Vi beställde var sin box mannen och jag då när det fanns en kod som gav halva priset. 64 kr istället för 129. Vi gick via Cashbacker och Refunder och i slutändan kostar bådas boxarna 54 kr. Vill lova att det är verkligen innehållet värt. Flera riktigt bra produkter och resten helt ok.
Bild på innehållet får komma senare då jag inte vill lura någon på spänningen när man lyfter på locket.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

På morgonpromenaden hamnade jag på Lekia eftersom det satt en stor skylt på dörren:
Utelek
70% rabatt
Tittade igenom utbudet och hem och åt lunch och nu har vi varit där mannen och jag och fyndat. Tur vi inte väntade längre för nu hade de börjat plocka undan och skulle fixa för Halloween!?

310 kronor hamnade kalaset på!  Ordinariepris hade varit mer än 1200.
Några kommer nog tycka att Paradiset är ännu bättre nästa sommar.

Likes

Comments

Kom på att jag hade 4 femman lotter till i väskan. Vann ju för ett tag sen 20 kr på en annan lott jag fick från Miljonlotteriet och tog 4 nya lotter för pengarna.
Vins på tre av lotterna så nu har jag 25 kr i vinst!😊
Fick också ett brev från MQ där jag tydligen blivit medlem!? Trodde jag varit det i evigheter. Fick iaf 100 kr att handla för!

Likes

Comments

Äntligen orkade jag cykla iväg och plocka solrosor. Småttigaste bjöd mig på ett gäng virusar när jag var i Stockholm förra veckan och eftersom han är pojke så blev det visst en manlig förkylning av dem.

Här i Lund vår fina stad har man o våras sått mängder med solrosfrön på många ställen och nu finns det hela skogar av dem att bara plocka av till husbehov.
Lyx och gratis!

Likes

Comments

Fick 2 femman lotter från kombilotteri att roa mig med under tiden jag väntar på premien från förra lotten jag beställt därifrån. De utlovade påslakan kommer i oktober.

Likes

Comments

Men det finns ingen chans att man skall kunna ta tillvara alla!
Några kilo blir marmelad senare i dag. Några kan vi äta som de är. Många är kvar i trädet och allt för många hamnade på komposten.

Likes

Comments

450 gram och nu har vi ätit upp den!

Likes

Comments

Tårta med ljus
Frågesport, vad kan ni om J
Fiskdamm för alla
Fest som piggade upp denna regninga lördag

Likes

Comments

Hann träffa sonnummertvå i 10 minuter!
😊❤

Likes

Comments