Hur ska det va?
Snön föll igår, de blev ett fint täcke. Mysigt å de hade kunnat gå att åka pulka. Men imorse när vi vakna, ja då va det väck igen. Lite mindre kul.

Idag har vi mest tagit de lugnt hemma, jag har städat upp i kök, hall, sovrum och ute på balkongen samt plockat ordning lite i vardagsrummet. Lagat en god middag med asiatisk kyckling och så har vi diskat lite.

Just nu sitter jag i soffan med Amelia å Elias. Tintin sover i vardagsrummet å Patricia pluggar palliativ vård.

Kvällen blir lugn den också, Tv/film typ med lite gott till.
Drack precis ett glas coca Cola å de va riktigt gott, inte druckit på över någon vecka.

God kväll.

Likes

Comments

Hallå, lite småseg idag, snorigt å jävligt igen... men de e bara bita i äpplet. Idag har vi gjort en del. Patricia Tatuerade sig vid 12, jättefint å nu e t.o.m jag avundsjuk ju.

Sen handlade vi, hämtade mitt paket på posten och så följde vi med syrran till dollarstore och rusta. Sista affärn blev lekia där vi köpte nya nappar till barnens flaskor.

När vi kom hem å skulle laga mat tog latheten över å vi käkade pizza. De pratade om något på radion om att de va idag som de flesta bryter sina nyårslöften, de kändes passande när jag precis hämtat ut pizza...

Nu sitter jag å dricker PXL å kollar när Patricia tränar, jag känner hur de bränner i musklerna, 😂.

Tintin åkte till farmor en stund, han ska hämtas där senare. Men de e bra att han får rasta av sig lite.

Vi får se vad resten av kvällen bjuder på.
Hej.

Likes

Comments

Hej i natten.
Bara några minuter efter förra inlägget så startade jag Pokémon Go appen och såg att de skulle befinna sig en Snorlax vid vårt närmaste pokestop, Patricia peppade mig att åka och försöka fånga den.

Jag satt utan strumpor i mjukisbrallor å T-shirt så jag sprang å slängde på mig strumpor och på med jackan. Låste upp å ut i trapphuset. Där fick jag vända för man behöver både bilnyckeln och körkortet för att ge sig ut...

Gör om gör rätt, hämtade å satte fart. Tänkte att nu får jag skrapa rutorna men jag hade tur å det va sikt genom den. Brände iväg och anlände till platsen. Då dök han upp, nästan högre i CP än den bästa jag har (som jag fick för någon vecka sedan ett ägg). Dock bara 47% IV.

De va en kul upplevelse och de blev min första vildfångade. Nu har jag 3 st. Jag har fått två stycken i ägg senaste veckan, alltså nästan ett halvår efter att jag började spela spelet.

Nördigaste inlägget på bloggen hittills? IV, CP å diverse... haha.

Efter de har vi mest kollat Tv å så, försökt söva Elias som tyckte de va läge å vakna vid 23 typ å tycka att de är dags å vara pigg.

Mythbusters och Wheelers Dealers har avverkats och nu kollar vi lockdown innan det ska sovas.

God natt.

Likes

Comments

Tja, nu sitter jag nyduschad i soffan framför 'The hot chick' på tv:n, bra humor. Kvällen har gått åt till en kvart från Paolos bok efter 700meter uppvärmning på rullbandet, grädda och slänga i sig lite våfflor med nutella och blåbär.

Ja mer produktivt har de inte varit, kuddkrigat lite med hjärtat å skjutit nerf med Amelia. Snart ska vi nog spela lite Mario innan sängdags, imorgon ska frun gadda sig lite vid 12.

God natt

Likes

Comments

Hallå i stugan. Här hemma har vi idag mest städat, diskat å fixat här hemma. Jag handlade lite med de äldsta barnen och när vi kom hem därifrån så lagade vi mat. De blev en Chili von carne från Patricias bok, de blev riktigt gott faktiskt. Maten tog lite över en timme att tillreda, nu skurar Patricia golvet i köket och jag ska snart skruva åt en av köksstolarna.

Idag upptäckte vi att de börjat hända något med avokadokärnan, den har börjat spricka runt om, inte riktigt hela vägen men halvvägs i alla fall. Vi får se hur det utvecklar sig. 21 dagar efter plantering ser man aktivitet i alla fall, det är kul!

Likes

Comments

Tjenare. Idag har de varit tvättstuga på schemat, men de har vi ändå kombinerat med lite kul. Min mamma hade barnen i ca 3 timmar när vi åkte ut till Fornåsa och umgicks med bror och hans familj en stund. Patricia å jag åkte lite fyrhjuling, kom upp i över 90km/h, de e riktgt kul å köra faktiskt.

Kvällen sen spenderades hemma i soffan med chips å dipp, måste ju käka upp de där påsarna jag vann...
Imorn är de träning igen som gäller och förhoppningsvis kommer mitt pulver från AV.

Nu har Patricia nyss somnat här bredvid efter att vi kollat lite på vägens hjältar. Jag tänkte strax göra samma sak.

God natt

Bild #1 : Ny Nerf Pistol att kriga med här hemma.
Bild #2 : Brorsan hade med sig folksoda, från den nya filmen 101 åringen om jag förstod rätt? Den smaka skit i alla fall, men de gör väl allt som är nyttigt för tydligen ska den ha följande innehåll å egenskap:
Innehåller ryska superbäret Schisandra som främjar leverns avgiftande effekt på kroppen, stimulerar hjärnans funktion, ger vacker hud, stödjer flera organ och hjälper till med återhämtning efter fysisk aktivitet.

Likes

Comments

God kväll!
Här sitter vi i vardagsrummet och kollar på Hitta Doris, uppföljaren till Hitta Nemo som vi alla så länge väntat på, Höhö. Jag har väntat i över tio år, så nu får ungarna hålla sig lugna när pappa ska se uppföljaren.

Patricia springer på Rullbandet här brevid och vi har nyss käkat vårt första nyttiga mål... En sallad blev de som faktiskt inte va så tokig.

Nu på kvällen kommer bror med fru å barn å vi ska käka lite varma mackor och ha de gött. Det är ju lördag liksom.

Vi har varit till Linköping en kortis också men det gav inte mycket där. Trosor till Amelia och strumpor till Patricia.

Nu ska jag titta vidare.
Hej.

Likes

Comments

God kväll. Här sitter vi i soffan och har de mysigt. Käkat lite baconlindade sparris och ser på Skam. Det er dritt koselig.

Igår tränades de ju å idag visade det sig rejält... i form av träningsvärk i hela arslet! Å så i låren också.

Idag har vi fortsatt på det spåret å varit å handlat alla möjliga grejer som Patricia skrivit upp för att vi ska kunna käka bra grejer. Massa grejer jag aldrig ätit eller hade en aning om att de fanns. Men de ska bli skoj å pröva faktiskt.

Beställde hem lite protein till mig igår också så jag slipper äta på Patricias. Samt gjorde en busig beställning till sambon min, så strax efter fem kom ett litet blombud med lite blommor åt damen. Hon våga inte öppna själv dock, när hon inte räknar med att någon ska komma så törs hon inte öppna. Så jag fick själv öppna å ta emot dem å räcka över.

Hon genomskådade ganska direkt att de va från mig... hihi.

Amelia är på pyjamas party i stugan med min mor och Magnus, de har hon velat länge nu så de va ju kul att hon fick göra det. Vi körde upp å lämna henne förut å sen handlade vi innan vi åkte hem å städade ur skafferiet å gjorde ordning där.

När vi sen stoppat in allt nytt å fått lite ordning så tränade vi lite. Patricia körde lite på sitt nya rullband å dundrade så pass att grannen under undra om vi hade fest. Haha.

Efter lite dusch å allt de så hamnade vi här.

Nu ska jag va social å titta vidare.
Go kväll.

Likes

Comments

Jaha, nytt år brukar inledas med träning. Nu har jag å frun i huset gått ihop å bestämt oss att träna och bli lite nyttigare här hemma.
Idag köpte jag dessutom hem två böcker hon kollat på åt henne, å de va glädje när hon fick dem. Båd böckerna är från Olga, en om mat å en med träning. Så nu har hon planerat måltider å massor här.

Jag har min Bibel från Paolo Roberto som jag nu tänkte köra efter. En kvart om dagen det hinner man!

Idag har vi i övrigt spelat lite Pokémon, handlat lite och lagat mat. På kvällen har vi tränat och så har jag varit å hämtat ett löpband/gångband åt Patricia. Smidig som jag va så tappade jag dödmansgreppet på parkeringen där jag lastade in bandet... jag fick snällt åka och hämta det igen.

Nu ska vi kolla på vägens hjältar å sen sova typ.
God natt.

Likes

Comments

God natt.
Här ligger vi i sängen å ska nog sova strax. Gluttar lite på Jims Värld på 3:an. Grabbarna har bökat en del ikväll men inte lika mycket som igår.

Natten som var, den va inte å leka med. Å att man sen ska gå upp vid 07 för å klä barn, å få dem att äta frukost samt släpa dem till dagis.... Då va man dötrött!

Slocknade igen när jag kom hem och vi sov till halv ett... Elias som va hemma va väl inte jätteförtjust i den idén, men babblarna löser det mesta...

Idag har vi städat å gjort fint här hemma, handlat lite och i övrigt har de varit rätt lugnt. Blåsigt jävla väder ute så ingen höjdare att vistas där.

På kvällen har jag fått dyngspö i Monopol av Patricia, jag tror hon fuskar... 😂
God natt.

Dålig vinnare gömmer sitt flin under filten... 😃

Likes

Comments