Kan jag säga att inte röker nu, när jag är inne på den elfte veckan? Jag tror det, eller? Jag suktar ibland efter nåt bloss. Vissa dagar känner jag fortfarande för att skita i allt och bara röka. Men jag gör inte det. Det är skillnaden mellan denna gången och alla de andra.
Jag är som standardsvensken, jag gillar inte att skryta. Vill inte vara mer än någon annan, alla är bra som dom är. Men idag, är jag väldigt stolt över mig själv. Stolt och lite starkare för att min motivation att inte röka är starkare än mitt beroende. Ganska häftigt! Något värt att skryta över haha!
För att jag tar mina ciggpengar och sprider dem i bättre saker, som är sjukt viktiga för mig. För idag kom hon som jag träffat på så många gånger. Hon som ser ut som en väldigt stark och förstående kvinna. Hon vars blick berättar ett helt liv med kränkningar, skam och skuld. Hon säljer Situation Stockholm. Och nu tar hon swish! Klart som fan att jag ger mina ciggpengar till henne!

Ett tips till dig som vill fimpa är att hitta typ två saker som är orsaken, motivet till att sluta. Håll fast vid dem som en princip. Sedan planerar du, gör upp en plan i huvudet eller på papper. Sug på karamellen ett tag innan du genomför din plan. Ta sluta-röka-linjen till hjälp om du vill. Dom är bra. Ta hjälp, var inte ensam i det. Sedan håller du ögonen på målet men var aldrig hård mot dig själv. Och alltid motivet i fokus. Så gjorde jag. Kanske funkar det för dig, kanske inte.


Stor kram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hurra för babyT-rex som föddes idag! Jag bara älskar denna fina, virkad på frihand efter en bild som beställaren visade. Alltså, det blir svårt att ge bort denna goding. Eller vad tror ni?

Likes

Comments

Maj har inneburit mycket fest och flärd, virkning och en del stress. Det har varit överraskningsfest för en av de mest värdefulla vänner jag har, konfirmation, dop och bröllop! Vi planerar också flytt och allt kring det.

Det är jobbigt att känna sig otillräcklig med virkningen och saker som mina fina beställare inte får i tid. Å andra sidan jobbar jag 100% och det är inte så lätt att få ihop det. Nu börjar mina sista leveranser bli klara, sen tar jag för tidigt sommarlov. Det ska bli skönt att utvecklas lite och virka nya grejer... och göra klart det jag påbörjat. På lager väntar en sjal och drömfångare!
Syrrans wolksvagen van har fått vänta i evigheter.. pepp på den! Grattis på födelsedagen förresten bästa syrran!

Såå hejdå maj jag säger hej till juni och hoppas på värme, en del avslappning och spänning.

Kram på er som läser!

Likes

Comments

Är du en pysslig person? Då vill jag tipsa om att göra dina egna grattiskort! I helgen var jag på kombinerat bröllop och dop, passade på att göra ett snyggt kort :) Jättekul och pillrigt.

Likes

Comments

Nu var det ett tag sedan! Jag har totalt grottat in mig i nytt jobb och rutiner i början av året. Det tar på krafterna att arbeta heltid och jag har verkligen gått all in for it. Det känns bra! Samtidigt söker vi lägenhet, jobbar på sambolivet och planerar tillvaron!
Virkandet är i full gång som vanligt! Har hittills beställningar som rullar på, en efter en. Något nytt för mig var en sängmobil med söta kaniner och ett moln. Jag ska visa er!


Just denna gjorde jag till min fina vän T och hennes bebis L!
Stort grattis och välkommen till världen❤

Likes

Comments

Ja nu är det väl ändå dags att börja blogga igen!?
Påsken är snart här och jag har plockat mitt björkris. Nu dags att fixa lite unikt pynt också.

DIY - påskfjädrar

Du behöver:
Silkespapper i valfri färg.
Sax
Limstift
Ståltråd

Jag valde några blommiga och prickiga silkespapper som finns på Panduro i flerpack. Jag älskar ju koppar, så det blev en koppartråd.
Lägg en bit ståltråd i mitten av silkespappret, med den rätta sidan nedåt. Limma över tråden och över hela pappersbiten. Vik sen över papper med den rätta sidan uppåt. Klipp ut biten och forma till den som en fjäder.
Nu är det dags att klippa massa jack i den så att fjädern får tar form. Använd gärna en nagelsax och klipp dem väldigt tunna. Sen klipper du så att formen är lite ojämn, så ser det verklighetstroget ut. Vik fjädern lite på mitten.

Likes

Comments

Åh åh åh vad jag bara älskar den norska serie SKAM!!Vem gör inte det, tänker ni kanske? Nej, jag menar det! En av de få serierna som jag blivit totalt fast i. Sådär så att jag släpper hela min verklighet och bara tittar på skam, virkar och äter glass i timmar! Det är så skönt för huvudet haha! Att bara få vara och lägga fokus på sin låtsasvärld en stund 😂
Nu har i alla fall den tredje säsongen släppts utav svtplay och jag började kolla ikväll. Denna gång handlar det om bästa Isak och hans vardagslycka/bekymmer. Vet att serien ses av massa ungdomar. Jag tycker att den skildrar samhällsfrågor och tonårsångest på ett briljant sätt. Ingenting är konstigt, onormalt eller skamfullt och det sätter SKAM liksom mitt i prick, speciellt i denna säsong!
Tack norska russebussar, hooking, smskonverationer och Noora!!😍😍


Likes

Comments

Julen har aldrig varit min grej. I år har jag faktiskt mäktat med men fått som en rejäl baksmälla i efterhand istället. Vilket i sin tur ledde till att jag får hoppa över nyår. Jag fattar ingenting. Ja jag är känslig. Men måste börja stå för det. Jag är sån, men i stressamhället så är det liksom inte coolt. Jag är stark men känslig. Och jag hör och lyssnar till mina begränsningar. Det tycker jag är coolt.

Fick en pastamaskin av sambon! Äkta kärlek! Jättekul och mums att göra!

I virkväg är det mycket att göra! Det är så roligt med alla beställningar och jag försöker hinna med så gott jag kan. Kan verkligen rekommendera de små Pokémons som jag gjorde till min käre systerson. Dom är väldigt populära. Jag gjorde några bollar också men missade att fota dem👌
Är du sugen på egna? Hos Wolfdreamer hittar du alla mönster, välj och vraka. De är tydliga och enkla att följa.
Eller så kan du juh alltid melja mig om du vill beställa: parlugglandesign@gmail.com

Kram och god fortsättning✨

Likes

Comments

Jag kanske är lite efter med att upptäcka dessa fantastiska dockor som kallas Lalylala? Har ju sett några på Insta men inte reflekterat! Jag älskar dom! Detta blir definitivt ett projekt 2017 ✔️ Verkar som att alla mönster är gratis! Har du virkat dem? Lägg gärna upp en bild eller länka så får jag se :)

Önskar er en fin onsdag! Vet att min kommer bli minst sagt inspirationsrik ;)

Likes

Comments

Jag var med om något hemskt idag. Vi var i Borås över helgen. Kom nyss hem. Innan vi skulle börja åka idag så valde jag att ta en promenad. Lite luft, för att få lite space. Bara gå lite och se mig omkring. Jag gick ner mot Larskagg, tänkte gå över bron men valde övergångsstället mot Maxi Ica.
Så går jag där, när plötsligt en äldre man kommer och går över bilvägen. Han går lugnt först men sedan ser han att en bil kommer körandes ganska fort i kurvan. Varpå han ökar takten och småspringer över. När jag ser att han kommer ta de sista stegen över till andra körfältet så tittar jag bort.
Men då händer det som jag aldrig trodde att jag skulle få vara med om. Jag hör en smäll som jag aldrig hört förut och den äldre mannen kastas upp som en docka i luften av bilen i en totalkrock! Bilen kör iväg med fönstret krossat, eller över honom. Jag vet inte vilket, vet bara att han inte bromsade.
Den äldre mannen ligger kvar som en gummidocka på marken och jag tänker men herregud var detta en övning av något slag!? Det var inte på riktigt för mig! Men jag sätter på autopiloten i chocken och möter upp en person som också sett allt. Jag frågar tydligt (som man ska) "ringer du 112?". Sedan tar jag pulsen men känner ingen, han är helt krossad :( Det går några sekunder och vi alla som finns på platsen bekräftar att han finns inte mer... Sedan blev det pådrag och ambulans och allt ni vet kom till platsen. Kvar låg en koagulerad blodpöl efter honom. Han är borta.

Detta spinner i huvudet på mig. Scenariet spelas upp gång på gång. Hela sekvensen går i slow motion och jag hör bara dova skrik kring mig. Han fick inte uppleva denna jul... Fan alltså. Denna advent glömmer jag aldrig.
Inte dej heller❤️

Likes

Comments