Men det finns absolut ingenting att göra.

 

Och inte ver jag heller vad jag skall skriva om. 

Det har varit en ganska lugn period för mig. Legat sjuk, tränat och festat lite granna.
 

Till valborg så är lokalen bokad och det blir givetvis fest. Lillasyster spelar på MX, lilla Alingsås egna rock klubb.
Jag har slängt ut frågan och skapat ett event, på fb, så det skall bli kul att se vilka som kommer och inte.

Jag vet ju redan att vissa kommer att säga nej, då det har flickvänner som inte vill att de umgås med mig, eller så finns det folk som är bjudna som dom inte kommer överens med.
Det är väldigt tråkigt att det är så. Men det finns inte mycket man kan göra.
Jag kommer inte anpassa mig efter någon annan, så att det är ett val dom gör själva.

 

Idag, efter jobbet, så skall jag sola och sedan hälsa på min mormor som har åkt in igen.
Vi vet inte vad som är felet och inte heller när hon får komma hem.
Igår så började hon prata finska med mig, flera gånger, och det beror nog på att hon ligger inne. Hon brukar inte vara så förvirrad. Det får mig alltid att tänka på att de kommer inte alltid att finnas där. En dag så försvinner dom.
Det gör mig både ledsen och förtvivlad, men det får mig att kämpa mer. Jag vill att de skall vara stolta och se mig lycklig.
Jag vill inte göra de besvikna eller skapa oro längre. Det har jag gjort tillräckligt.
Jag vill inte heller göra mig själv besviken.

Jisses vilken sol det är ute! Helt underbart! Det får bli en lång promenad ikväll. Nu när man har skaffat stegräknare så måste man väl försöka åtminstone.

 

Jag kan inte få in att det bara är onsdag idag. Det känns som torsdag! Jag vill ha helg. Nu. Direkt.
 

Nu är det bara 30 minuter kvar, sedan slutar jag.

 

Frågor på det??

 

 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag vet att mina inlägg inte har varit av de ljusaste på det sista. Jag vet att jag har skrivit och uttryckt mig väldigt hatiskt och negativt. Jag får väldigt mörka perioder, och de måste uttryckas på ett eller annat sätt och jag kämpar och försöker med all min makt, att inte göra något dumt, som att skära mig. Sedan att jag fick "återfall" är sådant som händer. Men det är dax för nya tag.
Ändra min syn och faktiskt se att det är jag som väljer vilka jag vill ha i mitt liv och att jag faktiskt kan välja att inte omringa mig med dessa människor som får mig att bli äcklad. Att jag kan välja att träffa folk som faktiskt utmanar mig och får mig att utvecklas och sträva framåt.

Jag har börjat med träningen igen. Det känns väldigt bra och jag känner genast att jag mår mycket bättre.
Men jag fick inflamation i mina fötter i fredags, och det har gjort att jag inte har kunnat gå riktigt. Det gjorde så ont att jag grät. Men det känns redan bättre. Och igår var jag tillbaka på gymet och körde axlar och rygg. Idag blir det bröst, mage och tricep.

Jag försöker även leta inspiration till en ny tatuering, som jag vill ha under brösten, på revbenen. Men jag vet inte rikgtigt vad jag vill ha än.
Jag skall även boka tid hos min piercare i Borås. Dax för näsan, igen... Och möjligtvis en dermal. Vart vet jag inte än.

Nästa vecka är det påsk!
Jag skall på fest med jobbet, som säger hejdå till en underbar arbetskollega, som har fått ett nytt jobb.
Kanske är det dax att börja plugga igen?
Det blir på torsdag i Gbg och det blir problem med tågen. Men antingen så får jag försöka lösa så att någon kan hämta mig eller så får jag försöka fixa sovplats. Det löser sig alltid!
På fredagen drar jag till Lysekil. Till Mammas fritidshus, för lite utvilning och lugn. Det skall bli väldigt mysigt!

 

Nu skall jag äta lite lunch innan jobbet, så att jag inte dyker upp grinig!

 

Frågor på det??  XoXo

Likes

Comments

 

Ja, nu är det lördag igen. Det känns inte som att det har gått en hel vecka sedan det var lördag sist.

Igår var jag ute och flängde nästan hela dagen. Fick köpt nya träningshandskar iaf.
Jag hade hoppats på att ha väldigt ont i kroppen idag, med tanke på träningen igår. Men jag misstänker att jag kommer att ha svårigheter med att komma upp ur sängen i morgon.

Just nu sitter jag på jobbet men jag slutar om 25 minuter. Då skall jag hämta bilen och kanske hämta pappa, som har varit så smart att han har tankat en dieselbil med bensin och blir nu skjutsad av bergaren från Ulricehamn till Borås.
Jag får nog hämta han i Borås.

Det blir träning, taccos och besök av fina Anette idag.

 

Det är väldigt skönt att jobba dessa lördagar, när det är lungt och mina arbetskollegor är på bra humör :)

 

Det blir nog en riktigt bra lördag!

 

I morgon får jag dock gå upp väldigt tidigt då pappa skall vara i Vara klockan 06.30 och jag har lovat att köra honom dit.  
Som tur är så kan man ju gå och lägga sig igen, när man kommer hem.

 

That´s all for now!

 

Frågor på det??

 

 

 

15.40.

 

Nu sitter jag hemma. Jag har hunnit med en powernap och är pigg och allert! :)
Jag håller på lite med pappas skolarbete. Det var så länge sedan så jag vet inte hur jag skall formulera mig för att det inte skall låta stelt och konstigt i rapporten. Men det har har fått ihop låter väl ganska bra. Och det blir bättre när jag har fått sitta med det en stund.

Det är lördag. Jag är ölsugen.
Men jag kan inte gå och i morgon så skall jag, som skrivet, köra bil väldigt tidigt. Så det får bli ett kvälls pass idag.

Kan man få träningsvärk i fötterna????????

Det har stått still ett bra tag nu. För mig är ett "bra tag" 1 vecka. Ingen drama, inga jobbiga människor, ingenting.
Det värsta med att det står still är att man tänker bakåt. Alltså på saker man har gjort, varit med om och upplevt. Det genererar en ångest som heter duga. En ångest som är ganska svår att hantera.
Är det därför jag tycker om när det händer saker runt mig? Jag har ingen ork att ställa till saker själv, längre, men det gör mig absolut inget om någon annan gör det. För att jag slipper se bakåt då?
Hur gör man för att sluta tänka bakåt i tiden och bara känna ångest,i stället för att tänka bakåt och känna att fan vad roligt det var!...??
När jag har listat ut det så meddelar jag det!

 

Ja, snart är det väl dax att planera en Sthlms resa samt resa till Prag.
Vet inte om det blir av då jag åker till Norge och Thomas behöver nog hjälp. Men jag planerar och går det i stöpet så går det i stöpet!

 

Red Bull!! Jag är inne på min 3:e för dagen.. Inte bra! Och nu kommer intresseklubben och knackar på dörren.

 

Kombaya  ma´lord, kombaya!!

Likes

Comments

Jag har 10 minuters rast just nu. Jag tänkte gått ner till affären, men självklart så har jag glömt min plånbok hemma...

Så jag tänkte fördriva tiden med att sitta här en liten stund.

 

Jag har skickat in en arbets ansökan till en restaurang i Oslo. Så nu är det bara att vänta och se om man får jobbet.
Dom ville tydligen att jag skall vara där i början av April, om jag får jobbet.
Det känns både spännande och nervöst.
Jag har aldrig gjort något sådant här förut. Visst, jag är van vid att flytta men inte i sådana här fall..

 

 

Nu måste jag jobba. Men skriver lite mer senare.

 

 

Frågor på det??

Likes

Comments

Denna helgen har varit konstig, minst sagt. Jag har gjort saker som jag inte skulle gjort, varit med de jag inte skulle vara med och brutit ytterligare löften som jag har lovat mig själv. Jag vill ut igen, jag vill göra om det. Jag om, gör rätt! Det blev bara fel. Jag är för snabb. Eller så är det ingen utmaning längre... Jag tröttnar så mycket på att jag alltid vet i förväg vad som kommer hända, vem eller vilka jag kommer att få och hur det slutar.
Jag trodde att jag kanske hade hittat någon som var lite spännande och som kunde ge mig lite motstånd. Det var väldigt fel antaget.
Vad blir nästa steg? Vad blir nästa utmaning.
Jag drar ifrån Sverige nu. Jag har fått jobb. Det finns absolut inget som håller mig kvar här eller som lockar längre.
Det är ändå ganska tråkigt att man måste leta utanför Svea Rikes gränser efter lite spänning. Och nytt.

 

Jag hoppas att det inte blir allt för spänt på jobbet. Jag som hade satt en tydlig regel för mig själv. Det kanske var det som gjorde det så roligt och det kanske är det som gör att jag känner att jag måste här ifrån. Jag har skridit över en gräns, som jag lovade mig själv för 3 år sedan, att jag inte skulle göra. Och jag har ju lyckats väldigt bra. Fram till nu.

 

MEN(!!) jag hade roligt när jag bröt gränsen. Det är väl det viktigaste.

 

Får väl se vilken gräns som skall korsas näst. Den får nog vara lite mer av en utmaning tycker jag.

 

 

 

Frågor på det??

Likes

Comments

 

Klockan är nu tio i åtta på morgonen. Jag var inte ute igår och jag drack inte heller, för den delen. Det kan nog vara en förklaring till varför jag har varit vaken i snart en och enhalv timme. När jag vaknar så är det alltid mobilen jag kollar först, innan jag går upp och kissar och hämtar kaffe. Alltså det första jag gör när dagen börjar är att titta vad jag har fått för meddelande och vilka missade samtal jag har. Jag trodde att det skulle minska drastiskt när jag bytte nummer. Men när man träffar nya människor hela tiden, och givetvis lämnar ut numret, så resulterar ju det i att det är DE jag har missade samtal ifrån och korta eller väldigt långa sms ifrån.
Jag borde ju känna mig smickrad av att de tänker på mig, Men det gör jag inte. Jag blir inte smickrad. Jag tycker inte ens att det är roligt. För det som står i sms:en och det som samtalen, som jag missar, handlar om är inte att de vill träffa mig för min personlighet direkt.
Och visst. Jag kan förstå att man fylleringer eller skickar sms mitt i nätterna. Men vad jag inte kan förstå är innehållet i dom. Tror de att jag skulle gå igång på det och "Ja, men självklart!", "Åh, vad kåt jag blir" eller " Å, vad stor den är"? Min reaktion blir lite mer "Vad häftigt....... En sådan har jag aldrig sett förut...... Patetiskt!"....... ( Jag hoppas att ni förstår att det är ironi) Jag förstår inte hela grejen med att skicka sådant till en person som mig. Jag går inte igång på det och jag tycker inte att det är häftigt på något vis.
Jag har inte bett om sådana sms, mms, eller om några samtal mitt i nätterna.
 

När började sex bli tråkigt? För mig? Jag tycker helt enkelt inte att det är roligt längre.
Och jag tycker att de män som försöker få till det, med mig, bara blir mer och mera patetiska, näst intill desperata när de inte lyckas. Jag blir illamående och känner mig faktiskt lite kränkt.
Men det är ju givetvis inte deras fel, och ibland kan jag uppmuntra till deras beteende för att jag kan tycka om uppmärksamheten. Men själva akten intresserar mig inte.
Jag kan till och med uppmuntra någon för att sedan kunna neka och förnedra. Vad är det för fel på mig?
Och när blev det vanligt att det skall vara våldsamt hela tiden? Missförstå mig rätt, jag kan också tycka om att krydda till det lite och jag kan bli lite twisted, ta upp ett nitbälte, strypa killen och skrika "Ta  det din, Hora! Visa att du är man!", men hela tiden? Det skall bara snackas stryk, strypning och förnedring.
När blev missionären något tråkigt och otillfredställande? Och när slutade sex vara roligt och avslappnande?

 

Det är för tidigt på morgonen.....

 

 

 

 

Solen skiner och det är lördag!

Idag blir det att umgås med vänner och inta lite av den alkoholhaltiga drycken. Alingsås? Göteborg? Borås? Vem vet.

Jag fick frågan i fredags, eller rättare sagt torsdagsnatten, om jag ville följa med upp till Norrland över helgen. Jag ångrar mig nu, att jag inte följde med. Jag skulle följt med. Kommit bort lite. "Få vara mig själv för en stund" som han så fint uttryckte det i smset, och i reklamen. Men det är lätt att vara efterklok och jag kommer inte säga nej nästa gång.

På tal om att åka iväg. Snart skall semestertiderna lämnas in. Det blir Lysekil för hela slanten i sommar. Det är så tacksamt och underbart att mamma köpt ett fritidshus! Och det blir säkert iväg till vandrarhemmet med, för att hjälpa till. Jag ser redan fram emot det! Sol, bad, jobb och massa osunt beteende!

 

Ha en trevlig lördag!

 

 

Frågor på det??

 


Likes

Comments

Men för mig är det det idag. Det har varit en lung med produktiv helg. Väldigt skönt.

Jag och Anneli var på bio igår och såg Cloud Atlas. Se den inte. Inte om du vill slösa bort 2.45 h av ditt liv. Visst, en del i den var rolig, men långt ifrån för att man vill se den igen. Ja, men vi fick ialla fall vara själva en stund!

I dag har jag bara legat i sängen och slappat. Druckit kaffe och ätit glass, Ben and Jerry´s Choklade fudge ice cream. Väldigt gott!
Jag kände att jag var tvungen att komma upp en stund. Så nu sitter jag vid datorn i stället. Jag ska väl gå och handla om en stund, äta lite och avsluta kvällen med en PW.
Det blir en lång dag i morgon. Upp halv fem och efter jobbet så skall det tattueras och möjligen hinnas med att shoppa lite.

Tisdagen blir dock lugnare. Slutar tidigt och har inget planerat, förutom att jag skall bli med iPhone. Den lär väl ta upp resterande av dagen.

 

Jag slutar även tidigt på fredag. Och Daniel slutar inte förens klockan 18.00.... Vill ju inte vara i Tidaholm för tidigt, så frågan är om man inte skall stanna kvar i Gbg och ta ett tåg därifrån. Jag kan ju ta en AW eller något. Eller så åker jag dit på lördagen istället.

 

Jag vet att det jag har bloggat om på det senaste, inte har varit så "spännande". Det är väl antagligen för att det pågår så mycket att jag inte riktigt kan sortera tankarna. Fylla, slagsmål, one night stands, intriger, skitsnack och småsinta saker.
Och jag står för två saker i den där meningen. Resten handlar om folk runt omkring mig, som gärna vill dela med sig och har fått för sig att jag skulle bry mig. Men tro mig, jag är fullt upptagen med mitt eget liv och egna problem för att ens låtsas att vara intresserad eller bry mig.  Jag har nog med demoner och intriger, så att det både räcker och blir över. Jag behöver inte era. Och jag skiter i vad ni tycker och tänker, eller vad ni vill säga eller inte säga till mig.
MINA kännslor går först. JAG går före. Inte du, som du gärna verka vilja tro.
Det är väl kul att man har ett sådant stort ego så att man tror att  min värld kretsar kring en och ens beslut. Men snälla, håll det för dig själv och håll dig borta. Det intresserar mig inte. Prata gärna om mig, men inte med mig. (Suns man inte, finns man inte.) Det skulle göra oss en tjänst.

 

Nej, nu skall jag göra lite mer kaffe och sedan blir det Grays Anatomi, eller hur det nu stavas....

 

 

Frågor på det??

 

 


Likes

Comments

Det går ju ändå inte att komma ifrån det idag. Man måste äga en iPhone, eller åtminstonde 1 apple-produkt. Så... Nu har jag köpt mig en iPhone, som jag får på tisdag samt ett nytt simkort. Det innebär också att jag kommer att byta nr, btw.
Vi får la se hur lång tid det tar innan jag tappat tålamodet, då jag måste lära mig en ny telefon.

Idag, eller rättare sagt, ikväll så skall jag och Anneli på bio. Det ska bli både skönt och trevligt. Det var länge sedan nu, som bara jag och hon gjorde någoting. Så det blir någon fantasy-film som inte lockar mig alls, men vi kommer ut och får göra något, det är det viktigaste. Cloud Atlas heter filmen. Har inte ens sett trailen, så får nog kika på den innan jag drar ner till stan.

Jag har sovit max 3 timmar i natt, jag hade bara svårt att somna, men jag kom upp till jobbet. Jag/vi fick till och med sluta 1 timme tidigare, för att det fanns inget att göra. Åkte hem i solskenet med stekar-brillorna på. Det är väl typiskt att det skall molna till sig nu. Jag som trodde att jag skulle få njuta av solen idag.

Så nu skall jag göra lite kaffe och ta en lång dush innan jag går bort till Anneli. Får slänga in lite fantasier om fina Jack också, det om något borde få en att piggna till.

 

Jag har fortfarande inte hört något om lägenheten så jag hoppas att han ringer i morgon. Det hade varit väldigt skönt att få flyttat nu.

 

Frågor på det??
 

Likes

Comments

Vi fick hem den nya Mio-katalogen i veckan och jag satte mig ner för en liten stund sedan med en kopp kaffe för att titta lite i den. Det kan ju faktiskt bli så att jag får lägenhet om två veckor (håller tummarna). När jag tittar i den, så får jag känslan av att "Så här vill jag bo". Jag vill bo så, själv. Jag vill jobba och kämpa för att få ett fint boende som JAG har gjort mig förtjänt av. Det är min nya dröm.Att få en fristad med uteplats och färger. Så nu skall det bara sättas upp delmål.

Jag måste först och främst söka nytt jobb. Om jag nu inte vill utbilda mig till att bli något annat. Vad vill jag bli?
Jag kan ju alltid jobba och plugga upp mina betyg på distans tills att jag kommer på vad jag vill bli när jag blir stor. Jag vill ha en tillvaro där jag känner mig lycklig och hemma. Där jag kan slappna av och känna att detta är min fristad. Jag har aldrig haft det. Jag har aldrig fått vara ifred eller kunnat slappna av riktgt.
Eller jo, en gång i mitt liv kunde jag det och det var när jag bodde hos mina fosterföräldrar. Jag blir alltid så trött när jag åker till dom, men det är ju för att jag verkligen slappnar av.
Alla andra ställen har det alltid varit en oro av att folk kommer och går. Det är därför jag blir vansinnig när någon bara kommer för att hälsa på, utan att säga  något (finns vissa undantag).
Jag är inte van vid att det är "normala" människor som knackar på. Oaggresiva människor.Jaag kommer nog aldrig vänja mig vid det.

Om en stund skall jag sätta mig ner och fundera ut vad det är jag vill och sedan skriva upp mina delmål. Dessa skall jag rama in och sätta upp på väggen. Kryssa av allt eftersom. Det är dax för en nystart. Och det förtjärnar jag. Det är dax att komma ur dessa dåliga rutiner och detta självhat.

 

Denna morgon har jag sovit länge, men jag är ju faktiskt ledig. Jag har varit ute på PW, hälsat på farmor och gått ut med henne i rullstolen, ätit frukost och snart skall det städas och tvätta sängkläder.
Jag lovde farmor att jag skulle komma och hälsa på henne ikväll igen. Hon känner sig nog ganska ensam där hon är. Men det var ett mirakel att jag fick ut henne en stund idag! Men det gick när man röt till lite, haha. Och det är något jag kan.

Fick plockat fram alla solglasögon idag med. SNART så är det dax att hänga undan alla vinterjackor och ta fram alla fina skinnjackor. Jag längtar så mycket, men det är jag nog inte ensam om.
 

Jag har även skrivit ut det som jag skall tattuera på måndag. Det blir inte stort, men det kommer att passa mig.

Nu skall jag skicka ett mejl till gymmet om att jag vill säga upp kontraktet och sedan skaffa nytt här i stan.

 

Får se om jag hinner skriva lite mer, senare.

 

 

Frågor på det??


Likes

Comments

Efter att jag och Anneli var och handlade igår så gick vi hem till henne på lite kaffe. Det slutade med att hon ville eprimentera och nu sitter jag här och kan knappt skriva för att mina naglar är så långa. Jag, som är en gammal pianospelare är så van vid att böja händerna, men nu går det inte. Och jag är inte direkt den tjejjiga typen, så vi får se hur lång tid det tar innan jag tappar tålamodet, haha! Men naglarna ser bra ut iaf! smiley

 

Idag börjar jag klockan 13 och jag tänkte att jag skulle hinna med en PW innan. Hanns inte med igår, var helt slut när jag kom hem.

Det blir fullt upp ett tag framöver  nu och det är skönt! Bio, familjen, tattuera sig, Tidaholm, jobb och träning. Wonderbar!

 

Jag har massa mer att skriva men det känns för skumt med dessa naglar, så jag ger mig för denna gången och försöker lite senare. Tur att man inte jobbar med datorer.................................... ( ja, jag var ironisk om du missade det)

 

 

Frågor på det??

Likes

Comments