Instagramangel_power_flower_@angel_power_flower_

Ändrat lite nya detaljer till mer ljusa rosa toner kommer på nya idéer detaljer

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 23 readers

Likes

Comments

Inredning är min svaga punkt älskar det . Det små detaljer som behövs för få till det i hemmet . Gillar blanda olika kulörer stilar.

Tavlorna är från Rusta och kuddarna samma .

  • 50 readers

Likes

Comments

Inte nog kvinnor mår dåligt har dålig självkänsla . Det här är inte ok metod . Det finns tusen bantnings metoder som dom flesta vet om. Vissa går upp vikt på grund sjukdomar och mediciner men ska inte få upp tryggt på burkar väldigt kränkande . Alla vackra kurviga som runda .Även om syftet är Slima kroppen ger det fel budskap .

  • 54 readers

Likes

Comments

hallon /björnbär /vattenmelon socker 2 tsk , en Capri-sun dricka . Mixa ihop allt frys in några timmar. Går även dricka den som den är läskade gott .

  • 87 readers

Likes

Comments

Jag hade inbakade flätor i två veckor tröttnade ganska så fort som jag ofta brukar göra . Älskar experimentera med håret se vad nästa projekt blir .Alla passar i flätor och ingen skillnad på människor .Även om det har en historia ska ingen förminskas för det. 👋🏽👋🏽👋🏽

  • 91 readers

Likes

Comments

Nu hade jag inte fixat mina naglar på ett tag . Då dom var ganska så slitna förstörda efter sist jag var fixade dom . Men lite somrig rosa färg känner man sig fräschare mer kvinnlig .

  • 95 readers

Likes

Comments

Idag ingen vanlig dag för det är min födelsedag 34 år fyllda . Underbart fint sommar väder. Familjen varit här på middag och ätit tårta fått mina presenter . Nu var det några år Sedan alla var samlade när jag fyllde år så kul. Känner mig så välsignad och älskad av att ha sån fin familj.

  • 96 readers

Likes

Comments

Funktionella regnstövlar som stiliga snygga. Svensk sommar väder kan ju vara lite lurig från dag till dag då kan det vara bra ha stövlar som man ändå känner sig snygg i . Skogspromenader lek bus .

  • 97 readers

Likes

Comments

Det var helt fantastiskt jag bjöd min mamma på Drömmen om Svansjön balett. Vilken dans och kroppar vighet många år träning . Tänkte själv när jag dansade balett när jag var liten hade då svårt hänga med . Men alltid älskat dansa. Gick dansade jazzdans ett tag även bugg -in hip-hop. Men jag gillar frigörande dans känna in rytmen till musiken dans är därför ett mycket bra sätt att lära känna sig själv och hur kroppen och psyket samspelar . Dansa för livet .

  • 102 readers

Likes

Comments