#nouwoutfit Nederdel: ZARA | Sko: GUCCI | Tee: Ganni | Taske : Proenza Schouler
Idag mødtes jeg med en af mine barndoms veninder. Først tog vi ud til Fisketorvet hvor vi var i en halvtimes tid, derefter tog vi bussen til "The Mad hatter" hvor man kan købe byens bedste Bubble tea- helt klart en anbefaling! Derefter tog vi ind til indre by hvor vi fik kigget lidt rundt og shoppet. Imorgen har jeg sidste eksamen og derefter har jeg sommeferie, onsdag tager jeg afsted til Norge! Xx

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Personlig stil

Idag havde jeg lige en pause på en times tid, den brugte jeg på at lave de kendte tassel earrings. Det er ikke første jeg laver øreringene, har en del par liggende haha så det gik hurtigt. Ellers har jeg "bare" læst op til min dansk eksamen som jeg skal op i imorgen, er lidt nervøs :( 

håber jeres dag har været lidt mere spændene end min! Xx

Likes

Comments

Jakke: Zadig & Voltaire//Tee:Alexander McQueen// Cover:Prada
Imorges tog jeg til Fisketorvet, da jeg lige skulle forbi ZARA for at købe en kjole som jeg havde ledt efter vildt længe! Det betød også nogle spejlbilleder i ZARA's prøverum haha..
Jeg er snart færdig med alle mine eksaminer, hvilket også betyder at jeg har ferie fra i næste uge! Jeg bliver også mere aktiv på bloggen, og har en masse fede indlæg i tankerne!
Håber i har haft en god mandag trods det dårlige vejr!Xx

Likes

Comments

Contains affiliate links

Picture Source: Tumblr

Ovenover har jeg samlet nogle vildt fede outfits og billeder, som inspiration.

Lige pt er unforgettable by French Montana en af mine yndlingsange så den skal også med!

Likes

Comments

Rejser

Har samlet nogle billeder fra min seneste tur til London

Jeg har været i London så mange gange at det helt ufatteligt, har nok også noget at gøre med at vi har en lejlighed derovre- Hvilket passer mig så fint, da London er min yndlingsby!

Men jeg vil ikke nævne de "Basic" turist attraktioner. Derimod nogle steder man (måske) finder efter et par gange i London.

Said London: Ligger i SoHo, det er chokolade café- og nok den bedste. Cafeen er Italiensk. Chokoladen smager så godt, hvis man skal prøve det for første gang, så er et sikkert valg en kop varm kakao og brownie!! Der er alle slags chokolade, hvid, lys, mørk osv. Så klart en anbefaling herfra.

Selfridges: Er et stort must-have at besøge, især hvis man er glad for mode og shopping. Her kan man finde alt fra streetwear til highend, og deres shoe heaven er noget for sig selv(😍) Helt klart et besøg værd.

Pauls: Her kan du få rigtig britisk morgenmad, så hvis man er interesseret i det er det helt klart et must!! Her er det ikke kun morgenmad men ting til den søde tand, som smager sååå godt haha.

SoHo: Er helt klart et besøg værd til den instagram venlige type, her finder man en masse fine farverige huse. Så fint!!

Et lille tip:

Hvis man er træt af at gå på hovedgaderne så drej ned af en hovedgade. Kan med garanti fortælle dig at der er mange hyggelige fortovs cafeer og "små" hyggelige butikker.

Likes

Comments

Contains affiliate links Personlig stil

Direkte link, bare dobbeltklik

Jeg har altid været fan af lidt anderleds og cool øreringe. Så derfor har jeg samlet en masse cool ørering som jeg med glæde vil have i min smykkekollektion. Jeg har endelig fået læseferie, så der skal nok komme en masse indlæg op, når jeg har pause fra læsningen!

Håber i får en fantastisk weekend!!Xx

Likes

Comments

Rejser

Har samlet en masse fine billeder fra min Paris tur i starten af april. Håber snart at jeg vender tilbage!!

Stort tillykke til alle som blev færdige med folkeskolen igår. Sommerferien nærmer sig, men først skal der lige nogle eksmaner på plads- derfor er jeg også lidt inaktiv på bloggen! XX

Likes

Comments

Personlig stil

Balenciaga HERE // ZARA HERE

Sad her til aften og kiggede lidt rundt på ZARAs hjemmeside, og faldte over den vildt fine skjorte som minder utrolig meget om Balenciaga slikkepinds agtige skjorte som bla. er set på Pernille Teisbaeks instagram. Men ZARAs pris på skjorten er meget billigere end Balenciagas. Kunne desværre ikke fin skjorten på hjemmesiden, men fandt kjolen.


Likes

Comments

Moodboard

Ovenover har jeg samlet nogle vildt fede billeder og outfits jeg ville elske at bære!

Der har stået stille på bloggen i stykke tid nu, da jeg både har været i Berlin med min klasse og forberedelserne til årsprøverne er startet. Jeg har min første "eksame" på onsdag i næste uge til og med fredag, derefter har jeg en "pause"(har stadig normale skoledage) hvor jeg så skal læse op til de mundtlige prøver som starte i starten af juli. Så derfor kommer der kun nogle få blogpost op, men så snart jeg er færdig med prøverne er jeg igen aktiv på bloggen!


Likes

Comments