KAN DE BLI BÄTTRE ÄN SÅHÄR? NU KOMMER SOLEN FRAM OCH NU KAN MAN ÄNTLIGEN SITTA UTE OCH NJUTA. VAR UTE PÅ EN GOSIG PROMENAD HÄROMDAGEN OCH DÅ TOG JAG DEN HÄR FINA "VÅR-BILDEN". HA EN UNDERBAR VECKA.

XOXO J

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

God morgon!

Likes

Comments

IGÅR FICK JAG MIN ÄLSKADE GLOSSYBOX TYCKER VERKLIGEN ATT DET ÄR SÅ SMART, MAN FÅR HELT OVÄNTADE SAKER & ALLTID JÄTTE ROLIGA. DET FINNS ÄVEN EN GLOSSYBOX FÖR MÄN " THE MAN BOX".

DET ÄR INTE BARA BRA SAKER, UTAN OCKSÅ ETT JÄTTEBRA PRIS. EN GLOSSYBOX KOSTAR 139 KR/MÅNAD. MAN FÅR PRODUKTER SOM ÄR VÄRDA SÅÅ MYCKET MER. BOXEN LEVERERAS DIREKT HEM TILL DIG.

NU PÅ MÅNDAG AVSLÖJAS BOXDESIGNEN FÖR MARS MÅNAD. BOXEN ÄR DESIGNAD AV CLARA HALLENCREUTZ. OM DU VILL HA 5 OVÄNTADE SKÖNHETSÖVERRASKNINGAR I EN LYXIG BOX, BÖRJA PRENUMERERA.
www.glossybox.se

XOXO - J ♡

Likes

CommentsGOD EFTERMIDDAG ALLA UNDERBARA!

JUST NU SITTER JAG HEMMA OCH MYSER I DETTA RUGGIGA VÄDER, HAR PRECIS KOMMIT HEM FRÅN J.

JAG SATT PRECIS OCH KOLLADE IGENOM NÅGRA GOA BILDER FRÅN I SOMRAS. 

OJ, SOM JAG LÄNGTAR TILL SOMMAREN. 

HOPPAS NI FÅR EN FORTSATT HÄRLIG ONSDAG!


XOXO - M ♡​

Likes

Comments

REDO? FÖR SNART KOMMER DAGEN SOM VI ALLA VÄNTAR PÅ NU IFEBRUARI, ALLA HJÄRTANS DAG. EN FIN DAG OM JAG FÅR SÄGA DET SJÄLV, TYCKER KANSKE ATT DET ÄR LITE ÖVERSKATTAT PÅ VISSA HÅLL, MEN DET ÄR EN MYSIG "HÖGTID". FÖR ER SOM SKA PÅ DEJT ELLER GÖR NÅGOT ANNAT KUL, HÄR HAR NI LITE IDÉER TILL SMINK, OUTFIT, HÅR OCH JAG TYCKTE STT DET KÄNDES PASSADE MED EN FIN BABY ROSA FÄRG, MEN SÅKLART KAN MAN VÄLJA LITE STARKARE  FÄRGER. TOG OCKSÅ MED EN FIN DIY PRESENT SOM NI KAN GE DEN DÄR SOM ÄR LITE EXTRA SPECIELL. HA EN BRA DAG.

XOXO ~ J

Likes

Comments

HEJSAN ALLESAMMANS, HOPPAS ATT ERAN DAG VARIT BRA. DAGENS INLÄGG KOMMER ATT HANDLA OM MIN PARTNERINCRIME, M. EN UNDERBAR VÄN OCH DEN HÄR BILDEN SUMMERAR EN AV VÅRA STUNDER FRÅN SOMMAREN 2014. KUNDE INTE VARA GLADARE ÖVER ATT HA HENNE VID MIN SIDA. KÄRLEK TILL DIG M.

XOXO ~ J

Likes

Comments

GOD EFTERMIDDAG!

OM NI HÄNGT MED I TV-RUTAN UNDER JUL VET NI SÄKERT VEM DENNA BRUD ÄR.

FANTASTISKA ISABELLE GULLDÉN,

25 ÅRIGA HANDBOLLS SPELAREN ÄR EN STOR FÖREBILD FÖR MÅNGA UNGA TJEJER.

JAG SJÄLV SPELAR HANDBOLL OCH TYCKER ATT BELLA ÄR EN GRYM INSPIRIRATIONSKÄLLA

OM NI INTE REDAN LÄSER BELLAS BLOGG TYCKER JAG NI SKA TA EN LITEN TITT.

http://www.bellagullden.se/

HA EN FORTSATT UNDERBAR DAG


XOXO - M

Likes

Comments

DAGENS FRULLE FICK BLI EN HALLON&BLÅBÄR SMOOTHIE OCH LITE ANNAT SMÅTT&GOTT. GÅRDAGEN VAR MYSIG, VAR DOCK MYCKET BESVIKEN PÅ MELLO. TYCKTE ATT DET VAR EN GANSKA DÅLIG START PÅ DET HELA. HOPPAS ATT NI FÅR EN GOSIG START PÅ DAGEN!

XOXO ~ J

Likes

Comments

GOD EFTERMIDDAG GOTT FOLK. IDAG TAGGAR VI MELODIFESTIVALEN. VI HAR LADDAT MED GODIS OCH UNDERBARA VÄNNER. HAR INGEN KOLL PÅ DELTAGARNA, MEN ALLTID KUL ATT ÖVERRASKAS. IDAG DELAR VI PÅ EN BEN&JERRY, TUR ATT VI INTE GILLAR SAMMA SMAK OCH KAN DELA PÅ DENNA OCH HA DET RIKTIGT KOS.  HOPPAS ATT ER KVÄLL BLIR MYSIG OCH ATT NI ÄR LIKA LADDADE SOM OSS.

XOXO ~ M&J

Likes

Comments

BE CREATIVE. DARE TO BE DIFFERENT. 

XOXO - J

Likes

Comments