Everyday

Outfit of the day

Taske// Proenza Schouler Frakke// ZARA Sneaks// Alexander McQueen Strik// Malene Birger Jeans// Gucci

Heyoo. Jeg startede min dag ud som alle andre morgner. Derefter skulle jeg i skole, men da jeg bliver kørt hver dag så er jeg fri for at stå op tidligere! Men det var ellers bare en normal skoledag. Jeg havde fri kl 13:45 og jeg skulle først være inde i byen kl 15:15 hvor jeg skulle mødes med en af min bedsteveninder Anna. Så jeg blev hentet fra skolen og kørte så hjem. Da jeg omkring kl 15:00 mødte ved et tilfælde en af mine veninder Martha som faktisk også har en blog som i kan finde her. Så da Anna (Annas blog her) kom fik vi snakket lidt- da vi alle kender hinanden. Men derefter skiltes vi. Anna og jeg gik så lidt rundt i byen hvor jeg fik købt nogle småting. Da vi så havde kigget lidt rundt, blev vi ret sultne så vi besluttede os for at gå på 42raw! Og det kan helt klart anbefales- vi begge fik bestilt en acai bowl og en kaffe til. Det resulterede i at vi fik en lille debat om hvordan man udtaler acai

Efter vi havde spist besluttede vi os for at tage nogle insta-billeder & outfit billeder som i også kan se ovenover.

Så blev klokken omkring 18:00- og så gik vi hver til sit.

-Emilia!Xx

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Contains affiliate links Fashion

Klik på det bestemte item, og du kommer dirkete til produktet på Ganni´s hjemmeside!

Jeg har samlet mine favoritter fra Ganni, og håber at jeg snart for købt mindst en af de overnævnte items!! Jeg syntes det er vildt cool at Ganni er begyndt at lave solbriller, men solbrillerne bliver ikke min første prioritet da jeg har alt for mange solbriller haha. Men kjolen og nederdelen står højt på listen.

Jeg er blevet helt vild med Gannis "space cowboy" kollektionen, og det bliver nok t-shirten der bliver det første køb fra den kollektion.

Det blev ikke et så langt blogpost, men håber at den stadig kan bruges!

-xoxo Emilia <3

Likes

Comments


Hey igen! Jeg er vel ikke den eneste der har set meget til tassel earrings på det sidse? Jeg set dem på instagram, hvor diverse instagram sider sælger de fine øreringe.

Tassel earrings er ret dyre! De kan koste fra 1500kr. til 5000 kr. Derfor er der rigtig mange instagram-sider der producere og sægler øreringene og ovenikøbet kan man selv vælge hvilke farve perler man vil have øreringene skal have! Tjek den her instagram-side ud

Da næsten alle øreringene jeg har valgt er fra Oscar de la Renta, betyder det at de ligger i en dyrere prisklasse!

Men jeg håber at jeg på et tidspunkt for anskaffet mig et par Oscar de la Renta øreringe, eller et par andre "tassel earrings"

VENSTRE MOD HØJRE.

1//HER 2//HER 3//HER 4//HER 5//HER 6//HER

-XOXO E <3

Likes

Comments

Fashion

1//HER 2// HER 3//HER

Jeg har samlet 3 fine flæse toppe. De kan både bruges til lidt finere arrangementer & hverdags brug. Jeg har fundet toppene i en billigere prisklasse, så det rækker til alles budget.

-XOXO E <33

Likes

Comments

Fashion

North West som er datter af Kanye West & Kim Kardashian er i en alder af 5 allerede et mode ikon, hendes outfits er så fine og så gennemførte! Nogle gange skal mor og datter være iført det samme sæt, som det øverest i midten,kjolerne er special designet fra vetements!! North har sådan en fed garderobe alt fra highend til streetwear, og hun får sammensat de fedeste outfits!

Det blev ikke et så langt post, men håber i nød det alligevel:-)

-XOXO E<33

Likes

Comments

Collager

Min Tumblrher

Her til aften sad jeg og kiggede på tumblr,hvor jeg faldt over billedet øverest til højre! Og hvem drømmer ikke om et item fra gucci? Så derfor har jeg samlet det her moodboard.

-XOXO E <33


Likes

Comments

Fashion

Nu har kulden for alvor ramt Danmark. Da det begyndte at sne for et par dage siden indså jeg at jeg manglede hoodies, har et par men ikke nok. Så har samlet et par cool hoodies jeg gerne ville have anskaffet i den nærmeste fremtid;)

Idag blev jeg klippet kort håret- men det bliver et seperat indlæg,og bliver postet i næste uge.

Saks Potts//Heartmade//Wood Wood X Champion //Wood Wood Romantic //Storm Office// H&M Pink Hoodie

xoxo E<33

Likes

Comments

Everyday

Traditionen tro tager jeg i uge 8 til Norge. Derfor tænkte på om jeg skulle lave et blog indlæg hverdag i den uge eller de dage jeg får tid til det. Men i den uge vil jeg dele mine oplever og hvad jeg generelt har lavet den dag. Laver højst sandsynligt et blogpost der kommer til at hedde "pak med mig" hvor jeg vil dele det generelle man tager med på skiferie. Der kommer desværre ikke de vildeste blogpost op i den kommende uge, da jeg op til ferien har mange lektier for og har lige afsluttet projektugen- og nu venter jeg spændt på karakteren;)

-E <33

Likes

Comments

Fashion

PINK

Til Forår/Sommer kan lyserød ikke undgås, vi har set denne fine farve på catwalken til modeugen- farven kan findes på alt tasker,sko,accessories og al form for tøj! Så derfor har jeg kreeret en lyserød ønskeliste! Jeg ville ikke have noget imod at have nogle af disse items i min sommergarderobe:)

Næsten alle af disse items er fra ZARA, hvilket også gør prisen rimelige.

HOODIE H&M// FRAKKE ZARA // TASKE ZARA // OTHER STORIES DRESS // ZARA SKIRT// ZARA TOP

-E <33


Likes

Comments

Collager

Et recap af min tumblr som i kan finde her

Hvem drømmer ikke om sommer og sol lige pt? Det gør jeg :)så derfor har jeg lavet et moodboard med en masse billeder som minder om sommer hvilket jo er skønt da der er lidt lang tid til, at vi kan smide vintertøjet.

Dette blogpost blev ikke så langt da jeg lige har slået hul på projekt ugen.

Men når ugen er omme laver jeg højst sandsynligt et blogpost angående det!

-XOXO E <3

Likes

Comments