• Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Försök nr. 300 med att komma igång med bloggandet!

Eller faktum är att jag var riktigt duktig på att blogga när jag befann mig i Shanghai för 3 år sedan, då kunde man minsann förvänta sig 1-3 inlägg om dagen... antar att jag hade mer saker att berätta om då! Bloggen då bestod visserligen mest av nattklubbsbilder och något form av eftersnack, kanske inte riktigt vad Farmor och Farfar förväntade sig när jag utlovade en blogg där jag skulle berätta om min studietid under det år jag var i Shanghai. Well well, studier fanns men vissa saker var visst lite roligare än andra och jag vill lova att utelivet var grymt! Men skit i Shanghai nu, det har gått 3 år så frågan ligger snarare i vad jag gör idag...

Högskolan i Borås tog mig till Shanghai, jag kom hem och avlutade mina studier där för att studera ett master år på Handelshögskolan i Göteborg. Management av tillväxtföretag hette utbildningen som drog in mig i en praktik där jag var ute på arbetsplats 2 dagar i veckan. Jag gjorde tydligen mitt jobb då jag i slutet av Master året skulle starta bolag tillsammans med VD för det bolag jag praktiserade på. Intern of the Year I guess. MEN i skrivandets stund är det precis vad jag gör... jag är nu mer titulerad som medgrundare, delägare, projektledare och sist men inte minst försäljnings- och marknadschef. Årgång? Född November 1992.

Men nog om min bakgrund och hur jag hamnade där jag är nu... vad kommer denna blogg handla om? Svaret är att jag absolut inte har en aning... så jag benämner detta som en livsstilsblogg där jag kan hinta om att mina stora intressen är KLÄDER, VÄNNER, POJKVÄN, TRÄNING och FEST (min blodade partytand finns fortfarande ja... eller en mer rättvis beskrivning som bubbeltand).

Lika spretigt som detta inlägg blev blir bilderna... En Selfie och ett trendförsök... nog för att jag älskar mina fishnetstrumpbyxor.


Tadas!


Likes

Comments