Hej alla! Imorse drog jag, Linnea och Astrid in till stan för och äta på frukost på Le pain francais vilket var otroligt gott och mysigt! Värt pengarna också, haha.
Sedan gick vi bara i lite affärer och kollade på det sista av rean. Efter några timmar drog jag och Linnea till Partille, jag behövde verkligen plugga så kunde inte vara kvar så länge. Vi tog lite bilder innan vi åkte hem.
Nu har jag bara pluggat en stund till ett fysikprov som är nu på tisdag.. riktigt segt men måste göras tyvärr.

Sååå himla snygg är hon! Älskade ❤️❤️❤️❤️❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Imorgon är det alltså tillbaka till skolan, med andra ord väntar massor med läxor och prov framöver. Är taggad men samtidigt inte, kommer vara jobbigt att gå upp tidigt på morgonen i kylan men ändå skönt att komma i rutiner igen och inte sova bort hela dagarna, vilket basically är det jag gjort många dagar detta lovet. Men men, ett riktigt välbehövt lov har det varit!

Framför mig denna veckan som kommer har jag två dansrep på totalt 8 timmar och en dansföreställning på torsdag med koreografer vi dansare gjort själva. Ser fram emot det riktigt mycket och är jättenöjda med vår koreografi! Så för mig kommer det vara en rolig vecka;)

Här är en lite halvdålig bild på två godbitar jag fick med mig hem igår från stan! Superfin kombo tycker jag:) Båda är från gina tricot.

Likes

Comments

I år fyller jag 16, vilket innebär att jag börjar gymnasiet nu till höst. Vi 02or är mitt uppe i själva gymnasievalet, och gud vad stressigt det är! Allt från att välja linje och skola och räkna ut sin merit och allt. Jag har gått på några öppethus men fastnade verkligen för Hulebäcks Gymnasiet, som ligger i mölnycke. Allt kändes så rätt såfort jag klev in, sjukt mysig skola helt enkelt. Det känns bra att jag har "hittat rätt". Jag planerar att gå estetisk linje med inriktning dans. Många tycker nog att det är bortkastade betyg och onödigt att gå en estetlinje, men där kan jag inte hålla med. Att gå en högskoleförberedande linje och samtidigt göra det man tycker är kul känns helt perfekt! Jag vet liksom vad jag ska bli, jag har velat bli lärare sen jag var liten och det kan jag bli med den utbildningen så det känns super. Intagningsprovet gör mig dock nervös.. men det går nog bra!
Önskar alla er 02or där ute lycka till med valet<3

En bild från förra året, så himla fint

Likes

Comments

​​​​

Oj, detta med bloggandet var ju verkligen ett tag sedan. Jag bloggade till och från mellan 10-13 års ålder, men känner att det hade vart kul att börja igen, varför inte liksom? Nu när det ändå är nytt år och allt, hahaha. Här kommer ni läsa om min vardag, mode, resor, mat och mycket annat skoj! ​Ser fram emot att börja blogga igen. 

Likes

Comments