God eftermiddag!
Här sitter jag på balkongen och prövar min nya flaska jag fick hem från cykelkraft idag.

Detta inlägg är i samarbete med dem faktiskt. Men mer om det lite längre ner. Först tänkte jag berätta om gårdagen och dagen lite.

Igår va jag för första gången och tittade på folkrace. Vi har ju folkracefestivalen här i Motala varje år men under mina 27 år har jag inte varit där en enda gång. Igår blev det premiär att kolla på det liksom.

Det va lite kul med krascher och grejer men efter två timmar kurrade magen och det fick bli käk istället. Det intogs i Linköping på pinchos, vilket i sig också var en premiär för mig! Riktigt Najs!

Sen spenderades resten av kvällen hemma.

Idag har jag varit å lekt med barnen och brorsans dotter en sväng i lekparken. Man känner att man lever när man tar hand om fyra barn! 5, 2, 1 & 1 år gamla också.
Full rulle, sandätande med mera... haha.

Nu ska jag diska lite och göra ordning inför kvällens middag. Tacos!

Jag fick i samarbete med cykelkraft hem en jättebra vattenflaska och en pannlampa. Två produkter som passar mig utmärkt. Speciellt när jag pysslar med geocachingen. Pannlampan lär väl komma mer till användning när hösten gör sig på sen, men det är bra att vara förberedd! Flaskan från Camelback har jag faktiskt tittat på och funderat på att köpa tidigare men nu så behövdes inte det. Den är perfekt att ha med ute varma sommardagar!

Cykelkraft är väl egentligen en butik som inriktar sig på cyklar men har ett stort utbud i övrigt också. Mycket friluftsprodukter vilket passar mig som gillar det en del. Frilutfsgps:er och sådant som är perfekt till Geocachingen!
www.cykelkraft.se

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 471 readers

Likes

Comments

Twenty by Nocco blev för mig en besvikelse. Jag tyckte faktiskt inte alls att den va god. Trots att jag dricker andra drycker med sötningsmedel så va smaken av sötningsmedlet alldeles för genomskärande i kaffedrycken. Eftersmaken va ingen höjdare heller.

Jag hittade den äntligen på Ica Maxi igår, men de blev ju tyvärr en besvikelse. Fast då har man provat det också!

Annars igår va det en massa lek i Stadsparken som tog upp största delen av dagen.

På kvällen blev det taco hemma och sen när barnen somnat så blev det lite film i soffan.

En rätt skön onsdag faktiskt!

Idag har jag inga större planer, ska åka och handla lite om en stund och så väntar disken på diskbänken.

Ha en bra dag!

  • 513 readers

Likes

Comments

Gud vad jag har sovit ut.
Två nätter har jag fått vara barnledig. Man saknar ju de små liven, men natten har varit en gudomlig tidpunkt!

I torsdags åkte barnen till sin mamma för att sova en natt där när hon va ledig. Sen fick jag tillbaka dem på fredagseftermiddagen och skjutsa dem ganska snart vidare till min mamma som ville ha dem en natt nu när hon är lite ledig.

Så kvällar och nätter har jag fått att bara njuta av. Riktigt skönt. Spelat en hel del Pokémon, nördig som jag är. Jag har även städat upp i lägenheten. Fan det blir dant väldigt fort!

Nu sitter jag på balkongen i t-shirt och kortbyxor och har precis käkat en grillad korv. Musiken pumpar i vardagsrummet, nya Jocke Lundell låten va ju inte dum även om den är lik chainsmokers låt så tycker jag den är bra.

Nehe, dags å ställa in ketchup å det. Sen ska jag gå ner med lite sopor.
God kväll på er!

  • 605 readers

Likes

Comments

Den växer på. Det har hänt betydligt mer med nummer två på denna tid jämfört med nummer ett.

Ska bli kul och se hur mycket fortare det går innan blad börjar visa sig.

  • 605 readers

Likes

Comments

God mitt i natta!

Här sitter jag vaken på balkongen och njuter av lugnet och tystnaden. Barnen sover och pappan njuter! Fast snart är de nog bäst att krypa ner också. Dem lär ju vilja gå upp imorgon.

Idag så har de varit mycket tid ute. Vi har varit i stan och kört en raid vid kyrkan och sen handlat på östenssons där till middag. Det blev Ernst Kirchsteigers korv! Den va de inga fel på!

Vi åkte också och handlade på Maxi en sväng. Behövdes lite varor hem ju. På kvällen gick vi ner till torrdockan och körde lure med ett gäng andra pokemonspelare. Trevligt och kul!

När vi spelat klart gick vi hem och barnen fick kvällsmat och lades sedan.

Sen dess har jag iprincip suttit här ute. Lyssnat på musik, druckit en cider och njutit bara.

För en stund sedan gjorde jag fattiga riddare, de va lite kul att pröva igen. Va länge sedan jag testade det.

Såg att Nocco lanserat en isglass med smak av ananas. Caribbean Ice-Pop. Den måste man ju bara prova!

Nehe. Det är nog sovdags!
God natt.

  • 660 readers

Likes

Comments

Idag tittade jag till avokadokärnan igen. Det hade tittat ut en lite grodd ur botten. Början till rötterna är alltså på gång!
Förra kärnan höll fortfarande på att spricka upp vid dag 21 och det var inte förns dag 33-34 som det såg ut som det gör på kärna 2 idag. Så jag tror antalet ljusa timmar gör skillnad!

  • 734 readers

Likes

Comments

191 dagar och den första lever än! Den fortsätter växa och nya blad dyker upp!
Hoppas jag har tillräckligt gröna fingrar för att hålla den vid liv!

  • 407 readers

Likes

Comments

God dag!
Idag när jag slog en titt på avokadokärnan så hade den spruckit upp! Jag kommer inte exakt ihåg när detta hände på den förra men de känns som det gått ganska fort. Den har suttit i vattnet sen den 19/6.

Ska bli kul å se hur den utvecklar sig och om de blir någon skillnad i tid eftersom den förra "planterades" mitt i vintern.

  • 348 readers

Likes

Comments

Nu har det gått en månad sedan jag gjorde mitt "inför sommaren" inlägg om Pokémon Go.
Jag tänkte det kunde va intressant att ha lite att jämföra med hur tempot gått längs vägen. Så jag slänger för egen del upp mina siffror här.

Total XP i skrivande stund: 4873270
För en månad sedan va det: 3850094
En ökning på en miljon!
Jag nådde lvl 34 för ett litet tag sedan (sista dagen på eld Eventet) och har nu 122000xp av 1250000xp som behövs för att nå lvl 35.
Ganska långt kvar...

Min topp har inte ändrats något radikalt direkt men lite har ändå hänt. Bara en ny Pokémon har tagit plats i toppen. Dock har min gyarados som toppade listan blivit omkörd av 3stycken. Jag har fått min första över 3000 också!

  • 335 readers

Likes

Comments

Fan vilken sjuk nyhet... endast 56 år gammal gick Michael Nyqvist bort idag (eller igår är det ju nu)... Samma ålder som min pappa gick bort i. Dock inte samma sjukdomsbild.

Fan en skådespelare som jag gillat skarpt! I filmen där han är dirigent i filmen Så som i himmelen. Den kom 2004, samma år som min pappa gick bort... I samma sjukdom som Nyqvist dör av i den filmen... Den filmen gillar jag verkligen.

Abduction där han spelar "bad Guy" mot Taylor lautner. Också suverän! Å så klart i millennium trilogin.

Nej sjukt hemskt.

Hoppas du vilar i frid ! <3
En svensk skådespelarstjärna har slocknat alldeles för tidigt!

  • 388 readers

Likes

Comments