Hej på er!

Idag kände jag mig kreativ och bestämde mig för att göra en lite annorlunda look med mycket färg. Till denna make använde jag min senast hemkomna palett från Morphe brushes "Picasso palette". Vad jag gillar med paletten är pigmenteringen på skuggorna och att de var hyfsat enkla att arbeta med. Färgerna blandades enkelt med varandra och det var inte heller så svårt att sudda ut vid kanterna så att det blev en naturlig övergång till min ögonlocksfärg.

Som bas använde jag den vita skuggan och applicerade på hela locket och vid den undre fransraden. Sedan började jag helt enkelt att packa på färgerna och blenda ihop dem med varandra. För att göra den glittriga eyeliner tog jag ögonfranslim (vilket jag inte vet om det är särskilt bra att sätta på ögonlocket) och målade på med en tunn pensel. Sedan tog jag ett vitt lösglitter från Viva la diva och med hjälp av en liten borste så tryckte jag på glittret. För att öppna upp ögat ännu mer använde jag en vit kajal och satte på vattenlinjen. Sedan avslutade jag med mascara.

​(Inget i inlägget är sponsrat)

Likes

Comments

Hej allihopa!

Idag har jag experimenterat med min nya palett från Morphe Brushes "The Picasso Palette" vilket är en väldigt rolig palett med riktigt klara och pigmenterad skuggor. Det blev en lila och rosa look, den ser till och med lite ceriserosa ut. Den här looken skulle jag inte bära till vardags utan kanske till klubben eller festen. Framöver kommer jag göra lite udda sminkningar med hjälp av denna palett, experimentera mig fram och se vilka färger som fungerar med varandra. Med hjälp av min Meet Matt(e) Palett skapade jag en bra övergång mellan det lila och ögonlocket med färgen Matt Hung. Till det skimriga använde jag en skugga från Makeup Revolutions palett som heter ULTRA Eyeshadows Beyond Flawless och färgen på skuggan heter Spice. Ni får ha en fortsatt bra dag så länge!

(Inget i inlägget är sponsrat)

Likes

Comments

Hejsan allihopa!

Som den nystartade blogg detta är tänkte jag börja med en simpel look, min every day look. Denna sminkning bär jag i princip varje dag. Just nu pluggar jag och då blir denna make lagom tung, går snabbt att göra och är väldigt fin och naturlig. Alla produkter ser ni på bilden nedanför!

Alltid innan jag börjar sminka mig så smetar jag på ett lager fuktkräm då min hy alltid är så torr efter natten. Som bas använder jag concealern Instant Age Rewind från Maybelline New York och sätter den med ett puder som heter Matte Maker, också från Maybelline. När jag sätter concealern använder jag en svamp och för att borsta bort överflöd av puder använder jag en buffing brush från Real Techniques.

För att få lite färg i ansiktet använder jag bronzern från The Balm, Bahama Mama och en blush från Bourjois. Vi kan ju inte glömma highlightern så jag använder The Balms Mary-Lou Manizer till det. Jag fyller lätt i mina ögonbryn med The Make Up Stores Tri brow. Alla borstar jag använder till bronzer, blush och highligt är från Real Techniques och ni ser dem på bilden.

Till ögonskugga använder jag min favorit palett The Balms Meet Matt(e) Nude. Jag använder endast 3 av skuggorna till denna make, Matt Malloy som basfärg, Matt Singh på ögonlocket och som övergångsfärg i globlinjen och till sist Matt Rosen i globlinjen. Även här använder jag endast borstar från Real Techniques.För att markera ögat använder jag min eyeliner från IsaDora och avslutar med en mascara från Maybelline.

​(Inget är sponsrat i detta inlägg)

Likes

Comments