Collager

Min Tumblrher

Her til aften sad jeg og kiggede på tumblr,hvor jeg faldt over billedet øverest til højre! Og hvem drømmer ikke om et item fra gucci? Så derfor har jeg samlet det her moodboard.

-XOXO E <33


Likes

Comments

Fashion

Nu har kulden for alvor ramt Danmark. Da det begyndte at sne for et par dage siden indså jeg at jeg manglede hoodies, har et par men ikke nok. Så har samlet et par cool hoodies jeg gerne ville have anskaffet i den nærmeste fremtid;)

Idag blev jeg klippet kort håret- men det bliver et seperat indlæg,og bliver postet i næste uge.

Saks Potts//Heartmade//Wood Wood X Champion //Wood Wood Romantic //Storm Office// H&M Pink Hoodie

xoxo E<33

Likes

Comments

Everyday

Traditionen tro tager jeg i uge 8 til Norge. Derfor tænkte på om jeg skulle lave et blog indlæg hverdag i den uge eller de dage jeg får tid til det. Men i den uge vil jeg dele mine oplever og hvad jeg generelt har lavet den dag. Laver højst sandsynligt et blogpost der kommer til at hedde "pak med mig" hvor jeg vil dele det generelle man tager med på skiferie. Der kommer desværre ikke de vildeste blogpost op i den kommende uge, da jeg op til ferien har mange lektier for og har lige afsluttet projektugen- og nu venter jeg spændt på karakteren;)

-E <33

Likes

Comments

Fashion

PINK

Til Forår/Sommer kan lyserød ikke undgås, vi har set denne fine farve på catwalken til modeugen- farven kan findes på alt tasker,sko,accessories og al form for tøj! Så derfor har jeg kreeret en lyserød ønskeliste! Jeg ville ikke have noget imod at have nogle af disse items i min sommergarderobe:)

Næsten alle af disse items er fra ZARA, hvilket også gør prisen rimelige.

HOODIE H&M// FRAKKE ZARA // TASKE ZARA // OTHER STORIES DRESS // ZARA SKIRT// ZARA TOP

-E <33


Likes

Comments

Collager

Et recap af min tumblr som i kan finde her

Hvem drømmer ikke om sommer og sol lige pt? Det gør jeg :)så derfor har jeg lavet et moodboard med en masse billeder som minder om sommer hvilket jo er skønt da der er lidt lang tid til, at vi kan smide vintertøjet.

Dette blogpost blev ikke så langt da jeg lige har slået hul på projekt ugen.

Men når ugen er omme laver jeg højst sandsynligt et blogpost angående det!

-XOXO E <3

Likes

Comments

Collager

Min nye serie, der kommer op på forskellige dage af ugen kommer til at hedde det samme som dagen den bliver offenliggjort på og med mood bag på! Så denne "collage" kommer til at hedde Saturday Mood #1.

Meningen med denne serie er at give inspiration til dagen eller ugen.

-E <33

Likes

Comments

Fashion

Heyoo´ I dette blogpost har jeg igen lavet et "collab" med en af mine rigtig gode veninder! Vi har begge fundet en masse fede sneakers, men i forskellige prisklasser Caroline har fundet en masse utrolige lækre og fede sneakers til under 1500 kr. og jeg har fundet nogle sneakers i en prisklasse der ligger på 1500 kr. og derover. Jeg ville anbefale at tjekke Caro´s blogpost ud (det kommer ud imorgen) og i det hele taget tjekke hendes blog ud! Caro´s blog

1/New Balance 2/Gucci 3/Acne Studios 4/Kenzo 5/ Isabel Marant 6/ Acne Studios 7/ Raf Simons

Xoxo E <3

Likes

Comments

Fashion

Heyoo' Her på det sidste har jeg været stor "fan" af sølv smykker !! Min smykke kollektion indholder lidt af det hele dvs. guld, sølv og oxyderet sølv osv.. Da jeg syntes nogle smykker er federe i guld hvor andre er federe i sølv. Så jeg har fundet nogle fede sølv smykker, som jeg ikke ville have imod at anskaffe. En af mine rigtigt gode veninder Anna, vil lave et post der handler om guld smykker. Det kommer op en af dagene!! Anna's Blog

Felice Dahl halskæde / Pico fjer armbånd / Jane Kønig medium fletring /

Jane Kønig Skjoldring /Jane Kønig Plissé øreringe / Anni Lu Halskæde

/ Anni Lu armbånd /Pandora silver hoop øreringe / Ole Lynggaard Leaves ring

- E <33

Likes

Comments

Fashion

Proenza Schouler udtales "Pro-en-za Skoo-ler" Mærket blev stiftet i 2002 af Jack McCullough og Lazaro Hernandez

Men som i kan se indgår Proenza ikke i nogle af navne og det gør Schouler hellere ikke. Proenza er Hernandez mors pigenavn altså hendes navn inden hun blev gift og Schouler McCullough mors pigenavn.

I 2008 kom den meget kendte PS1 handbag verden tilkende, dog var tasken aldrig på catwalken da den skulle være tidsløs det vil sige at man kunne bruge det når man havde lyst og den ville aldrig gå af mode. Senere hen blev tasken en signatur for mærket. Tasken har hellere ikke et stort logo hvor der står Proenza Schouler, dog er der et lille mærke på siden af tasken, der er ikke noget stort logo da deres motto er dem der skal vide hvad det er ved det!

Dog laver de ikke kun tasker men også tøj,sko og accessories

Jeg har været så heldig at få en PS1 medium Handbag i Suede/Ruskind i Navy prisen på tasken er 11.595,00 DKK og kan fås i HollyGoligthly


møs <33

Likes

Comments

Fashion

Gucci er helt klart en af mine ynglings high-end mærke!! Alessandro Michele overtog i starten af 2015 titlen som creative director for gucci!! Jeg elsker den måde han "genfødt" mærket og gjordt det så populært som det nu er idag. Er vild med den måde han blander det klassiske med det moderne!! Hvis i vil se mere til Alessandro kan i følge ham på hans instagram, hvor han poster dagligt! Alessandros Instagram- Lallo25

-E <33

Likes

Comments