Igår när vi var och åt så var min tanke att vi skulle gå ännu längre upp på berget men så blev vi ju invisade på den där restaurangen av den trevliga kvinnan och hamnade där och åt meze och var supernöja. Idag vinkade vi på henne och sa not today och hon vinkade glatt tillbaka. Alltså travade vi vidare dit jag tänkt och vilken hit. Vet inte när jag åt så gott på någon restaurang sist. Tycker ofta inte det är så gott som förväntat. Men detta var gott och även här så otroligt trevlig personal. Värt varenda steg i brant backe.

Grekisk sallad med vitlöksbröd och olivolja pressad av oliver från deras egen odling.

Lammben med en massa goda tillbehör. Köttet var så mört och allt var så välkryddat.

När vi sagt att vi var så nöjda och mätta att vi inte orkade någon dessert så fick vi var sin lite glass och sen när vi gick två små vinflaskor.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår då vi anlänt hit på vår vårresa och regnet öste ner och det var 12° var mannens inspireration för att promenera och hitta något trevlig ställe att äta på lika med noll och jag sa ok du får bestämma idag men inte imorgon.

Idag bestämde alltså jag och det blev en promenad långt upp för en backe en bra bit från havet och vilken god mat vi fick och så trevligt bemötande och ungefär samma pris som för den smaklösa tråkiga moussakan vi fick igår och då drack jag vatten och idag två glas rött.

Likes

Comments

Maten var god men det fanns bara tre små bitar kalvlever på hans tallrik och eftersom han ätit den rätten ett flertal gånger så vet han hur det skall se ut!
Kompensation var god och nu är vi mätta och skall promenera hem i blåsten och kylan.

Likes

Comments

Tre paket Bullens korv och en paket Delicacaobollar kostade 25 kr.
Snurra på Bullenskorvhjul kan man göra kl 11.00 på vardagar via deras Facebooksida men Delicattävlingen är avslutad.

Om en stund blir det Bishops Arms  med våra 150 kronors kuponger.
Gå med i klubben via deras hemsida du med så får du också 150 kr då och då att äta för.

Likes

Comments

När jag handlade en massa mat på mat.se före påsk köpte jag bland mycket annat en påse torkad surdeg som var billigt/kort datum, 4.70 kostade den.
Ja hela köpet där blev ju så billigt att man baxnar! 714 kr med 200 kr nykundrabatt och 100 kr tillbaka på Wrapp och sen kommer det på sikt 200 kr tillbaka från Cashbackshopping blir i slutändan 214 kr.
Gratis hemburet till dörren!

Brödbaket gick väl till på samma sätt som vid vilket brödbak som bara fler jäsnigar      3 ×1 timme.

Två stora fina goda bröd blev det. Gott till de sista påsksillresterna.

Likes

Comments

Efter att det regnade hela dagen igår var det härligt att vakna till en solig dag!

Flyga drake på stranden och härlig promenad på fm sen våfflor och pannkakor till lunch. Nu chillar alla!

Likes

Comments

Ja inte långfredagstradition utan första kvällen sonnummertvåfamiljen är på besök så serveras det alltid pannbiff med lök och jodå det serverades andra tillbehör till också.

Likes

Comments

Regn och rusk hela dagen ända till nu kl 17.30 då solen faktiskt tittar fram har bjudit på inomhussysslor.

Först tog jag tag i några av äpplena som fortfarande finns kvar. Två kok mos blev det och det ena hamnade i en rulltårta. Mannen bakade sin favoritkaka, Spetskaka som finns i Sju sorters kakor och den är bara så god! Två olika sorters muffins blev det också så nu finns lite fika till alla de fina som kommer och firar påsk med oss  om någon dag.

Likes

Comments

Det var tid att göra nått åt vårt dyra Telia abonnemang  och jag ringde för att säga upp det .Tanken var att sen skaffa Vimla eller Hallon men har varit lite rädd för att här längs kusten är täckningen sämre än inåt landet.
Efter diskuterande fram och tillbaka fick vi ett så bra erbjudande så vi blev kvar hos Telia men nått blev fel. Jag tog för givet att det nya skulle starta när det gamla gick ut om 6 veckor och till dess har vi ju fått wi-fi med fiber i Paradiset och då behöver vi ju inte så stor surfmängd för wi-fi finns ju överallt. Men det ny gick igång genast och då blev mitt helt plötsligt uppanvänt!?

Ja så här kände jag mig imorse men två samtal senare så blev det nog rätt och bra för nu kan vi surfa båda med stor mängd fram till dess fiberbredbandet kommer igång och det blir sparade hundralappar varje månad.

Likes

Comments

Ja jag satte ju hur många som i somras men det är inte helt enkelt att få dem att rota sig och sen skall de ju överleva vintern.

Dessa tre är de som är kvar! Blir spännande att se vad de är för några. Får bli i krukorna ett tag till tills jag gjort rosrabatten lite större och köpt hem jord.

Likes

Comments