​Tjenare! Sommaren är här och med sig tar den blandat väder, men ändå värme och ljus! "Ut!",tänker många för att jobba heltid på brännan eller beach bolla med nära och kära. Men nu bor vi ändå i goa men ändå regniga ofta gråa Sverige så därför tycker jag att det är dags att bättra på det mentala filmgalleriet. Så för att ge er ett litet smakprov av jag har att bjuda på vad gäller rekommendationer så bjuder jag på detta:

Bland dom nykomna kan jag varmt rekommendera den nysläppta "Now you see me 2" som precis som sin föregångare lyckas reta sinnena och ifrågasatta möjligheterna runt o kring dig med ett slut som verkligen är värt en applåd!

För dom av er som är inne på det lite retro inom film är jag just nu mycket inspirerad av en nya serien "The West" som nu börjat visas på svt och tänkte därför highlighta den så kallade "Dollar-trilogin" bestående av "a fist full of dollars" , "for a few dollars more" och självklart en av alla tiders klassiker "the good, the bad and the ugly"! här får i i alla se en briljant och svårslagen skådespelarinsats av Klint Eastwood och soundtrack som ger en rysningar av förtjusning! Men främst levererar dessa en fantastisk bild av den tid och land det utspelar sig i, genom en bra balans av humor, dramatik och spännig!

Ja men det va det hoppas sommaren blir skönare med denna underhållning så kanske jag leverar mer någon gång i framtiden!.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments