Længe siden jeg har fået opdateret her på. Jeg havde planer om at opdatere fra min iPhone, i mens jeg var i Spanien for nogle uger siden, men eftersom at jeg var så god at ødelægge min telefon, kom jeg fra det igen. Men nu er jeg hjemvendt, efter nogle lækre ugers ferie og tænker, at i alligevel ikke skal snydes, for hvad jeg fik set - også selvom jeg fik begrænsede billeder. Jeg er trodsalt fan af at samle på minder!


Dagene stod på, at sove til jeg havde lyst til at stå op. Jeg fulgte ikke kostplan eller trackede heller ikke mine makroer, men spiste lige hvad jeg havde lyst til. Dog levede jeg næsten af havregryn toppet med hindbær og banan  eller salat, pasta og kylling eller kalkun og oven i det, var varmen skyld i, at jeg ikke havde lyst til at spist så meget.​ Jeg brugte de første par dage, på at solbade ved poolen, nyde spaniens smukke natur og træning hen på eftermiddagen.

Jeg kom mandag og fredag var det tid til at tage til Marbella, hvor Mr. Oplympia Spain blev afholdt. Jeg var afsted med en som skulle stille op i Mens Physique i amatør klassen om lørdagen (hans første internationale konkurrence) og som derfor skulle indvejes fredag. Efter indvejning, fik vi nydt standen, solskinen og palmerne med en gå tur i smukke Marbella. Lørdag var game day. En fantastisk oplevelse. Der var første gang jeg fik set så stor en konkurrence og det var så spændende og lærerigt at se hvordan det forgik, på det niveau. Ham jeg var med blev nummer to i sin klasse, hvilket var (og stadig er) vildt sejt, eftersom at han var den yngste! Resten af dagen stod på is, burger, drinks - kort sagt cheat i lange baner samt smil og grin! De efterfølgende dage stod også på cheat, roadtrip og gåture i Spaniens smukke gader.

Instagram: tiamaaaria

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hver evig eneste morgen spiser jeg havregryn blandet op med protein, toppet med bananer og mandler. Idag valgte jeg at lave min grød om til pandekager. Man kan også vælge at lave pandekagerne med havregryn, proteinpulver og en banan, for en tykkere konsistens. Jeg har det helt fint med em sådan her, hvor jeg drysser lidt kanel på bananerne og zero toppings fra bodylab på pandekagerne.

Der er brugt: 50g havregryn og 20g proteinpulver blandet op med 100ml vand. Hurtigt, enkelt og lækkert. Haaaaps.

Likes

Comments

Det jeg glæder mig mest til ved lørdag, er at jeg må spise det jeg ikke må mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag og søndag. OVERVEJ seriøst lige de her banditter 😍👆🏽 jeg har drømt om donuts de sidste tre uger, så idag skulle det selvfølgelig ske. Det vilde ved lige præcis de her, er at de er lige så gode som de ser ud 😱😍🙄🤤.. længe leve cheat day og donuts!
De er fra Donut Factory Vejle 🖤

Likes

Comments

Hver dag arbejder jeg på at lade afstanden mellem hvor jeg ér og hvor jeg ønsker at være, at inspirere mig i stedet for at skræmme mig.

Likes

Comments

Om onsdagen må jeg skifte et valgfrit måltid fra min kostplan, ud med noget andet sundt og lækkert. Jeg eeeelsker min morgengrød, hvilket resulterede i at jeg idag har byttet mit femte måltid (som normalt består af salat, æg og oksekød) ud med en omgang grød. Jeg har blandet det op med chokolade protein og toppet det med et bjerg af jordbær og blåbær samt zero topping. I shakeren fra bulkpowders er det selvfølgelig cola BCAA der er i. Nu er jeg snart ladet godt op til en omgang ben træning i aften 😍🙌🏽

Likes

Comments

Nogle gange handler det om at lade vær med at overtænke og bare tro på at alt det man drømmer om kan lade sig gøre. Man får så meget mere ud af livet, hvis man lader vær med at tænke over tingene to gange og er en smule spontan. Har man en drøm, så er der en grund til det. Tag den og gøre hvad der skal til for at den bliver til virkelighed. Alle har drømme, nogle større eller flere, men det er kun få mennesker som tager chancen, skiller sig ud og gøre noget ved det. Lad vær med at lade en drøm forblive en drøm. Verden er fyldt med muligheder...

Likes

Comments

Idag har jeg cheatday, hvilket betyder at jeg må spise lige hvad jeg har lyst til. Her kan i få et lille indblik af hvad min morgen gik ud på. Normalt spiser jeg havregryn blandet op med protein, toppet med banan og mandler. Idag fik jeg skyr toppet med musli og hindbær, med en hindbær, matchaly, nudey-shake og sukkerfri jordbær is smoothie, med matchaly the til. Lækkert og alligevel ikke alt for usundt!

Likes

Comments

Forleden fik jeg en masse nyt kosttilskud fra Bulkpowders. To poser whey protein, den ene med chokolade smag og den anden med kokos og ananas. Bcaa med cola smag, proteinbare, æggehvider på flasker, to shakers, 1kg peanut butter og to t-shirts. Jeg er allerede fan af mærket, især deres whey protein smager virkelig lækkert. Hver morgen blander jeg et scoop protein i min havregryn og så drikker jeg en Shake med et scoop efter træning. Jeg eeeeelsker chokolade smagen, men har endnu ikke prøvet kokos-ananas smagen, men jeg skal nok holde jer opdateret. Personligt synes jeg at det er svært at finde bcaa som faktisk smager godt, men bulkpowders bcaa med cola smag kan jeg godt anbefale. Deres proteinbare kan jeg ISÆR også godt anbefale - de er fyldt med protein og fiber og så smager intet mindre end HIMMELSK og det har jeg allerede udnyttet, når jeg har været på farten! 😍☝🏽

Udover at deres produkter smager godt, så er de også virkelig billige. Hvis i ikke har prøver dem før, så synes jeg helt klart at i skal give dem et skud 😊

Tusind tak til bulkpowders for at sende mig disse lækkerier.

//Translate: The other day I got a lot of new supplements from bulkpowders. Two bags of whey protein, one with chocolate flavor and the other with coconut and pineapple. Bcaa with cola flavor, protein bares, egg whites on bottles, two shakers, 1kg peanut butter and two t-shirts. I'm already a fan of the brand, especially their whey protein taste really delicious. Every morning I mix a scoop of whey protein in my oatmeal and so I drink a shake with one scoop after training. I loooove the chocolate flavor, but haven't tried the coconut-pineapple flavor yet, but I'll keep you updated. Personally, I think that it is hard to find bcaa actually tastes good but I can recommend the bulkpowders bcaa with cola taste. I can ESPECIALLY recommend their protein bares - they are full of protein and fiber and they taste nothing less than HEAVENLY and I have already eaten some when I've been on the go! 

Compared to how good their products taste, they are also very cheap. If you haven't tried out their products before, I can highly recommend that you do so.

Thank you bulkpowders, for sending me the goodies.

Gå til deres side/go to their site 👉🏽 Bulkpowders

Likes

Comments

Reasons to drink green tea:
- It's filled with antioxidants.
- it can kill bacteria.
- it can help you lose weight.
- it increases fat burning and improves physical performances.

Likes

Comments