Fashion

Source: instagram & tumblr

Jeg har længe været på udkig efter de såkaldte "french grocery bags" Hvis man følger godt med på instagram kan det næsten være umuligt ikke at spotte disse mega cool net! Jeg fandt nettene ved en tilfældighed, da jeg faktisk gik efter nogle tassel earrings som en blogger havde nævnt man kunne købe i hm til 40 kr. (WHAT!) haha.

Nettet kan findes her

her

Håber i har haft en skøn uge indtil videre!Xx


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

#nouwoutfit

Outfit fra Idag
Trøje: Gucci
Frakke: Burberry
Sko: Gucci
Solbriller: Dior
Bukser : ZARA
Taske: Balenciaga
Håber i har haft en vildt god ferie!! Xx

Likes

Comments

Travel

Jeg er endelig hjemme fra Paris. Nok ikke helt præcist det man skriver efter en ferie! Som jeg nævnte i en af mine forrige blogpost, (her ) var det en skole-tur med mit fransk hold. Så man skulle tidligt op, vi gik også rigtigt meget så tilsidst blev jeg lidt øm i benene , så det er dejligt at være hjemme og holde weekend, og ferie, bortset fra at jeg er blevet syg:(

Vi kørte klokken 4:00. Vi ankom til lufthavnen kvart over 4:00. Derefter mødtes jeg med min klasse. Da vi kom lidt før tid stod min bror og jeg og ventede, da klokken blev halv fem sagde vi farvel til hinanden ved check ind skranken-jeg blev kørt af mine storebror da mine forældre var på forretningsrejse. Da alle havde checket baggagen ind smuttede vi på Joe & Juice hvor vi fik noget lækkeret morgenmad! Vi fløj kl 6:30 så da vi havde fået vores morgenmad gik vi hen til gaten, da vi ikke have så lang tid til at spise. Vi landede kl 9:30, vi blev hentet af en bus hvor vi blev kørt hen til vores hotel hvilket lå ret centralt. Vi havde ikke så meget tid på hotellet, da vi havde et stramt program. Dagene gik på at, udforske byen, se de flotte seværdigheder Paris byder på, besøg på forskellige museer og cafébesøg.

Jeg håber i får en god weekend og god ferie!! Xx

Likes

Comments

Slip ons : ZARA / Taske:Gucci /Bukser: ZARA / Sneaks: Gucci / Skjorte: Zara

I collagen ovenover har jeg samlet nogle af mine yndlings "flower items"

Nogle af disse items er fra Gucci, det betyder så at de ligger i en lidt dyrere prisklasse end de items jeg har valgt fra zara. Men man evt. spare op til det item man ønsker sig!

Det blev ikke et så langt indlæg, da jeg har lidt at se til Idag!!

God søndag!XxLikes

Comments

Travel

Hello søde læsere!! På tirsdag flyver jeg til Paris med mit franskhold og 9 klasserene. Det vil sige at, på min skole er fransk et valgfag-da vi allerede har tysk som ikke er et valgfag. Så det er ikke alle fra min klasse der skal med det er kun otte fra klassen, og jeg har ikke helt styr på hvor mange der skal med fra parallel klassen haha.. Men alt i alt bliver vi 35 elever.

Vi skal mødes kl 4:30 om morgen hvilket jo er ret tidligt, men vi skal have det meste ud af dagene .Vi er hjemme igen sent fredag aften!!

Da det somsagt er en skoletur, er der også et stramT program. Vi skal gå rigtigt meget, for at kunne se alle de seværdigheder der er. Så der er rig mulighed for at tage insta-værdige billeder ahaha.

Det betyder også at der ikke kommer blogpost op i den kommende uge, men der kommer et post om turen når jeg kommer hjem!!

Ellers kan i følge med på min instagram,hvor jeg dagligt vil ligge billeder op!! :) Min insta

Håber i har haft en god weekend indtil videre!!Xx

Likes

Comments

Heyoo. Idag var jeg sammen med en af mine veninder Anna. Vi har efterhånden kendt hinanden i et par år nu, men vi havde ikke set hinanden i omkring 1,5 måned. Så idag mødtes vi til en late lunch. Hvor vi fik indhentet det der skulle indhentes haha. Men selvfølgelig skulle vi lige tage nogle outfit billeder.

Sneaks Gucci Her // Jakke Zadig & Voltaire Her (Dog er den udsolgt)// Givenchy t-shirt Her // Jeans Object (Kan desværre ikke finde dem online) // Halstørklæde Louis Vuitton Her -Kan ikke finde det i blåt på nettet, men kan findes i butikken// Taske Balenciaga Her//.

Xoxo Emilia

Likes

Comments

Fashion

For nogle få måneder siden fandt jeg mærket Limi Copenhagen. De sælger tasker og net! Det der fangede min opmærksomhed var at taskerne er lavet af lam, hvilket man ikke ser ofte. De producere taskerne i de vildeste farver, bla gul & rød. Hvis man ikke lige har lysten eller pengene til at spendere 2.300 kr. på en taske, laver de somsagt også net som ligger til en rimelig pris, de koster 400 kr.

Jeg har linket til nogle af mine favoritter.

Net & Tasker

xoxo Emilia

Likes

Comments

Fashion

Jeg har ledt efter dette Hosbjerg sæt, lige siden jeg så det på Barbara Egholms instagam og det har været udsolgt lige siden! Men en af min mors veninder fik sættet i hendes butik, og idag fik jeg det købt, eller rettere sagt jeg fik det i gave. Så nu venter jeg på at det kommer og så skal jeg nok poste nogle billeder med sættet på!

Prisen er 699 kr. pr del hvilket er en ret overkommelig pris !! Men det er udsolgt online, men har fundet blusen hos magasin som i kan finde her men bukserne er udsolgt, de kan findes her...

xoxo E

Likes

Comments

Everyday

Outfit of the day

Taske// Proenza Schouler Frakke// ZARA Sneaks// Alexander McQueen Strik// Malene Birger Jeans// Gucci

Heyoo. Jeg startede min dag ud som alle andre morgner. Derefter skulle jeg i skole, men da jeg bliver kørt hver dag så er jeg fri for at stå op tidligere! Men det var ellers bare en normal skoledag. Jeg havde fri kl 13:45 og jeg skulle først være inde i byen kl 15:15 hvor jeg skulle mødes med en af min bedsteveninder Anna. Så jeg blev hentet fra skolen og kørte så hjem. Da jeg omkring kl 15:00 mødte ved et tilfælde en af mine veninder Martha som faktisk også har en blog som i kan finde her. Så da Anna (Annas blog her) kom fik vi snakket lidt- da vi alle kender hinanden. Men derefter skiltes vi. Anna og jeg gik så lidt rundt i byen hvor jeg fik købt nogle småting. Da vi så havde kigget lidt rundt, blev vi ret sultne så vi besluttede os for at gå på 42raw! Og det kan helt klart anbefales- vi begge fik bestilt en acai bowl og en kaffe til. Det resulterede i at vi fik en lille debat om hvordan man udtaler acai

Efter vi havde spist besluttede vi os for at tage nogle insta-billeder & outfit billeder som i også kan se ovenover.

Så blev klokken omkring 18:00- og så gik vi hver til sit.

-Emilia!Xx

Likes

Comments

Contains affiliate links Fashion

Klik på det bestemte item, og du kommer dirkete til produktet på Ganni´s hjemmeside!

Jeg har samlet mine favoritter fra Ganni, og håber at jeg snart for købt mindst en af de overnævnte items!! Jeg syntes det er vildt cool at Ganni er begyndt at lave solbriller, men solbrillerne bliver ikke min første prioritet da jeg har alt for mange solbriller haha. Men kjolen og nederdelen står højt på listen.

Jeg er blevet helt vild med Gannis "space cowboy" kollektionen, og det bliver nok t-shirten der bliver det første køb fra den kollektion.

Det blev ikke et så langt blogpost, men håber at den stadig kan bruges!

-xoxo Emilia <3

Likes

Comments