Hej! Under den gångna veckan frågade en vän om vi skulle ses över en lunch på lördagen och givetvis tackade jag ja. Vi bestämde oss snabbt för att luncha på restaurangen och kaféet Söta Grodan i Karlstad. Har hört många positiva kommentarer om deras sallader och hade aldrig prövat dem förut så jag slog till. In på bordet kom en läcker avokadosallad till mig och min vän tog deras Club sandwich. Gott gott! Detta kan jag rekommendera starkt. 

Söta Grodan ligger ovanför Åhléns på Järnvägsgatan precis angränsande till Drottninggatan och busshållsplatserna. 

Likes

Comments

​Välkomna till vår helt nystartade matblogg, Pastapesto! 

Vi är två glada tjejer som driver bloggen med hjälp av vår passion för mat och tänkte dela med oss av den till er. Vi har båda bloggat tidigare med inrikting oss själva. Detta konceptet var vi båda ganska trötta på, så här om dagen kom vi på den briljanta idén att skriva om något annat. Om MAT!

Vi tycker båda mycket om att laga mat själva, men också att äta ute, testa nya restauranger och nya recept. Planen är att det kommer bli en väldigt variation mellan recepten. Ena dagen kanske det är kyckling- avokadogryta som står på schemat och nästa kärleksmums med en extra touch. 

Hoppas ni kommer tycka det här ska bli lika roligt som vi! Och åter igen välkomna!!!

Likes

Comments