Satt på vägen hem från k-stad och tänker så härligt livet är, när man fångar livets alla viktiga meningar, ögonblick uppskattar livet för vad den egentligen ger oss och för vad den är. Vi får inte glömma att detta livet är bara en förberedelse för nästa liv. Gud har verkligen visat mig så många sanningar. Och jag märker ju mer jag förstår livet desto mer jag blir klok på livet och får en djupare förståelse för varför vissa saker händer och hur vi egentligen ska hantera dem.

Många av alla frågorna handlar om lyhördhet hur vi tar till oss kunskap och om den kunskapen är sann och var den egentligen kommer ifrån och inte om vår begränsade förståelse och de handlar också om att söka efter kunskapen vi lär oss av som T.e.x. om vi tar och tänker i enkla termer 1+1=2 ok vi förstår hur de kunde bli 2, men frågan är varför? och var svaret kommer ifrån och hur kommer det säg att vi kan veta detta svaret och när? De finns ju en lång rad svar på de o.s.v

På vägen till svaret blir man klokare och när man får en förståelse för allt som händer försvinner rädslan. Döm inte nåt du inte förstår, begränsa dig inte, kunskapens mästare vill att du söker, han vill ge dig svar för ju visare du blir desto mindre vill du ha av dem världsliga sakerna. De är en sak som jag måste punktera ut och de är att vishet är inte som smarthet, utan vishet är klokhet, insikt, förnuft, kunskap, förståndighet. ju visare du blir kommer du att förstå att visheten är mycket dyrare än pengar och världens alla skatter. När jag skriver om insikt menar jag att ju mer du söker får du insikt av vad kunskap egentligen betyder.


De du har inom dig, dina tankar dina insikter om vad du vet och vad du har för kunskaper kan ingen ta ifrån, hur mycket dem vill försöka. Men de du sparar här på jorden kan dem ta, den visdomen gud har satt i ditt hjärta kan inget ta bort.. Sanningen är dyr och obeskrivlig ologiskt för världen. Samlar du och älskar världsliga saker och låter dig bli styrd av falskheten i denna värld ja då är du förlorad, du stänger dina ögon självmant för då accepterar du de som visas framför dina ögon medan nånting inom dig säger att de finns en djupare sanning och du vill inte söka de som är undan gömt dina ögon. När du har en ekonomisk trygghet när du har allt du behöver och allt du önskar dig kommer du fortfarande känna en tomhet. Den här tomheten kan du inte fylla med världsliga saker de behöver fyllas med en visdom som bara herren kan ge dig.

Skaparen som skapade dig vet vad du har för funktioner. När du har fått ta del av den andliga födan kommer du bli mätt på världsliga saker och vilja ha de andliga. "Jesus sa kom till mig så ska jag ge dig vatten som inte finns från denna värld. Kom till mig så ska jag mätta dig. De jag ger dig kan inte världen ge dig." Jesus är vägen, sanningen och livet. Du var skapad för ett syfte, du är en unik människa men de är ditt ansvar som människa att frågesätta livets alla gåtor. Gud har satt oss här för sitt syfte, alla har vi någon gång frågat oss själva för eller senare om varför vi finns och vad vi gör här? För vissa är de en jobbig och ångest fylld fråga och andra sidan är de den som får dig att börja söka sanningen. vissa människor får sin vändnings punk när dem blir sjuka eller när någon i deras familj går bort eller när dem varit med om något plötsligt där dem frågesätter varför händer detta och var tar allt vägen när de försvinner från Jorden. En sån vändning kan förändra ditt liv, men förändrigen blir positiv om du självklart väljer att söka sanningen.

Och vissa människor bry sig absolut inte om sanningen för dem är för stolta att dem tror sig vara gud! Alla dessa frågor finns de svar på. Allt handlar inte om vad du ser eller vad du hör eller vad du känner, allt handlar om hur gud själv omfamnar dig med sin kärlek för att övertyga dig om att de finns en mening som är gömd för dig. Dem flesta människor jag har pratat med tror på nånting, de kan vara på en religion, på en världslig undermedvetet konst. Och dem tror på den här religionen eller metoden tills den inte funkar längre. Tills den inte hjälper längre. I verkligheten finns det två Gudar den som har skapat himmeln och Jorden och den som vill ta hans plats vi kan kalla han för den falska guden. Alltså den som vill ta hans plats kommer att hitta på hur mycket som helst för att förvirra oss människor för vi ser bara med våra männskliga två ögon. vi har inga ögon att se i andra demensioner, för att se vem de är som gör vad. Många är rädda för de över naturliga för att de som har mest setts till är new age och medium och inom massa svart magi så finns tarot kort, de finns spå domar med mycket mycket mer men glöm inte att de är gud som är skaparen de är han som har skapt allt. Alla Mirakel Jesus gjorde var genom ljuset i honom.

Allt övernaturligt är skapat för oss de är en gåva från vår herre till oss människor men den andra guden stjäl allt. Han själ guds mirakel han själ allas välmående och hälsa. Han är en tjuv, därför vill jag säga till er som tror att bara för man har en gåva och ser saker och får olika budskap från gud eller profetiskt tilltal eller talar i tungor är inte demoniskt nej det är inte sanning. Utan de är gåvor som gud ger oss om du vill tro det eller ej de står också i biblen, men om människor har vänt på de att de har blivit en feltolkning eller att dem använder det på fel sätt är de dem som kommer att få ta straffet från de sen när tiden är inne. men allt handlar om vem du tjänar. Glöm inte att den andra guden kan förvränga dina gåvor och använder dig där. Allt ska ske i Jesus namn. Och de ska komma till nytta för guds syfte och inte för vår människors syfte skull. Som sagt du ska inte vara rädd för de du inte förstår.

 Min mening med hela den här texten är hur mycket du än försöker att mätta din männskliga själ kommer du inte att bli mätt du kan använda dig utav droger, sex, mat, arbetsnarkoman ja you name it, men i slut ändan kommer du bara att bli trött. De enda som är sanningen är Gud vår herre och hans enda son som offrades i ett kors för våra synder.

Människor har svårt att tro på denna sinnes enkla beskrivning på vår skapare. Herre vår Gud är en Gud som kommer att befria dig från din börda, han har redan befriat dig från allt när han offrade sin son för dina synder. Men allt handlar om att du ska ta emot de också! Gud är perfekt och de finns inget fel i honom men jag och du är fyllda med synder och de min vän började med Adam och Eva och om du frågar mig om jag tror på den sagan kan jag säga dig att den är så löjligt sann att du tror att du är för smart för den.

Men i verkligheten så har människan inte riktigt förstått själva handlingen om när Adam och Eva kom till världen för dagens sanning måste alltid vara så komplicerat och väldigt invecklat för att människor ska tro. Men sanningen är att Eva åt från de förbjudna trädet vilket gjorde att hela mänskligheten fick ta straffet. Vi människor var skapta för att leva för evigt men när Eva åt från den förbjudna trädet blev det i Guds ögon en stor synd. Som sagt vi tänker och utgår från vår egen förståelse men vår skapare har en större förståelse som vi inte förstår. Iallafall den tiden hade vår skapare bara satt en enda regel som gällde. Men den sekunden Eva åt från den förbjudna frukten föddes första synden som skulle förstöra mycket av hela mänskligheten! Och därför kom vår frälsare Jesus för att rädda oss från den synden!

Jag hoppas att du har förstått denna texten, och jag själv är glad över den här insikten att jag förstår nu och vill verkligen att så många så möjligt förstår hur vår skapare tänker. Den bästa förståelsen till att lära känna skaparen är att själv börja läsa biblen. Jag tackar för mig! Ha en fortsatt underbar dag! Har du några frågor så snälla va inte blyg med att fråga.

God bless you in the name of Jesus!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag vill dela en stark vittnesbörd! Vad detta betydde för mig va att gud vill rena mig från mitt förflutna,!

Jag hade varit frälst i några månader, då jag var hemma hos en vän och jag bad till herren, den tiden var jag ganska orolig för jag skulle flytta ihop med min dåvarande fästman, och kände att det kommer att hända mycket men jag visste inte riktigt vad de var. De hände så mycket runt omkring mig, både med sjukdomar och jobb och flytt! Jag grät av smärta i min själ, jag grät ut till min fader och la min förtröstan i honom och fråga vad jag ska göra för att få allt att bli bra eller åtminstone att han skulle ta bort den här smärtan. Då får jag en vision, och jag hörde herrens röst säga: Du måste gå och göra upp med din fader och förlåta honom för allt han har gjort mot dig. Och herren visar i visionen hur jag går in till min pappas lägenhet med kärlek, styrka och självsäkerhet och kramar om honom, Och säger till honom att jag förlåter honom för allting han nånsin utsatt mig för.

Jag hade inte pratat med min pappa på över 18 år och sista gången han såg mig var jag 12 år. Jag har aldrig tänkt tanken att återuppta kontakten med min pappa, de var något jag hade bestämde mig för redan i ung ålder för jag ville aldrig mer känna den ångesten han hade lagt, och utsatt oss för väldigt länge. Men gud var väldigt bestämd med och visionen han hade gett mig. Han ville att jag skulle förlåta min pappa så att jag kunde fortsätta utvecklas. Så att dessa svek inte skulle kunna hålla mig bunden till att komma gud närmare honom.

"Ty om ni förlåter människorna deras överträdelser, skall er himmelske fader också förlåta er. Men om ni inte förlåter människorna, skall inte heller er fader förlåta er era överträdelser" ( matt 6:14-15) Med andra ord om jag inte kan förlåta andra hur ska gud kunna förlåta mig och mina synder? De blir ju dubbelmoral, då tror jag mig själv vara bättre. Men de är jag inte! De spelar ingen roll vad den personen har gjort. förlåt, välsigna och gå vidare.

Hade det varit innan jag tagit emot Jesus hade jag aldrig satt min fot hemma hos honom, varför ska jag leta upp en människa som bara har gjort mig och min familj illa och skapat kaos och problem i hela mitt liv men detta kände jag att jag var tvungen att göra. Herren hänvisade mig till dem 10 budorden. Dem lyder: Hedra din fader och din moder för att det må gå dig väl och du må länge leva i ditt land .

Gud hade förberett mitt hjärta genom hans kärlek och hans underbara nåd. Jag hade fått ett nytt hjärta. Jag var inte samma person längre, jag kände att Jesus ville rota sig in i min själ och bearbeta allt jag nånsin varit med om och riva muren jag byggt upp. Denna upplevelsen var så starkt och var klockren. Jag tänkte inte ens på konsekvenserna över hur de kunde drabba resten av familjen utan jag tänkte bara lyda gud. De gick några veckor och jag flyttade till den stora staden som min pappa också bodde i. (hade ingen tanke om att de kanske kunde vara anledningen till flytten som resulterade att jag flyttade tillbaka efter 6 månader)

Medan jag gick runt där i lägenheten så börjar jag intressera mig för hans barn och hans fru. Jag hade aldrig träffat dem och jag är typ 17 år äldre än dem. Men börja söka upp dem i internet av kärlek jag fick så mycket kärlek för dem, fast jag aldrig hade träffat dem, och fick tag på ett nr. Ringde ditt och fick prata med min syster. Hon vart så glad att höra min röst. Och jag var så förvånad, men redan samma vecka i helgen så ville jag träffa dem och gjorde de, men jag hade sagt till min syster att de fick bli en överraskning och hon lovade att inte säga något. När jag kom ditt fick jag se samma bild som i min vision, Jag kände inget hat, ingen vrede eller nånting jag kände bara kärlek och nyfikenhet och var väldigt bekväm och självsäker i mitt uppträdande eftersom jag såg de som att de var guds vilja. Sen den dagen har jag haft kontakt med dem.

Efter den första besöket med min pappa så var de mycket som kom tillbaka till mig känslor, lukter, händelser och jag började ifrågasätta allting och i samband med detta så skulle jag döpa mig och gjorde det. Första tankarna va;, vad har jag gett mig själv in i? Jag tänkte: tänk så är det jag som inbillar mig; men nej jag fick bekräftelsen, och redan efter 3:e dagen började gud att bearbeta mig. Han bearbetade min själ så hårt och ärligt han ville rensa ut allt dåligt för han skulle kunna fylla och utrusta mig med nya grejer. Jag kallar det för "själavård av guds egna hand". Jag hann inte ens komma till någon kyrka som hade själavård utan detta var gud själv som talade till mig direkt. Jag låg i min säng dag ut och dag in och grät av smärta som jag inte hade bearbetat i många många år. Jag grät och den heliga anden visade mig bilder och känslor, och händelser som jag bara hade förträngt för att kunna klara av att fortsätta. Allt kom från mitt förflutna och handlade bara om min uppväxt. De gjorde så ont men samtidigt skönt att bara få gråta ut vilket jag aldrig fick, hann eller kunde när jag var barn, utan jag var tvungen att vara stark en stark person gråter inte hade man fått höra, en stark person visar inte sina svagheter som då var tårar. Gud sa nåt helt annat till mig. Han sa: gråt och känn smärtan och bearbeta den, jag hjälper dig att hela den. Förlåt, välsigna personen som har skadat dig och gå vidare.

Min dåvarande fästman var icke frälst och förstod inte riktigt vad jag gick igenom, han fick sig en chock av den verklighet jag levde i. Han visste inte varför jag grät, så mycket men de enda han ville va att jag skulle sluta gråta, Gud tog mig tillbaka till där jag vara ett litet barn och en video spelades upp i mitt huvud. Heliga ande sa kommer du ihåg detta Pascale och detta, och jag var tvungen att ta itu med känslorna. jag kunde inte förtränga utan grät ut vad jag kände av dem bilderna och detta varade i 3 månaders tid en renings process och gud ville också att jag skulle förlåta och välsigna och gå vidare och de var de jag gjorde för varje händelse som hade varit en smärtsam bild och känslomässigt grät jag precis som om att jag fick åter uppleva det igen som ett litet barn. Jag kände mig så svag men för varje dag som gick blev jag bara starkare och starkare. Jag upplevde det som att gud ville riva ner mig för att åter uppbygga mig igen. Detta vill gud göra med alla människor men de är inte många som vågar riktigt leva ut sin tro och sin kallelse och de ska man göra av tro, ju mer tro du har desto mer känner du guds härlighet och kraft. Ju mer du lyssnar till gud och till hans budskap och inte till människor och den här världen, visar du gud att du tar honom på allvar och vill att han ska använda dig. Jag blev andedöpt och det var så starkt.

Denna perioden i mitt liv var jag väldigt ensam, ensam om gud och hans kraft och om min frälsningen. jag hade varit muslim i över 7 år och har från att levt i mörker börjat leva i ljuset. Många förstod inte va i hela friden jag skulle gå hem till min pappa och prata med honom för efter så många år.? Men jag svarade som ett barn: "för att gud vill de".Men jag visste också att dem inte trodde mig och inte förstod mig, fast jag många gånger hade önskat att dem förstått men de gjorde dem inte, Detta som gud har gjort i mitt liv är inte logiskt och men en riktigt kristen vet att guds kraft är inte logisk för den här världen, hade den varit logisk hade alla människor kunna förstå den och alla hade blivit frälsta. Tack Jesus!

De är många som inte kommer att tro dig, och på de du skriver eller de du säger. Inte för att dem inte tror på gud utan för att dem inte tro på dig, vem är du för att gud ska berätta detta för dem? Vem är du för att gud ska göra detta i ditt liv? Dem närmaste kommer att ifrågasätta, för "dem känner dig" Dem kommer att prata om dig och säga: har du läst de som hon har skrivit?, vem tror hon att hon är profet nu också!!! Istället för att människor ska bli glada så blir dem misstänksamma och skeptiska och förstår inte själva budskapet som ska se till att dem själva kan behöva komma närmare gud på ett annat sätt än de dem själva har tänkt sig. De är så människor tänker. Speciellt dem som är närmast dig, ja som familj och vänner. Det är sanningen. Känner ni er träffade så skriver jag här bara sanning. Gud gör inte skillnad på människor men han ser och tar hänsyn till dem som lyssnar till hans budskap och lyder hans lag. ingen är bättre än någon annan men så som du sår, ska du skörd. Och de sade: är de inte Jesus , Josefs son? vi känner ju hans far och mor. Hur kan han då säga att han har kommit ner från himlen? Johan 6:42

Allt handlar inte om dig utan de handlar om gud och om hans syfte, allt handlar inte hur du vill ha det utan de handlar om hur gud vill ha det. De handlar inte om vilket sätt du vill ha det på utan de är hans sätt som gäller och de är sanningen, om du vill tro det eller ej.Antingen accepterar du det eller så gör du inte de. Du kan inte acceptera det du känner är rätt och slänga andra saker som inte passar dig, Lyder du honom i det minsta lilla kommer han att belöna dig i det stora. Vår herre testar din tro för att belöna dig. Kom ihåg alla har vi ett syfte och SYFTET HANDLAR OM GUD OCH OM HUR DU VÄLJER ATT GÖRA MED DEN OCH HUR HÖGT DU PRIORITERAR DIN SKAPARE. Låt inget stå i vägen för din skapare, inte någon rädsla eller någon du älskar eller någon familjemedlem utan sätt gud först i allt så kommer gud att belöna dig! jag sätter inte gud för att han ska belöna mig utan för att jag vill ära honom för allt han nånsin gjort för mig! Tack Heliga ande för dina värdefulla ord! 

God blessLikes

Comments

Hej underbara människor!

Har du någonsin undrat varför du inte hör guds röst när du ber? Eller någon gång känt dig lite avundsjuk på att kanske din syster eller din bästa vän eller din fru eller din partner kan höra guds röst men inte du? De finns 3 olika faktorer som gör att din tro inte räcker hela vägen till att du hör guds röst. De självklart bara tro på gud som gör att du blir frälst men de betyder inte att du kommer att höra guds röst för du är frälst. Du måste göra vissa saker för att du ska kunna komma gud närmare, och få en andligt kontakt med honom. Varför säger vi kristna att kristendomen inte är någon religion jo för vi har en relation till vår herre. Annars kan vi inte kalla det till en relation om du sitter och ber men inte få något svar tillbaka hur ska du då veta hur gud talar till dig, eller vad han vill ha av dig? Första saken som gör det omöjligt för dig att höra guds röst är:

Stolthet: Hur ska gud kunna tala till dig om du är stolt, och tror att du vet bäst själv, med den attityden ger du gud ett tecken på att du inte behöver honom. Och det blir du som vänder honom ryggen. En annan sak som kan definiera stolthet är att du klarar dig själv och behöver inte någon hjälp av gud. Men i bibeln säger gud att han är skaparen och allt du ber om i Jesus namn kommer du att få. Vissa gånger klarar vi saker själva vi är inte dumma ,men vissa saker har vi inte makt över. Stolthet kan också vara att du är så kunnig i allt att du vet precis vilka beslut du ska ta, men de vet du inte, de är bara gud som vet vad som är bäst för dig, för de är han som har skapat dig för du har väl inte skapat dig själv? När du skapar en bild av att du själv är gud så pushar du automatiskt undan gud ur ditt liv, utan att du ens märker det själv. Därför säger Jesus många gånger i bibeln följ mig. Jag är vägen, sanningen och livet. De är bara genom mig ni kommer till fadern och inte genom er själv eller genom någon annan. Gud vet vad som ligger framför dig och de är bara han som kan leda dig i rätt riktning. Lita på gud!


Rädsla: Här menar jag rädsla till att vara rädd för att höra guds röst, eller till att tänka jag vill inte bli som dem här fanatiska kristna, eller se kristendomen som en töntig och fånig religion och tänker i ditt huvud jag vill inte att gud ska göra mig till en töntig kristen som går runt och skriker halleluja. Eller också att jag måste fråga gud vad jag ska göra för varje steg jag ska ta, Ha ingen panik gud formar dig till den han har skapat dig till att vara och inte vad du själv tror att du ska vara, om du väljer att följa honom så klart. En annan rädsla kan vara att man inte vill följa någon gud för man vill vara fri. Men låt mig få säga dig sanningen som inte många säger, följer du inte gud och går inte efter hans lag då följer du automatiskt din egen lag som gör det till syndens lag. Avguda dyrkan kan vara många men jag ska ta ett enkelt exempel: Allt som du älskar mer än gud är en avguda dyrkan. Du kan älska dig själv att du sätter dig själv före gud, eller att du kanske älskar en idol som Justin Biever så du sätter affischer i ditt rum. Men i guds ögon är det avguda dyrkan. De är därför gud säger i bibeln sök mitt rike först innan du gör något annat. Låt inte rädsla vara en ursäkt för Guds kommunikation till dig. Känslan rädslan kommer inte från Gud utan den kommer från satan. låt dig inte bli lurad!


Bitterhet: När man håller hårt vid svek och inte förlåter andra människor för vad dem har gjort mot en. Eller när man är fylld med svartsjuka över att de hänt dig nåt dåligt och du ångrar ditt beslut av nånting som gått snett i ditt förflutna kommer bara skapa bitterhet till slut att du kan inte önska någon annan gott för du vill också ha det så. Bitterhet skapar negativitet, kritisk tankar, ett kallare hjärta, själviskhet, aggressivitet, frustration. Bitterhet gör så att vi straffar oss själva, vi blir fega och vågar inte satsa för vi är drunkna i vårt egna misslyckanden de binder oss till en mycket jobbigt och livlöst liv. Vi blir begränsade och vågar inte ta risker i livet längre för rädslan att misslyckas är starkare. Vi vill inte bli sårade mer och därför stänger vi av och håller hårt i förflutna. Men jag säger till dig släpp dig själv fri från ditt förflutna idag och välsigna människor istället, förlåt dem människorna som har svikit dig, förlåt dig själv för allt som gick snett du kunde inte veta det, släpp de, inte för deras skull men för din egen skull. De finns också en annan sak som Jesus säger förlåt dem så som jag har förlåtit dig. Släpp dig själv fri till att älska igen, till att gå ut och le lite oftare, till att göra det du vill göra och ha en längtan i ditt hjärta att göra. De blir inte bättre av att du håller hårt vid ditt förflutna de kommer bara att göra dig olycklig och kall person med ett hårt och bittert hjärta. Du kommer bara att vilja straffa andra för andras misstag dem har gjort mot dig. Detta är ett tecken på att Jesus inte riktigt kommer in i ditt hjärta fast du har tagit emot honom. Du blockerar vägen för honom att göra under och verk i ditt liv. 


Gör er därför av med ​ all omoral och all den ondskan som finns hos er, var glada och tacksamma över det budskap som gud har lagt i era hjärtan, för de har kraft att rädda er för evigt.(Jacob 1:21)


​Vad kan man göra för att höra guds röst!

Om du har något av dessa tre sakerna som du känner du vill ändra på, då bör du börja med att förlåta alla dina fiender du ska säga, ex. Jag förlåter dig Stefan för allt du har gjort, sagt och tänkt om mig sen så vänder du på det och säger förlåt mig Stefan för att jag har gjort, sagt och tänkt mot dig. Sen vänder du dig till herren och säger till din fader, förlåt fader för att jag har syndat mot dig och jag förlåter Stefan för allt han har sagt, gjort och tänkt om mig, sen så ber du Stefan att gud ska välsigna honom i Jesus Kristus namn! Amen! Detta kan du göra hemma och behöver inte gå till någon präst för att bikta dig, låt de vara mellan dig och gud! Men känner du för att gå till en präst så kan du självklart göra det men det är inget måste.

När du gör detta bryter du alla band som har hållit dig fången i din egen sorg. Stoltheten måste du börja släppa på och säg till Jesus i en bön att du vill att han ska komma in i ditt hjärta och att du ber om förlåtelse över din stolthet du har haft inför herren. Och att du vill omvända dig och vill att Gud ska ha kontrollen över ditt liv.

Har du rädslan så tycker jag att du ska börja läsa nya testamentet i bibeln så du kan lära känna gud själv, så han själv kan beröra ditt hjärta. Så han också kan visa dig vem han är och hur han tänker. Bibeln visar oss hur Jesus talade om fadern och hur Jesus var när han var här på jorden och hur vi kan göra för att bli som honom. Läs bibeln! Jesus vill ha just dig, ja du som läser detta. Han vet precis vad du går igenom och han hade velat att du skulle släppa in honom i ditt hjärta så han kan hela dig från all rädsla och smärta och allt som du går runt och bär på. Du behöver inte bära på dina bördor för Jesus ger oss vila när vi ber om det. Jesus har dött för dina synder för han visste att du inte skulle kunna vara perfekt i detta livet. Gud tvingar oss inte till nånting för han har skapat en vilja i varje än av oss. Tro min vän tro!

Har du några frågor be my guesst och fråga på!

God bless!

Likes

Comments

Hej alla underbara!

Idag tänkte jag ta och skriva om vår kallelse. En kallelse kan betyda många saker men idag ska jag tala om vår kallelse gud har kallat oss till. Visste du att gud har en kallelse till var och en av oss, men vissa har stora kallelser och vissa av oss har små kallelser, men alla har vi ett syfte. Och de är inte alla som tackar ja till den. Gud har ett syfte med ditt liv. Du har säkert många gånger undrat varför du lever, men enligt bibeln så säger vår skapare att han har skapat oss för sitt syfte, och inte för vårt eget syfte. De finns fler ställen i bibeln som tar upp hur gud har planerat vårt liv och vilket syfte vi har för honom. De är faktiskt jätte intressant att se hur gud har tänkt, de visar han i den här versen som Paulus skrev: Men han som utsåg mig redan i moderlivet och som kallade mig genom sin nåd. (Galaterbrevet 1:15) Vad säger den versen oss? Jo att innan ens vi föddes så utsåg herren oss till hans syfte genom hans nåd. Alltså Utvalde gud min kallelse innan jag föddes. Ett annat exempel 2 : Jag kände dig innan du formades i din mors liv. Innan du föddes avskilde jag dig och utsåg dig till min budbärare till världen (Jeramia 1;15) Exempel 3 Jag är herren din skapare, du var under mitt beskydd, även innan du föddes. (jesaja 44:2) Denna är mäktig jag är herren din skaparen, att herren som har skapat dig skyddade dig även innan du ens föddes. waw detta är helt fantastiskt. När man verkligen får in varje ord i huvudet och tänker att de verkligen är så då finns det hopp och tron är i högsta grad.

Om du tror att du är en olycksfall och har inget syfte så har du helt fel. Eller om du tror en sekund på att du kom till världen av en slump så är du helt ute och seglar du får komma tillbaka till fastlandet..Tänker du på slumpen om dig själv så blir ditt liv som en slump, men när du värdesätter ditt liv så som gud värdesätter dig så kommer ditt liv att få en helt annan mening och de är guds mening. Gud har inte heller satt dig här på jorden att göra nåt du inte har förmåga att göra, utan gud har gett dig förmågan, men sen måste du skilja på vad du kan och vad du tycker om att göra ett exempel på de är att jag kanske älskar att sjunga men jag har inte rösten till det och de betyder inte att jag ska sjunga och stå där låta människor stå ut med min hemska röst för att jag älskar att sjunga, utan gud har satt mig för ett annat syfte. Läs också Efesierbrevet 2:10

Här skriver Paulus och tackar Jesus för hans kärlek och förlåtelse. Jag tackar honom som har gett mig kraft, Kristus Jesus, vår herre för att han fann mig värd förtroende och tog mig i sin tjänst, mig som förut var en hädare och hänsynslös förföljare. Men jag mötte förbarmande därför att jag handlade i okunnighet i otro. (1 Timo) vad säger den versen oss? Gud ville använda Paulus så människor kunde vittna hur han var innan han omvände sig. Han var inte heller någon god människa han var en mördare, och förföljde Jesus anhängare.Men Gud hade redan bestämt att Paulus kommer att bli en av dem största apostlarna och som skulle vara en del av vår historia som skulle framföra guds budskap. (Galaterbrevet 1:15) Gud vill använda oss men vi måste ha tro, att ha tro är inte alltid lätt många människor tror, att vara kristen är lätt nej de är inte lätt för du brottas med ditt gamla jag och med ditt nya jag hela tiden. Du vill hela tiden ha kontroll. Och inte bara det de finns många olika faktorer på de med tro, tro på din skapare har du svårt att tro då finns det många hinder i dig själv som gör att du inte vill tro och de kommer jag att ta upp i ett annat inlägg.

Gamla och nya jag låter konstigt men jag ska berätta för dig.

Bibeln säger att när du har tagit emot Jesus i ditt hjärta skapas du om på nytt, du blir en ny skapelse i Kristus, så du är inte samma person som du var innan du tog emot Jesus. Och du överlämnar allt till gud. inte halva dig själv utan hela dig själv. Du kanske inte har samma intressen längre eller dras inte till samma människor, och dina dåliga vanor eller vad de kan vara vad som helst, alla har vi saker som håller oss kvar i synden som vi kämpar med varje dag och de gör oss till människor för vi är inte perfekta. Men vi blir godare vårt hjärta får en annan känsla till förtröstan till herren.

Människor som träffade mig efter att jag omvänt mig och döpt mig visste inte att jag var ny i skapelse och ville sätta mig i samma box och behandlade mig på samma sätt som förut men fick sedan en annan syn på mig. hela tiden vill alla sätta mig i samma box men jag är inte den Pascale längre för jesus har ändrat mitt hjärta jag ser mig själv som en mogen kvinna men guds upprättelse i Kristus gör mig mycket mer självsäker än vad jag nånsin har varit. Människor kanske såg samma ansikte med all min stolthet alla mina sår allt som hade bundit mig till att vara hjärtlös på grund av muren som jag hade byggt upp har Jesus krossat han är min mur nu allt som vill komma min väg skyddar han mig från jag har en förtröstan i honom och inte i mig själv att jag ska skydda mig själv eller klara mig själv.

För vi människor skyddar oss från att bli sårade. Vad menar hon tänker du? Jo vi blir kalla för vi vill inte visa våra känslor för att vi vill inte lägga vårt hjärta på bordet och riskera för att bli nertrampad. Jag kan ta ett exempel. Sen jag var liten har människor sårat mig och sårat mig till sist så stängde jag av alla känslor och blev kall som is. Jag kände inte dem som ville mig gott och dem som ville mig ont alla var likadana för mig. Jag hade ingen nåd för någon eller något. Jag tänkte nu kan ingen skada mig eller såra mig. Men istället så var det jag som sårade mig själv jag lät mig själv inte vara lycklig, jag var så spänd och tänkte bara på hur alla skulle såra mitt hjärta.

Jag var så trött på att bli nervärderat och sårad. När jag blev äldre så höll jag fast vid mina sorger, Jag föll fast vid minnen som kunde få mig att bli arg på Gud varför han satt mig in i dessa situationer. Jag tänkte varför jag av alla? Men jag kunde trösta mig själv med att de fanns andra människor på vår jord som hade det värre än mig och de kunde ge mig styrka att fortsätta mitt liv. Jag har alltid känt att jag ska göra nåt och Gud pushade mig till att gå olika vägar och ibland fick jag betala dyra priser med många år av vilsenhet för jag ville veta sanningen om jorden. Och varför vi lever och hur kommer det säg att jag har dessa känslor, jag såg saker som ingen såg jag märkte saker som ingen märkte, Jag undrade då om det var något fel på mig men jag kände dessa saker och efter en tid var det sanning allt blev som jag hade sett de var inte alltid jag sa vad jag såg. Men när jag väl berättade tänkte Folk, vem är hon som ska se? hon kan ju ingenting? Men de som gud har lagt i oss kan inget ta bort. När jag blev frälst visste jag att allt jag hade fått vara med om var kallelsen från gud och alla beslut fick jag ta konsekvenserna över för att jag ville inte lyda jag ville följa mitt eget ego.

Så efterhand visste jag att gud visade många gånger till mig allt du vill göra på egen hand får du själv ta konsekvenserna för. Men när jag äntligen omvände mig och erkände mina synder och läste bibeln för att förstå vem han var och vem hans son var och varför han kom till världen insåg jag kraftigt att Gud är sanningen han är min skapare. Den sekunden jag tog tag i min tro öppnade gud mig till en som skulle tjäna honom. De tog lång tid för gud att få fatt i mig. Det tog 30 år för honom att öppna upp mitt hjärta för honom. Jag var helt enkelt inte mogen för att ta emot sanningen. Jag har alltid trott på gud men jag har aldrig varit så här troende som jag är idag. Idag är jag törstig och vill bara ha mer och mer, ju mer kunskap jag får av honom desto mer vill jag ha. Gud uträttar mig till den han har skapat mig till att vara och inte att bli så som den här världen är skapad att du ska vara. Gud kommer att stå utanför ditt hjärta och knacka och de upp till dig om du vill bjuda in honom eller inte. Romar 9:11

Jag är så glad över att jag fick tillhöra Kristus och de är så svårt att hålla sig till Kristus eftersom de är så mycket frestelser och så mycket i denna här jordiska värld som inte går i ihop med guds helighet. Man måste vara stark i Kristus för att kunna stå emot allt. Ibland vill man inte kunna vara god i alla seende och ibland räcker inte tålamodet, ibland räcker inte modet och ibland känns det som att man bara vill ge upp men du ska veta att gud finns alltid vid din sida. Ju mer du förstår vad gud vill göra med ditt liv och var han vill ha dig desto mer du känner frid i ditt hjärta. Ju mer du förstår att du inte är ensam desto starkare blir du. Herren har inte sagt att de kommer att bli lätt utan han har sagt att de kommer att vara värt de och han kommer att vara med dig i varje steg du tar. Och han är med oss ju mer vi är medvetna om det desto mer starkare blir vi. För då är vi medvetna om att vi inte står ensamma. Gud har ett syfte med ditt liv, sitt inte och slösa bort ditt liv utan ta tag i den idag, för det tänker jag göra.

De finns en sak jag vill att alla ska läsa och veta innan jag avsluta här och de är det att de finns ingenting som kan ändra din kallelse, Inte dina beslut i livet inte ens dina synder eller släkt, vänner, inte ens dina närmaste familj som kanske vill påverka dig att gå en annan väg. Din kallelse är given utan att du har förtjänat den och kan inte ändras på något sett. Gud kommer alltid att fortsätta att pusha dig till hans syfte. För de finns en längtan i ditt hjärta att lära känna honom och de kommer från honom. Men jag kan också säga att de kan finns en jobbig känsla till att följa honom för att du kommer att få tankar som att " nu måste jag lyda någon" eller " nu måste jag följa en lag" de är inte på de sättet utan gud kommer att få dig att känna dig tillfredsställd i din kallelse, de är väldigt individuellt från peson till person hur du känner och jag kan bara tala för mig själv. Men låt din tro bli stark och stressa inte dig själv utan låt gud uträtta dig på hans takt, men du måste också vilja ta emot honom.

Lära känna honom låt honom komma in i ditt liv och läs bibeln för att lära känna honom och ta reda på svar på alla dina frågor. Självklart kommer det alltid att finnas frågor som inte det finns svar på men de mest finns om du söker svaret. I dagens samhälle är det svårt att hitta äkta kristna människor, för jag har träffat människor som är kristna men alla är inte som guds evangeliet vill att dem ska vara, vissa begränsar sig själva för att dem är rädda för att inte gå ut ur guds vilja, och vissa är rädda för att bli påverkade av andra okristna människor och andra låtsas att följa gud och har sina egna regler, och många andra är helt ute och cyklar de enda jag kan säga är att läs din bibel och låt den heliga anden få ljusa upp din väg. Du kommer att träffa kristna som gud har fört till dig. Lita på gud. En sak till som jag vill säga alla läsare ska vet att vi är inte perfekta inte ens om vi försöker vara perfekta, men så länge vi vill vara rättfärdiga inför herren så är de det som gäller i guds ögon. Kom ihåg du är inte rättfärdig genom lagen utan du är rättfärdig genom din tro. TRON KOMMER FRÅN GUD! DE HAN SOM GER DIG DEN SOM EN GÅVA.

JAG VILL VILL BE EN BÖN FÖR DIG: JAG BER ATT GUD ÖPPNAR DINA BUNDNA ÖGON, OCH DINA DÖVA ÖRON, OCH MJUKAR UPP DITT HÅRDA HJÄRTA. JAG PROKLAMERA JESUS BLOD ÖVER DIG OCH DITT LIV, LÅT HAN VISAR DIG VAD DITT SYFTE ÄR FÖR DE HÄR LIVET. JAG BER ATT ALLT SOM INTE KOMMER FRÅN GUD, ATT DE SKA BRYTAS NU I JESUS NAMN, DU ÄR VÄRDIG VARJE DAG AV DITT LIV, GUD KOMMER ATT VARA MED DIG I VARJE STEG DU TAR, HERDEN LÄMNAR ALDRIG SINA FÅR. HAN VÄGLEDER DEM. JAG BER ATT GUDS ÄNGLAR SKA VAKA ÖVER DIG OCH SPRIDA DEN HÄR VISDOMEN JAG HAR DELAT, JAG BER ATT VARJE ORD JAG HAR SKRIVIT SKA ROTAS IN I DITT HJÄRTA OCH ATT DU SKA SKÖRDA FRUKT OCH ATT DEN HELIGA ANDEN SOM UPPVÄCKTE JESUS FRÅN DET DÖDA SKA VISA DIG VÄGEN OCH LEDA DIG I VARJE BÖRDA OCH I VARJE PRÖVNING IN I LJUSET, FÖRTRÖSTA I HERREN OCH SLÄPP ALL BÖRDA SLÄPP ALL SMÄRTA JESUS HAR TAGIT DE PÅ KORSET! TACK JESUS FÖR DINA ORD TACK FÖR DIN NÅD TACK FÖR DITT BLOD TACK FÖR DIN UNDERBARA VÄGLEDNING OCH FÖR DIN TRÖST!!! JAG BER ATT VARJE SJÄL SOM LÄSER DEN HÄR BÖNEN SKA FÅ KÄNNA DIN NÅD DIN KÄRLEK OCH DERAS VÄRDIGHET DU HAR FÖR DEM: TACK FÖR KORSET, TACK FÖR MITT LIV TACK FÖR MIN KALLELSE, TACK FÖR DIN VÄLSIGNELSE ÖVER MITT LIV TACK HERRE! DE FINNS INGEN SOM DU! JAG BER I JESUS KRISTUS HELIGA NAMN AMEN!


Likes

Comments

Hej allesammans!

Hur mår alla en sån ljus dag i snöstormen? Här är det bra, jag är så glad att få presentera resultaten över hår serumet jag har gjort reklam på nu här i flera veckor. Min bror skickade bilderna till mig igår blev förbluffad över resultaten och jag ska visa er. Helt fri från kemikalier, full av effektiv förhoppning. Det bästa i marknaden just nu. Nu kan jag faktiskt börja skryta om den här hår serien. var inte säker innan men nu är jag det. Så underbart att de finns hjälp för dem som skäms över deras hårfall. Så glad att Peter Lamas verkligen uppfann den här möjligheten för alla människor. Bilderna jag kommer lägga upp är resultat på en månads bruk. :) Vill du ha mer information eller beställa hår serumet kan du göra det här. Jag kommer med mer information om vad hela hårserien innehåller. Ha en underbar dag. 

God bless!Likes

Comments

Hej mina kära!

De var ett tag sen nu! Har inte haft den motivationen att skriva men kände att jag vill verkligen skriva idag. Som ni många vet så har jag joynat ACN som är ett av världens största företag inom telefon tjänster och personvård m.m Jag är så nöjd med produkterna och ser så mycket förändring i mitt ansikte. är så glad att jag har hittat nåt som är så enkelt och naturligt utan några alls kemikalier. Känner mig så ren i huden.

Jag förstår inte varför Peter Lamas som har uppfunnit dessa produkterna har väntat så länge med att släppa dem till vanliga människor. För de har bara varit tillgängliga för Hollywood kändisar. Just nu känner jag mig motiverad att verkligen sprida vidare budskapet om dem. Om ni är intresserad av att veta mer ta en klick in på min webshop på www.pascalekhoriaty.acnshop.eu


God bless!
Här har vi Peter Lamas och hans Celeberties och älskade Hårvård Serie Alumine. Så bra!!!

Likes

Comments

De värsta som kan hända är att man dör eller att någon som du älskar går bort på något sett så de gör så ont att du saknar dem!

Men annars finns de inget som ska dra ner mig INGET!inte denna här gången! som sagt gör vi alla våra val. vissa gör sina val utan att tänka och andra gör sina val utifrån andras åsikter och många andra gör sina val utifrån sina dåliga erfarenheter och andra utifrån sitt eget ego, för vissa människor tänker bara på sina egna känslor. Men de betyder inte att livet går under utan de betyder bara att de blir både dåliga och bra konsekvenser beroende på vilket val du gör. 

Mitt val är min vilja och min vilja är min längtan att få vara mig själv, och de är att vara en vinnare men bara när jag bestämmer mig för att bli en! Jag vill så mycket men jag vill sträva på mitt sätt och de är mitt val! Försök inte att stoppa mig för du kommer att förlora! Försök inte att intala mig eller manipulera mig, jag vill inte tala men jag vet när jag sätter ner mina ben. Men jag är inte bättre än någon annan alla kan om dem vill! 

Men människa sluta läxa upp andra människor börja läxa upp dig själv. sluta titta på andra människors livsstil och klaga för att de inte passar dig! Du negativa människa kolla på ditt liv och fråga dig själv vad som fattas? är de kärlek? pengar? struktur? rutiner? vem är du för att du ska bestämma vad en annan människa ska leva? Eller de är förbjudet att frågesätta dina meningar för du är högre utbildad eller att du är äldre eller för du är en man?? Min mamma uppfostrade mig att ha respekt för dem äldre och för människor men inte att bli nertrampad?

Har du frågat dig själv om du kanske har problem att du har kontrollbehov? och någon kanske har haft samma kontroll över dig att du kanske har fått samma kontroll behov? fråga dig själv vf allt alltid går snett för dig? när du vill göra nåt tycks de alltid gå åt fel håll? vf är de så? människa så som du dömmer andra kommer Gud att dömma dig. Ju mer dina tankar går in i dömande kategorin kommer du ha andra som kommer att dömma dig! så säg aldrig vem är dem för att dem ska tänka så och så om mig? då säger jag samma sak vem är du för att du ska dömma någon annan? Du är ingenting bara en annan människa. sluta ha så höga tankar om dig själv.

Jag har inte missuppfattat nånting utan jag har förstått dig människa, jag har förstått hur du dömmer andra, men jag är så trött att höra ditt klagande, ditt gnäll, andra har inte nåt med oss att göra utan de enda som har med oss att göra är vi själv.

De finns ingen som gör rätt från första början och de finns ingen som gör rätt hela tiden för på vägen till ett rätt finns 100 fel. och vid de tillfället ska vi komma och dömma andra som kanske precis har lärt sig av sitt misstag och tänker ta en annan väg och där kommer vi och dömmer varför? vem är vi? är vi bättre? nej och de kommer vi aldrig att bli heller, vi är bra på en sak men är dåliga på andra saker och så är det med människan. Vi är olika vissa vill lära sig medan vissa känner inte ett behov av att förstå. Men jag vill bara punktera ut sluta snacka så mycket skit! De passar inte ihop med fint! antingen är de skit eller fint! Sprid kärlek, sprid lycka, le åt främlingar och gör nåt du aldrig har gjort förut! Vi misslyckas bara för vi vill misslyckas, och vi lyckas bara när vi har viljan till att lyckas! Viljan kommer från längtan, längtan att bli de du vill vara, eller åstadkomma!

Att vara lycklig på vägen till din längtan är en underbar upplevelse men de är få som hittar den vet du vf? för att de strävar för hårt med att lyckas så den glömmer bort att leva, glömmer bort vad som igentligen får en att vara lycklig. Sedan när du har nått ditt mål känns det inte som en seger för att du njut inte av att leva på vägen till din lycka!

Så de finns mycket att säga om människor men jag ska börja med mig själv och sen så vill jag säga bestäm över ditt liv men inte över någon annans liv! Du är säkerligen här för ett syfte men de är vi alla! I guds ögon är vi alla lika. Men sen om du bestämmer dig för att göra dåliga beslut är upp till dig jag kommer inte att dömma dig men jag kommer att hoppas att konsekvenserna kommer att lära dig en läxa. De är så jag har lärt mig av mina misstag, utan mina misstag hade jag inte varit den jag är idag.De var vad jag hade för idag! några frågor?

God bless!

Likes

Comments

Peter Lamas produkter som jag i tidigare inlägg har skrivit om här i min blogg är dem mest efter traktade på marknaden! Här nedan ser du en av dem mest djuprengörande ansikts tvätt, den är inte testad på djur och är helt utan kemikalier. Helt fantastisk! Prova själv! Jag själv personligen använder den och kan säga att den är djuprengörande de känner du redan efter första tvätten.

Som dem flesta kanske vet så finns de en kropps kur som kallas för detox. För att rena kroppen på djupet och inne ifrån så behövs en rengöring med naturliga ingredienser.

Peter Lamas har uppfunnit och lanserar nu en detox tvätt för ansiktet men det är ingen kur utan skillnaden här är då att du rengör ansiktet på djupet varje dag som all smuts och döda hudceller inte kan orsaka någon djupare skada eller några finnar eller utslag, utan du får samma effekt av rengöring för varje användning av produkt visst är det fantastiskt! Och dessutom är det inte skadligt för ansiktet. Jag är verkligen stolt över dessa produkter för du kommer att se en ny lyster i ditt ansikte. Prova själv! Du kommer inte att ångra dig!

Mer info http://Pascalekhoriaty.acnshop.eu

Likes

Comments