Dessa bilder tog vi idag efter vi suttit och letat efter en låt som vi aldrig hitta till slut, vi skulle välja en låt men ingen passade bra men vi får se hur det blir.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments
Var ute i stan igår som ni vet och vi kollade runt lite i andra affärer också och dom hade redan kommit med vårkläderna och då såklart påmindes man om sommaren så blev sugen på att kolla på nellys hemsida för bikinis, detta är inga bikinis ja tänker köpa för dom kostar runt 600-1200kr och nej skulle aldrig köpa en bikini för så mycket. Men ville bara lägga upp några av mina favoriter.


Likes

Comments

👌😍👌😍👌

Likes

Comments

Idag ska jag mamma och mahdis till stan för mamma ska kolla på lite gardiner osånt, hah. Vi kommer nog gå runt och kolla runt och kolla i andraaffärer med, och sen måste vi handla mat osv.

Föresten, jag har inte alls varit så aktiv och bloggat och det beror på att jag nästan inte hinner och så har ja inte någon inspiration alls.

Likes

Comments

Gud vad trött jag är, hade sjukt svårt att sova igår kväll. Ville lägga mig tidigt för att kunna valna tidigt men såklart går inte det, somna inte föränn kl. 01.00. Och nu vakna jag vid 05.00 och kan inte somna om. Så kommer nog va ganska trött idag.

Förlåt för att ja inte la upp bilderna igår, Azra har inte skickat dom till mig än. Såfort hon gör de kommer ja lägga upp bilderna här på bloggen.

Likes

Comments


igår vid 18.00 tiden åkte jag till azra för skulle då sova hos henne. Vi skratta sjukt mycket och såklart tog vi lite bilder osv. Bilderna kommer upp om en stund.

Likes

Comments