Var ju på AMF i onsdags för inskrivning och allt sånt måste göra när man blir arbetslös, på självaste 25 årsdagen med så lite lycka måste de ha gett med sig.

Satte mig ned i torsdags sökte några jobb jag tyckte lät intressant. Mestadels marknadsföring och försäljningsjobb denna gång då de var mest det som låg ute. Inget mer med det tänkte jag måste ju söka jobb för aktivitetsrapporter så ja kan få a-kassan .

Men på fredagen fick jag ett samtal hon ringde och pratade lite frågade varför jag sökt jobbet som innesäljare etc. Lite om mig och vad jag gjort och gör idagsläget sen i slutet av samtalet bokade vi in en ny arbetsintervju nu på tisdag. Känns riktigt bra , ett stabilt bra bolag , fastlön på 20 + provision då med. Känns riktigt roligt och hoppas intervjun skall gå lika bra med och man slipper gå arbetslös :)

Ni får hålla tummarna för mig helt enkelt !!

Må bäst

Pappabrun

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Precis kommit in igen efter ett tag ute , prinsessan har ju tjatat om att vara ute och cykla men väder och vind har inte alltid varit på hennes sida..

Men idag plockades cykeln fram och vi tog en rejäl cykeltur hela familjen så ero fick en bra promenad med. Lilleman somnade ganska snabbt i vagnen också så alla var nöjda och glada 👍.

Nu ligger jag på soffan lite medans Hanna och Vanessa är i tvättstugan litegranna. Sen när de kommer in skall vi äta lunch och sedan finns det energi för mer bus. :)

Hoppas ni får en härlig dag i det ljuva vårvädret ni med ❤

Må bäst

Pappabrun

Likes

Comments

Vardagen

Nu på förmiddagen var de dags att packa på oss kläder och ut på morgonrundan med hunden, så halva familjen tog sig ut idag för det var ju dags för lördagsgodis handling med ! :)

Så jag Vanessa och ero tog ut oss på en tur med slut destination affären så hon kan få plocka sitt lördagsgodis som hon tycker är så kul att göra själv :)

Tillslut kom vi hem iallafall efter en massa spring bus och endel godis rikare och man får ju helt enkelt inte glömma den spännande balansgången på trottoar stenarna på gångvägen 😂

Nu äre lite mys dags samt diska undan förmiddagens disk, sen kl 14.00 kommer det lite gäster för att fira min 25årsdag!!

Hoppas ni får en toppendag!!

Må bäst

Pappabrun

Likes

Comments

Hämtade idag äntligen den efterlängtade prinsessan, hämtade henne i stan sen tog vi oss vidare hem till farmor ( alltså min mamma ) för lite mat och fika.

Efter god mat och fika och en massa bus och tillochmed ett bad så gick tåget hemåt för lite fredagsmys och en massa gos blir det av resten av kvällen :)

Det är då helt sjukt vad dessa små krabater kan göra med en de kan göra en så glad samt så direkt man inte har dem vid sin sina så fylls man med en enorm saknad av dem..
hur ska man egentligen hantera det ?
Men det går iallafall, de är tur man har två krabater det betyder väl dubbel lycka inte sant ? :)

Må bäst

Pappabrun

Likes

Comments

Vardagen

Ja då var dagen här! Hipp hopp hurra för mig idag ^^


Då vare dags att ta fram käppen och baskern, för nu är jag gammal! ( känner mig så iallfall ) åldersnojan har börjat ta fart som jag nämde igår!

Var även idag på AMF ( Arbetsförmedligen) på inskrivningsmöte, hon verkar iallfall vara bra och grattade mig så gott och vi fick en bra pratstund.

Fick även då veta att jag nu blivit gammal! För nu tillhör man nämligen inte ungdomsgruppen på AMF utan nu tillhör man vuxengruppen wohoo.


Sitter nu i skrivande stund och väntar lite medans min sambo förbereder något lurt! Vet inte i mina vildaste världar vad det kan vara!

Men nu ropar hon på mig!


Må bäst

Pappabrun

Likes

Comments

Kan ju lugnt säga att man börjar få åldersnoja nu...

Hur kan man känna sig så fruktansvärt gammal men ändå ung? Som sagt imorgon är det min 25 årsdag. 25 år , av blandad erfarenhet, 25 år i livet och vad man har åstadkommit..

Två barn och 25 år, hälften till 50 och man brukar säga att man levt 1/4 av livet redan. 5 år kvar till 30 . Nu är man väl vuxen på riktigt eller?
Eller ligger man ett par steg före folk i sin egna ålder kanske ?

Under alla dessa 25 år har jag byggt upp en massa goda saker, dock så har jag även fått se det mesta falla.. Både självförvållat samt av andra omkring mig.

Vad är mina mål här i livet? Vad är min framtid? Vart är min säkerhet?
Hoppas kunna ge svar på dessa frågor snart..
Samt bygga upp ens slott igen och aldrig låta den rasera igen...

Må bäst

Pappabrun

Bjuder även på en bild från jag var 6 månader

Likes

Comments

Hallå där ✌️


Var inne i stan idag så då fick man ju passa att unna sig en god lunch! Eller vad säger ni?
De kan man ju vara värd idag !
Annars har jag inga direkta planer idag mer än att träna lite hade jag tänkt !

Samt så skall jag nog sätta mig ned och göra lite headers till min stream och sånt småpill hade jag tänkt.
Måste skriva in mig på Arbetsförmedligen också som jag helt glömt av ...

Men de är ju så drygt med alla pappersarbeten för a-kassan och allt man skall rapportera hela tiden och allt !!

Förstår verkligen inte varför de skall göra allt så himla jobbigt och omständigt för att få ut sina pengar man är berättigad egentligen....

Det är ju rena mardrömmen ifall man missat att fylla i något , då får man ju helt enkelt vänta på pengarna ytterligare en månad eller inte får dem alls.

Men men skall försöka ta mig igenom pappersträsket nu!

Må bäst

Pappabrun

Likes

Comments

I onsdags var jag hos sjukgymnasten för ryggen somsagt...


Har ju de senaste 2 veckorna haft problem med vad jag trodde förmodligen var ischas nervern, men nu sade sjukgymnasten att det är diskarna som ligger och trycker på ischas!! Min tur som vanligt, hemskickad blev jag sedan med lite övningar. Skall göra en övning 1gång varje vaken timme. Snacka om man är aktiv nu haha !


Skall på återbesök där på tisdag redan för att se hur de står till helt enkelt! En riktigt bra sjukgymnast som verkligen lyssnade och inte körde över en iallfall! :)


Men idag är det ÄNTLIGEN fredag!! Och det betyder att min underbara prinsessa skall hämtas! Skall hämta henne på förskolan idag så det blir tidigt för henne idag innan tolv !!! :) Så man hinner med en massa bus under dagen såklart!


Må bäst


Pappabrun

Likes

Comments