Får väl se det som ett experiment och se vad som händer. 11 dagar tidigare än förra året. Då tog det 5 dagar innan man kunde se det första gröna. Spänande att se vad som händer nu. De gröna som sticker upp från jorden är vitlöken jag satte på julafton. Nån har smakat på den! Nån underjording för locket har varit på hela vintern.

Jodå påskliljorna blommar!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag när vi hade fortsatt röjning i trädgården och jag grävde runt i komposten dök dessa upp. Vad hade de där att göra och hur kom de dit? Jag är väl inte slarvig?

Potatiskalare är nog användbar men den där sekatören hade helt rostat ihop.
Ger mig anledning att beställa en prenumeration på den där trädgårdstidningen som det var bl.a sekatör som premie. Man behöver ju flera.

Likes

Comments

Så här vackert är det i min stad nu.
Älska våren, älska Lund!

Likes

Comments

Eftersom det är våffeldagen idag så vad kunde passa bättre än detta? Våfflor med glass, björnbärs- och plommonsylt.
Gott efter att vi varit två turer till tippen och sen trädgårdsarbetat i ett par timmar.

Likes

Comments

För några veckor sedan var det en tävling på lev GRATIS blogg där man skulle kommentera med något bra spartips. Jag skrev en liten historia om hur jag tänkt och hur det blev när man blev så ung mamma och hur vi tänkte sen framöver. Och jag vann och i dag kom priset!

En helt fantastisk skål från ALESSI och som överraskning en fin blå kökshandduk från almedals och en trevlig hälsning på kortet.
Tack igen lev GRATIS
och du som inte följer hennes blogg, gör det!
levgratis.blogspot.com

Likes

Comments

Pesto från Coop och en Bingolott med posten. Tur man kan rätta lotten på nätet för att spela bingo är nått av det tråkigaste jag vet.

Likes

Comments

Igår tipsade barbamammagratis om en tävling på Bosarpskycklings facebooksida och jag som en gång för länge sedan växte upp där på Bosarps gård gick genast in och tävlade.

och pling i telefonen i morse.....jag hade vunnit så en produktcheck kommer på sikt med posten.

Likes

Comments

Minns att det förra året var så gult och grannt  i perennrabatten av mängder med påskliljor och nu fanns inte en enda.

Men när vi räfsat bort ett tjockt lager löv så fanns de där under. Lite bleka och taniga men nu när de är uppe i ljuset finns det ju chans att det blir gult där till påsk. Fast det är ju flera veckor dit så då har de kanske blommat över. Men då är där nog något annat fint som blommar om vi inte grävt upp allt. En del skall bort och två nya pallkragar skall dit. Odla ätbart på större yta vill jag göra.

Likes

Comments