Heyy, idag ville jeg skrive om inspiration til ønsker og disse ønsker kan "ønskes" hele året rundt til forskellige lejligheder .

Sweater Skistrik. Denne lækre sweater fra Isabel Marant kan både bruges om vinteren og om sommeren, dog til en lidt koldere sommeraften den kan styles med en helt basic nederdel. Den har også noget Oldschool-ski over sig hvilket passer meget til sæsonens trend.

Jeans Alle kan vel bruge et par helt basic sorte jeans de kan styles med ALT og bruges hele året rundt , ikke så meget andet at sige.

Velvet trousers Velour. Velour er ret ind for tiden, hvilket er ret cool da jeg faktisk er begyndt at kunne lide det hehe, hvor imod før kunne jeg dårligt nok røre det. Jeg har fundet disse fede bukser fra ZARA og de koster kun 149,00..

Proenza Schouler Denne taske er så feeed, at jeg har lavet et helt blogpost kun om den så tjek det gerne ud. Men denne taske kan fx ønskes til konfimation eller jul eller ønske den sig i det hele taget eller spare sammen til den!

Blog Indlæg Proenza Schouler

ZARA rygsæk Denne fede rygsæk fra ZARA ligner lidt noget fra KENZO X H&M hvilket jeg syntes er vildt cool, men rygsækken er ikke alles smag men igen jeg syntes den er vildt cool.
Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Heyy. Når jeg nævner ordet bøger vil de fleste af jer nok tænke skole, men nej de her bøger handler om mode. Men der er så mange mode bøger at vælge imellem så jeg har valgt nogle af mine favoritter.

DRESS SCANDINAVIAN Pernille Teisbæks bog, i bogen finder du tips til hvordan du kan få din egen skandanaviske stil hvilket jo er vildt cool!

MARIE JEDIG NU  er en helt personlig og og meget inspirerende guide, der er skrevet af modebloggeren Marie Jedig. I denne bog kommer hun med gode råd til hvilket tøj man bør have hængende i sin gardarobe, men hjælper dig også med at bruge en eller to dage i København.

CHANEL CATWALK Karl Lagerfelds kreationer indefor Chanel, Chanels historie og en biografi som handler om Karl Lagerfeld

KATE MOSS Kate Moss begyndte sin modelkarriere som teenager.du læse om den smukke kvindes karriere, liv og tid i modeverdenen

Møss<33

Likes

Comments

Heyy endelig er jeg tilbage med et nyt blogpost. Har desværre ikke lagt noget op da jeg har været syg og har haft en masse afleveringer for, men det skal dette indlæg ikke handle om. Vi er jo allerede inde i vinter månederne, og her hjemme er det så småt begyndt at blive koldere så derfor er der bare nogle ting man ikke kan leve uden her til vinter! Jeg har samlet 4 af mine musthaves.

Læbepomade Her til vinter kan læber blive ret hurtigt tørre, så derfor er det en god idé at have en god læbepomade. Den jeg har valgt er fra Elizabeth Arden og redder mine læber hver vinter.

Varme SokkerVarme sokker er et must! Ligemeget om man skal ud ad døren eller bare tuller rundt derhjemme kan man altid bruge varme sokker, og det er et bonus hvis det er en fed og anderleds farver

Netflix er et must til de kolde dage under dynen eller en hyggelig veninde aften.

Te Sidst men ikke mindst the! Jeg elsker te og der er meget forskeligt slags te ,jeg er stor "fan"af meget forskelligt slags te så jeg har (desværre) kun valgt en fra pukka.

Håber det kan bruges møøs <3


Likes

Comments

Heyoo. Idag var jeg sammen med en af mine veninder Anna efter skole hvor vi tog til Fredriksberg Centret og derefter til Spinderiet i Valby, vi fik spist lidt frokost! Vi gik lidt rundt selvom det var virkelig koldt. Anna skulle så hjem ved omkring 17-tiden så jeg skulle vente lidt til min mor fik fri fra arbejde, på vej hjem købte vi noget sticks'n'sushi

møs <33

Likes

Comments

Jeg har desværre ikke lavet noget blogpost i den her uge før nu, jeg har haft en masse lektier for og ovenikøbet været syg, men nu er jeg endelig blevet rask igen! i kender vel næsten alle SKAM? hvis ikke hvor har i været henne? hehe. Ej men SKAM er en norsk ungdomsserie som handler om 5 piger: Noora, Sana, Vilde, Eva og Chris de bor i Oslo Norge. Serien handler om gymnasielivet som indebærer fester,drenge,drama, kærlighed osv.. Sæson 3 er endelig ude og der kommer nye afsnit ud hver fredag, hvilket for mig er lang tid fordi jeg allerede har set alle afsnittene...

Min insta : @emiliarebecca 

Her kan i se SKAM <33 HER

Likes

Comments

​Idag og det søndag og det betyder sidste dag af ferien, hvilket er ret trist. I denne ferie var jeg desværre ikke ude og rejse men fik alligevel formået af få det bedste ud af regnfulde Danmark. Jeg var et par i byen med nogle forskellige   veninder, fået ryddet op på mit værelse,været sammen med familien og så var/er jeg syg. Idag skal jeg lave nogle lektier, gør mig klar til sokeln imorgen og arbejde med bloggens design og lavet nog fede blog indlæg!

Tusind tak til jer som gider at bruge tid på at læse mine blogpost! I må også meget gerne skrive nogle blog post ideer.

Håber i alle havde en god ferie! Forresten følg gerne min insta @emiliarebecca

Møss<33

Likes

Comments

Velour

Så nu er jeg i gang med mit første blogpost. Det handler selvfølgelig om Autumn og Winter trends 16/17. Jeg er så begejstret for nu skal i høre den første trend er velour. Velour er sådan et smuk materiale , og det flotteste tøj kan kreeres, velour kan bruges til mange ting i mode verdenen for eksempel:Jakker,frakker,trøjer,kjoler,sko og bukser you name it.

Purple Happiness

Trend nummer 2: Purple happiness eller som det på dansk ville hedde lilla glæde. I den kommende Autumn/Winter vil den smukke lilla farve ramme de største mode butikker.Denne lidt anderleds farve kan gøre ethvert outfit lidt mere spændende at kigge på, den lilla farve findes ikke kun på tøj men også accessories.

Check Pattern

Den tredje og den sidste trend er tern. Denne trend er noget for sig, den kan bruges til for eksempel en mere formelt dag eller middag eller en dag ude,det vil sige man kan dresse den ned og dresse den op til de forskellige ting man nu skal. Der så mange farver at vælge i mellem så man kan som sagt dresse den op og dresse den ned!
Men det er ikke sidst gang jeg laver et post om trends, jeg vil opdatere løbende.

Håber i kunne lide mit første post<3

Likes

Comments

Den 3 november kl 8:00, det vil sige lige om lidt offentligører Kenzo og H&M deres kollektion. Vær klar på en masse stærke farver, vilde dyreprints og de fedeste designs.

Kollektion kan findes Her

Møss <33

Likes

Comments

Heeey <3

Nu er det snrt efterårsferie, hvilket er skønt så er man jo fri for skole og alt det der hører med! Men jeg skal desværre ikke på ferie, men det betyder ikke at jeg skal væren hjemme. Jeg har en masse efterårsplaner og jeg ville gerne dele nogle få med jer, og så vil jeg også lave et efterårsoutfit.

Sko: Gucci Her 

Taske:Proenza Schouler, min er i medium men jeg kunne kun finde large Her ​

Frakke:Her 

Sweater Kenzo: Kunne ikke finde den jeg havde på, men en der ligner min har en form for store "palietter" på Her 

Jeans: Dsquared, kan desværre ikke finde den!

Tørklæde: Her

Efterårsplaner. Jeg skal ses med en del af mine veninder, vores plan  indtil videre er at vi skal i Tivoli gå lidt rundt i indre by, og spise på nogle af de forskellige Caféer København byder på.

Tivoli Jeg regner ikke med at jeg skal i tivoli en gang, da jeg har årskort jeg skal også i tivoli med min mor mor datter hygge! det var to af mine efterårsplaner, men jeg er sikker på at mine forældre finder på meget mere!

Møs<33

Likes

Comments

Proenza Schouler udtales "Pro-en-za Skoo-ler" Mærket blev stiftet i 2002 af Jack McCullough og Lazaro Hernandez

Men som i kan se indgår Proenza ikke i nogle af navne og det gør Schouler hellere ikke. Proenza er Hernandez mors pigenavn altså hendes navn inden hun blev gift og Schouler McCullough mors pigenavn.

I 2008 kom den meget kendte PS1 handbag verden tilkende, dog var tasken aldrig på catwalken da den skulle være tidsløs det vil sige at man kunne bruge det når man havde lyst og den ville aldrig gå af mode. Senere hen blev tasken en signatur for mærket. Tasken har hellere ikke et stort logo hvor der står Proenza Schouler, dog er der et lille mærke på siden af tasken, der er ikke noget stort logo da deres motto er dem der skal vide hvad det er ved det!

Dog laver de ikke kun tasker men også tøj,sko og accessories

Jeg har været så heldig at få en PS1 medium Handbag i Suede/Ruskind i Navy prisen på tasken er 11.595,00 DKK og kan fås i HollyGoligthly


møs <33

Likes

Comments