Var så nyfiken för jag tyckte förra var så bra men som jag sagt tidigare är jag lite kräsen och bortskämd så jag/vi hoppade inte högt av glädje.

Ja och jag hade beställt en extra då när man kunde få till halva priset (dvs 49:-). Hade tänkt att den kunde jag ge bort.

Uppe från vänster: avputtargafflar, skumtvål, proteindryck.
Nedanför: popcorn med smak, proteinpuddibg, ansiktsmask.
Nederst: smaksatt tunnbröd, chokladbar, salta cocosfakes och en grön uggla som är en flaskkork.

Likes

Comments

För ett år sedan så höll mannen och dotter på med att bygga om hennes kök. I två månader lagade hon mat på en liten elplatta i vardagsrummet och diskad på gästtoaletten. Ibland är hon tålmodig! Trötta, nöjda och glada packade de ner verktygen men sådana här projektet  är något i stil med att föda barn. Man glömmer vedermöderna så aldrig mer blir det blev ju så bra så ok en gång till då! För nu har hon ett annat projekt på önskelistan och mannen tycker att Paradisets kök behöver piffas till.

Men det bli som med Rom. Byggdes inte på en dag alltså.

Likes

Comments

I TRY ME appen kan man nu öppna ett erbjudande och få godis för 10 kr gratis på Coop. Eftersom det är tisdag och det har blivit vår handledag så passade jag på att utnyttja erbjudandet.

Likes

Comments

Fast det tar emot måste man ju ibland gå till frissan!

Blev tillfågad om att fylla i en enkät och fck en liten påse med hårmedel som tack.

Likes

Comments

Men det blir ju inte bättre av att man bara sitter inne och deppar över det så dotterfamiljen drog iväg mig till havet.

En promenad rakt ut i havet på den 574 m långa bryggan blev det. Helt vindstilla och massor av svanar i vattnet. Sen vände vi och gick tillbaka!

Likes

Comments

Att det idag skulle vara sticklingbytardag här i sta'n hade jag läst om och igår när vi var en tur till Paradiset i går  tog jag några små skott av min Livblad/Tusenmoder med hem. Jag delade upp dem så det blev fem små paket med plantor.

Det var inlämning mellan 10 och 11 och därefter så skulle man få ta lika många sticklingar som man lämnat. Kön var lång när jag kom dit kl 10.30 och var fortfarande lång efter det jag lämnat mina små och hunnit vara en sväng på sta'n.

Det var så trångt bland borden men eftersom alla pelargoner fanns precis där jag kom in och det var mitt nummer ett önskemål så bytte jag ut mina fem kuponger mot fem olika pelargoner och cyklade nöjd hem.

Likes

Comments

Dis och dimma och + 4 ° i Paradiset men den känns i luften. Våren!
Hämtade hem lilla växthuset och tomat -och gurkfrön som nu skall i jorden.

Likes

Comments

Paprikor och chili på tillväxt och potatis på groddning!

Likes

Comments

Många år innan jag slutade jobba så startade vi en bokcirkel på jobbet när en annan i gänget skulle byta arbetsplats och vi ville fortsätta ha kontak. Det är nog 12-13 år sedan och vi fortsätter att träffas så där 3-4 ggr/termin. En har hoppat av och en har kommit till så vi är 7 så som vi alltid varit och för det mesta så kommer alla eller iaf de flesta varje gång vi träffas.

Vi träffas kl 18 och äter, fikar, pratar jobb (ja de flesta jobbar än) pratar föräldrar, barn och barnbarn och så lite om böcker vi läst.

Min hög sedan sist och så har jag lyssnat på några böcker.

Ikväll kommer jag att bjuda på en sallad och hembakat bröd. Äppelpaj till kaffet sen.

Likes

Comments