Header

Jeg startede min dag med en 30min. powerwalk inden morgenmad. Derefter stod den på arbejde fra 9-15, hvorefter jeg skulle hente min nye taske fra Bahne i Vejle. ✨ Efter jeg hentede min nye taske, skulle jeg til et møde på Lido cafeen. Om aftenen tog en veninde og jeg til Dystopia, det var vildt sjovt, men også sindsygt skræmmende. Alle zombinerne osv, måtte rører ved os og på et tidspunkt var der en klovn som tog fat i mig og slikkede mig på kinden, hvorefter den sagde ''you taste as good as you smell''. Jeg vidste ikke om jeg skulle grine eller græde, haha. Vi blev også jagte af zombier og fik ''blod'' på os, ad! Selvom det var klamt, var det oplevelsen værd og virkelig godt lavet. Efterfølgende tog vi en tur på lido Cafe Lido, hvor min veninde fik en milkshake og jeg en stor Pepsi max. Dagen sluttede jeg af med en lækker ryg træning 👌🏽 .. Jeg glæder mig til at vise jer min nye taske fra Bahne i Vejle :)

​// I started my day with a 30min. powerwalk before breakfast. Then I was working from 9am until 3pm. Afterwords I went to pick up a new bag from Bahne in Vejle (the city that I am from). After I collected my new bag, I had a meeting at Cafe Lido. In the evening a friend and I went to a horror house and it was so much fun but also frightening as hell. All the zombies and so on, was allowed to touch us and at one point, a clown grabbed me, licked my cheek and said ''you taste as good as you smell''. I didn't know if I wanted to laugh or cry, lol. We was also chased by the zombies and we got ''blood'' on us, ew! Even though It was disgusting, it was worth the experience and so well made. Afterwards we went to Cafe Lido, where my friend got a milkshake and I got a Pepsi max. I finished off the day with a nice back-workout.
I can't wait to show you my new bag, from the shop Bahne in Vejle :)​

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

​Jeg skal have lavet opfyldt mine negle i aften, så jeg har fundet nogle fine inspirations billeder, i håb om at jeg kan beslutte mig for hvordan jeg vil have mine.

I'm getting my nails done later, so I found some pictures of some nice ones, trying to get an idea of how I want mine.

xoxo

Likes

Comments


Sponsored by STATE

De her banditter kunne godt få lov til at blive en fast del af mine tidelige morgener. De er sammensat af ingredienser som giver et højt energiniveau, mental balance og øget fokus. (Lige hvad jeg har brug for, når jeg skal ned og træne ben om lidt) STATE indeholder bl.a. naturlige aromaer, grøn te og B-vitaminerne B6 og B12. Jeg siger det bare: what is not to like? Btw, min yndlings er helt klart den lyserøde hér, med marajuca smagen. Gid den kom ud af vandhanerne herhjemme, heh.

Likes

Comments

Længe siden jeg har fået opdateret her på. Jeg havde planer om at opdatere fra min iPhone, i mens jeg var i Spanien for nogle uger siden, men eftersom at jeg var så god at ødelægge min telefon, kom jeg fra det igen. Men nu er jeg hjemvendt, efter nogle lækre ugers ferie og tænker, at i alligevel ikke skal snydes, for hvad jeg fik set - også selvom jeg fik begrænsede billeder. Jeg er trodsalt fan af at samle på minder!


Dagene stod på, at sove til jeg havde lyst til at stå op. Jeg fulgte ikke kostplan eller trackede heller ikke mine makroer, men spiste lige hvad jeg havde lyst til. Dog levede jeg næsten af havregryn toppet med hindbær og banan  eller salat, pasta og kylling eller kalkun og oven i det, var varmen skyld i, at jeg ikke havde lyst til at spist så meget.​ Jeg brugte de første par dage, på at solbade ved poolen, nyde spaniens smukke natur og træning hen på eftermiddagen.

Jeg kom mandag og fredag var det tid til at tage til Marbella, hvor Mr. Oplympia Spain blev afholdt. Jeg var afsted med en som skulle stille op i Mens Physique i amatør klassen om lørdagen (hans første internationale konkurrence) og som derfor skulle indvejes fredag. Efter indvejning, fik vi nydt standen, solskinen og palmerne med en gå tur i smukke Marbella. Lørdag var game day. En fantastisk oplevelse. Der var første gang jeg fik set så stor en konkurrence og det var så spændende og lærerigt at se hvordan det forgik, på det niveau. Ham jeg var med blev nummer to i sin klasse, hvilket var (og stadig er) vildt sejt, eftersom at han var den yngste! Resten af dagen stod på is, burger, drinks - kort sagt cheat i lange baner samt smil og grin! De efterfølgende dage stod også på cheat, roadtrip og gåture i Spaniens smukke gader.

Instagram: tiamaaaria

Likes

Comments

Det jeg glæder mig mest til ved lørdag, er at jeg må spise det jeg ikke må mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag og søndag. OVERVEJ seriøst lige de her banditter 😍👆🏽 jeg har drømt om donuts de sidste tre uger, så idag skulle det selvfølgelig ske. Det vilde ved lige præcis de her, er at de er lige så gode som de ser ud 😱😍🙄🤤.. længe leve cheat day og donuts!
De er fra Donut Factory Vejle 🖤

Likes

Comments

Hver dag arbejder jeg på at lade afstanden mellem hvor jeg ér og hvor jeg ønsker at være, at inspirere mig i stedet for at skræmme mig.

Likes

Comments

Om onsdagen må jeg skifte et valgfrit måltid fra min kostplan, ud med noget andet sundt og lækkert. Jeg eeeelsker min morgengrød, hvilket resulterede i at jeg idag har byttet mit femte måltid (som normalt består af salat, æg og oksekød) ud med en omgang grød. Jeg har blandet det op med chokolade protein og toppet det med et bjerg af jordbær og blåbær samt zero topping. I shakeren fra bulkpowders er det selvfølgelig cola BCAA der er i. Nu er jeg snart ladet godt op til en omgang ben træning i aften 😍🙌🏽

Likes

Comments

Nogle gange handler det om at lade vær med at overtænke og bare tro på at alt det man drømmer om kan lade sig gøre. Man får så meget mere ud af livet, hvis man lader vær med at tænke over tingene to gange og er en smule spontan. Har man en drøm, så er der en grund til det. Tag den og gøre hvad der skal til for at den bliver til virkelighed. Alle har drømme, nogle større eller flere, men det er kun få mennesker som tager chancen, skiller sig ud og gøre noget ved det. Lad vær med at lade en drøm forblive en drøm. Verden er fyldt med muligheder...

Likes

Comments