Nå har jeg vært hjemme i Norge i tre uker og julen er straks over. I dag har jeg pakket opp kameraet fra kofferten og sett over de siste bildene fra Santa Monica, og kvelden da vi nøt solnedgangen fra verandaen til venninnen min som bor på stranden der nede. Det er rart å tenke på hvordan enkelte av oss som flyttet til LA i 2008 er godt etablerte der borte, har giftet seg med amerikanere- og kommer mest sannsynligvis aldri til å flytte tilbake til Skandinavia. Selv er jeg veldig blandet. Jeg elsker LA og kommer nok aldri til å komme over kjærlighetssorgen jeg føler for den byen. Men samtidig så kan jeg ikke tenke meg å flytte dit på heltid igjen heller. 6 måneder der og 6 måneder her hadde nok vært det beste, men det er vanskelig å få til i lengden. Nå håper jeg at spennende eventyr venter her hjemme istedenfor og tenker tilbake på tre fantastiske måneder med Ida i LA!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments


Denne helgen har vært veldig fin! På fredag var vi på Soho House med noen venner, før vi dro videre til Spare Room på Hollywood Boulevard. En utrolig hyggelig kveld der jeg møtte mange venner som jeg ikke har sett på lenge. Nå begynner det virkelig å nærme seg hjemreise og jeg grugleder meg som bare det. 

Likes

Comments


Jeg kan ikke tro at det er desember allerede! Det virker som om det var i går at vi kom til LA og hadde all verdens tid til å oppleve det vi hadde planlagt gjennom hele sommeren. Nå er det knapt nok en uke igjen av oppholdet for denne gang, og panikken begynner å komme. Rekker vi alt før avreise tilbake til Norge?

Store deler av gårsdagen ble tilbrakt på The Grove i et forsøk på å få litt julestemning. Her går de virkelig all inn, og det er til og med hengt opp store reinsdyr som "flyr" i luften. På kvelden satt vi oss på Mixology og koste oss med mat og utsikten av den opplyste handlegaten mens vi la store planer for hva vi skal finne på når vi kommer hjem til Norge. Jeg skal jo ta det store skrittet å flytte hjem til Hamar, noe jeg har veldig blandede følelser for. Gleder meg veldig, men samtidig blir jeg jo viggo venneløs ettersom alle mine beste venninner fortsatt bor i Oslo. Oslo- LA- Hamar = ??. Varner har i tillegg flyttet til verdens fineste nye HQ på Nesøya med både sjøutsikt og takterasse, så nå begynner virkelig angsten å komme om jeg har gjort riktig valg. Men det vil uansett tiden vise og jeg krysser fingrene for at en ny drømmejobb venter meg hjemme i Hamar :)

Likes

Comments


Hei og hopp! Jeg har sett nyhetssakene fra Norge i dag og det virker som om Black Friday tar mer av hjemme enn det gjør her i USA. Da vi var på Beverly Center tidligere i dag var det bare som en vanlig lørdag på Oslo City, så køene var ikke så altfor ille. Men sammenlignet med en vanlig dag på Beverly Center så var det hektisk (pleier som regel bare å møte på noen få mennesker der..) Fant meg kun en topp på salg og så kjøpte jeg meg en vinterjakke på Forever21, som virkelig har tatt seg opp det siste året. Dagen ble avsluttet med en saftig hamburger, nettshopping og sofakos. 

Likes

Comments


Er det en ting amerikanerne virkelig kan, så er det å pynte til jul. Jeg kommer nok aldri til å venne meg til (eller få noe særlig julefølelse) her i California. Det er noe med at når gradestokken viser 29 grader og svetten renner, så føles det ikke akkurat som om julen står for tur. I USA begynner pyntingen og juleforberedelsene gjerne rett etter Halloween, så julepynten har allerede vært oppe i noen uker.

Likes

Comments


Jeg kan bare ikke fatte at vi allerede er halvveis i November. De siste to månedene har bare sust avgårde og snart er det jul! Jeg har nå begynt letingen etter nye kjoler til julefeiringen, men jeg ender som regel alltid opp med "den lille sorte". Denne helgen skal jeg på jentetur til Vegas, og jeg skal prøve å få lagt inn litt juleshopping der (hvis jeg orker..)

Likes

Comments


I dag har jeg hatt en av de dagene hvor jeg bare har gått rundt i nabolaget og vært fornøyd med at jeg befinner meg i verdens beste by. Endte opp på Beverly Center og Victoria´s Secret og der kjøpte jeg meg 7 truser for 30 dollar, noe jeg var rimelig happy med!

Jeg sliter litt med produktiviteten og overskuddet om dagen (lurer på om det kan ha noe med overgangen fra sommer til høst). Noen som har tips på hva som kan hjelpe mot dette?

Likes

Comments

Det har vært veldig varmt her til nå og i går var det 26 grader og strålende sol, men i dag er det plutselig  16 grader og ganske så kaldt! Men det er helt ok med litt kaldere vær, for jeg elsker høstklær og at man kan pakke på seg noen ekstra lag med klær..


Likes

Comments


Hvis jeg skal nevne nevne noen av mine favorittområder, så står Malibu høyt på denne listen. Å sitte på Surfrider Beach med en Starbucks i hånden og se på surferne som leker seg i bølgene, er noe som jeg forsøker å gjøre så ofte som jeg bare kan. Hvis man vil nyte en bedre middag mens man er i Malibu, så anbefaler jeg Nobu eller Moonshadows, som begge ligger rett ved stranden. Disse stedene er perfekt for people watching samtidig som man nipper til en drink eller to i solen. 

Likes

Comments