​Idag og det søndag og det betyder sidste dag af ferien, hvilket er ret trist. I denne ferie var jeg desværre ikke ude og rejse men fik alligevel formået af få det bedste ud af regnfulde Danmark. Jeg var et par i byen med nogle forskellige   veninder, fået ryddet op på mit værelse,været sammen med familien og så var/er jeg syg. Idag skal jeg lave nogle lektier, gør mig klar til sokeln imorgen og arbejde med bloggens design og lavet nog fede blog indlæg!

Tusind tak til jer som gider at bruge tid på at læse mine blogpost! I må også meget gerne skrive nogle blog post ideer.

Håber i alle havde en god ferie! Forresten følg gerne min insta @emiliarebecca

Møss<33

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Velour

Så nu er jeg i gang med mit første blogpost. Det handler selvfølgelig om Autumn og Winter trends 16/17. Jeg er så begejstret for nu skal i høre den første trend er velour. Velour er sådan et smuk materiale , og det flotteste tøj kan kreeres, velour kan bruges til mange ting i mode verdenen for eksempel:Jakker,frakker,trøjer,kjoler,sko og bukser you name it.

Purple Happiness

Trend nummer 2: Purple happiness eller som det på dansk ville hedde lilla glæde. I den kommende Autumn/Winter vil den smukke lilla farve ramme de største mode butikker.Denne lidt anderleds farve kan gøre ethvert outfit lidt mere spændende at kigge på, den lilla farve findes ikke kun på tøj men også accessories.

Check Pattern

Den tredje og den sidste trend er tern. Denne trend er noget for sig, den kan bruges til for eksempel en mere formelt dag eller middag eller en dag ude,det vil sige man kan dresse den ned og dresse den op til de forskellige ting man nu skal. Der så mange farver at vælge i mellem så man kan som sagt dresse den op og dresse den ned!
Men det er ikke sidst gang jeg laver et post om trends, jeg vil opdatere løbende.

Håber i kunne lide mit første post<3

Likes

Comments

Den 3 november kl 8:00, det vil sige lige om lidt offentligører Kenzo og H&M deres kollektion. Vær klar på en masse stærke farver, vilde dyreprints og de fedeste designs.

Kollektion kan findes Her

Møss <33

Likes

Comments

Heeey <3

Nu er det snrt efterårsferie, hvilket er skønt så er man jo fri for skole og alt det der hører med! Men jeg skal desværre ikke på ferie, men det betyder ikke at jeg skal væren hjemme. Jeg har en masse efterårsplaner og jeg ville gerne dele nogle få med jer, og så vil jeg også lave et efterårsoutfit.

Sko: Gucci Her 

Taske:Proenza Schouler, min er i medium men jeg kunne kun finde large Her ​

Frakke:Her 

Sweater Kenzo: Kunne ikke finde den jeg havde på, men en der ligner min har en form for store "palietter" på Her 

Jeans: Dsquared, kan desværre ikke finde den!

Tørklæde: Her

Efterårsplaner. Jeg skal ses med en del af mine veninder, vores plan  indtil videre er at vi skal i Tivoli gå lidt rundt i indre by, og spise på nogle af de forskellige Caféer København byder på.

Tivoli Jeg regner ikke med at jeg skal i tivoli en gang, da jeg har årskort jeg skal også i tivoli med min mor mor datter hygge! det var to af mine efterårsplaner, men jeg er sikker på at mine forældre finder på meget mere!

Møs<33

Likes

Comments

Proenza Schouler udtales "Pro-en-za Skoo-ler" Mærket blev stiftet i 2002 af Jack McCullough og Lazaro Hernandez

Men som i kan se indgår Proenza ikke i nogle af navne og det gør Schouler hellere ikke. Proenza er Hernandez mors pigenavn altså hendes navn inden hun blev gift og Schouler McCullough mors pigenavn.

I 2008 kom den meget kendte PS1 handbag verden tilkende, dog var tasken aldrig på catwalken da den skulle være tidsløs det vil sige at man kunne bruge det når man havde lyst og den ville aldrig gå af mode. Senere hen blev tasken en signatur for mærket. Tasken har hellere ikke et stort logo hvor der står Proenza Schouler, dog er der et lille mærke på siden af tasken, der er ikke noget stort logo da deres motto er dem der skal vide hvad det er ved det!

Dog laver de ikke kun tasker men også tøj,sko og accessories

Jeg har været så heldig at få en PS1 medium Handbag i Suede/Ruskind i Navy prisen på tasken er 11.595,00 DKK og kan fås i HollyGoligthly


møs <33

Likes

Comments