Här nedan kommer bild på innehållet i januariboxen från kökets box som jag inte blev så överväldigand över och har därför avslutat prenumerationen.

Ang. det där röret med musli som kom i ett paket så har jag nu haft kontakt med mymusli  och och fått beskedet att det är en vinst i en tävling som glossybox hade före jul. Det hade ju kloka survivan egentligen informerat om! Följer ni inte hennes blogg har ni missat mycke och gör det genast tipsar jag.  Kul att vinna så tack så mycket!

Likes

Comments

Kände när jag öppnade boxen att nä nu har jag boxar så det räcker och avslutade denna. Inte så att det var oanvändbara produkter men det blir på nått sätt lite likartat. Ja eller så är man bortskämd?
Det där röret med müsli har jag ingen aning om varför det kom.  Fanns ingen faktura och mitt minne är helt blankt angående detta. Har kontaktat dem.
Är det någon annan som fått och eller vet?

Har länge tänkt att jag måste skriva upp allt jag beställer och när jag sen avslutar för att ha koll. Nu blev det av att börja med detta!
Vet att "Mina tjänster" finns för detta men nu får det bli den här lilla boken som fanns  i Suprisepåsen jag vann på Tiger före ju.

Likes

Comments

Efter 17 dagar på resa är vi hemma igen. Fick genast rusa över gatan till mitt paketutlämningsställe och hämta några paket som sms-aviserats dagligen i många dagar.

Lite roligt av varje hade anlänt och så lite räkningar så klart.
Två paket från Bonshop när de hade varor som var gratis och man bara betalade portot a' 28 kr. Det blev 4 st välbehövda kökshanddukar som får flytta till Paradiset tillsammans med 2 av de 3 servett paketen.  En randig sarongen fanns också i ett av paketen. Har flera men använder dem mycket då vi är på stranden så den blir bra framöver.
En Dove deodorant att prova och utvärdera  från Amelia. 4 st kuponger på kvarg och mannen hade fått 100 kr att handla för på MQ.
Vinsten från klantfia med detoxpulver för 3 dagar hade också kommit. Tack igen! Behöver nog detoxa efter dagar på all in hotell!

Nu städar vi ut julen i sakta gemak. Jetlagen gör sig ju påmind några dagar.

Likes

Comments

Slappar och läser alla härliga inlägg från bloggarna jag följer. Blir sugen på någon tidningsprenumeration  och glad över en vinst hos fina Klantfia. ​Jag har det bra jag!

Kram till er alla!

Likes

Comments