Idag var jeg sammen med en af mine rigtigt gode veninder Jasmin, så det var jo oplagt at tage lidt billeder. Men hold da helt op hvor var det koldt, hvilket passede mig helt fint da det betød jeg kunne have min helt nye og seje Acne studios jakke på! Er allerede super glad for den. Hvis i vil have direkte link til nogle af tingene så bare smid en kommentar🍒

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

HELLO

Jeg har længe gået rundt med tanken om at starte min egen insta profil hvor jeg ville sælge ud af mine kreationer. Så idag var dagen. Der er indtil videre kun et billede oppe på min insta ved navn Les Floraison (dobbeltklik og i kommer direkte derind) men der kommer en masse ud i denne uge! Håber i kommer til at tage godt imod det, og vil være så taknemlig hvis i ville følge mig derinde.

Likes

Comments

Ovenover har jeg samlet en masse billeder fra min helt fantastiske studietur til Barcelona. Puha det var lidt svært at vende hjem til kulden fra de 25-27 grader hver evig eneste dag!
Håber i nyder jeres weekend!Xx

Likes

Comments

Hola

I denne uge er jeg på studietur til Barcelona.
Vi rejste i søndags, hvor vi skulle mødes i Kastrup lufthavn kl 4:30. Vi startede turen ud på den knap så fede måde. Vi skulle nemlig have været inde og se en fodbold kamp, men den blev desværre spillet uden tilskuer grundet uroligheder. For som nogle af jeg måske ved, er der en masse problemer her I Barcelona, det mærkede vi først rigtigt her igår da der var generel strejke. Så alt der var planlagt til igår blev desværre aflyst. Så co besluttede at gå ned på stranden, men inden da lavede vi et fotoløb hvor vi skulle finde nogle bestemte ting. Men vi brugte nogle timer på stranden hvorefter nogle gik hjem lidt tidligere for at slappe af.
Idag har vi været på Camp Nou museum, hvilket var super sjovt at se. Lige nu til min store glæde er vi på vej til Dali museet som var blevet aflyst igår, men vi fik billetter til idag. Knap så fedt at vi skal sidde i bus i to timer for at komme derhen.
Jeg tager hjem imorgen, hvilket på nogle punkter er super dejligt men ikke super fedt at vende hjem til kulden.

Likes

Comments

heyoo & Godaften

1 hue Baum Pferdgarten 2 Halstørklæde Baum Pferdgarten 3 Strik kjole Baum Pferdgarten 4 Leopard Taske Baum Pferdgarten 5 Leopard jakke Baum Pferdgarten 6 Tee Baum Pferdgarten 7 Orange bæltetaske Baum Pferdgarten

I dette post har jeg fokus på det danske brand "Baum Pferdgarten" Jeg er så stor fan af Baum, de formår at lave sådan nogle fede items. Ovenover har de items jeg har valgt Leopard mønster og den orange og blå farve går igen. Men Baum beskæftiger sig også med en masse andre farver og mønstre!


Likes

Comments

Contains affiliate links

dobbelt klik på et item for direkte link!

Nu nærmere efteråret sig med hastige skridt og det gør mig ikke noget! Jeg elsker efterår. Det er det fedeste at pakke sig ind i lækre striktrøjer, lange farverige frakke og sidst men ikke mindt tørklæder og huer. Ovenover har jeg samlet nogle af mine efterårs ønsker. GANNI strikken står højt på listen, den er så fed og findes i alverdens farver. H&M nederdelen er jeg så vild med, den er så anderledes men samtidig så cool. Kan lige forstille mig at style den med en chunky strik udover og et par fede sneaks. Mango tasken er så fin og anderledes, ville ikke have noget imod at eje denne. Givenchy huen bliver nok mit næste "vinter køb" Xx

Likes

Comments

Godaften! Her idag, tog mine forældre storebror og jeg til Malmø festival. Det har vi gjort et par år i træk nu. Vi regner også med at tage afsted igen imorgen!
Dagens Outfit: Sko Gucci // Jakke: moncler // Jeans: H&M // Taske: Saint Laurent // Tee: Givenchy #nouwoutfit

Likes

Comments

Hey og godaften!
Sommerferien lakker mod enden og skole start, er lige om hjørnet. For mig er det allerede på mandag. Så er det slut, med de mange cafe besøg, veninde ture, sove længe og en masse andet. Men det bliver også super fedt at se mine veninder og venner i klassen, da man stille og roligt indser hvor stort et savn man har til dem haha...

Jeg starter i niende klasse (WHAAT?) det er så mærkeligt at det er mit sidste år i folkeskolen. Men også en fed følelse at min klasse og jeg bliver det ældste, haha. Men har vel altid syntes at niende klasserne er lidt sejere end man selv er, og at "de" er lidt mere modne. Glæder mig til de oplevelser jeg får i niende med en klasse jeg holder af, vi skal bla til Barcelona her i september, hvilket jeg tror bliver helt igennem fantastisk!! Glæder mig bare til at se hvad dette år bringer.

Men når man starter i niende betyder det også at der kun er et år til et helt nyt eventyr starter, nemlig gymnasiet!! Men mere om dette når det nye kapitel starter.
God ferie!!xx

Likes

Comments

#nouwoutfit

Nederst til venstre: sko: birkenstock// Sweater : lexington// Jeans h&m// Taske: Zadig & Voltaire.

Øverst til venstre: Sko: Gucci: // tee: Givenchy// shorts: Wardrobecph// Taske: Proenza Schouler.

Idag var jeg sammen med en af min rigtig gode veninder Anna. Vi mødtes kl 11:30, på en st. nær os begge, da vi ikke bor særligt langt væk fra hinanden. Vi startede ud med at tage på strøget, hvor vi kiggede rundt i forskellige butikker. Derefter gik vi hen til Illum hvor vi jeg skulle have en trøje, som de desværre ikke havde. Men da vi så var på vej ud fangede vi den største byge og praktisk talt hele strøget blev tømt for mennesker , så vi besluttede os for at tage på Illum rooftop hvor vi fik en kop kaffe & kakao. Da bygen så var stilnet af, blev vi lidt småsultne så vi besluttede os for at tage på en af mine yndlings burger steder: Yoburger. Men da solen kom frem, besluttede vi os for at sætte os udenfor. Hvilket var så rart. Så smuttede vi lige hen til Nyhavn hvor vi nød en is, og det dejlige vejr. Derefter hyggede vi os, med at nyde vejret og hinandens selskab! Kom hjem omkring 18 tiden, hvor jeg lige tog et smut forbi min lokale H&M hvor jeg fik købt et par cool Jeans.Da jeg så havde spist aftensmad, besluttede min mor og jeg os for at cykle en tur ned til nogle "marker" med får som ligger et godt stykke fra os. Derefter cyklede jeg ned til min mormor, da jeg har valgt at sove hos hende idag, hvilket er vildt hyggeligt. Sommerferien lakker mod enden nu, da jeg allerede starter i skole mandag:(( men her på torsdag kommer en af mine gode veninder Caroline på besøg fra Jylland til København, og det glæder jeg mig super meget til!
Håber i har en fantastisk sommer ligesom jeg!!Xx

Likes

Comments