• Facebook
  • Snapchat
  • Youtube
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Igår hade vi livets mysigaste kväll i Grebbestad. Att kombinationen Sangria, sol, altan, havsutsikt och sköna människor gifter sig väl är det inte längre någon frågan om. Kvällen resulterade i vanlig ordning på byns uteställe Terrassen, LIVET! Haha varje gång jag hamnar där kan jag inte låta bli att längta tillbaka lite till säsonglivet där vi på dagtid sålde snygga kläder för att så fort dörrarna slogs igen i butiken övergå till bubbelkvällar och stökiga utgångar.

Har man inte testat på att leva säsongslivet rekommenderar jag det verkligen. Nu har jag visserligen haft det så lyxigt att vi har hus på denna ort så jag har aldrig testat på något personalboende men det tror jag garanterat är succé det med, lite äckligt kanske men succé.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Godmorgon!

För mig går en stor del av mitt arbete ut på strukturerat kaos, vad jag menar med detta är inte att jag springer runt som en yr hare varje arbetsdag utan jag behöver varje vecka en grundplanering som fungerar som fasta byggstenar jag sedan kan bygga resten av veckans händelser runtomkring. Arbetet jag har är hektiskt och för att jag ska klara av detta måste jag bena ner utmaningarna till lite mindre, detta för att de ska kännas överkomliga. För min del fungerar dessa grundstenar som jag har i min planering som en trygghet, som korta deadlines som jag vet är "viktigast" just nu att dessa blir klara.

Veckans byggstenar:

Måndag:

- Kundtjänst

- Kontakt leverantör inredning

- Säljrapport

Tisdag:

- Inköpsorder inredning

- Kontakt leverantör mat

- Säljrapport

Onsdag:

- Inköpsorder mat

- kundtjänst

- Säljrapport

- Sociala medier inlägg planering

Torsdag:

- Live med annons för helgen

- Dubbelkolla leverans med leverantörer

- Kontakt med Influencers om tävlingar och rabattkoder

Fredag:

- Fotografering för hemsida och medier

Likes

Comments

Det är så mycket life goals när sommaren kickstartas i vårt hus på Marbella med mina bästa pinglor. Vad är bättre än en bränna, sangria, hav och sol? Ja det är F*N frågan det.

Resan varade tyvärr bara i en vecka då det är svårt för mig att planera in semester när jag driver ett bolag själv som levererar produkter till slutkunder och allt kringarbete det innebär. Dock har jag lovat mig själv att klämma in minst en vecka av ytterligare semester denna sommar. Ni hör ju, nackdelen är att det är svårt att planera in medan fördelen är att jag kan ta semester "när jag vill".

Tur för mig sitter familjen inne på hus i Västkustens härligaste sommarort Grebbestad, här kommer majoriteten av sommarens arbete utgå ifrån.

Exakt såhär kommer det se ut: En altan, en solstol, havsutsikt och en laptop i knät... helt okej arbetsdagar enligt mina mått mätta.

XX

Likes

Comments