heyoo & Godaften

1 hue Baum Pferdgarten 2 Halstørklæde Baum Pferdgarten 3 Strik kjole Baum Pferdgarten 4 Leopard Taske Baum Pferdgarten 5 Leopard jakke Baum Pferdgarten 6 Tee Baum Pferdgarten 7 Orange bæltetaske Baum Pferdgarten

I dette post har jeg fokus på det danske brand "Baum Pferdgarten" Jeg er så stor fan af Baum, de formår at lave sådan nogle fede items. Ovenover har de items jeg har valgt Leopard mønster og den orange og blå farve går igen. Men Baum beskæftiger sig også med en masse andre farver og mønstre!


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

dobbelt klik på et item for direkte link!

Nu nærmere efteråret sig med hastige skridt og det gør mig ikke noget! Jeg elsker efterår. Det er det fedeste at pakke sig ind i lækre striktrøjer, lange farverige frakke og sidst men ikke mindt tørklæder og huer. Ovenover har jeg samlet nogle af mine efterårs ønsker. GANNI strikken står højt på listen, den er så fed og findes i alverdens farver. H&M nederdelen er jeg så vild med, den er så anderledes men samtidig så cool. Kan lige forstille mig at style den med en chunky strik udover og et par fede sneaks. Mango tasken er så fin og anderledes, ville ikke have noget imod at eje denne. Givenchy huen bliver nok mit næste "vinter køb" Xx

Likes

Comments

Godaften! Her idag, tog mine forældre storebror og jeg til Malmø festival. Det har vi gjort et par år i træk nu. Vi regner også med at tage afsted igen imorgen!
Dagens Outfit: Sko Gucci // Jakke: moncler // Jeans: H&M // Taske: Saint Laurent // Tee: Givenchy #nouwoutfit

Likes

Comments

Hey og godaften!
Sommerferien lakker mod enden og skole start, er lige om hjørnet. For mig er det allerede på mandag. Så er det slut, med de mange cafe besøg, veninde ture, sove længe og en masse andet. Men det bliver også super fedt at se mine veninder og venner i klassen, da man stille og roligt indser hvor stort et savn man har til dem haha...

Jeg starter i niende klasse (WHAAT?) det er så mærkeligt at det er mit sidste år i folkeskolen. Men også en fed følelse at min klasse og jeg bliver det ældste, haha. Men har vel altid syntes at niende klasserne er lidt sejere end man selv er, og at "de" er lidt mere modne. Glæder mig til de oplevelser jeg får i niende med en klasse jeg holder af, vi skal bla til Barcelona her i september, hvilket jeg tror bliver helt igennem fantastisk!! Glæder mig bare til at se hvad dette år bringer.

Men når man starter i niende betyder det også at der kun er et år til et helt nyt eventyr starter, nemlig gymnasiet!! Men mere om dette når det nye kapitel starter.
God ferie!!xx

Likes

Comments

#nouwoutfit

Nederst til venstre: sko: birkenstock// Sweater : lexington// Jeans h&m// Taske: Zadig & Voltaire.

Øverst til venstre: Sko: Gucci: // tee: Givenchy// shorts: Wardrobecph// Taske: Proenza Schouler.

Idag var jeg sammen med en af min rigtig gode veninder Anna. Vi mødtes kl 11:30, på en st. nær os begge, da vi ikke bor særligt langt væk fra hinanden. Vi startede ud med at tage på strøget, hvor vi kiggede rundt i forskellige butikker. Derefter gik vi hen til Illum hvor vi jeg skulle have en trøje, som de desværre ikke havde. Men da vi så var på vej ud fangede vi den største byge og praktisk talt hele strøget blev tømt for mennesker , så vi besluttede os for at tage på Illum rooftop hvor vi fik en kop kaffe & kakao. Da bygen så var stilnet af, blev vi lidt småsultne så vi besluttede os for at tage på en af mine yndlings burger steder: Yoburger. Men da solen kom frem, besluttede vi os for at sætte os udenfor. Hvilket var så rart. Så smuttede vi lige hen til Nyhavn hvor vi nød en is, og det dejlige vejr. Derefter hyggede vi os, med at nyde vejret og hinandens selskab! Kom hjem omkring 18 tiden, hvor jeg lige tog et smut forbi min lokale H&M hvor jeg fik købt et par cool Jeans.Da jeg så havde spist aftensmad, besluttede min mor og jeg os for at cykle en tur ned til nogle "marker" med får som ligger et godt stykke fra os. Derefter cyklede jeg ned til min mormor, da jeg har valgt at sove hos hende idag, hvilket er vildt hyggeligt. Sommerferien lakker mod enden nu, da jeg allerede starter i skole mandag:(( men her på torsdag kommer en af mine gode veninder Caroline på besøg fra Jylland til København, og det glæder jeg mig super meget til!
Håber i har en fantastisk sommer ligesom jeg!!Xx

Likes

Comments

Pictures: Tumblr

ovenover har jeg samlet en masse cool billeder, og lavet det til et moodboard.

håber i nyder jeres ferie ligeså meget som jeg gør. Der har været lidt stille på bloggen- grundet at jeg har været på ferie. Men det skal jeg nok ændre på!! Skole start er også lige om hjørnet så måske der kommer nogle ud post ud, omkring nogle outfits!Xx

Likes

Comments

#nouwoutfit
Sommerferien er endelig startet. Den første uge i ferien, var jeg i Norge,Oslo. Og lige pt. sidder jeg i vores sommerhus i Szczecin, hvor jeg allerede har været en uge og kommer til st være her 2 uger mere. Ovenover har jeg samlet nogle snapshots fra min ferie i Polen💘Håber i nyder ferien ligeså meget som jeg nyder min!!Xx

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jeg vil lige tippe jeg om, at GANNI holder udsalg. Det kan være man finder et item man har kigget på længe, på udsalg! Ovenover har jeg samlet nogle af mine faves. Jeg har endelig fået sommerferie, og er lige kommet hjem fra Norge, og rejser igen mandag!Xx

Likes

Comments

#nouwoutfit Nederdel: ZARA | Sko: GUCCI | Tee: Ganni | Taske : Proenza Schouler
Idag mødtes jeg med en af mine barndoms veninder. Først tog vi ud til Fisketorvet hvor vi var i en halvtimes tid, derefter tog vi bussen til "The Mad hatter" hvor man kan købe byens bedste Bubble tea- helt klart en anbefaling! Derefter tog vi ind til indre by hvor vi fik kigget lidt rundt og shoppet. Imorgen har jeg sidste eksamen og derefter har jeg sommeferie, onsdag tager jeg afsted til Norge! Xx

Likes

Comments

Idag havde jeg lige en pause på en times tid, den brugte jeg på at lave de kendte tassel earrings. Det er ikke første jeg laver øreringene, har en del par liggende haha så det gik hurtigt. Ellers har jeg "bare" læst op til min dansk eksamen som jeg skal op i imorgen, er lidt nervøs :( 

håber jeres dag har været lidt mere spændene end min! Xx

Likes

Comments

Jakke: Zadig & Voltaire//Tee:Alexander McQueen// Cover:Prada
Imorges tog jeg til Fisketorvet, da jeg lige skulle forbi ZARA for at købe en kjole som jeg havde ledt efter vildt længe! Det betød også nogle spejlbilleder i ZARA's prøverum haha..
Jeg er snart færdig med alle mine eksaminer, hvilket også betyder at jeg har ferie fra i næste uge! Jeg bliver også mere aktiv på bloggen, og har en masse fede indlæg i tankerne!
Håber i har haft en god mandag trods det dårlige vejr!Xx

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Picture Source: Tumblr

Ovenover har jeg samlet nogle vildt fede outfits og billeder, som inspiration.

Lige pt er unforgettable by French Montana en af mine yndlingsange så den skal også med!

Likes

Comments

Har samlet nogle billeder fra min seneste tur til London

Jeg har været i London så mange gange at det helt ufatteligt, har nok også noget at gøre med at vi har en lejlighed derovre- Hvilket passer mig så fint, da London er min yndlingsby!

Men jeg vil ikke nævne de "Basic" turist attraktioner. Derimod nogle steder man (måske) finder efter et par gange i London.

Said London: Ligger i SoHo, det er chokolade café- og nok den bedste. Cafeen er Italiensk. Chokoladen smager så godt, hvis man skal prøve det for første gang, så er et sikkert valg en kop varm kakao og brownie!! Der er alle slags chokolade, hvid, lys, mørk osv. Så klart en anbefaling herfra.

Selfridges: Er et stort must-have at besøge, især hvis man er glad for mode og shopping. Her kan man finde alt fra streetwear til highend, og deres shoe heaven er noget for sig selv(😍) Helt klart et besøg værd.

Pauls: Her kan du få rigtig britisk morgenmad, så hvis man er interesseret i det er det helt klart et must!! Her er det ikke kun morgenmad men ting til den søde tand, som smager sååå godt haha.

SoHo: Er helt klart et besøg værd til den instagram venlige type, her finder man en masse fine farverige huse. Så fint!!

Et lille tip:

Hvis man er træt af at gå på hovedgaderne så drej ned af en hovedgade. Kan med garanti fortælle dig at der er mange hyggelige fortovs cafeer og "små" hyggelige butikker.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Direkte link, bare dobbeltklik

Jeg har altid været fan af lidt anderleds og cool øreringe. Så derfor har jeg samlet en masse cool ørering som jeg med glæde vil have i min smykkekollektion. Jeg har endelig fået læseferie, så der skal nok komme en masse indlæg op, når jeg har pause fra læsningen!

Håber i får en fantastisk weekend!!Xx

Likes

Comments

Har samlet en masse fine billeder fra min Paris tur i starten af april. Håber snart at jeg vender tilbage!!

Stort tillykke til alle som blev færdige med folkeskolen igår. Sommerferien nærmer sig, men først skal der lige nogle eksmaner på plads- derfor er jeg også lidt inaktiv på bloggen! XX

Likes

Comments

Contains affiliate links

Ganni here // H&M here

Har samlet to items som ligner hinanden dog i forskellige prisklasser. Regner med at lave dette til en serie. Hvor jeg vælger et "high-street" brand, og et "high-end" brand og finde nogle items som er identiske men i forskellige prisklasser. Har allerede lavet et post før i denne serie som i kan finde herLikes

Comments

Balenciaga HERE // ZARA HERE

Sad her til aften og kiggede lidt rundt på ZARAs hjemmeside, og faldte over den vildt fine skjorte som minder utrolig meget om Balenciaga slikkepinds agtige skjorte som bla. er set på Pernille Teisbaeks instagram. Men ZARAs pris på skjorten er meget billigere end Balenciagas. Kunne desværre ikke fin skjorten på hjemmesiden, men fandt kjolen.


Likes

Comments

Ovenover har jeg samlet nogle vildt fede billeder og outfits jeg ville elske at bære!

Der har stået stille på bloggen i stykke tid nu, da jeg både har været i Berlin med min klasse og forberedelserne til årsprøverne er startet. Jeg har min første "eksame" på onsdag i næste uge til og med fredag, derefter har jeg en "pause"(har stadig normale skoledage) hvor jeg så skal læse op til de mundtlige prøver som starte i starten af juli. Så derfor kommer der kun nogle få blogpost op, men så snart jeg er færdig med prøverne er jeg igen aktiv på bloggen!


Likes

Comments

Source: instagram & tumblr

Jeg har længe været på udkig efter de såkaldte "french grocery bags" Hvis man følger godt med på instagram kan det næsten være umuligt ikke at spotte disse mega cool net! Jeg fandt nettene ved en tilfældighed, da jeg faktisk gik efter nogle tassel earrings som en blogger havde nævnt man kunne købe i hm til 40 kr. (WHAT!) haha.

Nettet kan findes her

her

Håber i har haft en skøn uge indtil videre!Xx


Likes

Comments

#nouwoutfit

Outfit fra Idag
Trøje: Gucci
Frakke: Burberry
Sko: Gucci
Solbriller: Dior
Bukser : ZARA
Taske: Balenciaga
Håber i har haft en vildt god ferie!! Xx

Likes

Comments