Header

LUND, VARDAG

Ja, men varför inte. Nu har jag snart tjatat ihjäl människor i min omgivning att jag vill börja skriva av mig här.. i över ett år. Jag har gjort inlägg som jag avpublicerar för att jag inte varit nöjd eller så har jag blivit "för privat" för att behålla det publicerat. Jag har pratat en del med mina fantastiska Lunda-vänner om hur sorgligt det är att jag inte förevigat alla AMAZING stunder som vi upplever närmare varje vecka här och jag tänkte att det ska bli ändring på det. Snart kan jag bocka av mitt första år som student här i Lund och det känns bara helt galet. Jag kan inte förstå hur mycket som jag har fått uppleva, sätt och jag kan inte heller förstå hur lyckligt lottad jag är över att jag fått denna möjligheten. Dels möjligheten att få studera till ett av världens bästa yrken, men också att jag fått möjligheten till att träffa helt fantastiska människor på vägen. För mig är detta en total lycka!

I helgen så har jag och Anna haft en riktig mat, chill och plugghelg. Jag startade lördagen och gjorde en om-tentamen på "Vetenskap & Statistik", vilket jag faktiskt tyckte gick ganska bra, jag håller tummarna. Därefter mötte jag upp Anna och vi åkte till Ica och köpte en del av livets goda. Vattenmelon, grillad kyckling, potatissallad och lite fika till det. Vi gick till en gräsplätt som ligger mellan Delphi och Kämnärsrätten och hade lite picknick och pluggmys i det härliga och soliga vädret. Vi var så glada att få njuta av solen, även fast våra kroppar redan var lite rödbrända. 

Efter flera timmars av pluggande och solande så bar det hem till mig och min nya lägenhet! För JA, jag har ju blivit med lägenhet för bara några veckor sedan. Det känns så mysigt och kul, även fast det är svårt att förstå att alla möbler, glas, kuddar och så vidare BARA är mitt och att lägenheten BARA är min. Men oj så glad jag är!

Jag och Anna gjorde hamburgare till kvällen. Det var riktigt gott!

Men inte slutade det där. Söndagsförmiddag fortsatte med en riktigt god brunch till följt av mer plugg. Vi gjorde scrambled eggs och bacon och bakade scones, på dem hade vi philadelphiaost och björnbärsmarmelad. Vi hade kvar vattenmelon från dagen innan som vi också hade till vår brunch, mums! Jag, Anna och Ida har som plan att införa obligatorisk mysfrukost/brunch en gång i månaden när vi kommer tillbaka till Lund i augusti. Både testa olika hotellfrukostar här i stan, men även göra egna mysiga bruncer/frukostar, det ser jag fram emot! Såhär gott hade vi det i söndags!

Anna är så härlig när det är något hon verkligen tycker är gott, jag tror att vi lyckades. Jag låter bilden tala för sig själv.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments