Header

Jag orkar inte med någonting just nu. Inte det minsta. Jag kommer ta en paus från bloggen och vi får se när jag kommer tillbaka. Hursomhelst går Nightrunner närsomhelst upp i level 13 och på MSP har jag kommit längre en BlueBlueDiamond på min level, alltså har jag uppnått mitt mål. Nästa mål blir level 25, just nu är jag i level 21, mer än halvvägs till level 22.

Jag får ett o annat bryt varje dag just nu och börjar bara gråta över ingenting. Idag kanske jag har en anledning, mitt busskort hade gått sönder så jag behövde hjälp av chauffören, han pratade osv och det kändes som jag bara ställde till mer o mer problem, jag fattade knappt nått heller. När jag senare kommit fram och jag gick ut ur bussen så dök första ordet i mitt huvud upp; "Trögfattad". Sen kom allt bara. "Loser, noob, trögfattad, värdelös." Att jag inte borde leva, att ingen bryr sig om mig. Ja det har väl vart så de senaste dagarna men idag var värst hittils. Har ridskola senare, kanske kan det bli bättre då..

Hoppas inte jag skrev om för mycket känslor o alla hatar mig. Yey.

Bjuder på två bilder från de senaste dagarna.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ber om ursäkt för extremt dålig bloggning. MEN! Igår fick jag diamant paket på MSP! Skaffade mig MASSOR ny musik, nya looks, animeringar samt några få bakgrunder. Nu ska filmer göras! xD Har ni tips på vad filmen kan handla om? Är inte så speciellt jätte kreativ :c

Likes

Comments

Johomen jag fortsätter väl vara sjuk då. Hostar, snorig, ont i halsen. Kommer bli jäävligt stressigt att komma tillbaka på tisdag i skolan, om jag då ska dit då vilket jag antagligen ska. Varför det blir stressigt? Jo för att jag missat rätt så mycket då.. Enligt mig då. Och jag är INTE bra på att handla stress så ja.. Förra gången jag var sjuk rätt länge så fick jag med mig 3 läxor hem dagen jag kom tillbaka till skolan som skulle vara klara dagen efter. Liksom wtf?! Det där klarar inte jag av! För stressigt = för jobbigt. 

På SSO har hursomhelst Nightrunner (som jag inte hittat nått smeknamn till) gått upp i level 8. Det är då min svarta häst. Jag försöker också göra så mycket dagliga samt lopp som jag kan varje dag. OCH jag har upplöst Freedom Penguins.. och skapat Fast Feathers! Håller på att bygga upp en hemsida för FeaF cx

På MSP har jag köpt 2 nya outfits (looks då, är van vid att säga outfits.) som jag är dökär i, och jag börjar sakta men säkert gå mot level 19! :D Mitt konto BlueBlueDiamond är i den högsta leveln av alla mina konton för tillfället, hon är i level 21 (jättenära level 22 *Q*) . Hon var jag bara VIP i en månad på! Så ja, om jag ska slå henne så måste jag väl komma upp i level 22 eller 23 på PastelBunny. c:

Likes

Comments

Hej där! Kalla mig Pastel eller Dea. Här bloggar jag om framförallt MMORPG spelet StarStableOnline och spelet MovieStarPlanet. Kanske kommer in lite om League of Legends eller IRL också. Om ni vill adda mig på LoL så heter jag 0Epic Cola0 på EU West och MoonZhadow på EU Nordic & East :)

I alla fall. Jag älskar att skriva med caps c: HEHE. Ja, ni fattar. Men jaja. På SSO heter jag Amadea Silverlund och är just nu halvvägs till level 17. Jag har spelat SSO sedan någonstans i 2011. Jag äger också klubben Freedom Penguins. (Du får gärna joina, bara breva mig i spelet xD) Finns på svenska Air Star :) **önskar jag hade ett konto på en utländsk server......**

Och om MSP då; Jag började spela 2010 eller 2011 på kontot emilia439 (som inte finns längre). Jag har hållt på sedan dess med pauser då & då. Jag ÄLSKAR att göra nya konton så ja.. jag har rätt många xD (kommer inte ihåg hälften host) Så ja.. Jag gör nya, blir VIP, slutar och så håller det på så hela tiden x) Eller ja, jag blir ju inte VIP på varje konto, Men nu har jag totalt vart VIP 5 gånger. Alla på olika konton x') So yeah....

Om mig IRL då! Jo, jag går på ridskola och är 11 år. Jag har haft 2 katter (båda dött) och min mormor finns inte heller. Och en sak till, men det kommer i nästa inlägg. I alla fall. i skrivandes stund så är jag sjuk x) Har gått med ont i halsen i flera månader nu :( Fast mamma ska söka efter det snart.. har hon sagt. Ja, vi får väl se om det. Meen nu kan jag inte skriva mer längre x)


SEEES! c:

//PastelSilverlund

Likes

Comments