidan... så alltså två tv apparater... Imagine how it would be to glida runt i en sån husbil!

Iallafall, jag sa ju även att vi shoppade medan Nattis var på golfbanan, och då åkte vi till outlet 1 och 2. Det finns nämligen ett uteoutlet på ena sidan av motorvägen och ett inneoutlet på andra sidan vägen. Å det finns några riktigt roliga butiker, och att gå igenom alla butiker tar mer än två timmar tror jag.. Nån dag fick jag två par jeans från Levi's, en tjocktröja från Cotton On, en klänning från Express, och en T-shirt från Tommy Hilfiger (det var min julklapp från mamma och pappa)Jag fösökte välja kläder som jag faktiskt behövde såsom tjocktröjan och jeansen. Ni vet när man bara sitter ner och sitter helt stilla för att man pluggar, ibland måste man plugga i flera timmar i streck varje dag så kan det vara skönt med en extra tröja ibland, men när man sitter i flera timmar i streck och i en riktigt kallt rum (typ 15-16 grader) så är man i stort behov utav en extra tröja! En annan dag när syrran tränade så frågade mamma å pappa mig vad jag ville göra, och jag sa att jag ville åka tillbaka till inneoutletet för att gå in på H&M för att köpa klänningar, vilket vi gjorde! Jag älskar de modellerna som jag köpte. (Jag kommer lägga ut bilder på allt som jag fick och köpte när jag kommer tillbaka till skolan nästa helg)

Den sista december, dvs. Nyårsafton, åkte vi upp till Jacksonville för att flytta ut från lägenheten som vi hade. Ni läste helt rätt, vi har haft en lägenhet här i Florida som var våran och som vi hyrde ut när vi inte var här, och nu har vi sålt den lägenheten. Så i princip hela nyårsafton bestod utav att tömma lägenheten, medan Nathalie var och tränade med Jarut. Sen på nyårsaftons kväll, vid 20 på kvällen så gick jag och mamma ut för att kolla på fyrverkerierna som hölls ute på beachen.

Innan jag avslutar så tänkte jag bara säga att jag har två berättelser till att berätta. men d gör jag imorgon, för nu dör datorn vilken minut som helst.

Ha det bra sålänge gott folk!


Nathalie och hennes två coaches på World Golf Village!

Likes

Comments