Rejser

Har samlet en masse fine billeder fra min Paris tur i starten af april. Håber snart at jeg vender tilbage!!

Stort tillykke til alle som blev færdige med folkeskolen igår. Sommerferien nærmer sig, men først skal der lige nogle eksmaner på plads- derfor er jeg også lidt inaktiv på bloggen! XX

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Personlig stil

Balenciaga HERE // ZARA HERE

Sad her til aften og kiggede lidt rundt på ZARAs hjemmeside, og faldte over den vildt fine skjorte som minder utrolig meget om Balenciaga slikkepinds agtige skjorte som bla. er set på Pernille Teisbaeks instagram. Men ZARAs pris på skjorten er meget billigere end Balenciagas. Kunne desværre ikke fin skjorten på hjemmesiden, men fandt kjolen.


Likes

Comments

Moodboard

Ovenover har jeg samlet nogle vildt fede billeder og outfits jeg ville elske at bære!

Der har stået stille på bloggen i stykke tid nu, da jeg både har været i Berlin med min klasse og forberedelserne til årsprøverne er startet. Jeg har min første "eksame" på onsdag i næste uge til og med fredag, derefter har jeg en "pause"(har stadig normale skoledage) hvor jeg så skal læse op til de mundtlige prøver som starte i starten af juli. Så derfor kommer der kun nogle få blogpost op, men så snart jeg er færdig med prøverne er jeg igen aktiv på bloggen!


Likes

Comments

Personlig stil

Source: instagram & tumblr

Jeg har længe været på udkig efter de såkaldte "french grocery bags" Hvis man følger godt med på instagram kan det næsten være umuligt ikke at spotte disse mega cool net! Jeg fandt nettene ved en tilfældighed, da jeg faktisk gik efter nogle tassel earrings som en blogger havde nævnt man kunne købe i hm til 40 kr. (WHAT!) haha.

Nettet kan findes her

her

Håber i har haft en skøn uge indtil videre!Xx


Likes

Comments

Rejser

Jeg er endelig hjemme fra Paris. Nok ikke helt præcist det man skriver efter en ferie! Som jeg nævnte i en af mine forrige blogpost, (her ) var det en skole-tur med mit fransk hold. Så man skulle tidligt op, vi gik også rigtigt meget så tilsidst blev jeg lidt øm i benene , så det er dejligt at være hjemme og holde weekend, og ferie, bortset fra at jeg er blevet syg:(

Vi kørte klokken 4:00. Vi ankom til lufthavnen kvart over 4:00. Derefter mødtes jeg med min klasse. Da vi kom lidt før tid stod min bror og jeg og ventede, da klokken blev halv fem sagde vi farvel til hinanden ved check ind skranken-jeg blev kørt af mine storebror da mine forældre var på forretningsrejse. Da alle havde checket baggagen ind smuttede vi på Joe & Juice hvor vi fik noget lækkeret morgenmad! Vi fløj kl 6:30 så da vi havde fået vores morgenmad gik vi hen til gaten, da vi ikke have så lang tid til at spise. Vi landede kl 9:30, vi blev hentet af en bus hvor vi blev kørt hen til vores hotel hvilket lå ret centralt. Vi havde ikke så meget tid på hotellet, da vi havde et stramt program. Dagene gik på at, udforske byen, se de flotte seværdigheder Paris byder på, besøg på forskellige museer og cafébesøg.

Jeg håber i får en god weekend og god ferie!! Xx

Likes

Comments

Slip ons : ZARA / Taske:Gucci /Bukser: ZARA / Sneaks: Gucci / Skjorte: Zara

I collagen ovenover har jeg samlet nogle af mine yndlings "flower items"

Nogle af disse items er fra Gucci, det betyder så at de ligger i en lidt dyrere prisklasse end de items jeg har valgt fra zara. Men man evt. spare op til det item man ønsker sig!

Det blev ikke et så langt indlæg, da jeg har lidt at se til Idag!!

God søndag!XxLikes

Comments

Rejser

Hello søde læsere!! På tirsdag flyver jeg til Paris med mit franskhold og 9 klasserene. Det vil sige at, på min skole er fransk et valgfag-da vi allerede har tysk som ikke er et valgfag. Så det er ikke alle fra min klasse der skal med det er kun otte fra klassen, og jeg har ikke helt styr på hvor mange der skal med fra parallel klassen haha.. Men alt i alt bliver vi 35 elever.

Vi skal mødes kl 4:30 om morgen hvilket jo er ret tidligt, men vi skal have det meste ud af dagene .Vi er hjemme igen sent fredag aften!!

Da det somsagt er en skoletur, er der også et stramT program. Vi skal gå rigtigt meget, for at kunne se alle de seværdigheder der er. Så der er rig mulighed for at tage insta-værdige billeder ahaha.

Det betyder også at der ikke kommer blogpost op i den kommende uge, men der kommer et post om turen når jeg kommer hjem!!

Ellers kan i følge med på min instagram,hvor jeg dagligt vil ligge billeder op!! :) Min insta

Håber i har haft en god weekend indtil videre!!Xx

Likes

Comments

Heyoo. Idag var jeg sammen med en af mine veninder Anna. Vi har efterhånden kendt hinanden i et par år nu, men vi havde ikke set hinanden i omkring 1,5 måned. Så idag mødtes vi til en late lunch. Hvor vi fik indhentet det der skulle indhentes haha. Men selvfølgelig skulle vi lige tage nogle outfit billeder.

Sneaks Gucci Her // Jakke Zadig & Voltaire Her (Dog er den udsolgt)// Givenchy t-shirt Her // Jeans Object (Kan desværre ikke finde dem online) // Halstørklæde Louis Vuitton Her -Kan ikke finde det i blåt på nettet, men kan findes i butikken// Taske Balenciaga Her//.

Xoxo Emilia

Likes

Comments