Vardagen

Hallå där kära läsare

Som ni säkert har märkt , så har inte riktigt drivet funnits där för att aktivt sköta och driva bloggen.
Med handen på hjärtat har jag haft mycket med mig själv att reda ut och fokusera på välmående först.

Men suget för att skriva , läsa och allt sånt och den underbara kontakten med alla läsare har funnits där hela tiden. Men de har bara inte gått riktigt.
Har varit halvt utmattad och sprungit på den sköra tråden till att gå in i väggen.

Men nu så är jag här och står på benen och tänkte faktiskt ta tag i pennan och bloggen igen!
Kanske med ett nytt koncept som jag tror ni skulle gilla ! Men vi får se har inte helt bestämt mig än tror jag.

Men annars hur mår ni och vad gör ni i detta våriga väder med liten glimt av sol?

Likes

Comments

Vardagen

Godmorgon kära läsare !

Nu sitter jag redan på tåget till jobbet, dag två nya intryck och mera att lära sig !
Gårdagen var väldigt trivsam och lärorik, har börjat jobba inom industrin igen då jag blev uppringd av Adecco bemanningsföretaget för intervju och fick skriva kontrakt och fick ett uppdrag hos en kund väldigt snabbt med bra lön.

Helhetsintrycket är toppen , Goa kollegor och bra arbetsplats ( arbetsmiljö etc ) så laddad för vad dag två skall ge mig.

Hoppas ni har haft en bra jul och ett härligt nyår!
Hur firade ni er jul&nyår?

Jag kommer lägga upp lite bilder från jul & nyår och skriva lite om hur vi firade det. Men det är tragiskt när man läser om all skit som händer på alla högtider och just nu. Hela tidningen är fylld med det, raketattacker , misshandel , personrån och sånt tjafs. Så sjukt tråkigt att man inte får läsa om mer framgångar i tidningarna men sen är ju media ganska riktat idag med för rubrikerna ger ju läsarna med.


Köpte mig två triss imorse har skrapat första och de var en vinst på hela trettio riksdaler! Många bäckar små som sagt men de blir att investera vinsten i att få ut en lott med högre vinst helt klart
😂 Har som mest vunnit 1000/500 på triss och massa 30/90/60 osv. Brukar köpa 1-2 lotter i månaden ungefär. Har ni vunnit storvinsten?
Nu är jag snart framme i Alingsås i denna morgonkyla för byte till buss för att sedan vara framme på destinationen!

Vad vill ni läsa om här hos Pappabrun ? Körde förut med mycket samtal etc om pappans rätt som förälder.
Nu är det dags med nytt område!
Vill ni läsa om adhd/psykisk ohälsa/livshistoria eller föreläsningsmaterial? Speak up :)
Kommentera nedan eller maila joakim@pappabrun.se

Må bäst

Pappabrun

Likes

Comments

Vardagen, Föräldraskap

Lämning av prinsessan & träning med..

Dagen började med mysig morgon med en massa kul prat med min "lilla" stora prinsessa på tre år och lite bus!

Vi bestämde oss för att hunden skulle följa med på våran tur till förskolan så vi roddade om för att ta tåg etc för att ta oss till förskolan i Floda från Partille .

Blanda nytta med nöje är en av mina favoriter här i livet nu för tiden må jag tro, Ero ( hunden ) fick sig lite miljöträning samt lite disciplin iallafall :) Hade lite kundmöten etc och han är ju i 1 årsåldern så full fart med energi i kroppen.
Har fått börjat om med hundmöten för han blivit "påhoppad" eller nästintill ett par gånger av en stackars hund i vårat förra område vid min mamma. Fattar verkligen inte vad som är just med småhundar jag uppfattar enheldel av de man möter är väldigt ettriga?


Är det disciplin eller är det ett allmänt beteende tro?
Mer disciplin får jag nog personligen säga.

Lämningen gick bra och det var pysseldags så Vanessa sprang genast in då det är hennes eller en av hennes favoritsysslor.

Sedan nu på EM fick jag ett samtal av Vanessa mamma att Vanessa hade feber :( stackars prinsessan tur så rycker mor min in och åker o hämtar henne då jag är påväg o på jobbet och hon likaså.

Pusslande de får bli ibland...

Men hann med lite bebis gos med lillkillen och lite mat och prat med min underbara andra hälft!

Är supertaggad för arbete idag!
Och har ni frågor kring LARM/Hemlarm tveka inte att höra av er för frågor kring marknadens bästa aktör inom hemlarm!

Inflammationen har lagt sig mer o mer så de känns skönt att de går åt rätt håll. Har ju en förkärlek till sånna där invärtes inflammationer o sjukdomar bryter ut bra på mig tydligen ...

Men haft en toppenbra förmiddag med prinsessan , hundträning , mat o gos med familjen !!

Hoppas eran dag varit lika givande så hörs vi snart på PM ;)

Vid frågor pma eller maila joakim@pappabrun.se

Må bäst

Pappabrun

Likes

Comments

Vardagen

Det var ju så att i onsdags var jag nyopererad men den envise och målinriktade Joakim arbetade ändå!

Arbetade Toradagen med sen på fredag var jag så sjukt svullen och de hade gått nedåt så fick svälja stoltheten och krigsviljan och vara hemma.

De jag opererade var en visdomstand som hade gått sönder så halva tanden satt fast i underkäken iallafall rötterna till den. Med en grön operationsduk över ansiktet med en öppning för munnen låg jag i två timmar och de var tvungna att skära upp hela tandköttet på mitten för att kunna plocka bort den
✌️️

Men de gick bra ändå men fick rekommendationen att vila, men de är ju inte min starka sida just de där med att vila. Men skam den som ger sig fick ett riktigt bakslag på lördagen med att ja var tvungen att åka till akuttandläkaren då svullnaden gick ned mot halsen . Väl där inne fick de gå in med nål o saltlösning och skölja rent sedan lägga ihop det igen. Fick sedan gå därifrån ordinerad med penicillin och att ja skulle vara hemma från jobb och annat och vila i två dagar.

Så var hemma lördagen från jobbet och även idag söndag då de var utplanerat att jobba över helgen för våran lång ledighet. Sjukt synd för trivs så med mina kära kollegor och yrket ! Vi är ett gott målinriktat team med ambitioner till att göra stordåd!

Men imorgon måndag så skall jag äntligen få återgå till mitt kära arbete iallafall.

Så helgen har spenderats med filmtittande med min prinsessa sen har man ju sån tur att ha en sån underbar kvinna vid sin sida som har hjälpt med allt till Max !

Så därför har det inte varit så mycket till skrivande dessa dagar. Håller på att slipa på lite nytt material med diskussions fokus . Hoppas på att bli klar med det under veckan!

Otroligt roligt att se att så många började läsa igen!
Såg siffrorna bara stiga uppåt varje minut efter publicerat inlägget och ett par hundra läsare senare så skall ja kolla siffrorna idag! :)

Kul att ni läser och välkomna ! Kommer uppdatera endel saker nu i dagarna så allt blir uptodate !

Men nämn tre saker om dig själv , bra egenskaper alltså!
Ja just du , DU DÄR som läser detta nu. Kommentera :)

Må bäst

Pappabrun

Likes

Comments

Vardagen

Som sagt det var längesedan jag var aktiv nu!

Det har hänt massvis i livet och hade mycket med renovering av hus och mycket att reparera mig själv eftersom jag totalt sprang rakt in i väggen .

Har nu börjat komma igång och livet har verkligen fått sig en redig skjuts uppåt!

Kan väl börja med att för er som inte vet så har jag bytt jobb , jobbar nu som Säkerhetskonsult istället för maskinoperatör . Trivs kanon , härligt underbara kollegor trevligt jobb men sist men inte minst en superbra och go chef !

Fick ju även en liten son den 22 augusti som jag bloggade lite om!
Så för er som är nya så har jag nu två underbara barn , Vanessa 3År ( januari 2017 ) och Vincent 4 månader ( 22 dec ) och lever ihop med min underbara andra hälft Hanna
❤️💪

Har precis sålt vårat hus efter ett jobbigt inbrott och bor nu i Partille i Göteborg i en lägenhet och försöker landa.

Men hur mår ni alla???? Har ju inte hört av er på länge nu!

UPPDATERA MIG !!


Må bäst

Pappabrun

Likes

Comments

Föräldraskap, Tankar & Åsikter, Vardagen

Svåra & Viktiga beslut inför framtiden


Det är något som tagits de senaste dagarna, blandat med att befinna sig i en liten "bebisbubbla" samt nedpackning utav saker som medför storrensning.
Och sedan min enorma saknad utav min underbara dotter. Men imorgon ses vi igen min älskade Vanessa ❤️


Har gått runt och vacklat en heldel den senaste tiden, försöka hitta en ekvation i livet som går igenom. Det är en helt ny omställning jag gjort, på gott och ont men ser ändå att det varit nyttigt för mig. För en gångs skull så har jag inte tagit en massa impuls beslut utan verkligen tänkt igenom mina nya livsbeslut.
Huset kommer renoveras upp och säljas, just för att nu hinner jag inte med allt som jag skulle vilja. Och just för att hjälpa mig själv på bästa sätt genom att minska ångesten med en sak är ett stort steg åt rätt håll.
Förmodligen kommer även det beslutet ge mig något gynnsamt i framtiden som man kan skapa något bra utav.

Sen idag skall mitt cv få sig ett ansiktslyft och uppdateras för skall söka lite nya jobb i tankarna vad man vill göra i framtiden. Har en dröm men jag skall inte stressa så man inte kastar sig in i saker igen. Utan denna gång skall de göras ordentligt! Skall även kika upp lite utbildningar så jag kan plugga upp lite saker på distans så jag sedan en dag kan förverkliga mina drömmar. För som man brukar säga "Vill man ha något gjort,får man göra det själv."

Till något helt annat så mår min lilla prins bra och växer för varje dag .
Är det något jag alltid kommer kunna gå rakryggad för och verkligen genuint säga och mena är att jag verkligen är riktigt stolt över mina enormt fina barn. Och jag lovar er, det finns absolut ingenting jag inte skulle göra för mina barn. För er min kära dotter och son kommer jag gå igenom eld och vatten, spränga barriärer och göra vad som helst!

Likes

Comments

Föräldraskap, Vardagen

Nu är vi alla iallafall hemma från BB.
Har väl varit lite intensivt och jag har fått priotera lite annat så hemmet börjar fungera då vi också har hunden, men det var faktiskt spännande och se hans reaktion.

Han nosade fint på lilla Vincent och varenda gång han gnyr så blir han lite stissig och skulle vilja göra allt i världen för att lilleman skall bli nöjd ❤️

Alla mår bra och märker att man befinner sig i den lilla bebisbubblan! 😋
Var iallafall igår och hämtade min cykel så blev en kvällstur hem på 2,2 mil :) faktiskt ganska skönt nu om kvällarna gick även en lite längre promenad med hunden ( Ero ) igår vid 01.00 och då gick jag i T-shirt och byxor och de var faktiskt varmt. Riktigt skumt väder nu , längtar verkligen inte efter kyla nu.

Hatar vintern o kyla må ja säga, men men !

Nu skall jag till huset och plocka ordning lite saker och planera de sista renoveringarna så det blir klart för uthyrning hade jag tänkt mig ! :)

Må bäst

Pappabrun

Likes

Comments

Föräldraskap, Vardagen

Ligger nu i sängen på plats på BB här i Göteborg , med en bedårande son som kom imorse efter ett underbart kämpande av min kära Hanna 💜

Har ju varit borta ifrån bloggvärlden och bloggandet ett tag nu tyvärr , då livet har haft sig en tuff törn, men har verkligen saknat det. Inte bara för alla er underbara läsare utan också för att skrivandet för mig är terapi.
Och ger mig så mycket tillbaka då jag får chans till att uttrycka alla frågetecken och tanke ställningar såväl som ens laddade känslor kring många områden i dagens samhälle.

Så tänkte att nu får de vara dags för ett bättre välmående samt något som bidrar mycket positivt till livet och det sociala förövrigt som bloggandet faktiskt gör.

Så livet börjar räta upp sig och sedan kom denna underbara prins till varat liv, han valde att komma ut 5 dagar efter beräknad födsel. Så nu sitter man här bebiskärare än någonsin och tanken har slagit mig att min stora prinsessa på 2 o halvt år verkligen har varit såhär liten.
Förlossningen gick bra och var ingen utdragen sådan tack vare Hannas super duktiga kämpande och krigande så kom denna kille på 51 cm och 3778g i förmiddags!

Så nu har man tagit ut 2 veckors pappaledighet för att finnas där för dem båda , lära känna denna lilla underbara människa och finnas där som stöttepelare för Hanna och bidra till en bra återhämtning .

Nu är det dags för kvällsfika och sen krypa ned i vårat rum med dubbelsäng slå på en film och bara njuta av tiden .

Hoppas ni har haft en bra sommar och semester

Må Bäst

Pappabrun

Likes

Comments

Frågor & Svar

Blev nominerad utav @enaståendemamma och längst ned i inlägget ser ni mina nomineringar!1. Om du var en superhjälte, Vilken skulle vara din superkraft?
Svar: Flyga! Im superman right?! Det verkar jag tro iallafall tills kroppen ger mig ett bakslag.

2. Vilka är/var din störta fördom om småbarnslivet?
Svar:
Vet inte riktigt, men det var väl att man inte skulle klara av alla påfrestningar som det ger. Men även då de finns jobbiga dagar så OJ OJ OJ vad det finns många fler som ger sån kärlek glädje och skratt!

3. Högsta önskan när du var liten?
Svar:
Att jag skulle bli vuxen tjäna pengar och göra exakt som jag ville tror jag haha, var rättså lillgammal av mig med så.

4. Om ditt liv skulle bli en film, vilka kändisar skulle vara med och vilka skulle de spela?
Svar:
Vin Diesel & Jason Statham som mina närmaste vapendragare!

5. Var skulle du åka om du kunde resa tillbaka och varför?
Svar:
Tillbaka innan man gjorde vissa val i livet.

6. Vem/vilka är din största inspiration och varför?
Svar:
Efter att ha blivit sviken av en av de personer som jag såg upp till som mest så vet jag faktiskt inte riktigt... Men en människa jag ser upp till är Anders "Aje" Berntsson som är en av dem som sköter En Annan Sida Av Sverige, som är en organisation som hjälper unga att komma ur kriminalitet & drogberoende. Har även jobbat endel med dem innan så han är en riktigt stor inspirationskälla!

7. Ditt senaste inköp?
Svar:
Mercedes Benz Vito 115cdi :D Annars var det väl mat!

8. Om du var ett djur, vilket djur skulle du vara och varför?

Svar: En fågel så man kunde flyga fritt!

9. Nämn en sak du absolut inte kan leva utan, och varför?
Svar:
Mina barn & min familj!

10. Har du någon dold talang?
Svar:
Att problemen förföljer mig! Nejdå skämt & sido , vet faktiskt inte. Må faktiskt säga att jag är ganska duktig på att laga mat! Jag gick ju som kocklärling & jobbade på 4 stjärningt hotell med en av sveriges bästa köksmästare må jag säga under åtta månader. Men sedan efter sjukdomar inom familjen slutade jag och glöden & passionen jag hade för just matlagningen dog ut under en bra tid. Men börjar komma tillbaka lite smått nu faktiskt!

11. Vilken person (död eller levande) skulle du vilja ta en fika med, och vad skulle ni prata om?
Svar:
Vet faktiskt inte vad jag skall svara på denna fråga om jag skall vara ärlig, men varför inte prata med någon framgångsrik entreprenör och få lite tips och trix?


Jag nominerar :

@EndoPain @RobinJansson @mammaochson @sabinahoglund @frurahkola @maxarna @Meltems @glädje_skratt_sorg @Sandora @bolmgren


​Bjuder på ett foto från senaste fotosession i studio, Foto taget av : Frank Caprin

Likes

Comments

Vardagen

Godmorgon alla Goa där ute!

Jag och Vanessa har precis ätit frukost eller för ett tag sedan, och Vanessa sjunger och lagar mat åt pappa haha.

Go är hon iallafall, igår hade vi en jätte mysig dag.
Först var jag Hanna Vanessa hundarna och Hannas familj på en påsk tipspromenad "ägglunket" i Lindome.
Riktigt trevligt faktiskt även om det duggade lite och sånt men det var ändå en skön promenad och gjorde väldigt gott för hundarna och Vanessa . Tog väl lite över en timme iallafall.

Vanessa var väldigt nöjd över att fått kasta bollar , kastat dart etc.

Sedan for vi vidare på fika med hennes släkt och sedan avslutade vi med en tacos middag hos hennes föräldrar.
Helt perfekt enligt mig! Och det är så kul att se att Vanessa trivs så lätt överallt och alltid är så go och glad.

---/

Sedan så såg jag att det hade kommit upp en rankning över top 10 pappabloggar med statistik etc gjord av cisions !
Pappabrun på plats 7
Fastän jag haft en stor inaktiv period detta år , så är det ändå många som är inne dagligen och läser.
Fruktansvärt rolig feedback !!
Nu ska vi busa för fullt här hemma och sedan väcka min gravida skönhet :) 🙈❤️

Topplistan finner ni http://community.se.cision.com/cision-rankar-pappabloggar/

Må bäst
Pappabrun

Likes

Comments