• Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Snacka om att jag både chockar mig själv och mina kollegor idag! Från en normalt helsvart outfit till en helblå.... Vad hände där? Jo våren hände! 😍

Jag tror vi alla känner samma sak, men blir man inte allmänt mer taggad på livet när det är ljusare, varmare och kanske framför allt soligt? Jag påverkars något otroligt av väder så nu lever jag livet! Jobbet går bättre, jag och pojkvännen har det bäst och för att inte tala om alla fina kläder som finns ute nu ❤️ det är ett faktum att höst och vårkollektionerna är mina favoriter!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Låter bilderna säga sitt men kan summera helgen med att den kändes...

Likes

Comments

Är det något som är omöjligt så är det att ha missat Fishnet-trenden... Jag hakade på samma sekund, piffar verkligen till vilken outfit som helst. Dock har jag nu det senaste "tröttnat" något och kände att det var dags att slå i en ytterligare växel. Sagt och gjort, jag drog till Calzedonia och shoppade på mig dessa godningar:

Ni hittar liknande här /link


Så nu sitter jag här på kontoret nätigare än någonsin och jag älskar det! Haha ursäkta bakgrunden men vi hade vår stora packa boxar dag i fredags, detta betyder kaos och boxemballage högt och lågt...

Likes

Comments

Godmorgon!

Det finns något magiskt med att vakna upp och se en solig klarblå himmel... Man bara vet att det kommer bli livets bästa dag. Varje gång förundras jag också över varför jag bor i Sverige!

Så vad står på agendan idag?
Packning av boxar
Mottag av leverans
Handledning av praktikant
Marknadsföring på sociala medier
Fotografering
Förbereda styrelsemöte

Finns att ta i så att säga.. Dags att börja!

Ha en fin dag :)

Likes

Comments

Får ständigt frågor kring vad jag har på mig på kontoret så känner att det är dags att visa er just detta.

Tänkte börja med att förklara bakgrunden av det bolag jag jobbar på då det säger en hel del kring varför "dresscoden" är som den är.

Jag nämnde i mitt första inlägg vad det är jag faktiskt jobbar med men för er som inte har läst det jobbar jag med två prenumerationsboxar. De flesta är familjära med Glossybox och deras koncept, vårt koncept fungerar på precis samma sätt men rör en helt annan målgrupp. Boxarna heter Chef´s Box och Designish där Chef´s Box är för den matlagningsintresserade som önskar lite ny inspiration till sin matlagning. Chef´s Box skickas ut en gång i månaden och innehåller varje månad INGREDIENSER, KÖKSREDSKAP och RECEPT. Designish är en månadsbox som innehåller designprodukter för hemmet och ens livsstil, exempel på produkter som har varit med är doftljus från Voluspa, vaser från Cooee Design, Kähler osv. Besök gärna våra sidor www.chefsbox.se och www.designish.se

Jag har varit med och startat upp detta bolag och driver det idag ensam med stöd från investerare och andra bolag som sitter i samma koncern.

Nu har vi kommit till den punkt jag tänkte prata om från första början. Koncernen "mitt bolag" är en del av sitter tillsammans på en våning i Gamlestadens fabriker här i Göteborg. Vi har en medelålder på ca. 29år så alla är unga och klär sig också därefter med undantag för tillfällen det är läge att klä upp sig till tänderna, så med detta sagt presenterar jag nu några standard gå till jobbet outfits som jag kört på:

Likes

Comments

Jag konstaterade på min Instagram tidigare idag att internationella kvinnodagen = internationella citatdagen (med all sin rätt GRL PWR). Men passade på att leverera citatet som är en uppdatering av det citat som blivit så känt från Mean Girls "On Wednesday we wear pink".... Turligt nog faller denna stora dag in på en onsdag och inspiration till dagens bild kom genast "On International women´s day we wear Bling" detta tillsammans med en riktigt blingande selfie. Japp jag är helnöjd.

Likes

Comments

Försök nr. 300 med att komma igång med bloggandet!

Eller faktum är att jag var riktigt duktig på att blogga när jag befann mig i Shanghai för 3 år sedan, då kunde man minsann förvänta sig 1-3 inlägg om dagen... antar att jag hade mer saker att berätta om då! Bloggen då bestod visserligen mest av nattklubbsbilder och något form av eftersnack, kanske inte riktigt vad Farmor och Farfar förväntade sig när jag utlovade en blogg där jag skulle berätta om min studietid under det år jag var i Shanghai. Well well, studier fanns men vissa saker var visst lite roligare än andra och jag vill lova att utelivet var grymt! Men skit i Shanghai nu, det har gått 3 år så frågan ligger snarare i vad jag gör idag...

Högskolan i Borås tog mig till Shanghai, jag kom hem och avlutade mina studier där för att studera ett master år på Handelshögskolan i Göteborg. Management av tillväxtföretag hette utbildningen som drog in mig i en praktik där jag var ute på arbetsplats 2 dagar i veckan. Jag gjorde tydligen mitt jobb då jag i slutet av Master året skulle starta bolag tillsammans med VD för det bolag jag praktiserade på. Intern of the Year I guess. MEN i skrivandets stund är det precis vad jag gör... jag är nu mer titulerad som medgrundare, delägare, projektledare och sist men inte minst försäljnings- och marknadschef. Årgång? Född November 1992.

Men nog om min bakgrund och hur jag hamnade där jag är nu... vad kommer denna blogg handla om? Svaret är att jag absolut inte har en aning... så jag benämner detta som en livsstilsblogg där jag kan hinta om att mina stora intressen är KLÄDER, VÄNNER, POJKVÄN, TRÄNING och FEST (min blodade partytand finns fortfarande ja... eller en mer rättvis beskrivning som bubbeltand).

Lika spretigt som detta inlägg blev blir bilderna... En Selfie och ett trendförsök... nog för att jag älskar mina fishnetstrumpbyxor.


Tadas!


Likes

Comments