Även de som inte är sjuka. Det är visst ett nytt uttrycka man kan använda om att rensa ut. Tycker inte det känns bra att använda det. Min bästa kompis sa att hon gjorde det men det var på riktigt. Hon visste att hennes dagar var räkande och hon gav bort saker till rätt personer.

Men jag har för många dukar! Fina gamla som mormor och farmor vävt och broderat. De går ju inte att slänga och ingen villa ha dem. De får värma hyllorna ett tag till.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu var det så tomt i kyl och frys att det var tvunget att åka till affären fast det var lördag. Skafferiskåp och lådor är ju nästa alltid fulla med allt möjligt från alla boxar men middagsmat var helt slut.
Hade kuponger på kyckling för 60 kr från en reklamation, 50 kr från Ica , också reklamation, 30 kr kupong ftån Smartson  och så såldes julens knäckebröd ut för 10 för de stora och 5 för de små så summan för detta blev 38 kr!

Likes

Comments

Började misströsta. Det har varit grått, milt och regn så länge nu så det var verkligen uppiggande med allt ljus det blir när solen kommer!

Lång promenad vid "dammarna" med en bok i öronen. Härligt!

Likes

Comments

...men idag blev det lite så. Stora COOP hade utförsäljning av sina julsaker. Alltså köpte vi nått onödigt vi inte alls behövde men ändå inte kunde motstå för att det var 75 % rabatt.
En stor lite modernare elljusstake för 99 kr och två stjärnor på fot a' 20 kr.
Vi får väl skaffa större bostad, bygga ut eller ge bort!
6 rullar julpapper på Jula som också hade 75 % rabatt på julsakerna men det var mer ett sparaköp för den superstor rullen papper som mannen fick via sitt jobb för 10 år sen är nu nästan slut och det kan bli kul med nått annat motiv på paketen till nästa år. 6 rullar kostade 15 kr.

Likes

Comments

Så roligt när de kommer, så fantastiskt när de är här och lite sorgligt när de åker. Alltid likadant men vi ses ju till påsk om inte förr.

Vänta, vänta på kussarna.
Småttigaste lärde sig rita en huvudfoting.
Lekalekaleka.
Det var en snäll fin tomte som kom.
Kvällsbadet.
Finaste julklappen?
Mat.
Utelek.
Hejdå lilla hjärtat, kommer att sakna dig!

Likes

Comments

*innehåller reklam för City Gross*

Lagom till det blir dax med matinköp på nyåret finns det nu en kod som ger 100 kr rabatt på city gross matkassar. Det finns feta olika att välja på så någon passar säkert.
Använd koden Helt100 så får du 100 kr i rabatt.

Likes

Comments

Kul att rimma, kul när klappen delas ut och mottagaren gissar.
Rimmar ni till era klappar?
Jag har svårt att ge en utan rim precis som jag har svårt att skicka julkort och bara skriva under med namnen. Skriver alltid en liten hälsning av annat slag också men är nästan ensam om det eftersom jag nästan aldrig går nåra sådana.

Ser inte mycket ut för världen just nu men får stelna, klippas till och slås in i papper så blir det nog fina kolor?

Likes

Comments