Det vore lögn och förbannad dikt att påstå att kroppen på pappan i fråga ser ut som den gör på grund av min lille sons nedkomst. Sanningen ligger närmare att jag alltid dragits med mer eller mindre övervikt. Ett par gånger förr har jag kört LCHF med väldigt bra resultat men har efter att ha nått uppsatt mål återgått till mina gamla mat och träningsvanor.

Därför är tanken nu att läsa på mycket mer om forskningen kring LCHF och periodisk fasta för att kunna behålla den livsstil jag vet att jag skulle kunna leva gott med.

Jag har i skrivande stund hållit på med LCHF/16:8 i sex veckor och resultatet är fantastiskt. Jag började den i september med en strikt LCHF-diet och efter tre veckor la jag till den periodiska fastan. På mitt jobb så har vi en "fettovåg" som inte bara mäter vikt utan även muskler/fett mm och den visade följande resultat.

Från den 27/9-19/10 så gick jag ner ca 4kg med LCHF
Men min fettprocent hade endast minskat med 0,1% (troligtvis mest vatten)

Men när jag sen introducerade 16:8 (19/10-10/11) har jag minskat mitt kroppsfett med hela tre procent. Snacka om turbodrift!

Idag dag visade vågen -7kg från start

Jag har turen att jobba på ett ställe där vi har 3 timmars obligatorisk fysträning på arbetstid i veckan. Idag va det funktional moves på schemat och imorgon är det cirkelfys.
Jag försöker klämma in ett träningspass på fastande mage strax innan lunch varje dag.Mina mål
Bilden till vänster är tagen på min bröllopsdag den 8:e maj 2014 på Grand central terminal i New York. På bilden väger jag 85kg. Mitt mål idag är 80kg och en hyfsad tid på Göteborgsvarvet. Bilden till höger är tagen i somras, på den väger jag 104kg. Idag är jag nere på 97.

Likes

Comments