Har haft en liten blogg paus på grund av att jag har haft mycket i skolan. Men nu är jag tillbaka och ska försöka att så ofta jag kan. 

Likes

Comments

Sitter nu hos frisören och ska klippa mig och kanske till och med färga det.

Likes

Comments

Tyckte det var dags för en ny design nu när det har börjat bli höst och valde därför den här designen. 

Likes

Comments

​Har varit en lång dag skolan idag också. Och när jag var på väg hem från skolan så tänkte jag att jag måste nog köpa en ny väska smart och de här blev mina favoriter. 

Likes

Comments

Jag är ledsen över att jag inte han blogga igår men jag slutade sent sen hade jag en hel del läxor jag var tvungen att göra. Idag är det också mycket i skolan så jag får se om jag hinner blogga mer ikväll.

Likes

Comments

Hittade de här klänningarna och jag tycker de är så snygga och helst vill jag köpa alla men jag får se vilken jag ska köpa.

Likes

Comments

Idag hade jag sovmorgon jag börjar inte förrän klockan tio. Sen igår var jag ledig på grund av att ettorna skulle iväg med lärarna så att vi fick vara lediga.

Och jag kan inte fatta att det är fredag idag denna veckan har gått så snabbt.

Likes

Comments

Sitter nu på tåget på väg till Lund. Igår hade vi två kemi prov ett som vi visste om det andra var helt oförberett. Men jag tror att det gick bra på båda proven. Idag får vi börja senare vi börjar 9.00 istället för 8.30. Men sen går vi till 15.15.

Likes

Comments

​Idag började andra veckan i skolan och nu är vi igång på riktigt. Och redan har jag fått ett kemiprov till imorgon på säkerkemi. Sen har jag matte, fysik och biologi läxa till imorgon och till på onsdag. Så det blir svårt att blogg nu de här dagarna för jag har väldigt mycket att göra nu. 

Likes

Comments