Hej alla fina läsare!

Min måndag har varit riktigt bra, den började med att jag hade sovmorgon som vanligt för att de på min skola alltid har sovmorgon varje måndag då vi börjar 09:10 istället för 08:00. Sedan så fick jag veta att vi hade bara hade 1 riktig lektion idag då vi senare efter lunchen skulle se på någon föreställning som hette Carmen och skulle även få sluta tidigare för dagen. Har inte så mycket att säga om själva föreställningen egentligen, den var bara väldigt rörig och vulgär.

Efter skolan så var jag med en vän och vi gick bara runt på stan och myste ett tag. Men efter det så bestämde vi oss för att gå hem till var och sig för att byta om så att vi kunde gå på en springtur tillsammans. Det blev inte så mycket löpning, blev mer en powerwalk men det var mysigt ändå! Man märker verkligen att hösten är här nu, det börjar bli orangegula färger på löven och det var lite kyligt. Men det var riktigt perfekt höstväder tycker jag ute och alltid trevligt att bara prata om allt mellan himmel och jord med henne. Nu sitter jag dock ihopkurad i sängen framför datorn och skriver detta inlägg och ska snart försöka gå och lägga mig i tid för en gångs skull.

Godnatt, Dea.

Likes

Comments

Hej!

Det här blir då mitt första inlägg här på min blogg. Har aldrig riktigt bloggat tidigare så vi får se hur det går, har inte gjort så mycket reklam för bloggen heller så förväntar inga många besökare på en gång. Så det blir som att skriva dagbok till en början i alla fall för det är väl det att blogga är, I guess? Kommer nog att skriva något/några inlägg senare där man mer får lära känna mig som person.

Idag har jag inte gjort så mycket, har mest haft ångest inför skolan imorgon och kommande vecka så har försökt att sysselsätta mig med annat för att minska ångesten. Det gick ju sådär.

Har dock tittat på mycket Supernatural idag så en sån dålig dag var det ju ändå inte. Ska nog fortsätta med det igen och titta på några fler avsnitt av Supernatural och fortsätta äta på mitt lilla fruktfat med kvarg och kanske ta några chokladbitar.

Hoppas ni får sova gott, kram Dea.


Likes

Comments