View tracker

Gucci er helt klart en af mine ynglings high-end mærke!! Alessandro Michele overtog i starten af 2015 titlen som creative director for gucci!! Jeg elsker den måde han "genfødt" mærket og gjordt det så populært som det nu er idag. Er vild med den måde han blander det klassiske med det moderne!! Hvis i vil se mere til Alessandro kan i følge ham på hans instagram, hvor han poster dagligt! Alessandros Instagram- Lallo25

-E <33

Likes

Comments

Unskylder for at jeg ikke har skrevet blog post i et stykke tid men nu er jeg endelig tilbage!!

Jeg var I Hamburg, Tyskland sammen med min far vi var der kun en dag men syntes stadigvæk det var et post værd! Vi startede dagen ud med at vågne tidligt og spise morgenmad og derefter gjorde vi os klar, vi kørte omkring kl 8:00. Det tog omkring to timer at komme til færgen, vi havde færgen omkring kl 10:00 så vi var i Tyskland kl 12:00og så skulle vi køre yderligere to timer til Neuer Wall, hvis i ikke ved hvad Neuer Wall er så er det en masse high-end butikker alt fra Cartier til Chanel, Hermés og så videre. Vi gik lidt rundt og fik shoppet! blev helt forelsket i den fineste sweater fra gucci HER blev også forelsket i en grøn sweater med en slange og en sommerfugl, den er ikke alles smag men blev helt forelsket kan desværre ikke finde den på deres hjemmeside sweateren fra også fra gucci. Indlæg om gucci GUCCI POST

Men vi fik spist og kigget rundt, og selvfølglig fik jeg taget en masse insta billeder. Men derefter kørte vi bare hjem og da vi kom hjemb var omkring 22:00. Men det var turen værd og det skal helt sikkeret gentages!


Likes

Comments

Den populære trøje fra ganni- Rocket fries! Jeg syntes den er helt vildt cool og kan styles på mange forskellige måder. Der har været en trend hvor man har skulle tage en langærmet trøje og en t-shirt udover! Jeg syntes det er vildt cool og man kan gøre denne trend sin helt egen.

GANNI T-SHIRT

RULLEKRAVE - Den her er dog blå, kan ikke finde den i sort!

xoxo E <33

Likes

Comments

Heyy, idag ville jeg skrive om inspiration til ønsker og disse ønsker kan "ønskes" hele året rundt til forskellige lejligheder .

Sweater Skistrik. Denne lækre sweater fra Isabel Marant kan både bruges om vinteren og om sommeren, dog til en lidt koldere sommeraften den kan styles med en helt basic nederdel. Den har også noget Oldschool-ski over sig hvilket passer meget til sæsonens trend.

Jeans Alle kan vel bruge et par helt basic sorte jeans de kan styles med ALT og bruges hele året rundt , ikke så meget andet at sige.

Velvet trousers Velour. Velour er ret ind for tiden, hvilket er ret cool da jeg faktisk er begyndt at kunne lide det hehe, hvor imod før kunne jeg dårligt nok røre det. Jeg har fundet disse fede bukser fra ZARA og de koster kun 149,00..

Proenza Schouler Denne taske er så feeed, at jeg har lavet et helt blogpost kun om den så tjek det gerne ud. Men denne taske kan fx ønskes til konfimation eller jul eller ønske den sig i det hele taget eller spare sammen til den!

Blog Indlæg Proenza Schouler

ZARA rygsæk Denne fede rygsæk fra ZARA ligner lidt noget fra KENZO X H&M hvilket jeg syntes er vildt cool, men rygsækken er ikke alles smag men igen jeg syntes den er vildt cool.
Likes

Comments

Heyy. Når jeg nævner ordet bøger vil de fleste af jer nok tænke skole, men nej de her bøger handler om mode. Men der er så mange mode bøger at vælge imellem så jeg har valgt nogle af mine favoritter.

DRESS SCANDINAVIAN Pernille Teisbæks bog, i bogen finder du tips til hvordan du kan få din egen skandanaviske stil hvilket jo er vildt cool!

MARIE JEDIG NU  er en helt personlig og og meget inspirerende guide, der er skrevet af modebloggeren Marie Jedig. I denne bog kommer hun med gode råd til hvilket tøj man bør have hængende i sin gardarobe, men hjælper dig også med at bruge en eller to dage i København.

CHANEL CATWALK Karl Lagerfelds kreationer indefor Chanel, Chanels historie og en biografi som handler om Karl Lagerfeld

KATE MOSS Kate Moss begyndte sin modelkarriere som teenager.du læse om den smukke kvindes karriere, liv og tid i modeverdenen

Møss<33

Likes

Comments

Heyy endelig er jeg tilbage med et nyt blogpost. Har desværre ikke lagt noget op da jeg har været syg og har haft en masse afleveringer for, men det skal dette indlæg ikke handle om. Vi er jo allerede inde i vinter månederne, og her hjemme er det så småt begyndt at blive koldere så derfor er der bare nogle ting man ikke kan leve uden her til vinter! Jeg har samlet 4 af mine musthaves.

Læbepomade Her til vinter kan læber blive ret hurtigt tørre, så derfor er det en god idé at have en god læbepomade. Den jeg har valgt er fra Elizabeth Arden og redder mine læber hver vinter.

Varme SokkerVarme sokker er et must! Ligemeget om man skal ud ad døren eller bare tuller rundt derhjemme kan man altid bruge varme sokker, og det er et bonus hvis det er en fed og anderleds farver

Netflix er et must til de kolde dage under dynen eller en hyggelig veninde aften.

Te Sidst men ikke mindst the! Jeg elsker te og der er meget forskeligt slags te ,jeg er stor "fan"af meget forskelligt slags te så jeg har (desværre) kun valgt en fra pukka.

Håber det kan bruges møøs <3


Likes

Comments

Velour

Så nu er jeg i gang med mit første blogpost. Det handler selvfølgelig om Autumn og Winter trends 16/17. Jeg er så begejstret for nu skal i høre den første trend er velour. Velour er sådan et smuk materiale , og det flotteste tøj kan kreeres, velour kan bruges til mange ting i mode verdenen for eksempel:Jakker,frakker,trøjer,kjoler,sko og bukser you name it.

Purple Happiness

Trend nummer 2: Purple happiness eller som det på dansk ville hedde lilla glæde. I den kommende Autumn/Winter vil den smukke lilla farve ramme de største mode butikker.Denne lidt anderleds farve kan gøre ethvert outfit lidt mere spændende at kigge på, den lilla farve findes ikke kun på tøj men også accessories.

Check Pattern

Den tredje og den sidste trend er tern. Denne trend er noget for sig, den kan bruges til for eksempel en mere formelt dag eller middag eller en dag ude,det vil sige man kan dresse den ned og dresse den op til de forskellige ting man nu skal. Der så mange farver at vælge i mellem så man kan som sagt dresse den op og dresse den ned!
Men det er ikke sidst gang jeg laver et post om trends, jeg vil opdatere løbende.

Håber i kunne lide mit første post<3

Likes

Comments

Den 3 november kl 8:00, det vil sige lige om lidt offentligører Kenzo og H&M deres kollektion. Vær klar på en masse stærke farver, vilde dyreprints og de fedeste designs.

Kollektion kan findes Her

Møss <33

Likes

Comments